Klikk for galleri

Lekker og nyoppført funkisbolig m/ fantastisk utsikt og solforhold - Takterrasse på 16 kvm - Mulighet for praktikantdel

Lekker og nyoppført funkisbolig m/ fantastisk utsikt og solforhold - Takterrasse på 16 kvm - Mulighet for praktikantdel

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lillestrøm - Fet

Løykjelia 161 B

Prisantydning10.500.000,-Primærrom215m2Bruksareal257m2Soverom4Rom8
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

123-20-0065

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Selger

Jogg Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 439 Bnr. 173 Snr. 2 i Lillestrøm kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 257 kvm

Antall rom

8

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1109 kvm

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 257 kvm

Underetasje:
P-rom (91,8 kvm): Stue/opphold, bad, vaskerom, trapp, gang og 2 soverom.
S-rom (3,7 kvm): Teknisk.

1.Etasje:
P-rom (68,9 kvm): Stue/kjøkken, hall og wc-rom.
S-rom (38,2 kvm): Garasje og sportsbod.

2.Etasje:
P-rom (55,2 kvm): Loftstue, gang, bad og 3 soverom.
Terrasse: 16,4 kvm.

Velkommen til Løykjelia 161, Hus 2!

Vi har gleden av å presentere Løykjelia 161 B. En nyoppført og lekker halvpart av tomannsbolig i funkisstil, ferdigstilt i november 2022 med gjennomført høy kvalitet og moderne standard.

Boligen har en svært moderne arkitektur med store rom, åpne løsninger og flotte designvalg. Bygd etter TEK 17!

Boligen er påkostet utover normal standard med bla. store gulv-til-tak vinduer, utstrakt bruk av downlights, nydelig enstavs hvitpigmentert eikeparkett i alle oppholdsrom, samt delikate storformatfliser i hall og på ett bad.

Inneholder bl.a. en lys og tiltalende stue med fantastisk utsikt. Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal med mørke fronter og integrerte hvitevarer, 2 smakfulle bad hvorav ett har storformat fliser, separat WC, separat vaskerom, samt 2 trivelige TV-stuer. Videre har boligen hele 4 romslige soverom - god soneinndeling som er perfekt for en familie! På taket troner en nydelig takterrasse på hele 16 kvm.

Boligen har mulighet for etablering av praktikantdel etter ønske.

Sportsbod tilknyttet hallen, med direkte inngang til den integrerte dobbeltgarasjen med god lagring i forkant.

Eksklusiv bruksrett til uteareal tilhørende boligen på ca. 200 kvm.

Eiendommen har en meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet, sentralt på Løkenåsen med nærhet til tur og rekreasjonsområder, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og butikker.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Denne boligen kan overtas med rask overtagelse
- Lave omkostninger da dokumentavgiften kun er av tomteverdi.

Beskrivelse

Hall
Lys og romslig hall som vil gi et godt førsteinntrykk. Flislagt gulv av typen Glade Cinca Mate 60x60. Det leveres varmekabler i gulv i hallen. Det er varmekabler i gulv i hallen. Videre har hallen god plass til garderobeløsning. Hallen er praktisk tilknyttet en sportsbod på ca. 5 kvm som har direkte utgang til dobbelgarasjen. Sportsboden har parkett og gipsede vegger malt i lys farge.

Kjøkken
Lekkert og innholdsrikt kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Kjøkkenet er i åpen og luftig løsning mot stuen. Kjøkkenet har rikelig med innredning, noe som gir godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet har flotte integrerte hvitevarer. Videre leveres det kjøkkenkum av typen Blancodalago 6 pd antrasitt, kjøkkenarmatur med avstenging av typen Grohe A Collection, laminat benkeplate, samt oppvaskmaskin i kjøkkenbenk med waterguard føler. 

