Klikk for galleri

Flott, nyoppført enebolig med god standard, dobbelgarasje og nydelig sjøutsikt. Fint område ved Ringshaugstranda

Flott, nyoppført enebolig med god standard, dobbelgarasje og nydelig sjøutsikt. Fint område ved Ringshaugstranda

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Vestfold og Telemark - Tønsberg

Dekksguttveien 10B

Prisantydning11.390.000,-Primærrom163m2Bruksareal203m2Soverom4
bilde fra galleri
Visning
torsdag 09.0216:30 - 17:15
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

13-22-0265

Eier

Segment eiendom as v. Ole Kenneth Høie

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 139 Bnr. 594 i Tønsberg kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 203 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 563 kvm

Velkommen til visning!

Velkommen til Dekksguttveien 10 B, en lekker og nylig ferdigstilt enebolig over to plan - med god standard og moderne farger. Her får man et gjennomført stilsikkert hjem med store vinduer, sorte detaljer og materialer av høy kvalitet. Området er meget barnevennlig, like ved skoler, flotte turmuligheter og fine Ringshaugstranda. Utelivet kan nytes til fulle på en terrasse i hagen og på en herlig veranda med nydelig sjøutsikt. 

Stuen er et flott høydepunkt med peisovn og svært god takhøyde, mens kjøkkenet har stilig innredning fra Aubo, mye skapplass og integrerte hvitevarer. Det er to eksklusive bad i hver sin etasje, hvorav det ene har badekar. Videre er det et gjestetoalett, et vaskerom, hele fire soverom og en tv-stue for ekstra spillerom. Det er parkering i en integrert dobbelgarasje.

Kort fortalt

- Nyoppført enebolig over to plan.
- Boligen holder en god standard.
- Gårdsplass og dobbelgarasje.
- Herlig veranda med sjøutsikt.
- Markterrasse på ca. 18 kvm.
- Fin hage med plen og hekk.
- Meget attraktiv beliggenhet.
- Stor hall med varme i gulvet.
- Moderne kjøkken fra Aubo.
- Godt med skap- og benkeplass.
- Integrerte hvitevarer på kjøkkenet.
- Lekker stue med takhøye vinduer.
- Peisovn og imponerende takhøyde.
- Tv-stue for ekstra fleksibilitet.
- To flotte bad med gulvvarme.
- Gjestetoalett og eget vaskerom.
- Hele fire stilfulle soverom i huset.
- Omkledningsrom ved et soverom.
- Lagring i sportsbod og teknisk rom.
- Balansert ventilasjonsanlegg.

Fordeler med ny bolig

- Boligen er i forskriftsmessig stand (TEK 17).
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Ingen behov for oppgraderinger på mange år.
- Flytt inn i et helt nytt hjem, der ingen har bodd før deg.

Beliggenhet

Eneboligen ligger i et etablert, attraktivt og familievennlig boligområde på Ringshaug. Stedet ligger ca. 10 min med bil fra Tønsberg sentrum, samt med gangavstand til barneskole, ungdomsskole, barnehage og bussholdeplass. Området har en rekke fine turområder, blant annet ved Bekketjønnmyra, Søndre Slagen kirke og Essoskogen.

Sommerstid kan det friste med en tur til Ringshaugstranda som ligger i gangavstand. Stranda er en populær sandstrand med steinmolo, badetrapp og gresslette. Tønsberg brettseilerklubb er lokalisert på sydsiden av stranden. Badeplassene ligger ellers som perler på en snor, og det er kort vei til Vallø småbåthavn.

Tønsberg er en populær by som har sitt absolutte høydepunkt sommerstid med folkeliv og mye som skjer. Langs bryggene i byen er det båtliv og et stort utvalg av restauranter, kafeer og barer. Slottsfjellet i Tønsberg byr på attraktive kulturminner, fine turområder og vidstrakt utsikt.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Kiwi Gauterød, Rema 1000 Olsrød, samt Coop og Meny ved Tolvsrød. Tolvsrødsenteret og Olsrødsenteret ligger også i nærheten. For flere servicetilbud er det gode shoppingmuligheter i Tønsberg sentrum, i tillegg til en rekke kafeer, restauranter og puber. Her finner du Kilen Handelspark og Farmandstredet. Sistnevnte har godt over 100 butikker.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Skipperveien som ligger ca. 150 meter fra boligene, og herfra går bussen hvert kvarter. Fra Tønsberg stasjon er det hyppige avganger til Oslo, noe som er utmerket for pendlere.

