Klikk for galleri

Nyoppført og rålekker hytte beliggende på attraktive Mosetra | 4 sove og 2 bad | Badstue | Hems| Ski inn/ut til langrenn

Nyoppført og rålekker hytte beliggende på attraktive Mosetra | 4 sove og 2 bad | Badstue | Hems| Ski inn/ut til langrenn

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Trysil

Trysilfjell Hytteområde 2076

Prisantydning6.390.000,-Primærrom92m2Bruksareal104m2Soverom4Rom7
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

129-21-0329

Eier

Snygarden AS

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 26 Bnr. 1046 i Trysil kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 104 kvm

Antall rom

7

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1202 kvm

Beliggenhet

Velkommen!

Nyoppført og rålekker fritidshytte fra 2022 beliggende på attraktive Mosetra. Hytta leveres med store vindusflater som slipper inn masse lys, fantastisk høyde under taket, lekkert kjøkken, 4 romslige soverom, 2 flotte bad, badstue og hems. Hytta har en flott beliggenhet med null innsyn og er en perfekt hytte for de som ønsker en mer privat og rolig beliggenhet i fjellet. Hytta byr på en solrike uteplass, her er det sol fra morgen til kveld på hele tomten.

Hytta har en T-planløsning med fremskutte partier som skaper en romslig stueløsning og slipper lyset inn. Utformingen gir stue med utsikt i tre himmelretninger og terrasse med lune kroker med vindskjerming. Hytta leveres med en hems med gulvareal på ca. 53m² og med full ståhøyde som er åpen mot utsiktsvinduene og ned mot stuen. Den åpne himlingen i stuen gir en flott takhøyde med vindusflater helt opp til taket i stuedelen.

Hytta ligger mot friområdet og har umiddelbar nærhet til flotte langrennsløyper rett utenfor hyttedøra. Her finner man trikkeskinner som kobler seg på hele løypenettet rundt Trysilfjellet. For de som ønsker å tilbringe dagen i Norges største alpinsenter er det kort vei fra hytta. Her kan man benytte seg av skibussen som stopper omtrent rett utenfor døra og tar kun 5 min til alpinsenteret.

Med en helt ny bolig kan du vinke farvel til bekymringer for maling som flasser. Samtidig kan du ønske velkommen en energigjerrig hytte med minimale krav til vedlikehold.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Trysil er like attraktivt i sommerhalvåret som på vinteren med bl.a. sportsfiske i Trysilelva, fjellterreng med mulighet for turer til fots eller med sykkel, samt kort kjøreavstand til 18-hulls golfbane. Det er ca. 4 km til Trysil sentrum hvor man finner alt av øvrige fasiliteter, ca. 70 km til Elverum og ca. 210 km til Oslo. Skisesongen i Trysilfjellet varer fra november til mai, og området er svært snøsikkert. I tillegg har Trysilfjellet Norges største snøproduksjonsanlegg. 71 km nedfarter binder sammen tre sider av fjellet til et innholdsrikt og variert alpinanlegg, hvor halvparten av nedfartene er i lunt skogsterreng og på fjellet. Barn har 3 egne barneområder med bakker og aktiviteter.

Langrenn
Mosetra har perfekte forhold for langrenn. Området tilknyttes løypene ved Trysil Knut Arena og Sørrunden og derved alle langrennsløypene rundt Trysilfjellet. Fra alpinanlegget kan en komme til innkjøringen for området med eksisterende skiløyper. Til alpinbakkene kan skiløypa på nordsiden av Vestbyvegen ned til Trysil Turistsenter benyttes. I planene ligger også en gangveg ned til Bakkebygrenda med planfri kryssing av Vestbyvegen. Det er lagt opp til 3 stoppesteder for skibussen i området. Hyttene ved Mosetra vil gjennom betalt vegavgift motta bomkort for benyttelse av Trysilfjellvegen.

Alpint
Trysilfjellet er Norges desidert største og beste alpinanlegg med 31 heiser og 67 bakker, til sammen 75 km skikjøring. Det er 3 barneområder og terrengparker for alle nivåer. Arenaer finnes for cross, speedtest, selftimer, kuler, parallellslalåm mv. Siste investering i anlegget er en 1309 m lang stolheis, Skihytta Ekspress. Skihytta Ekspress er en moderne 6-seter stolheis som vil gå fra Skihytta til toppen av Trysilfjellet

Ny flyplass:
Kun 40 minutter fra Trysilfjellet beliggende rett ved svenskegrensen står nå en helt ny internasjonal flyplass klar, Scandinavian Mountains Airport (SCR). Bedre tilgjengelighet styrker Trysils posisjon som et attraktivt reisemål. I desember 2019 landet de første skigjestene her. Interessen er stor for den nye unike flyplassen og allerede fra start ble det lansert flyruter fra tre land. SAS har lansert tre ruter til Trysil-flyplassen: De flyr fra London, København og Aalborg. Det svenske, danske og britiske markedet tar seg nå til Trysil på en enda enklere og raskere måte.