Stue
Den åpne stuen fremstår som meget innbydende, i lyse tidsriktige fargevalg. Svært gode lysforhold med vindusflater som strekker seg over flere himmelretninger! På gulvet er det lagt nydelig enstavs hvitpigmentert eikeparkett, som strekker seg sømløst inn i kjøkkenet. Hovedstuen oppleves som et sosialt og åpent rom. Boligen er uten taklister og det har blitt fuget tett mellom vegg og tak, himlinger og vegger leveres med lysmalte gipsplater. Stuen har en lekker peisovn av typen Sirius 1 m/stålpipe fra Schiedel for ekstra hygge og komfort.

Loftstue
I øverste etasje er det en koselig loftstue med plass for både sofagruppe og tv-løsning, noe som gir ekstra spillerom og privatliv, samtidig som det sørger for god soneinndeling for barnefamilier.  Utgang fra stuen via terrassedør i glass til en flott og solrik takterrasse på ca. 16 kvm med nydelig utsikt! Terrassen leveres med gulv i impregnert furu og glassrekkverk ihht. fasadetegning.

Stue i underetasje/Opphold
Boligen har i tillegg en stor ekstra stue i boligens underetasje på hele 29 kvm. Rommet har en-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Gulvlister leveres glatt 12x58 hvitmalt.

Bad underetasje
Badet i underetasjen er meget delikat med gulvvarme. Gulvfliser av typen Villas 20x20 cm fra Fagflis Kløfta. Veggflis Vitra Block 25x40 cm. Baderomsmøbel av typen Hilde fra Linn Bad i hvit høyglans utførelse i størrelse 100 cm med Grohe A collection servantarmatur. Vegghengt toalett av typen Villeroy & Bosch Onovo med softlock og krom trykkplate. Dusjnisje i størrelse 90x90 cm med innsvingbare dusjvegger og Grohe A collection dusjarmatur med dusjgarnityr. Opplegg for vaskemaskin

Bad andre etasje
Lekkert bad i boligens andre etasje med varmekabler i gulv. Badet er svært smakfullt utført med storformatfliser på vegger og gulv av typen Glade Cinca Mate 60x60 cm fra Fagflis Kløfta. Dusjnisje i mosaikk av typen Glade Cinza Mate Mosaico, 5x5 cm. Baderomsmøbel av typen Hilde 100 cm fra Linn Bad med enkelvask, i hvit høyglans utførelse og Grohe A collection servantarmatur. Vegghengt toalett av typen Villeroy & Bosch Onovo med softlock og krom trykkplate. Dusjnisje i størrelse 100x100 cm med innsvingbare dusjvegger og Grohe A collection dusjarmatur med dusjgarnityr.

Vaskerom og teknisk rom
Romslig og familievennlig vaskerom i boligens underetasje. Rommet har fliser på gulv med sokkel av typen Villas 20x20 cm fra Fagflis Kløfta med gulvvarme. Vegger består av malte overflater i fargen Jotun 9918 Klassisk hvit. Vegghengt toalett av typen Geberith Monolith. Opplegg til vaskemaskin og vaskekum i stål. Det er montert 1 stk. vannmåler. Vaskerommet er praktisk tilknyttet et teknisk rom hvor det er plassert vannfordelerskap, reduksjonsventil og vannstoppsystem med følerledning, samt varmtvannsbereder på 300 liter med ekspansjonskar.

WC-rom
WC-rommet er praktisk plassert med tilknytning til hallen. Rommet har flislagt gulv med sokkel av typen Villas 20x20 cm fra Fagflis Kløfta, samt malte gipsplater på vegger. Videre har rommet baderomsskap av typen Quadro e.l. med Grohe A Collection servantarmatur, samt vegghengt toalett av typen Villeroy & Bosch Onovo med softlock og krom trykkplate.

Soverom
Boligen har hele 4 gode soverom. Soverommene har et slitesterkt 1-stavs eikeparkett, hvitpigmentert. Det har blitt avsatt plass til 1 meter garderobe pr. inntegnet sengeplass. Soverommene er av god størrelse, og rommene i 2. etasje har flotte takvinduer.

