Alexander Moltubak Løken

Jurist / Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Panorama

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2011-2016 Det juridiske fakultet i Bergen

5-årig mastergrad i rettsvitenskap.

2008-2011 BI i Oslo

3-årig bachelorgrad i økonomi og forretningsjus.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Som eiendomsmegler er jeg glad i å presentere boligen som skal selges gjennom faktaorienterte annonser, men som naturligvis også har et selgende preg.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å dyrke fritidsinteressene mine, som Premier League, frisbeegolf og matlaging. Jeg er også glad i å være sammen med venner og familie.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er kona og hundene i familien.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg synes selv jeg er en god kombinasjon og blid, morsom og seriøs.

På jobb

Kollegaene mine vil nok beskrive meg som et faglig dyktig "ja-menneske".

Overfor kundene er jeg opptatt av nær dialog og tett samarbeid.

Kunden kjenner boligen aller best, og derfor er god kjemi og tett oppfølging viktig for at vi sammen kan skape den beste presentasjonen av boligen.

Jeg har opparbeidet meg bred erfaring innen alle former for boligsalg. Bruktbolig, nybygg, salg av kontraktsposisjon, tomter, dyre og billige boliger. Det gjør at jeg kan prate med faglig tyngde med alle kunder jeg møter, samt interessenter jeg treffer på visning.

På fritiden

En god fridag for meg begynner med å stå opp tidlig og spille en runde frisbeegolf, etterfulgt av en god, hjemmelaget lunsj med kona. Senere dra og møte venner og se Manchester United spille, og avslutte dagen med en tur til sentrum og spise på restaurant med familie og venner.

Etter at jeg begynte som megler har jeg også blitt svært opptatt av interiør og detaljer i min egen bolig. På jobb er vi også veldig opptatt av felles trening, noe som jeg tar med meg hjem og har styrket fokuset mitt på helse og en sunn livsstil i hverdagen.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Hus eller leilighet?

Hus.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Panorama

Eiendomsmegler

2011-2016 Det juridiske fakultet i Bergen

5-årig mastergrad i rettsvitenskap.

2008-2011 BI i Oslo

3-årig bachelorgrad i økonomi og forretningsjus.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Mine kunder får alltid benytte leverandører som jeg personlig har kvalitetssikret gjennom mange salg de siste årene. Fotograf, stylist og takstmann er de samme, håndplukkede menneskene jeg tidligere har benyttet ved salg av egen bolig, da dette er leverandører jeg kan stole på og som samlet skaper den beste salgsprosessen.
Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90039404

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 03 94 04
eller epost

Hva sies om meg?