Alexander Danielsen

Eiendomsmegler / Advokat MNA

PrivatMegleren Vikebø & Jørgensen

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start
En god start

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg legger min ære i nøyaktighet og fremdrift. Det er viktig for meg at kundene mine kan stole på at salgsprosessen går etter planen. Kundene mine opplever at jeg er engasjert, tilgjengelig og pliktoppfyllende.

Hva er det som gir deg energi?

Aktivitet gir meg energi, enten det er i form av hektiske dager på jobb eller fysisk aktivitet. Jeg er generelt sett glad i å være på farten.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Det må være at jeg er positiv, pliktoppfyllende, og effektiv.

På jobb

Jeg vil si at mine kollegaer og kunder opplever meg som punktlig, ærekjær, effektiv og hyggelig. Jeg overholder alltid mine avtaler, og er en person du kan stole på. For meg er det viktig å være fokusert, organisert og ha et sterkt engasjement for kundenes måloppnåelse. Min X-faktor som eiendomsmegler tror jeg må være min tilgjengelighet og stå-på-vilje. Det høres enkelt ut, og det er enkelt - om man faktisk står inne for det og gjennomfører. Jeg opplever at det gir kundene mine trygghet og merverdi i salgsprosessen.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en raus og uselvisk type, med humor og glimt i øyet. En perfekt fridag for meg er å våkne til en solrik dag på fjellet, spenne på seg ski og få seg en topptur, før dagen avsluttes med et hyggelig måltid sammen med familie og venner. Ellers liker jeg å være i aktivitet og klarer ikke helt til å sitte i ro, selv på fritiden. Padel-tennis og toppturer på ski er favorittene.

Q&A

Vinter eller sommer?

Hver årstid har sin sjarm, men jeg synes at livet er litt enklere om sommeren.

Gi eller få?

Gi, definitivt. Det tror jeg det fleste som kjenner meg kan si seg enig i.

Fine dining eller pizza?

Her skal jeg ærlig innrømme at pizza troner øverst for meg.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

93205912

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 93 20 59 12
eller epost

Hva sies om meg?