Beliggenhet

Flott beliggenhet på toppen av Løkenåsen ved Fetsund i Lillestrøm kommune.

Fra eiendommen er det nærhet til flotte tur- og friluftsområder med utallige skiløyper, samt bademuligheter ved Hvalstjern, Heiavann og Gansvika. Kommunen har også et mangfoldig og variert tilbud innen kultur og idrett.

Fetsund lenser ligger få km unna og er i dag fredet som landets eneste gjenværende fløtningsanlegg. Det er bevart som et enestående kulturminne med verksteder for tradisjonelt håndverk, kafé og museumsbutikk. Fet Golfklubb har en 9-hulls golfbane som ligger i naturskjønne omgivelser nær Nordre Øyeren naturreservat.

Eiendommen sokner og har gangavstand til Riddersand barneskole (3 km) med SFO. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Østersund ungdomsskole (2,5 km). I tillegg finnes det flere barnehager i nærheten. Romerike har flere videregående skoler, og OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller ved Lillestrøm.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss. Nærmeste holdeplass er pt. Klokkerud og ligger ca. 12 minutters gange fra boligen. Det er planer om etablering av kollektiv transport over Løkenåsen/Granåsen ifølge selger. Det er meget gode pendlermuligheter fra Svingen togstasjon (3 km) med bl.a. tog til Oslo som tar ca. 22 min.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved Rema 1000 , Spar og Coop Extra i Fetsund. Fetsund sentrum har for øvrig et variert servicetilbud med blant annet vinmonopol, blomster- og interiørbutikk, flere frisører m.m. . Ønsker du ytterligere servicetilbud ligger boligen nært Lillestrøm sentrum som innehar et godt og variert utvalg av butikker, shoppingsenter, post, bank, apotek, mote, vinmonopol, helsetilbud, cafeer, barer, restauranter, kino, kulturhus etc. Strømmen storsenter med over 200 butikker, samt Lørenskog og Oslo sentrum ligger også godt innen rekkevidde via god offentlig kommunikasjon og bil.

Tidsavstander i bil: Fetsund ca. 6 min, Lillestrøm ca. 13 min, Strømmen ca. 18 min, Oslo S ca. 37 min, Gardermoen ca. 42 min.

Teknisk

Ventilasjon:
- Systemair balansert ventilasjonsanlegg med varmeveksler. Tilluft i alle oppholdsrom og utluft fra alle våtrom. Aggregat til ventilasjonsanlegget er plassert på teknisk rom.

Elektrisk anlegg:
- 120 stk. elektriske punkter, og sikringsskap med automatsikringer.
- 3 brannvarslere.
- Komfyrvakt.
- 1 stk SG 10W LED i sportsbod.
- 3 stk SG Wave LED armatur i garasje, 1 på vaskerom og 1 på teknisk.
- Opplegg for multimedia 3 punkter, ringeklokke og 3 utestikk.
- Innvendig er det 34 stk. downlights i farge hvit m/dimmere.
- Utvendig er det 5 stk utelys av typen SG Echo LED, med astrofunksjon.
- Anlegget er installert i henhold til offentlige myndigheters forskriftskrav. Alle kontaktpunkter er jordet.
- Standard Elko Pluss.
- Det er skjult anlegg og det er kun automatsikringer. Antall elektriske punkter i boligen er i henhold til NEK 400-2018.
- Varmekabler er lagt på alle flislagte flater.

Oppvarming:
- Det er montert peisovn av type Sirius 1 m/stålpipe fra Schiedel i stue i 2. etg.
- På soverom er det panelovner.

TV/Data:
- Altibox ligger klart, både fiber og tv. 3 stk tv/antenne punkter, en i hver stue.

