bilde-overlegg

Tilrettelegger for et bekvemt Boligbytte

Gleden ved en ny eiendom eller hytte kan lett overskygges av alt det praktiske arbeidet som følger med flytteprosessen. For at overgangen skal være så bekvem som mulig for deg har PrivatMegleren utviklet tjenesten Boligbytte, slik at du i stedet kan bruke energi på alt det gledelige ved å komme i stand på et nytt sted.

Det er mye å huske på når du skal flytte til en ny eiendom. Selve flyttingen innebærer å frakte alle dyrebare eiendeler trygt fra et sted til et annet. Møbler og inventar skal pakkes forsvarlig, transporteres og kanskje mellomlagres. Det sier seg selv at det blir mange tunge løft før du er på plass.

Det er også mye mer enn å flytte eiendeler og adresseendring som skal ordnes før du er klar til en ny hverdag på et nytt sted. Nye avtaler for strøm og bredbånd skal opprettes, mens de gamle skal avsluttes. Har du solgt eller tidligere leid eiendom må du som regel også sørge for en grundig flyttevask.

Boligbytte kan benyttes allerede i forbindelse med visning, hvor du for eksempel kan få hjelp med visningsvask og mellomlagring av inventar

Gir deg mer tid og overskudd

artikkel-bilde

Det er ikke til å legge skjul på at det for mange kan være utfordrende å koordinere hele flytteprosessen – særlig i en hektisk familiehverdag. For at overgangen for deg og din familie skal være enkel å håndtere tilbyr PrivatMegleren tjenesten Boligbytte – en komplett flyttetjeneste, hvor du selv velger hva du ønsker bistand med.

PrivatMeglerens medarbeidere som jobber med Boligbytte kan hjelpe til med det som skal til for at du skal slippe alt styret med flyttingen. Ofte kan du få hjelp til mer enn du tror. Formålet er rett og slett å gjøre flytteprosessen så bekvem som mulig for deg.

Boligbytte er kostnadsfri å bruke. Her kan du hente tilbud fra våre samarbeidspartnere som kan hjelpe deg med alt det praktiske i forbindelse med flyttingen. Slik kan du selv velge hva du vil ha bistand med og spare tid og krefter – tid og overskudd du heller kan bruke på familie og fritid.

Trygt og praktisk

Boligbytte kan benyttes allerede i forbindelse med visning, hvor du for eksempel kan få hjelp med visningsvask og mellomlagring av inventar. Det er praktisk om du har eiendeler som ikke skal være med på visningen. Når du selger eller kjøper eiendom gjennom PrivatMegleren kan du sammen med megler legge en plan om alt det praktiske rundt flyttingen, og overlate til Boligbytte å sørge for en velkoordinert og knirkefri overgang til din nye eiendom.

En sjelden gang kan uhell skje, og mange tenker ikke på at ting kan gå i stykker når de flyttes fra et sted til et annet. Derfor anbefaler Privatmegleren at både selger og kjøper vurderer boligbytte-forsikring.

Komme i gang

artikke-bilde

I denne serien svarer PrivatMegleren og eiendomsmegler Thomas Klovland på alt du lurer på, fra start til solgt.

Til episode

Befaring

artikke-bilde

En befaring er ikke bare til for at megleren skal bli kjent med eiendommen din. Det er også en gyllen anledning for deg å erfare hvordan megleren presterer – allerede før oppdraget har startet.

Til episode

Bli kontaktet

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg?

Fyll ut skjemaet og en av våre meglere i ditt nærområde kontakt.

Personvernpolicy