Aksel Walmsnæss

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

PrivatMegleren Aksept

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmeglerfullmektig

2022-2023 PrivatMegleren Aksept

Medhjelper for Daglig leder Ellen Pike

2021-2022 Handelshøyskolen BI Oslo

Learning Assistant (LA) i flertallige fag på BI. Minimum 3,5 GPA (B) for å kunne søke på stillingen, minimum B i aktuelle fag for å undervise.

2020-2023 Handelshøyskolen BI Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling, Jus og Økonomi.

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste for meg er å hjelpe kundene gjennom salget på en trygg og forutsigbar måte.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av mestring, trening og være sammen med venner.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, venner og kollegaer er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en utadvendt, positiv og ansvarsfull person.

På jobb

Jeg tror at andre ser på meg som en person med betydelige evner og kapasitet. Jeg oppfattes som en ansvarsbevisst person som tar sitt arbeid på alvor, og jeg legger min stolthet i alt jeg gjør.

Jeg setter også stor pris på miljøet på kontoret. Det er en ordentlig vinnerkultur, samtidig som det er en lav terskel når noen har behov for hjelp. Det unike samholdet gjør at alle presterer opp mot sitt beste. Det er viktig for meg at jeg oppfyller kundens og mine egne forventninger til kvalitet, forutsigbarhet og profesjonalitet. Jeg tror kundene mine verdsetter at jeg leverer høy kvalitet og legger min stolthet i det arbeidet som blir gjort.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg gjerne som en spontan, sosial, avslappet og positiv kar. Når jeg har fri liker jeg å benytte tiden til å gjøre noe gøy sammen med gode venner. Ellers er jeg også veldig glad i å trene.

Q&A

Badeferie eller skiferie?

Saltvann i syden.

Gi eller få?

Hyggeligere å gi, synes jeg.

Jeans eller dress/drakt?

Jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Aksept

Eiendomsmeglerfullmektig

2022-2023 PrivatMegleren Aksept

Medhjelper for Daglig leder Ellen Pike

2021-2022 Handelshøyskolen BI Oslo

Learning Assistant (LA) i flertallige fag på BI. Minimum 3,5 GPA (B) for å kunne søke på stillingen, minimum B i aktuelle fag for å undervise.

2020-2023 Handelshøyskolen BI Oslo

Bachelor i Eiendomsmegling, Jus og Økonomi.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Foto, Studio Oslo
Foto og drone, OhShots
Styling, Martine i Bygg og Boligstyling
Takstmann, Thomas Madsen i M takst AS

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92205554

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 20 55 54
eller epost

Hva sies om meg?