Sanitær:
- Ettgreps blandebatterier på bad og kjøkken.
- Oppvaskmaskin i kjøkkenbenk med waterguard føler.
- Opplegg for vaskemaskin på vaskerom.
- Vegghengt toalett på bad/wc, Villeroy & Bosch Onovo, med softlock og krom trykkplate.
- Vann og opplegg er ført frem i vegg for kjøkkenved mulig praktikantdel
- Tekniske rørføringer samlet i et rør-i-rørskap som er plassert på teknisk- og vaskerom.
- Varmtvann fra varmtvannsbereder plassert på vaskerom/teknisk rom, volum på 300 liter med ekspansjonskar.
- Utevann på vegg på oversiden

Slukkerutstyr:
- Brannslukningsutstyr i henhold til forskrifter.

Byggemåte

Toleransekrav for utførelse er ihht. NS 3420, siste revisjon. Boligene er bygget etter TEK 17.

Bygningen utføres med bærekonstruksjoner i gran limtre samt gran k-virke, prosjektert og dimensjonert ihht. gjeldende krav.

Yttervegg består i hovedsak av 148 mm bindingsverk fullisolert ihht varmetapsberegning.
Til utvendig kledning er det benyttet liggende D-fals med spor, grunnet + 1 mellomstrøk.
Deler av fasaden er utført med fiberpuss og fasadeplater(front)

Innvendige lettvegger har tre-stendere, og er kledd med malte gipsplater.

Konstruksjoner:
- Boligen er bygget iht. energikravene i TEK 17.

- Huset har liggende panel som er maskingrunnet 683 Sotgrå ett strøk fra fabrikk. Yttervegger med isolasjonstykkelse på 20 cm, hvor det er benyttet Glava som isolasjon samt utvendig gipsplate på ytterside for avstivning og vindtetting.

- Takrenner og vindusbeslag i grått metall.

- Takstein fra Skarpnes.

Takhøyde U. etg.: ca 2,40 meter
Takhøyde 1. etg.: ca 2,40 meter
Takhøyde 2. etg.: ca 2,40 meter høyde i midten, og skrånende tak ut mot knevegg på 1,20 m.
 
Standard innvendig behandling:
Gulv:
- Standard er et slitesterkt parkettgulv i oppholdsrom, 1-stav.
- På gulvene i hall, teknisk, wc, bad og bad/vask leveres fliser.
- Overflate garasjegulv er i grovstøpt betong. Sportsbod leveres med parkett.

Vegger:
- Alle innervegger av tre leveres som minimum 10 cm. tykke vegger og gips på hver side.
- Det leveres malte gipsplater i alle tørre rom.
- Bad har med flislagte vegger.

Himling:
- Alle himlinger i boligen har malte gipsplater, farge: Jotun 9918 Klassisk Hvit.
- Boligen er uten taklister og det er fuget tett mellom vegg og tak.

Maler:
Treverk/plateprodukter er levende materialer som påvirkes av temperatursvingninger og luftfuktighet. Dette vil medføre at det kan oppstå sprekkdannelser på vegg, gulv og takflater, glipper mellom tak/list kan forekomme. Vegger leveres sparklet, grunnet og malt med to strøk etter malestandarden NS 3420. Enkelte småmerker, rifter o.l. kan forekomme. Lister kan ha synlige spikerhull og skjæresnitt overmales ikke.
Setningssprekker/bevegelsessprekker som oppstår etter overtagelse, skyldes ytre årsaker (grunnforhold, klima, naturpåvirkning, egenskaper i ulike bygningsmaterialer, trevirke som tørker opp) og er ikke gjenstand for utbedring fra maler/utbygger ref. selger.

Dagens mer minimalistiske byggestil på en del hus, med listfrie overganger mellom f.eks vegg/tak kan føre til riss/sprekk skader. Dette må kunne påregnes, og er ikke å regne som en feil fra maler/utbygger ref. selger.

Lister og gerikter:
- Gulvlist type glatt 12 x 58 hvitmalt. Gerikter type 12 x 58 mm.

Innvendige dører:
- IDA Kompakt, fra Bygg1, med karm og dempelist.
- Dørene er behandlet fra fabrikk.
- Glatte gerikter malt med synlige spikerhull.
- Dørvridere i stål utførelse.

