Klikk for galleri

Nyoppsatt fritidsbolig ved Teveltunet. Moderne standard. Hems. Aktiviteter hele året i umiddelbar nærhet.

Nyoppsatt fritidsbolig ved Teveltunet. Moderne standard. Hems. Aktiviteter hele året i umiddelbar nærhet.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Trøndelag - Meråker

Teveltunet

Prisantydning2.150.000,-Primærrom42m2Bruksareal45m2Soverom2Rom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

311-22-0157

Eier

Teveltunet Holding AS v. Ole Fredrik Haarsaker

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 49 Bnr. 1045 og Gnr. 49 Bnr. 1046 i Meråker kommune

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 424 kvm

Kvaliteter

PrivatMegleren Stjørdal v/ Marius Kristoffersen har gleden av å presentere en nyoppsatt fritidsbolig ved Teveltunet. En vakker hytte med god beliggenhet og standard. Eiendommen byr på mange etterspurte kvaliteter, blant disse nevnes:

• Nybygd med moderne standard med 2 soverom + hems (ikke medregnet areal)
• Lav dokumentavgift
• Gjennomlys på stue og hems
• God takhøyde på stue og kjøkken
• Varme i gulv i alle rom foruten soverom
• Aktiviteter hele året i Teveldalen ligger like utenfor døren
• Kun 1 times kjøring fra Stjørdal
• Rypetoppen 500m gangavstand unna
• Lysløype på Storlien 7 minutter unna med bil
• Åre Golfbane 35 min unna
• Storlien alpintsenter kun 10 minutter unna
• Natursti om brudesløret innen gangavstand
• Kort vei til Konsum og Eurocash samt sportsforretning på Storlien (10 minutter med bil)

Innhold

Entre
Man ønskes velkommen inn til en flott entre der man har plass til å henge fra seg yttetøy og sette fra seg sko. Det er en gjennomgående moderne stil i alle rom. Ved inngangspartiet har man en praktisk utvendig bod/teknisk rom for ryddig oppbevaring av ting.

Stue
Stuen og kjøkkenet har en åpen løsning og rommet utgjør 19,5 kvm. Rommet har den samme moderne stilen som resten av hytta, og det er store vindusflater som gjør at rommet får godt med naturlig lys. Rommet har en utforming som gjør at det er enkelt å møblere til spisebords- og sofagruppen. Av oppvarming har rommet en vedovn som varmer godt opp rommet på kalde dager. 

Kjøkken
Pent lyst kjøkken fra Norema. Her er det rikelig med skapplass da kjøkkenet er utstyrt med overskap av god størrelse. Øvring har kjøkkenet intergrert kjøleskap/fryser, stekovn og induksjonstopp, samt at det er rør-i-rør og komfyrvakt.

Bad
Badet har flislagt gulv og dusjsone, malte gipsvegger og lasert panelhimling. Badet er utstyrt med dusjvegger av glass, gulvmontert toalett og innredning med servant. Badet har pen gjennomgående standard med flotte svarte detaljer på servant og dusjarmatur.

Soverom
Hytta har to soverom i 1.etasjen og en hems der det er plass for to sengeplasser.

Beliggenhet

Vintertilbud
I Meråker finner du milevis av preparerte løyper for deg som liker langrenn, men også urørt natur for oppdageren. Hos oss på Teveltunet kan du spenne på deg skiene på tunet, og legge ut på lange eller kortere turer. Her har du skiløyper som tar deg mot både nord, sør, øst og vest! Se løypekartet på https://skisporet.no/destination/teveldalen

Opplev grensefjellene vinterstid. Teveltunet har lang erfaring med snøscootersafari, og tilbyr turer gjennom fantastisk natur med komfortable snøscootere med plass for to.

Fjellene rundt omkring byr på fantastiske topp-tur-muligheter på vinteren. Mannfjellet, Kjerringfjellet, Skarven og Fonnfjellet er bare noen av toppene du kan bestige med ski på beina.
Fjellene rundt har variert vanskelighetsgrad og høyde, alt etter hvilke forutsetninger du har. For fullstendig oversikt over alle 26 fjelltoppene, besøk maeraker-storlien.no

Sommertilbud
I gangavstand fra Teveltunet ligger Rypetoppen Adventurepark. Løypene er varierte, morsomme og utfordrende for barn så vel som voksne.

Få gode rideopplevelser i flott fjellterreng. Å se fjellet fra hesteryggen er en fantastisk opplevelse med Meråkerfjell ridesenters trygge islandshester og flinke guider.

Teveldalen er et utmerket utgangspunkt for flere flotte fotturer. Vandring rundt Brudesløret, Hallgeirhåmmårn, Steinfjellet eller en tur til Huva er noe man virkelig kan anbefale. Toppturer til Storkluken er også å anbefale.

Å padle kano på fjellvann er en flott naturopplevelse! På Teveltunet kan man leie kano og padle på de mange tjønnene på Teveldalen. De har også kanoer til leie på Feren - en nydelig innsjø, med gode fiskemuligheter.

Fjellområdene er rike på fiskevann og har utallige muligheter for gode fiskeopplevelser sommer som vinter.

Byggemåte

Opplysninger om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Witsø Takst datert 02.04.22. Fritidsbolig på en etasje med hems.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 45 kvm, Bruttoareal: 52 kvm

1.Etasje: P-rom 42 kvm, S-rom 3 kvm, BRA 45 kvm.

Følgende rom inngår i primær-rom:
1.Etasje: Entré, stue/kjøkken, bad, 2 soverom.

Følgende rom inngår i sekundær-rom:
1.Etasje: Teknisk-rom/bod

Merknader om areal:
Arealet er målt på stedet med laser. BTA er beregnet. Rom defineres etter bruken av rommet på befaringsdagen, selv om bruken kan være i strid med tidligere eller gjeldene byggeforskrifter. Loftet har et gulvareal på rundt 12 m2, men har ikke målbart areal, da takhøyde er under 190 cm.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisitet.

