Amalie Kristine Nyhus

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Primera

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler

2017-2019 Proaktiv Eiendomsmegling Trondheim

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2018 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Samhold, konkurranser, nye metoder/læring og utfordringer.

Hva er det som gir deg energi?

Hyggelige og rause mennesker, resultatoppnåelse, avkobling, hytteliv, tid med familie og venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Samboer, familie og venner.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Engasjert, bestemt og sprudlende.

På jobb

For mine kunder er tett oppfølging og tilstedeværelse viktig for meg. Ingenting blir overlatt til tilfeldighetene, verken når det kommer til kvalitet eller profesjonalitet. Jeg er grundig og svært engasjert i faget mitt og liker å gjøre det riktig fra start. Den største bekreftelsen jeg får på at jeg lykkes er at jeg blir trygt anbefalt videre og at de som har samarbeidet med meg tidligere, gjerne gjør det igjen.

Jeg ser på meg selv som en varm, omsorgsfull, positiv og støttende kollega. Lagånd, samhold og vinnerkulturen er det som gjør at jeg trives. Samtidig er humor og et ønske om at andre skal lykkes, viktig.

På fritiden

Rolige morgener og turer i frisk luft er noe jeg setter pris på. Jeg prøver derfor å få flest mulig timer utendørs og drar for eksempel på telttur året rundt. Familie og venner betyr mye, for jeg er en sosial og omsorgsfull person. Det å treffe venner over lunsj, eller en middag hjemme er noe jeg setter pris på. Gjerne etterfulgt av en konsert, brettspill eller bare skravling.

Hjem og interiør, musikk, konserter og reiser er også noe bruker fritiden på. Så prøver jeg å følge noen TV-serier, men det viktigste for meg er å få mest mulig tid utendørs.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer

Gi eller få?

Gi

Pop eller rock?

Pop

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren Primera

Eiendomsmegler

2017-2019 Proaktiv Eiendomsmegling Trondheim

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2018 Handelshøyskolen BI

Bachelor i eiendomsmegling

2013-2016 Handelshøyskolen BI

Bachelor i økonomi og administrasjon

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Ula v/Oh Shots

Evoke Agency, Vik Boligstyling & Main Boligstyling

Flyttebyrå: HMH

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

97734595

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 97 73 45 95
eller epost