Åse Sædberg

Eiendomsmegler MNEF / Partner

PrivatMegleren Sædberg & Lian

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF / Partner

1991-2020 Meglerhuset Sædberg AS, Kristiansand

Eiendomsmegler

1986-1991 Meglerhuset Sædberg AS, Oslo

Eiendomsmegler

1986-1991 Oslo

Eiendomsmeglerhøyskolen (deltidsstudiet)

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste i mitt arbeid som megler er høy arbeidsetikk og arbeidsmoral. Jeg har en veldig høy yrkesstolthet, og er dermed opptatt av at kundene mine skal være fornøyde.

Hva er det som gir deg energi?

Det som gir meg energi på jobb er hyggelige og blide kollegaer, som unner hverandre å lykkes. Videre gir trening meg energi, og jeg har behov for å trene jevnlig, både inne i treningssal og ute i naturen.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familie, gode nære venner, barn, svigerbarn og barnebarn er de som er viktigst for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en utadvendt og blid person som bryr meg om de jeg har rundt meg. Latteren sitter alltid løst, og jeg liker godt small talk.

På jobb

Jeg tror at de jeg jobber med vil beskrive meg som en kollega med masse godt humør, som snakker mye og ler høyt. Sammen med kundene er jeg opptatt av å starte en salgsprosess med gode forberedelser, slik at vi lager et prospekt som kunden er stolt av. Når boligen får en velfortjent presentasjon blir også reisen sammen med kunden enklere. Jeg liker å ha en tett dialog med kundene gjennom salgsprosessen. Jeg tror min X-faktor som megler er at mine kunder får tett oppfølging og at jeg “ser” kunden. Videre at jeg er flink til å prate med kundene og tar meg alltid god tid til dem.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en inkluderende, lattermild og blid dame som bryr seg om de hun har rundt seg. Om sommeren liker jeg veldig godt å holde på med hagearbeid, ta en løpetur i skogen og også ta en tur i båten. Vinterstid liker jeg å gå på langrennski og også stå alpint. Ellers trener jeg på treningsstudio hele året rundt.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer er best.

Gi eller få?

Foretrekker å gi.

Fine dining eller pizza?

Fine dining, takk.

Erfaring og utdanning

Fra 2020 PrivatMegleren Sædberg & Lian

Eiendomsmegler MNEF / Partner

1991-2020 Meglerhuset Sædberg AS, Kristiansand

Eiendomsmegler

1986-1991 Meglerhuset Sædberg AS, Oslo

Eiendomsmegler

1986-1991 Oslo

Eiendomsmeglerhøyskolen (deltidsstudiet)

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90688494

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 68 84 94
eller epost

Hva sies om meg?