Anca Buberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Moss

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Moss

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Salgsleder

2006-2023 Terra/Aktiv Moss

Eiendomsmegler / Partner

2009-2011 BI

Overgangseksamen

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg som megler er det viktig at kundene føler seg ivaretatt, og at jeg kan skape tillit og gode relasjoner. Tross alt er hus og hjem for mange det kjæreste de eier. I tillegg er det viktig at jeg tilegner meg kunnskap og er fremoverlent for at boligsalget skal bli best mulig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av fornøyde kunder, gode resultater, crossfit, golf, kollegaer, gode samtaler og ferie med familien.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Kollegene og vennene mine, hunden og familien er de viktigste for meg nå.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er energisk, fremoverlent, bestemt, blid og positiv.

På jobb

Jeg tror kolleger og kunder vil beskrive meg som sprudlende, dyktig, glad i å prate og som en god selger.

På jobb er jeg opptatt av at vi skal ha det hyggelig sammen, og det er viktig at vi respekterer hverandre og gjør hverandre gode.

Jeg ønsker at kunden sitter igjen med en følelse av at de har følt seg ivaretatt og sett fra første møtet med meg, til nøkkelen er overlevert til kjøper.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som aktiv, energisk og omgjengelig.

En god fridag inneholder gjerne en golfrunde med venner eller en crossfitøkt, etterfulgt av god mat og drikke på kvelden.

Jeg er veldig glad i trening, og ikke minst turer og kos med hund.

Q&A

Vinter eller sommer?

Uten tvil, sommer.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Moss

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Salgsleder

2006-2023 Terra/Aktiv Moss

Eiendomsmegler / Partner

2009-2011 BI

Overgangseksamen

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine samarbeidspartnere står for en stor del av min totale leveranse, og de er derfor nøye utvalgt for å matche både kunden og objektet.

Norsk Boligtakst og Pettersen Taksering er mine foretrukne takstmenn. De er svært dyktige og leverer alltid.

Fotoetc. og Areal foto er fotografene vi samarbeider med. Bildene er det viktigste virkemiddelet vi har for å få folk på visning, og derfor bruker vi kun de beste fotografene.

Trenger man rådgivning i forkant av foto, eller ønsker å style boligen, er det Tina Fredriksen og Stylistene vi samarbeider med. De vet nøyaktig hva som skal til for å få et perfekt resultat.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

96201111

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 96 20 11 11
eller epost

Hva sies om meg?