Alexander Sandaas

Partner / Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Dyve & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Partner/Eiendomsmegler MNEF

2003-2014 AKTIV Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2001-2003 Bygg og Energi Systemer

Salg

1999-2001 3D Media Solutions

Salg

1995-1999 University of Utah - Salt Lake City

Business Marketing

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Min viktigste oppgave i alle oppdrag jeg påtar meg er å levere et produkt jeg kan stå 100% inne for. Hvert enkelt oppdrag er unikt, og krever en egen skreddersøm for å kunne presenteres optimalt. Fokus på detaljer, presisjon og ikke minst etablering av tillit, har vært en suksessoppskrift for meg som eiendomsmegler.

Hva er det som gir deg energi?

Jobben har blitt en stor del av hverdagen min, og gir meg daglig påfyll av energi. I tillegg er min lille familie, store vennekrets, gode kollegaer, friluftsliv og ski, vesentlige faktorer som bidrar til trivsel og livsglede.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Jeg verdsetter familien min høyt. De er en uvurderlig støttespiller for meg i en hektisk hverdag, hvor mye av min tid og fokus investeres i det å skape gode kunderelasjoner og levere den beste kundereisen.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg mener selv at jeg er en tilpasningsdyktig og utadvendt menneskekjenner. Lang erfaring innen idrett har også bidratt til et sterkt konkurranseinstinkt, og en evne til å holde rett fokus på arbeidsoppgaver.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en utadvendt og blid kollega som også er en humørspreder på kontoret. Overfor kundene er det viktig for meg at de sitter igjen med en opplevelse av prosessen som gjør at de ville valgt meg igjen til å være deres megler, i tillegg til å være en god ambassadør for meg i sitt nettverk. Min X-faktor som megler er at jeg har høy kompetanse, lang erfaring, og et stort nettverk.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en sosial og omsorgsfull gledesspreder. En hel fridag er en sjeldenhet i megleryrket, så en dag uten at telefonen ringer og hvor alt fokus og energi kan rettes mot familien verdsettes høyt. Ellers er jeg glad i frihetsfølelsen jeg får ved å ta en joggetur i marka, eller en skitur til fjells.

Q&A

Vinter eller sommer?

Begge deler, glad i ski og vannsport.

Gi eller få?

Jeg har helt klart en "gi"-mentalitet.

Jeans eller dress/drakt?

Jeg kler meg etter forholdene og oppdragene jeg tar på meg.

Erfaring og utdanning

Fra 2014 PrivatMegleren Dyve & Partnere

Partner/Eiendomsmegler MNEF

2003-2014 AKTIV Eiendomsmegling

Eiendomsmegler

2001-2003 Bygg og Energi Systemer

Salg

1999-2001 3D Media Solutions

Salg

1995-1999 University of Utah - Salt Lake City

Business Marketing

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

40851045

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 40 85 10 45
eller epost

Hva sies om meg?