Reisetiden til Oslo S med tog er ca. 1 time og 13 min. Med bil fra Ringshaug tar det ca. 8 min til Tønsberg sentrum, 11 min til Åsgårdstrand, 20 min til Horten, 26 min til Sandefjord, 46 min til Drammen og 1 t og 14 min til Oslo S.

Ringshaug barneskole og Ringshaug ungdomsskole ligger begge i gangavstand. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ringshaug barnehage ligger like ved skolene.

Flint idrettslag er det største i Vestfold og har nyere klubbhus på Løveid ved Tolvsrød. Idrettslaget har et bredt tilbud innen en rekke grener, samt mosjonsgrupper og barneidrett. Fine turstier finner man bl.a. mot Bekketjønnmyra. Det er heller ikke langt til turområder ved Søndre Slagen kirke, Essoskogen og ikke minst til Kyststien mellom Tønsberg og Horten. Ideelt for gåturer, løping og sykling.

Du finner de mest populære badeplassene på Ringshaug, Skallevold, Klopp, Husvik, Fagerstrand og Jarlsø, i tillegg til en rekke små, bortgjemte perler langs kysten.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 163 kvm, Bruksareal: 203 kvm

1.Etasje: 106 kvm BRA / 66 kvm P-ROM.
P-ROM er: Entrè, trapperom, soverom, TV-stue, bad og vaskerom.

BRA er: Garasje, sportsbod og teknisk rom.

2. Etasje: 97 kvm BRA / 97 kvm P-ROM.
P-ROM er: Trapperom, stue/spisestue, kjøkken, mellomgang. soverom, bad og separat wc.

Total P-ROM er 163 kvm / Total BRA er 203 kvm.

Innhold

1. etasje: Hall, tv-stue, bad/wc, vaskerom og 3 soverom.
2. etasje: Stue/kjøkken, wc, bad/wc, soverom og omkledningsrom.
Annet: Isolert sportsbod og teknisk rom i tilknytning til garasjen.

Hall
Eneboligen har et overbygget inngangsparti med belysning, ringeklokke og en moderne ytterdør i sort utførelse. Vel innenfor døra ønskes man velkommen av en stor og meget innbydende hall. Her får man en god smakebit på den høye kvaliteten i huset, med store, stilige gulvfliser fra Modena Restec, gulvvarme og downlights i himlingen.

Veggflatene er malt i en delikat gråtone, og om ønskelig er det god plass til skap eller andre garderobeløsninger. Begge etasjene har listfri overgang mellom vegger og tak. I hele huset er alle detaljer som stikk, brytere og karmer holdt i sort, noe som bidrar til det stilrene og gjennomførte uttrykket. 

Kjøkken
Et flott, moderne kjøkken har åpen løsning mot stuen, men ligger likevel noe skjermet fra deler av rommet. Innredningen fra Aubo er av typen Oak Line Latte, med hvite, håndtaksløse høy- og overskap. Underskapene har trendy spiler i eik, og det er hvit benkeplate av kompaktlaminat med sort oppvaskkum.

Armaturet på kjøkkenet er av typen Azur i sort og matt utførelse, utstyrt med avstenging for oppvaskmaskin. For et luftigere uttrykk er flere overskap droppet til fordel for åpne flater, men det er likevel godt med både skap- og benkeplass på kjøkkenet. Over benken er det belysning og sorte stikkontakter, og ved kokesonen er det en integrert benkeventilator fra Bora Pure.

Downlights i deler av himlingen tilfører ekstra lys til arbeidsflatene. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer levert av Miele, Aeg og Witt, bestående av induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap, fryseskap, vinskap og oppvaskmaskin. Ovnen er praktisk plassert i et høyskap.