Bygninger

Informasjon om takstmannens bemerkninger om avvik  er hentet fra tilstandsrapporten som er vedlagt salgsoppgaven. Vi anbefaler alltid at tilstandsrapporten leses i sin helhet.'

TG2 - Avvik som ikke krever umiddelbare tiltak

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken:
Kjøkken har ventilator med omluft (kullfilter).

Byggemåte

UTVENDIG
Taktekking:
Taktekking av shingel. Undertak av plater og/eller trepanel.

Nedløp og beslag:
Takrenner, nedløp og beslag av metall.

Veggkonstruksjon:
Veggkonstruksjon av treverk. Luftet ytterkledning. Musebånd er montert «oppned». Konstruksjonene er antatt isolert med mineralull.

Takkonstruksjon/Loft:
Saltak konstruksjon av plassbygde taksperrer og antatte A-takstoler. Trekonstruksjonene er antatt isolert med mineralull. Kompakt konstruksjon uten kontrollmuligheter.

Vinduer:
Malte trevinduer med 2 lags isolerglass.

Dører:
Malt balkongdør med 2 lags isolerglass. Malt ytterdør med klar glassfelt. Malt boddør i tett utførelse.

Balkonger, terrasser og rom under balkonger:
Terrasseplatting i terrenget. Konstruksjoner og spaltegulv av treverk. Ikke etablert rekkverk eller håndlist.

Utvendige trapper:
Trapp/treplatting til hovedinngangen og til uteboden.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 104 kvm

Hovedplan
Bruksareal: 104m².
Primærrom: 92m²: Følgende rom er oppgitt som p-rom: Entré/trapperom, stue, kjøkken, 2 bad/toalettrom, badstue og 2 soverom.
Sekundærrom: 12m²:  Følgende rom er oppgitt som s-rom: 2 inneboder og en utebod.

Loftplan: Stue og 2 soverom. Arealer i loftplanet er ikke målbare da takhøyden er målt til ca. 189,5 cm. Gulvarealet er ca. 53 m2.

Fullt bruksareal for arealer omsluttet av innerveggene i hovedplanet. Målbare arealer i bodene er medtatt som S-ROM. Øvrige målbare arealer i eneboligen er medtatt som P-ROM. Fordelingen mellom P-ROM og S-ROM er basert på bruken av rommene på befaringstidspunktet.

Innhold

Bad 1:
Badet ved soverommet består av moderne og tidsriktige gulv og veggfliser samt behandlet panel på vegg, og himling bestå av behandlet panel. Her er det elektriske varmekabler i gulvet. Innredning med heldekkende servant, ett greps blandebatteri, plastsluk, speil og lyspunkt. Det er videre dusjvegger og vegghengt dusjbatteri, veggmontert toalett og mekanisk avtrekk der det er etablert tilluft fra tilliggende rom. Badet er helt nytt og ubrukt og det foreligger dokumentasjon på utførelsen.

Bad 2:
Badet ved entreen består av moderne og tidsriktige gulv og veggfliser samt behandlet panel på vegg, og himling bestå av behandlet panel. Her er det er elektriske varmekabler i gulvet. Innredning med heldekkende servant, ett greps blandebatteri, plastsluk, speil og lyspunkt. Det er videre dusjvegger og vegghengt dusjbatteri, veggmontert toalett, opplegg for vaskemaskin og mekanisk avtrekk der det er etablert tilluft fra tilliggende rom. Badet er helt nytt og ubrukt. Det foreligger dokumentasjon på utførelsen.

Kjøkken:
Åpen og sosial kjøkkenløsning fra IKEA med grå slette fronter, samt laminerte skrog og benkeplater. Kjøkkenet er utstyrt med velfungerende integrerte hvitevarer som komfyr, koketopp med avtrekk, kjøle-/fryseskap, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. Det er videre enkel kum, ett greps blandebatteri og det er mekanisk avtrekk i koketoppen der avtrekket har kullfilter.

Badstue:
Badstuen har vegger og himling med panel, samt fliser på gulv. Badstueovn i glass. Helo badstueovn. Plassbygget benk.

Standard

INNVENDIG

Overflater:
Gulv: Laminat og teppe.
Vegger: Behandlet panel.
Himlinger: Behandlet panel.

Etasjeskille/gulv mot grunn:
Plate på mark av støpt betong i hovedplanet. Etasjeskille av treverk mellom hoved- og loftplanet. Det er ved stikkprøvekontroll målt nivåforskjell på 9 mm i etasjeskillet.

Radon:
Bygget er utført med forskriftsmessig radonsperre. Dokumentasjon foreligger.

Pipe og ildsted:
Ett løps stålpipe. Vedovn av type Jøtul. Gnistsikring foran ildstedet med fliser.

Innvendige trapper:
Malt trapp mellom etasjene. Vanger, inntrinn, rekkverk, håndlister og returgelender av treverk.

Innvendige dører:
Malte innvendige fyllingsdører.

Utstyr

Varmtvannstank på 282 liter som er plassert i uteboden.

