Ambassadører for området

Det er gjerne større følelser knyttet til kjøp av fritidseiendom enn ved kjøp av eiendom. Kjøperne spør gjerne mer om nærområdet enn om selve hytta. Da er det avgjørende at megler har god lokalkunnskap.

Det er flere forskjeller ved prosessen for kjøp og salg av fritidseiendom sammenlignet med et eiendomssalg. I denne artikkelserien gir vi deg tips om hva du skal se etter ved valg av megler av fritidseiendom

bilde
bilde av logo
nummer-logo

Høy lokalkunnskap

Stegene man går gjennom for å selge en fritidseiendom på fjellet eller ved sjøen har flere likhetstrekk med salg av annen eiendom. Sammenlignet med et eiendomssalg er det imidlertid store forskjeller ved prosessen kjøperen går gjennom. Forskjeller det er viktig å vite om når du skal velge megler.

Fremhever kvalitetene

artikke-bilde

For de som vil realisere hyttedrømmen er mulighetene for både aktiviteter og rekreasjon vel så viktig som selve hytta. Det er derfor viktig med et grundig forarbeid for at fritidseiendommen skal appellere til flest mulig.

Les mer

Spesialister for enhver pris

artikke-bilde

Livet på hytta tilbringes gjerne i roligere tempo enn hverdagslivet hjemme. Sammenlignet med eiendomsmarkedet er det også ofte mindre hektisk ved salg av fritidseiendom, ettersom omsetningen av hytter i større grad følger årstidene. Å ta seg god tid kan lønne seg.

Les mer