Stue
Stuen er et virkelig lekkert og meget romslig allrom med flotte lysforhold via store, takhøye vindusflater. Vinduene er et blikkfang i seg selv, og her får man nydelig utsikt over sjøen. En stor skyvedør i glass fører ut til verandaen, og på varme sommerdager er det hyggelig å trekke ut for litt grilling. I stuen er det skrå akustikkgipsplater med imponerende takhøyde, noe som bidrar til en herlig og luftig atmosfære.

Dagslyset suppleres ypperlig av downlights i deler av himlingen, og lune kvelder sikres av en peisovn med glassfelter i tre retninger. På gulvet er det flott 1-stavs Boen eikeparkett, mens både taket og veggflatene er malt i en delikat gråtone. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spiseplass utenfor kjøkkenet. Her er det rom for å samle familie og venner rundt et langbord.

Tv-stue
I første etasje finner man en hyggelig stue med 1-stavs Boen eikeparkett, gråmalte veggflater og utgang til en herlig markterrasse. Det er gulvvarme og downlights i himlingen. Stuen gir ekstra fleksibilitet til familien, og rommet er perfekt hvis man ønsker å trekke seg litt tilbake med en god bok eller film.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har boligen to eksklusive bad i hver sin etasje, et wc-rom i andre etasje og et eget vaskerom i første etasje. Badet nede er stilig innredet med store vegg- og gulvfliser av typen Ceppo digre grey. På badet er det gulvvarme, downlights og vegghengt toalett i sort. Badet har både et dusjhjørne og et flott, sort badekar med integrert armatur.

Dusjhjørnet er utstyrt med sort regnfallsdusj og innfellbare glassdører. Den øvrige innredningen består av et rundt speil med bakenforliggende led-lys og en sort skuffeløsning med toppmontert porselensservant i sort utførelse. Wc-rommet er innredet med 1-stavs Boen eikeparkett og gråmalte veggflater. I rommet er det vegghengt toalett og Paris møbelpakke i sort eik.

Bad 2
Badet oppe ligger i suiteløsning med hovedsoverommet, og her får man et virkelig lekkert bad med behagelig atmosfære - et perfekt sted å starte dagen. Både gulv og vegger er kledd med store fliser i marmorimitasjon. Det er gulvvarme, downlights og vegghengt toalett i sort utførelse.

Badet har et dusjhjørne med hvite mosaikkfliser, innfellbare glassdører og sort regnfallsdusj av typen Azur. Baderomsinnredningen består av et stilig, rundt speil med bakenforliggende led-lys og sort skuffeløsning med toppmontert porselensservant i matchende stil.

Vaskerom
Vaskerommet er innredet med de samme stilige gulvflisene som badet nede, mens veggflatene er malt i en dus gråfarge. I rommet er det downlights og en arbeidsbenk i lys eik med sort vaskekum av typen Nemo Cristalite. Under benken er det skap og opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen har fire stilfulle soverom - tre i første etasje og ett i andre etasje. Hele fire soverom gir mange valgmuligheter til familien, og ved behov kan et av rommene benyttes som stue eller kontor. Alle rommene har 1-stavs Boen eikeparkett og godt med naturlig lys. Tak og vegger er malt i de samme tidsriktige fargene, noe som bidrar til et stilrent og gjennomført uttrykk.

Hovedsoverommet oppe ligger i suiteløsning med det ene badet, og her får man en herlig hotellfølelse. Mellom badet og soverommet er det et eget omkledningsrom med god plass til skap eller andre garderobeløsninger. Ekstra lagringsplass finnes i en sportsbod og i et teknisk rom i tilknytning til garasjen.

Standard

Byggteknisk-/Leveransebeskrivelse

Boligene er bygget etter byggeteknisk forskrift - TEK 17. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som visuell kvalitet, universell utforming, sikkerhet mot naturpåkjenning, uteareal, ytre miljø, konstruksjonssikkerhet, sikkerhet ved brann, planløsning, miljø, helse og energi.