Oppvarming

Oppvarming via elektrisitet og vedfyring.
Elektriske varmekabler på alle bad.

Beskrivelse av tomt

Eiendommen har normale lys- og solforhold med minimalt med støy fra nærområdet og omgivelsene da hytta ligger mot friareal. Her er det god utsikt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1954/1855-1/15  Erklæring/avtale  
16.07.1954 
rettighetshaver:Knr:3421 Gnr:26 Bnr:180  
Bestemmelse om vannrett
Bestemmelse om vannledning og inntakskum
Overført fra: 3421-26/78
Gjelder denne registerenheten med flere

1968/990009-1/15  Elektriske kraftlinjer  
06.11.1968 
Rettighetshaver: HEDMARK KRAFTVERK
Vedr. 66 kV kraftlinje
Overført fra: 3421-26/78
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/5553-1/15  Bestemmelse om vannledn.  
31.08.1978 
rettighetshaver:Knr:3421 Gnr:26 Bnr:481 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3421 Gnr:26 Bnr:481 Snr:2  
Overført fra: 3421-26/78
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/8888-1/15  Elektriske kraftlinjer  
06.12.1989 
Rettighetshaver: HEDMARK ENERGI AS
132 kV ledning NYBERGSUND - TRYSIL - JORDET
Overført fra: 3421-26/78
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst via privat veg.
Eiendommen har privat vannforsyning fra Trysilfjell Utmarkslag via private stikkledninger.
Eiendommen er tilknyttet offentlig avløpsnett via private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidigbrukstillatelse/ ferdigattest må foreligge før overtagelsen.

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen. Kjøper er kjent med at slik ferdigattest normalt vil foreligge en stund etter overtagelse.

Trysil kommune er kontaktet og de har mottatt søknad om ferdigattest pr 16.03.2022 og det kan ta opptil ca. 3 uker før denne er behandlet.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er ikke fastsatt.
Ligningsverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 80% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger på en tomt regulert til fritidsbebyggelse-frittliggende iht. reguleringsplan ved detaljreguleringsplan for Mosetra 2 HB1518.

Det gjøres oppmerksom på at hytta vi ligge på et tomtefelt, og det forventes at det vil bygges nye fritidshytter på nærliggende og tilgrensende tomter.

Andre faste løpende kostnader

Kjøper forplikter seg å inngå en avtale med Trysilfjell Utmarkslag om vei, vann, renovasjon mm. 2021 satsene er:
Renovasjon 2.800,-
Abb.avg vann 2.552,50,-
Vann pr. m3 39,60
Veg og park B/C fra kr. 3 790,- til kr. 4 710,- Vegavgift A kr. 3 040,- frem til det bygges på tomten/eller max 2 år hvis tomten ikke bebygges før det har gått 2 år.
*Utmarkslaget informere at det mest sannsynlig blir vegavgift B, men må ta forbehold om endring.

Trysilfjell Utmarkslag er et samvirkeforetak bestående av 26 grunneiere i området. Utmarkslaget har sin administrasjon på Trysil Turistsenter og forestår drift av veger og parkeringsplasser, samt vann og renovasjonsordningen i området. For mer informasjon www.utmarkslaget.no. Utmarkslaget innkrever årsavgifter for veg, vann og renovasjon mens Trysil kommune innkrever årsavgifter for avløp, eiendomsskatt samt feiing. Eidsiva Bredbånd leverer tv og internett.

Trysil kommune vil fakturere kommunale avgifter/ eiendomsskatt. Disse vil bli fastsatt når hytta er bygd.

Forsikring i Framtind, kr ,- (polisenummer )

Midt-Hedmark brann og redningsvesen - fakturerer feieavgifter.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 390 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 159 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 390 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte)
161 119,50 (Omkostninger totalt)
6 551 119,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Sammendrag fra selgers egenerklæring

Tilleggskommentar fra selgers egenerklæring:
-Finplanering gardsplass/tomt utføres til våren/førsommeren når snøen og telen i bakken er borte.
-Utvendige ubehandlede flater blir beiset til våren/førsommeren når klima/vår tillater det.

Annen nyttig informasjon

Selger opplyser at "TG2:  Våtrom > Overfalter > Gulv > Bad/toalett ved entre" vil bli utbedret av Trysil flis og malesenter as. Utbedringstidspunkt vil avtales direkte med enten nåværende eier eller kjøper. Vedlagt dokumentasjon finner man i vedlegget til salgsoppgaven.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Hytta kan fritt leies ut.

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav om søknad om konsesjon.
Det hviler ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag er provisjonsbasert og utgjør 1,4% + mva. av salgssum. Tillegg til vederlag utgjør kr. 48 170,-. Utlegg kr. 585,-
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9 900,- + mva. samt nevnte tillegg til vederlag og utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema Egenerklæringsskjema selger Energiattest Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Informasjon og eventuelle vedtekter fra velforening eller liknende Viktig informasjon til kjøper og selger

Finn.no: Lokalområde

TRYSIL/MOSETRA