Parkering / Garasje

Parkering på egen tomt.

Beskrivelse av tomt

Eiet naturtomt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Kjøper kan ikke motsette seg fremtidig tinglysning av avtaler fra Meråker kommune eller andre som regulerer vann/avløp/strøm/fiber o.l. samt
erklæringer / forpliktelser til en eventuell fremtidig hytteforening/velforening/realsameie for området.

Det vil bli tinglyst en heftelse vedrørende utleie av hyttene. Utbygger forbeholder seg retten til at eventuell fremtidig utleie av hyttene skal foregå gjennom Teveltunet fjellstue. Det vil si at det ikke vil bli tillatt for eier av hyttene å leie ut hyttene i privat regi, eller via f.eks tjenester som Airbnb. All fremtidig utleie skal gjøres gjennom Teveltunet fjellstue. Bestemmelsen vil bli tinglyst som en heftelse på eiendommene. Erklæringen ligger vedlagt salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og kloakk via private stikkledninger. Boligen er tilknyttet privat veg, kostnader til brøyting, strøing, vedlikehold av privat vei må påregnes.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for eiendommen datert 11.07.2022.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til fritidsformål og er underlagt reguleringsplan Steinfjellgrenda hyttefelt. Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan ses ved henvendelse til megler. Reguleringsplanen åpner opp for ytterligere utbygging i området.

Reguleringsplan Steinfjellet 2, planid 2017008 er også nylig vedtatt. Denne regulerer området i nærheten av eiendommen til bla. hyttebebyggelse, idrettsanlegg/samferdselsanlegg og bygg/anlegg/fritid-turistformål. Kjøper må påregne at området vil bli utbygd de neste årene.

Plankart som viser regulering og reguleringsformål for reguleringsplaner "Steinfjellgrenda hyttefelt" og Steinfjellet" ligger vedlagt salgsoppgaven. Konf. megler ved spørsmål.

Energimerking

Ved salg av boliger og bygninger skal det legges frem en energiattest med et energimerke, jf. energimerkeforskriften. Megler har informert selger om selgers plikt til å energimerke boligen, men det foreligger per dato ingen energiattest og kjøper må dermed legge til grunn dårligste karakter, RØD G. Kjøper kan kreve å få utført energimerking for selgers regning.

Andre faste løpende kostnader

Kommunale avgifter:
Vann abonnementavg: 1 804,-
Vann abonnementavg. tillegg Teveldalen: 1 062,-
Vann stipulert fritid: 386,-
Avløp abonnementavg.: 3 084,-
Avløp abonnementavg. tillegg Teveldalen: 1 000,-
Avløp stipulert fritid.: 567,-

Stipulerte kostnader per år: 7 903,-

Kommunale avgifter kan variere fra en termin til en annen.

Kjøper må betale avgifter til Innherred renovasjon for søppelhåndtering. Kostnad vil avhenge av valgt abbonement. F.eks har abonnementet "Fritidsrenovasjon medium" p.t. en årlig kostnad på kr 1 430,-.

Eiendommen er nyoppført og selger har derfor ikke oversikt over løpende strømkostnader og forskring pr år.

Strøm og forsikring er variable kostnader som er avhengig av forbruk, valg av leverandør og individuelle avtaler.

Velforening/veilag/hytteforening:
Kjøper må påregne kostnader til vedlikehold/brøyting/strøing av private veier. Samt kostnader til pliktig medlemsskap i hytteforening. Det er p.t en avgift på ca 3000kr per år som går til brøyting og vedlikehold. Dette kan bli endret ved videre utbygging av området og det vil da kunne bli organisert i samråd med eksisterende veilag/hytteforeninger i området. Kjøper må påregne å betale sin andel av kostnader.  

Strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype. Øvrige kostnader som f.eks. internett, alarm, kabel-TV kommer i tillegg.


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 150 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 250 000,-)) 20 000,- (Startkapital) 16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt)) 12 500,- (Tilstandsrapport)
56 619,50 (Omkostninger totalt)
2 206 619,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Sammendrag fra selgers egenerklæring

Utdrag fra selgers egenerklæring:

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter utført av Witsø Takst, datert 02.04.22.

Takstmannens konklusjon:
Boligen framstod i normalt god stand og godt vedlikeholdt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten. Det understrekes at rapporten ikke erstatter selgers opplysningsplikt eller kjøpers undersøkelsesplikt, men utgjør et dokument som er ment å bidra til å øke tryggheten for alle partene. Rapporten legger til grunn boligens tilstand på befaringsdagen, det kan ikke garanteres for at avvik/svikt i enkelte bygningsdeler kan dukke opp i tiden etter rapporten ble utarbeidet.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Det er ingen egen utleieenhet i boligen. Eiendommen kan kun leies ut dersom det gjøres i regi av Teveltunet fjellstue. Eventuell utleie i privat regi, eller via tjenester som f.eks Airbnb tillates ikke. Det vil bli tinglyst en heftelse på eiendommene som regulerer dette forholdet. Konf. megler ved spørsmål.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum frem til overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (forutsatt salgssum: 2 150 000,-) (Kr.56 250) Tilrettelegging (Kr.1 790) Overtagelse (Kr.1 500) Foto (Kr.3 430) Oppgjørskostnad (Kr.4 690) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.5 750) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.73 995)

Vedlegg til salgsoppgaven

Takstrapport
Planskisse
Energiattest
eTakst 
Reguleringskart
Kart
Budskjema
Liste over løsøre og tilbehør
Ferdigattest
Byggetegninger

Finn.no: Lokalområde

Teveldalen