Bæresystemer
Bygget er fundamentert med betong bæresystem mot grunn. Over grunn er bygget fundamentert med bærekonstruksjoner i treverk dimensjonert etter gjeldende forskrifter.

Fasader/Yttervegger
Isolerte, yttervegger med stående 19x148 Dfals Nord  kledning med rett kant med spor.
Listefri utførelse av hjørnekasser og vindusomramming

Dekker
Dekke mot grunn i plass-støpt betong. Dekker mellom 1. og 2. etasje og mot yttertak er leveret med bærebjelker av tre, dimensjonert etter gjeldende standard.

Bjelkelag
Isolert bjelkelag iht. gjeldende forskrifter med vannfaste sponplater som plattformgulv med utsparing for trapp samt nedsenket gulv for påstøp på baderom i 2 etg.

Terrasser/balkonger
Møre Royal natur terrassebord (28 x 120 gulvbord). Med skjult innfesting av skruer. Tett terrasse med sarnafil og rekkverk i glass iht. perspektiv tegninger. Stolpefritt rekkverk. 2 cm sort topplist på topp av rekkverk.

Platting på flat mark. Møre Royal natur terrassebord (28 x 120 gulvbord). Med skjult innfesting av skruer. Størrelse på platting ca. 18 kvm.

Yttertak
Utvendig saltak iht. tegning med forenklet undertak, sløyfer og lekter.
Flat betong takstein av type Skarpnes, farge edelsort.
Baldakin over inngangsdør med sorte fester.

Isolasjon
Isolasjon og vindtetting av yttervegger, takverk og etasjeskiller i tråd med energikrav i TEK 17 og energiberegning. Glava isolasjon
leveres i huset. Tak og etasjeskille blås -isoleres.
Veggtykkelsen er totalt 200mm.
Isolasjon i garasje 150 mm tykkelse.

Tak/himling
Nedlektet, isoleret og kledd med 4 falsetgipsplater som er sparklet og malt.
Høy himling i andre etasje (stue og kjøkken)
Akustikk gipsplater i stue og kjøkken
Gyptone Big Quattro 71 er en perforert gipsplate med kvadratiske hull, 3x3 mm med avstand 8,33 mm og perforeringsgrad på 9 %.
Listefri utførelse mellom tak/vegg

Tak i garasje/sportsbod/Teknisk-rom er -isolerte. Gipsplater er sparklet og malt. 4 falsetgipsplater. Lister i tak garasje, teknisk rom og sportsbod.

Innvendige vegger
Alle innvendige vegger er levert med ubehandlede gipsplater med unntak av baderom.
Vegger i baderom er levert med OSB plater som fast underlag, før våtromsgodkjent plate for membran er lagt.
Alle vegger i baderom består av fliser.

Isolert bindingsverk er kledd med gipsplater som er sparklet og malt.
Listfritt mellom vegg/tak i alle rom i 1. og 2. etg.
Listefritt mot alle vinduer i 1. og 2. etg.
Rundt innvendig dører er det malt list. (15x45 mm Glattkant). Gerikter malt i samme farge som dørene.
Gulvlister malt i samme farge som veggen (15x45 mm gulvlist m/rett kant).
Synlige spikerhull er sparklet og malt.

Alle vegger i vaskerom er malt
Vegger i garasje/sportsbod er -isolerte. Gipsplater er sparkt og malt. 12x58 mm Gerikter med rundt kant rundt dør. Det er ikke gulvlister i garasjen.  Taklist i garasjen

Spikerslag på alle TV veggene

Listverk og utforinger
Listverk og foringer. Gerikter 15x45 mm rett kant
Listefritt mot alle vinduer i 1. og 2. etg.
Gulvlister malt i samme farge som vegg. Gulvlist 15X45 mm, rett kant.
Listefri utførelse i overgang mellom tak/vegg i alle rom.
Vaske- og teknisk rom levert med oppkant i flis.

Vinduer
Vinduer av type Nordan, farge: Utvendig farge RAL-S9000-N (Matt sort, Jet Black) Innvendig farge -S9000-N (Matt sort, Jet Black) Levert med aluminiums- beslag på alle vinduer Black Line på glassspacer i sort.