Vinduer:
- Vinduer fra den norske vindusleverandøren Natre, ihht. TEK17.
- Vinduene er gråmalte fra fabrikk. Noen vinduer har fastkarm. Åpningsbare vinduer har med låsing i luftestilling. I 2.etg, er det også takvinduer fra Velux.

Ytterdør:
- Ytterdør fra Bygg1 i gråmalt utførelse fra fabrikk, type Sola. Dørvrider i børstet stål. FG godkjent sikkerhetslås
- Trådløs ringeklokke.
- Balkongdør med FG-godkjente låser.
- Terrassedør på loftstue i 2.etg, i glass.

Innvendig trapp:
- Innvendig trapp, FAUNA hvit med heltre eik, med lukkede trinn fra 1-3.etg. Leverandør Stryntrappa/Hagen AS.

Parkering / Garasje

Boligene har stor dobbelgarasje integrert i boligen, med plass til 2 biler stilt i rekke.

Gulv i grovstøpt betong og vegger i gips malt med Jotun 9918 Klassisk Hvit. Garasjeport av typen Harmonie RV-linje, i grå utførelse, RAL 7016 med 2 garasjeåpnere.

Beskrivelse av tomt / hage

Eiendommen har en felles eiet tomt på 1 109,9 kvm.

Eiendommen er seksjonert med eksklusiv rett til bruk av uteareal på hver av enhetene. Uteareal for Løykjelia 161 B er ca. 200 kvm. Parkering/innkjørsel er fellesområde.

Matrikkelenheten har andel (1/299) i realsameie: gnr/bnr 439 / 106 som har et areal på totalt 86 699,5 kvm.
Matrikkelenheten har andel (1/299) i realsameie: gnr/bnr 439 / 192 som har et areal på totalt 6 734,2 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Andel i realsameie
2019/508532-4/200  Opprettelse av realsameie  
06.05.2019 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3030 Gnr:439 Bnr:106  2/299
(Dvs. 1/299 pr seksjon på eiendommen).

2019/508532-4/200  Opprettelse av realsameie  
06.05.2019 21:00 
Denne matrikkelenhet har andel i: 
Knr:3030 Gnr:439 Bnr:192  2/299 
(Dvs. 1/299 pr seksjon på eiendommen).

1896/900013-1/8  Bestemmelse om vannledn.  
17.06.1896 
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Bestemmelsen er forsøkt innhentet av megler, men ikke funnet. Bestemmelsen følger derav ikke vedlagt.

1929/901017-1/8  Elektriske kraftlinjer  
03.06.1929 
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Bestemmelsen er forsøkt innhentet av megler, men ikke funnet. Bestemmelsen følger derav ikke vedlagt.

1974/102794-1/8  Jordskifte  
14.05.1974 
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

1977/101049-1/8  Bestemmelse om veg  
25.02.1977 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:439 Bnr:55  
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

1989/100074-1/8  Best. om vann/kloakkledn.  
04.01.1989 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:439 Bnr:41  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:439 Bnr:55  
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

1992/7761-1/8  Elektriske kraftlinjer  
17.06.1992 
Rettighetshaver Fet Elverk
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

1997/5411-1/8  Bestemmelse om veg  
 23.04.1997 
Rettighetshaver
NEDRE ROMERIKE VANNVERK
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

2012/1059033-30/200   ** Diverse påtegning  
12.12.2012 
TRANSPORT AV RETTIGHETSHAVER: NEDRE ROMERIKE VANNVERK IKS ORG.NR: 992110996
- Kan fås av megler ved ønske.

1997/5412-1/8  Erklæring/avtale  
23.04.1997 
Bestemmelse om vannledning
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Rettighetshaver
NEDRE ROMERIKE VANNVERK
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

2012/1059033-29/200   ** Diverse påtegning  
12.12.2012 
TRANSPORT AV RETTIGHETSHAVER: NEDRE ROMERIKE VANNVERK IKS ORG.NR: 992110996
- Kan fås av megler ved ønske.

