Ådne Holestøl Hognerud

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Økonom

PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Økonom

2015-2019 Herland Eiendom

Eiendomsmegler MNEF / Økonom

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Med min bakgrunn som skiskytter vet jeg at hardt arbeid lønner seg, og ikke minst hvor viktig det er å treffe blink. Med meg på laget er du sikret tett oppfølging og grundig rådgivning. Jeg har jobbet med eiendomssalg på Geilo siden 2015 og har etter hvert blitt den mestselgende eiendomsmegleren i mine områder.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får energi av trening ute i frisk luft, og av å tilbringe tid sammen med kollegaer, familie og nye bekjente. Og så får jeg en skikkelig boost av måloppnåelse.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Alle som gir meg energi og gode opplevelser: Familie, venner, kollegaer, samarbeidspartnere og kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en målbevisst, hardtarbeidende og kunnskapsrik type med glimt i øyet. Jeg har bakgrunn som toppidrettsutøver og har tatt dette med meg inn i arbeidet som megler.

På jobb

Jeg tror de jeg jobber med vil beskrive meg som en blid, jordnær, forståelsesfull og målbevisst kollega.

Q&A

By eller bygd?

Fjellet.

Gi eller få?

Gi.

Jeans eller dress/drakt?

Turbukse.

Erfaring og utdanning

Fra 2019 PrivatMegleren

Eiendomsmegler MNEF / Partner / Økonom

2015-2019 Herland Eiendom

Eiendomsmegler MNEF / Økonom

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Jeg jobber tett med alle ledd rundt meg. Herunder fotograf, stylist, takstmann, kommunen, kollegaer og markedsføringsbyrå. Sammen leverer vi det beste produktet for nettopp deg.

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92208195

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 20 81 95
eller epost

Hva sies om meg?