Fastkarmer av type Nordan, farge: Utvendig farge RAL-S9000-N (Matt sort, Jet Black) Innvendig farge -S9000-N (Matt sort, Jet Black). Levert med aluminiums- beslag på alle vinduer Black Line på glassspacer i sort.
Soldemp på alle vinduene ut mot sjøen

Gulv
Boen parkett Eik Andante hvit (14x181x2200 mm) 1-stavs med underlag på alle gulv, unntatt på gulv i våtrom, bod/teknisk og hall/trapp.
På gulv i våtrom er det fliser fra Modena Restec.
Bad 1. etg;
Fliser: Cheppo di gre grey, 60x60 på vegg og gulv 5x5 på dusjgulv
Fug 113 Mapei

Bad 2. etg;
Flis: 120 x 60 flis, med marmorimitajon. Statuario White matt. Både gulv og vegger
Gulv i dusj: 5x5 mosaikk Staturio White Matt
Fug103 fra Mapei

Hall/Trapp;
Fliser: Cheppo di gre grey, 60x60 på gulv
Fug 113 Mapei

Teknisk rom:
Fliser: PRO Carnaby 20x20 (type grå)

Dører og porter
Utvendig hoveddør+ dør til garasjen, type Ytterdører Swedoor-Tower, farge: Utvendig farge S-9000-N (sort), Innvendig farge S-9000-N (Sort) Åpningsdører, med dempelist levert med flate terskler i Eik.
Yale Doorman L3 egen kodelås, ferdig montert. Forsikringsgodkjent FG), farge sort.

Balkongdør av type Nordan, farge: Utvendig farge RAL-S9000-N (Matt sort, Jet Black) Innvendig farge -S9000-N (Matt sort, Jet Black). Levert med aluminiums- beslag på alle vinduer Black Line på glassspacer i sort.

Soldemp på balkongdør ut mot sjøen.
Innvendig dører i 1.etg og 2. etg av type Swedoor Stable GW 9/21, farge: Sort - NCS S9000-N.
Skyvedører 1. etg og 2.etg. Skyvedører levert med «soft-close» av type Swedoor, farge: Sort - NCS S9000-N
Karmer, foringer og listverk er malt, Swedoor, farge: Sort - NCS S9000-N.
Hengsler: Std blanke hengsler.
Hvitpigmenterte eiketrinn på alle innvendige dører.

Svarte håndtak på alle innvendige dører (dempet sort), type Habo - Denver Sort.

Innvendig/Skyvedører 1 etg og 2 etg
Innvendig dører i 1.etg, type: Swedoor type Stable GW 9/21 , farge: Sort - NCS S9000-N
Skyvedører 1. etg. Skyvedører leveres med «soft-close»., type Swedoor, farge: Sort - NCS S9000-N
Karmer, foringer og listverk males., type Sweedoor, farge: Sort - NCS S9000-N
Hengsler: Std blanke hengsler
Innvendig dører i 2.etg, type Swedoor type Stable GW 9/21, farge: Sort - NCS S9000-N
Skyvedører 2. etg. Skyvedører levert med «soft-close» av type Swedoor, farge: Sort - NCS S9000-N
Hvitpigmenterte eiketrinn på alle innvendige dører

Svarte håndtak på alle innvendige dører (dempet sort), type Dempet Sort, farge: Dempet Sort. Type Habo - Denver Sort

Innvendige boder i boligene
Bod i tilknytning til garasjen.

Trapp
Trapp av type Stryn-trappa type Berg, farge: Trinn eik hvit lasur, stusstrinn eik hvit lasur.
Gelender/Vange/Stolpe i fargen S 9000-N
Spile i børstet stål og retur i glass.
Trappen levert med tette trinn.
Ingen garderobe under trappen.

Stålpipe / Vedovn
Komplett ventilert, ettløps stålpipe komplett montert inkl. takhatt, av farge sort.
Peis av type Jøtul F233 m/sideglass, farge sort utførelse på pipe og ovn.