2000/19928-1/8  Erklæring/avtale 
17.11.2000 
Bestemmelse om trafostasjon/kiosk
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

2002/13213-1/8  Bestemmelse om veg  
22.07.2002 
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:439 Bnr:15  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:439 Bnr:18  
rettighetshaver:Knr:3030 Gnr:439 Bnr:41  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

2006/246730-1/200  Elektriske kraftlinjer  
23.05.2006 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Avtale om rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av høyspenningsluftledninger.
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Kan fås av megler ved ønske.

2012/464936-1/200  Best. om vann/kloakkledn.  
13.06.2012 
Rettighetshaver:LILLESTRØM KOMMUNE  
Org.nr: 820710592
Bestemmelse om adkomstrett
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Følger vedlagt.

2018/1642998-1/200  Erklæring/avtale  
05.12.2018 21:00 
Bestemmelse om pliktig deltakelse av samtlige fradelte parseller fra hovedbølet i realsameie
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Eiendommen gnr. 39, bnr. 106 i Fet kommune skal deles opp i en rekke parseller i forbindelse med utvikling og salg av boligtomter. Det gjenværende areal i Hovedbølet etter samtlige fradelinger skal ligge i et realsameie mellom de fradelte parsekker (Realsameiet).
Det erklæres herved at samtlige fradelte parseller fra hovedbølet skal være forpliktet til å eie en ideell andel i Realsameiet. Eierbrøken skal tilsvarende antall boenheter på den fradelte parsell som teller og det totale antall boenheter på samtlige fradelte parseller som nevner.
Den eller de som til enhver tid er hjemmelshavere til de fradelte parsellene skal være bundet av de til enhver tid gjeldende vedtekter for Realsameiet, og herunder være forpliktet til å innbetale sin andel felleskostnader til drift av Realsameiet.
- Følger vedlagt.

2019/179773-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
12.02.2019 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om stedsvarig rett til bygging, drift , vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
Nettstasjon F0038
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Følger vedlagt.

2019/179804-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
12.02.2019 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om stedsvarig rett til bygging, drift , vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
Nettstasjon F0039
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Følger vedlagt.

2019/179822-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
12.02.2019 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om stedsvarig rett til bygging, drift , vedlikehold og fornyelse
Bestemmelse om transport og ferdsel
Bestemmelse om byggeforbud og beplantning
Nettstasjon F0040
Overført fra: 3030-439/106
Gjelder denne registerenheten med flere
- Følger vedlagt.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Grundfos spillvannpumpekum er etablert ute. Vannmåler installert.

Løykjelia er en offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet privat avkjøring/vei med felles vedlikeholdsplikt for de som benytter innkjørsel.
Det blir felles innkjørsel og gårdsplass som er felles for Løykjelia 161 hus A og hus B.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

P.t er ferdigattest innsendt kommunen, den ventes ferdig behandlet innen medio desember.

Selger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på boligen senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta boligen i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

JOGG Eiendom AS v/ Gard Hauge bekrefter at boligen er ferdig og levert i henhold til kravspesifikasjon, samt at søknad om ferdigattest er sendt inn til Lillestrøm kommune for behandling per nov. 2022.

Det foreligger godkjente byggetegninger for boligen, datert 08.12.2020.

Dagens planløsning samsvarer i sin helhet med godkjente byggetegninger.

1 stk. boenhet er godkjent ihht matrikkelen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i et regulert område med reguleringsformål: Frittliggende småhusbebyggelse.
Detaljreguleringsplan 0203 R1401 Løkenåsen 2 -øvre del følger vedlagt.

Eiendommen ligger i et område avsatt til bebyggelse - nåværende ihht. vedlagte kommuneplankart.
Kommuneplan 2018-2030 følger vedlagt.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen ligger i et område som er under utvikling og omkringliggende tomter har boligbebyggelse som reguleringsformål. Nedenfor aktuell eiendom er det ihht. reguleringsplankart et område avsatt til grønnstruktur (gnr. 439 bnr. 106). Se vedlagt reguleringskart, samt reguleringsbestemmelser for ytterligere informasjon.

