bilde-overlegg

KJØP med en profesjonell sparringpartner

Det må som regel investeres mye tid og innsats før du ender opp med den perfekte eiendommen. Med tjenesten KJØP fra PrivatMegleren får du bistand fra en profesjonell sparringpartner – slik sparer vi deg for tid og hjelper deg med å unngå feilkjøp.

I mylderet av annonser, tilstandsrapporter og visninger kan det lett oppstå både usikkerhet og hodebry – særlig om du skal navigere i markedet på egenhånd. For at du skal kunne gjøre solide avveininger er det avgjørende med gode råd og støtte underveis i kjøpsprosessen. Eiendomsmegler Christian Stenerud mener av den grunn at tjenesten KJØP fra PrivatMegleren har en rekke fordeler.

– KJØP handler i all enkelhet om å gi deg som kjøper gode råd hele veien – helt fra du starter å lete til du står med nøkkelen til din nye eiendom i hånden. For å kunne gjøre et godt og veloverveid kjøp av eiendom er det mye du må sette deg inn i. Da føles det trygt å ha en profesjonell sparringpartner med deg på veien, slik at du sikrer å gjøre et godt kjøp, sier Christian Stenerud i PrivatMegleren Panorama.

Stenerud anbefaler å ta kontakt allerede idet du begynner å tenke på å kjøpe eiendom. Som med mye annet gir gode forberedelser bedre resultater. Den største fordelen ved å få profesjonell hjelp i eiendomsjakten er at du ender opp med et kjøp du virkelig er fornøyd med. Å kjøpe en eiendom er tross alt noe av det viktigste man gjør i livet.

Mangler i seg selv trenger ikke å være avskrekkende, men det gjelder å vite hva man skal se etter

Et kritisk blikk og profesjonelle råd

artikkel-bilde

Med KJØP kan du velge mellom de to nivåene Basis og Premium. Basis innebærer at du selv leter etter eiendommer som kan være aktuelle for deg, hvor megler går gjennom salgsoppgaven før visning og hjelper deg med å vurdere hvilke som er verd å bruke mer tid på. Dette innebærer at du får du en profesjonell vurdering av salgsoppgave og tilstandsrapport – lest profesjonelt og nøytralt av noen som kjenner markedet godt, og vet hva de skal se etter.

– Det er tidkrevende å sette seg godt inn i salgsoppgaven og å ta inn over seg hva takstmannens vurdering innebærer. Som eiendomsmeglere er vi trente i å både identifisere eiendommens fordeler og mangler. I tillegg har en megler også kunnskap og erfaring med å vurdere hva som er kostbart å utbedre og hva som er rene bagateller. Mangler i seg selv trenger ikke å være avskrekkende, men det gjelder å vite hva man skal se etter, forklarer Stenerud.

Før budrunden får du også konkrete og taktiske råd om hva du bør gjøre, samtidig som du kan sparre med megler underveis i prosessen.

Tilgang før alle andre

Med Premium-nivået av KJØP vil eiendomsmegler lete aktivt etter aktuelle eiendommer for deg, basert på en grundig analyse av dine behov og kriterier. Det mange kanskje ikke vet er at mange eiendommer og hytter omsettes utenom det åpne markedet. For å finne eiendommen som samsvarer med dine behov bruker derfor PrivatMegleren hele sitt nettverk og tilgjengelige data i søket.

Eiendomsmeglere har kjennskap til mange eiendommer lenge før de kommer for salg, og eiendommer som ikke annonseres i det åpne markedet. Vi kan også gå aktivt ut i områder som er av interesse for å finne potensielle eiendommer som kan passe dine behov – til og med gå på befaring for å avklare om det faktisk er riktig eiendom for deg. Om du er på jakt etter noe helt spesielt, kan PrivatMegleren på denne måten gjøre prosessen med å finne din neste eiendom eller hytte langt mer effektiv.

På visningen er megler med deg for å vurdere det dere vil undersøke nærmere, alt basert på en nøye sammensatt plan utarbeidet på forhånd. Slik får du en best mulig kvalifisert vurdering av prisantydningen og den reelle verdien av eiendommen. Det gir deg et godt fundament før budrunden, hvor megler også gir deg gode råd og hjelp til å velge riktig taktikk underveis. Dersom du ønsker, kan megler også håndtere budrunden i sin helhet for deg.

– Det er spesielt hyggelig å kunne hjelpe folk videre i livet, til der de skal være. For å få til det bruker vi all vår kunnskap og erfaring til å gi deg gode råd om når du bør ha is i magen eller når du bør agere raskt, avslutter Christian Stenerud.

Komme i gang

artikke-bilde

I denne serien svarer PrivatMegleren og eiendomsmegler Thomas Klovland på alt du lurer på, fra start til solgt.

Til episode

Befaring

artikke-bilde

En befaring er ikke bare til for at megleren skal bli kjent med eiendommen din. Det er også en gyllen anledning for deg å erfare hvordan megleren presterer – allerede før oppdraget har startet.

Til episode

Bli kontaktet

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut skjemaet og en av våre meglere i ditt nærområde kontakt.

Personvernpolicy