Kjøkkeninnredning
Kjøkken av type Aubo - Oak Line Latte, farge hvite høyskap (type matt), Oak Line Latte (underskap). Armatur på kjøkken er av typen Azur sort matt m/avstenging for oppvaskmaskin.

Hvitevarer levert fra Miele og AEG:
- Fryseskap av AEG
- Kjøleskap av AEG
- Komfyr av Miele
- Oppvaskmaskin av Miele

BORA Pure benkeventilator
Vinskap fra Witt

Aubo benkeplate i kompaktlaminate, 13 mm i 0085 hvit med hvit kjerne.

Baderomsinnredning
Bad 1 etg:
Møbel:
Innredning - Big servantskap 100cm i mørk grå utførelse.
Benkeplate/servant - Hpl- benkeplate, sort antrasitt m. sort matt porselensservant.
Aramtur - Fan servantkran høy, sort matt.
Speil - Rundt speil 100cm, med bakenforliggende led-lys.

Dusj:
Dusjdører: Alterna Pyxis rett dusjdør svart matt, klart glass.
Dusjsett: A-Collection Azur sort matt.
Badekar: Vikingbad Syndle badekar, sort matt.
Wc: Vegghengt toalett, Alterna Arco - sort matt. Trykknapp i TeceNow sort matt.

Bad 2 etg:
Møbel:
Innredning -Big servantskap 100 cm i mørk grå utførelse.
Benkeplate/servant - Hpl benkeplate, sort antrasitt m. sort matt porselensservant.
Armatur - Fan servantkran høy, sort matt.
Speil - rundt speil 100 cm, med bakenforliggende led-lys.

Dusj:
Dusjdører: Alterna Pyxis rett dusjdør svart matt, klart glass.
Dusjsett: A-Collection Azur sort matt.
Wc: Vegghengt toalett, Alterna Arco - sort matt. Trykknapp i TeceNow sort matt.

Toalettrom:
Møbel:
Innredning: Paris møbelpakke sort eik.
Wc: Vegghengt toalett, Alterna Arco - sort matt. Trykknapp i TeceNow sort matt.

Vaskerom:
Innredning fra Alterna, med 60cm underskap i sort eik, benkeplate i lys eik med plass til vask og tørk under plate.
Kjøkkenvask Nemo Cristalite i onyx farge.
Armatur: Kran - Azur sort matt.

Rør- og sanitærinstallasjoner
Rør- og sanitær installasjon
Toalettkassen er bygget i vegg (ikke som toalettkasser)
Vannskap plassert i bod/tekniskrom
Vannkran utvendig på yttervegg (mellom sov 1 og garasje) og utenfor teknisk rom
200 liter varmtvannsbereder ekspress
Sorte slukrister i "dråpemønster" leveres på bad/vaskerom

Malerarbeider
Alle innvendige flater i tørre rom levert med ferdig malt overflate.

Brannvern
Medfølger 1. stk 6kg godkjent brannslokkingsapparat.
2 stk. røykvarslere, en i hver etasje.

TEKNISK ANLEGG
Ventilasjonsanlegg
Balansert ventilasjon med varmegjenvinner. Ventilasjonsanlegget tar hensyn til at kjøkkenventilator er integrert i benkeplaten.
Sort kombiboks på yttervegg, farge sort. Plassert på yttervegg (vest) av huset.
Ventilasjonsanlegget er plassert i bod/teknisk rom.

Varmeanlegg/oppvarming
Varmekabler i hall, stue, bad og vaskerom i 1 etg, samt bad i 2 etg.
Peisovn i 2. etg.

Vann og avløp
Stikkledning til bolig fra tilkoblingspunkt. Bunnledninger frem til plassering inkludert hovedstoppekran. Nedløpsrør fra tak. 1 stk. kran til utevann. Vann og avløp levert med "rør i rør" system. Radonsikring.

Blikkenslager, takrenner, nedløp og beslag
Stål takrenner og gradrenner med nedløp. Levert i RAL-9006/NCS-2500-N (Sort).
Takhatt leveres komplett montert over tak. Levert i RAL-9006/NCS-2500-N (Sort).
Vannbrett under vinduer. (Ikke over vindu). Levert i RAL-9006/NCS-2500-N (Sort).

