Boligsalg med lave skuldre

For de fleste er salg av bolig forbundet med spenning og nerver. Vi vet hva som skal til for å oppnå riktig pris og skreddersyr salget etter boligens behov, slik at du kan senke skuldrene. Hvis du vurdere å selge boligen din eller bare lurer på hva den er verdt, kan du enkelt fylle ut skjemaet under og la oss kontakte deg.

Du kan også få en estimert boligverdi via Google Assistant, ta turen innom et av våre kontorer eller nå oss på mail og telefon.

Personvernpolicy

Du kan alternativt nå oss på telefon 40002320

E-Takst fra Eiendomsverdi

E-Takst fra Eiendomsverdi er din PrivatMeglers verdivurdering for bruk ved låneopptak eller refinansiering i bank. I tillegg til selve E-taksten på èn side, vil banken kunne se meglers konkrete vurdering, datagrunnlag og bilder. Dersom kjøper og selger har funnet hverandre direkte uten megler, og kun ønsker bistand til kontrakt og oppgjør, vil det samme produktet automatisk være inkludert i megleroppdraget.

"Meglers verdivurdering" fra Eiendomsverdi

Meglers Verdivurdering fra Eiendomsverdi er din PrivatMeglers verdivurdering for bruk i.f.m. salg eller kjøp av eiendom, og skal være vedlagt alle salgsoppgaver. Dokumentet på 4 sider vil gi potensielle kjøpere innsyn i meglers konkrete vurdering og datagrunnlag. Her vil en kunne se hvordan megler har kommet frem til verdien, hvilke sammenlignbare eiendommer som er solgt, hvilke som er for salg i markedet akkurat nå m.m.