Aleksander Stavnem

Eiendomsmegler MNEF

PrivatMegleren Galleri

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Galleri

Eiendomsmeglerfullmektig

2017-2022 Høyer

Avdelingsleder/Innkjøper

2011-2017 Maxpeter

Daglig Leder/ Innkjøper

2007-2011 Ferner Jacobsen As

Avdelingsleder/Innkjøper

2020-2022 BI Stavanger

Bachelor i Eiendomsmegling jus og økonomi

2005-2008 BI Nydalen

Retail Management

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er kommunikasjonsevner, markedskunnskap og gode forhandlingsferdigheter. Det er også viktig å håndtere stressende situasjoner, kunne bygge tillit og skape positive relasjoner til både selgere og kjøpere.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av å være med familie og venner, se resultatene av innsatsen jeg legger ned, og en variert arbeidsdag med sunn konkurranse.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en blid, nysgjerrig og positiv person med masse konkurranseinstinkt.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som en blid, omgjengelig og tillitsfull kollega som er både pålitelig og kanskje litt nysgjerrig.

Overfor kundene er jeg opptatt av å holde dem oppdatert gjennom hele prosessen, og holde meg til avtalte frister og tidslinjer. Jeg legger ned mye innsats i å utarbeide attraktivt og profesjonelt markedsføringsmateriell for eiendommen som skal selges. Mine visninger er alltid godt planlagt og gjennomført, og jeg bruker forhandlingsferdighetene mine for å oppnå best mulig pris og vilkår for kunden.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en positiv, sosial, omsorgsfull og aktiv person.

En optimal fridag for meg begynner med en god frokost sammen med familien, etterfulgt av en aktivitet som for eksempel padel, golf eller en god fotballkamp på tv. Senere gjerne et restaurantbesøk med familien, etterfulgt av sosialt samvær med noe godt i glasset.

Q&A

Vinter eller sommer?

Foretrekker sommer.

Film eller dokumentar?

Film er best.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2022 PrivatMegleren Galleri

Eiendomsmeglerfullmektig

2017-2022 Høyer

Avdelingsleder/Innkjøper

2011-2017 Maxpeter

Daglig Leder/ Innkjøper

2007-2011 Ferner Jacobsen As

Avdelingsleder/Innkjøper

2020-2022 BI Stavanger

Bachelor i Eiendomsmegling jus og økonomi

2005-2008 BI Nydalen

Retail Management

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Kontakt meg gjerne for en oversikt.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98023691

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 02 36 91
eller epost

Hva sies om meg?