ELKRAFT
El-Anlegg
Tilknytningsskap plassert på yttervegg bak huset (mot Vest) - farge sort.
Sikringskap plassert i vaskerommet.
Eget strømpunkt er lagt til rette for robot-klipper.
Flate stikkontakter - istedenfor de tradisjonelle - farge sort.
Sorte brytere/stikkontakter på alle punktene innvendig.
Astro-ur (6 stykk) utvendig på eneboligen.

Postkasser
Kjøper må selv sørge for postkasse.

Renovasjon
Avfallsbeholdere bestilles av kjøper fra Vesar og kjøper oppretter selv abonnement.

Oppvarming / Teknisk

Eneboligen oppvarmes elektrisk med gulvvarme i hallen, på badene, på vaskerommet og i stuen i første etasje. I tillegg er det en Jøtul peisovn i stuen. Det er et balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. En 200 liters varmtvannsbereder er plassert på vaskerommet, og her er det også montert et sikringsskap med automatsikringer.

Eget strømpunkt er lagt til rette for robotgressklipper, og i huset er det valgt flate stikkontakter i sort - istedenfor de tradisjonelle. Både i stuen og på kjøkkenet er det akustikk gipsplater i himlingen. Det er montert soldemping på balkongdøren ut mot sjøen.

Eneboligen er bygget etter byggteknisk forskrift - TEK 17. Forskriften setter krav til tiltak innenfor alle viktige områder som blant annet visuell kvalitet, universell utforming, miljø, helse, energi, konstruksjonssikkerhet og sikkerhet ved brann.

Det er lagt inn fiber i boligen og abonnomentet står på Segement Eiendom p.d.d.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en integrert dobbelgarasje,  og det er lagt til rette for elbillader i garasjen. Tilliggende garasjen finner man både en sportsbod og et teknisk rom. I tillegg er det mulighet for parkering på en asfaltert gårdsplass foran garasjen, med rom for to biler.

Beskrivelse av tomt

Beliggenheten er meget barnevennlig, med umiddelbar nærhet til sjøen og badestrand. Eneboligen ligger på en romslig tomt, pent opparbeidet med gressplen, hekk, støttemurer og diverse beplantning. Hagen byr på godt med boltreplass for de minste, og her er det rom for en rekke aktiviteter året rundt.

Foran garasjen finner man en asfaltert gårdsplass med mulighet for parkering, og herfra er det gangareal til inngangspartiet. Kveldstid lyses gårdsrommet fint opp av sorte utelamper på fasaden. Utelivet kan nytes til fulle på to herlige uteplasser med terrassebord fra Møre Royal og skjult innfesting av skruer, henholdsvis en markterrasse ved tv-stuen og en overbygd veranda utenfor hovedstuen.

Verandaen har downlights, glassrekkverk og et areal på ca. 10,5 kvm. Her får man nydelig utsikt over sjøen og de idylliske omgivelsene. Markterrassen måler ca. 18 kvm og har direkte adkomst til den fine hagen. Begge uteplassene innbyr til både rolige stunder og lange, sosiale kvelder.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2014/321314-1/200  Erklæring/avtale 23.04.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:139 Bnr:593  
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/321474-2/200  Erklæring/avtale 23.04.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:139 Bnr:593  
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Gjelder denne registerenheten med flere

2014/321882-2/200  Best. om vann/kloakkledn. 23.04.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:139 Bnr:187
Rettigheter på 3803-139/596 Rettigheter i eiendomsrett

2014/321685-2/200  Best. om vann/kloakkledn. 23.04.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:139 Bnr:187  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:139 Bnr:594

Rettigheter på 3803-139/591 Rettigheter i eiendomsrett
2014/321945-3/200  Best. om vann/kloakkledn. 23.04.2014 
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:139 Bnr:594  
rettighetshaver:Knr:3803 Gnr:139 Bnr:596

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp.
Adkomst via kommunal vei. Siste del av veien er privat.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for boligen datert 23.11.2022.
Kopi følger vedlagt til salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Likningskontoret og etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Se www.skatteetaten.no for nærmere informasjon.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger i område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til: boligbebyggelse - nåværende. Kommuneplan vedtatt 22.05.2019. Eiendommen ligger i et regulert område med plannavn: Ringshaug, Gnr 139, bnr 24 m.fl vedtatt 12.10.1994. Planid: 3803 55011. Reguleringsformål: Frittliggende småhusbebyggelse, byggeområder, offentlige trafikkområder, friområder, spesialområder og felles områder.

