Anders Hartwig Thoresen

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2004-2006 Meglerhuset Erland Morud

Eiendomsmegler.

2002-2005 BI - Oslo

Bachelor Eiendomsmegleing

2001-2002 IT-akademiet

IT-kandidat og Officemaster

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg mener det er viktig å kunne levere på alt – ettersom de små tingene også kan være utslagsgivende for å oppnå best mulig pris. Mitt mål er alltid så høy kundetilfredshet som mulig, gjennom god service og en vellykket transaksjon.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg liker positivitet. Der andre kan se vanskeligheter, velger jeg å se muligheter. Et godt arbeidsmiljø med kollegaer som pusher hverandre er noe jeg verdsetter og som gir meg energi i hverdagen som megler.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg privat er samboeren og familien, samt mine nærmeste venner. I arbeidssammenheng er det kollegaene mine og alle de som velger å gi meg tilliten til å megle deres bolig.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er detaljorientert og nøye, ærlig, klarer å se det store bildet og er veldig serviceinnstilt. Jeg er også åpen og lett å komme i kontakt med.

På jobb

På jobb er jeg opptatt av at vi har en toleranse overfor hverandre og støtter hverandre. Dette er noe som gjør vårt arbeidsmiljø spesielt godt.

Med tanke på kundene er det viktig for meg at kundene blir så fornøyde slik at de gjerne anbefaler meg videre. Jeg har veldig tro på oppfølging og det å snakke med kundene mine underveis i prosessen. Da får jeg kartlagt deres behov og hjulpet dem på veien i det som kan være vanskelige valg.

På fritiden

Min drømmedag kunne gjerne ha startet i alpinbakken, for siden å ta meg en tur ut i båten for et deilig bad. Nå passer det ikke helt sammen, så jeg sier ja takk til både sommer og vinter.

Jeg er glad i tennis, alpint, lage mat og drikke vin, og det meste som inkluderer fart og spenning.

Q&A

Vinter eller sommer?

Ja takk, begge deler.

Gi eller få?

Om det gjelder gaver, så vil jeg helst gi. Når det gjelder oppdrag, så ønsker jeg selvsagt å få dem.

Fine dining eller pizza?

Foretrekker fine dining, men i en hektisk hverdag er det også greit med noe enklere.

Erfaring og utdanning

Fra 2007 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler MNEF / Partner

2004-2006 Meglerhuset Erland Morud

Eiendomsmegler.

2002-2005 BI - Oslo

Bachelor Eiendomsmegleing

2001-2002 IT-akademiet

IT-kandidat og Officemaster

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93459150

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 45 91 50
eller epost

Hva sies om meg?