Beskrivelse av sameiet

Løykjelia 161 vil bli et sameie bestående av 1 stk tomannsbolig med to seksjoner/boenheter. Det vil ikke være et aktivt sameie.

Eiendommen vil bli seksjonert med eksklusiv bruksrett til uteareal på hver av enhetene. . Parkering/innkjørsel vil være fellesområde. Det tas forbehold om endring av matrikkel, samt at seksjoneringsbegjæringen godkjennes av Kartverket før overtagelse.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Faste, løpende kostnader

Boligen er nylig ferdigstilt og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

Kommunale avgifter - Disse er ikke fastsatt ennå da boligen nylig er ferdigstilt. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Det vil tilkomme eiendomsskatt fra Lillestrøm kommune.

Serviceavgift årlig vil tilkomme for Grundfos spillvannspumpe.

Forsikring - Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtakelse, deretter tegnes fullverdiforsikring av kjøper.

Eiendommen har 2/299 andel i realsameie gnr/bnr 439/106 og 1/299 andel i realsameie gnr/bnr 439/192 (Dvs. 1/299 pr seksjon på eiendommen).  Områdene er hovedsakelig avsatt til grønnstruktur og lekeplasser ihht. reguleringsplankart. Ifølge tinglyst bestemmelse skal den eller de som til enhver tid er hjemmelshavere til de fradelte parsellene skal være bundet av de til enhver tid gjeldende vedtekter for Realsameiet, og herunder være forpliktet til å innbetale sin andel felleskostnader til drift av Realsameiet. Det må i den forbindelse forventes felleskostnader i forbindelse med dette. Selger har ingen kjennskap til at det er etablert vedtekter pt. eller hva eventuelle felleskostnader vil utgjøre pt.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

10 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 49 375,- (Dokumentavgift (2,5% beregnet ihht. andel av tomteverdi)) 9 300,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
60 017,- (Omkostninger totalt)
10 560 017,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er ca. angivelser basert på boligens byggetegninger. Avvik kan forekomme.

Det gjøres oppmerksom på at utbygger er ferdig med boligen og uteområdet, og at det ikke skal utføres flere arbeider i regi av utbygger.

Boligen er rengjort i form av såkalt "byggvask". Kjøper må påregne nødvendig finrengjøring. Boligen leveres uten utvendig rengjøring. Tomten leveres ryddet.

HVITEVARER medfølger der dette er spesielt angitt i beskrivelse av kjøkken i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene ikke har noen garanti utover vanlig kjøpsgaranti fra leverandøren, og at de overtas "som de er".

Alle perspektiver, illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke meldes inn et krav basert på disse. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet.

Boligens arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer som følge av detaljprosjekteringen. Salgstegningene i prospektet er derfor ikke egnet for nøyaktig måltaking.

Adgang til utleie (boligformål)

I boligens U. etasje er det mulighet for å innrede deler av etasjen som en praktikantdel, etter eget ønske og behov.

Det gjøres oppmerksom på at en praktikantdel i boligen ikke er godkjent som en egen boenhet.

Boligen blir registrert som 1 stk. boenhet hos kommunen.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjon eller odel for eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring da selger er profesjonell part.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen måtte byggforsikres av ny eier. Kjøper må også selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjør (Kr.6 900)
Markedspakke (Kr.22 900)
Provisjon (forutsatt salgssum: 10 500 000,-) (Kr.80 000)
Totalt kr. (Kr.109 800)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger for avtalte utlegg og markedsføring.

Vedlegg til salgsoppgaven

Byggtegninger
Leveransebeskrivelse.
Hustegninger.
Utomhusplan.
Situasjonskart.
Reguleringskart og bestemmelser.
Kopi av tgl. dokumenter.
Budskjema.

Finn.no: Lokalområde

Løkenåsen