Alexander Ingebrigtsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2014-2016 DNB

Eiendomsmeglerfullmektig

2012-2015 Handelshøyskolen BI

bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

For meg er det viktig med høy grad av faglig kompetanse og gode kommunikasjonsevner. For å kunne tilby god veiledning og råd som eiendomsmegler er det viktig å forstå kundens behov og ønsker, i tillegg til å være pålitelig, ærlig og omgjengelig.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å ta en løpetur før jobben, en god treningsøkt på senteret eller noe sosialt sammen med venner og kollegaer.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er mine kollegaer i bransjen, og andre relasjoner jeg har utviklet opp gjennom årene.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg har høy arbeidskapasitet, er omgjengelig og generelt godt humør. Jeg er en person som liker å skape latter i rommet.

På jobb

Jeg tror kollegaene mine vil beskrive meg som en person som bidrar til godt humør på kontoret, og kanskje som en som ser på ting litt annerledes. Som eiendomsmegler er jeg opptatt av at man ikke skal gi seg, at man tar den ekstra samtalen og er løsningsorientert. Jeg tror kundene verdsetter mitt pågangsmot, min evne til å finne løsninger, gode humør og tilgjengelighet.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en pålitelig og morsom person som ikke er redd for å by på seg selv, og at jeg er omgjengelig og omtenksom. En optimal fridag for meg betyr å sove en time ekstra, ta en joggetur og så en god treningsøkt. Kanskje se en bra serie og bare lade batteriene, spise god mat og generelt nyte livet.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Film eller dokumentar?

Dokumentar.

Fine dining eller pizza?

Pizza, takk.

Erfaring og utdanning

2014-2016 DNB

Eiendomsmeglerfullmektig

2012-2015 Handelshøyskolen BI

bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

99463634

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 99 46 36 34
eller epost

Hva sies om meg?