Eiendommen eller del av eiendommen omfattes ikke av en bebyggelsesplan etter eldre PBL. Eiendommen eller en del av eiendommen ligger ikke innenfor et område med nedlagt midlertid forbud mot tiltak. Det er ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen. Det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen. Opplysninger er gitt av Tønsberg kommune.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Energiforbruk og strømkostnad

Strøm er ikke mulig å beregne da boligen er nyoppført.

Andre faste løpende kostnader

Kjøper må påregne utgifter til bla. vedlikehold av felles vei.
Hver boligeier vil ha ansvar for drift og vedlikehold av sin bolig, såvel innvendig som utvendig.
En kjøper må påregne utgifter til bl.a:
- Bygning- og innbo forsikring
- Vedlikehold
- TV/Internett
- Diverse
- Kommunale avgifter
- Strøm
- Pliktig medlemskap i velforening (Veilaget er ikke opprettet enda, slik at kostnader ifm. dette enda ikke er fastsatt.)

Kommunale avgifter Kr. 12 500 pr. år Vann, avløp, renovasjon og feiing.
Pris er hentet ut fra kommunens hjemmesider (priser for 2022), kjøper må påregne at det kan øke i 2023.
Forsikring i Ly Forsikring, ,- (polisenummer 220546)

Oppgjør

Det skal av kjøper betales dokumentavgift til staten, beregnet til 2,5 % av den enkelte boligens forholdsmessige andel av tomteverdien. Grunnlaget for dokumentavgift er lik tomteverdien som er satt til kr. 3.050.000-. Dette utgjør kr. 76.250,- i dokumentavgift.

Tinglysningsgebyr for skjøte p.t. kr. 585,-.
Tinglysningsgebyr for evt. pantedokumenter utgjør for tiden kr. 757,- pr. dokument inkl. pantattest.
Det tas forbehold om endringer av offentlige satser/avgifter.

Det tas forbehold om tillegg av særskilt tinglysingsgebyr og dokumentavgift dersom det skal tinglyses skjøte knyttet til rettigheter til fellesareal utenfor eiendommen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

11 390 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 76 250,- (Dokumentavgift av tomteverdi (avgiftsgrunnlag: 3 050 000,-)) 16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
94 119,50 (Omkostninger totalt)
11 484 119,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Skjeggkre er observert i bygg over hele landet, og mange av funnene er fra nyere og moderne boliger. Selger tar ikke ansvaret for skjeggkre i boligen.

Boligen vil bli levert i byggrengjort stand.
Sprekkdannelser som følge av naturlig krymping av materialer er ikke å anse som mangler ved bygget.

Hvitvarer medfølger.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Eiendommen er selveiet og kan leies ut. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i skattemessige konsekvenser av dette.

Konsesjon / Odel

Eiendommen er ikke konsesjons-/odelsbelagt.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Garantiplikten utløper den 23.05.2023, som er 6 mnd etter ferdigstillelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (forutsatt salgssum: 11 390 000,-) (Kr.86 250) Finn - heving av toppen 24.01.2023 (Kr.3 300) Opprettelse av oppdrag + finn.no (Kr.8 300) Oppgjørskostnad - utlegg (Kr.4 375) Totalt kr. (Kr.102 225)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 8300,-.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema
Energiattest
Ferdigattest
Reguleringsplaner og bestemmelser
Planstatus
Kommuneplan
Matrikkelkart
Servitutter
Meglers verdivurdering

Finn.no: Lokalområde

Ringshaug