Klikk for galleri

Ny, delikat enebolig rett ved golfbanen. Integrert dobbelgarasje. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad. Master-suite.

Ny, delikat enebolig rett ved golfbanen. Integrert dobbelgarasje. 4 soverom, 2 stuer, 2 bad. Master-suite.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Trøndelag - Stjørdal

Dullumslia 5

Prisantydning6.790.000,-Primærrom168m2Bruksareal214m2Soverom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

311-21-0180

Eier

Stjørdal boligutvikling as

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 94 Bnr. 417 i Stjørdal kommune
Ideell andel: 1/1

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 230 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 497 kvm

Kvaliteter ved Dullumslia 5

PrivatMegleren v/ John Espen Jullumstrø og Torstein Nordby presenterer Dullumslia 5, en nyoppført og innflyttingsklar enebolig beliggende i et attraktivt område ca. 4 km fra Stjørdal sentrum. Et populært område i Fosslia skolekrets, hvor man har både 18-hulls golfbane, marka og fotballanlegg like ved.

Boligen har mange etterspurte kvaliteter som bl.a.:
- Gjennomført og moderne stil
- Riktige fargevalg, listefritt og 1-stavs gulv fra Berry-Alloc
- Integrert dobbelgarasje på 32m²
- "Master suite" med stort soverom på 14,8m², god plass til garderobeløsning samt eget delikat bad
- Totalt 4 soverom
- Stor og fin loftstue på hele 31m²
- 2 bad, der det ene er kombinert bad/vaskerom
- Vestvendt veranda på 20m² i hovedetasjen samt en markterrasse mot vest ved det ene soverommet
- Asfaltert gårdsplass som gir et rent uttrykk
- Kort vei til turområder, skoler og barnehager
- Bussholdeplass 150 meter unna som går til sentrum

Innhold

1. etasje
Entré
Flott og romslig entré/hall på 12,6 kvm. Flislagt med 60x60 fliser og gulvvarme. God plass for garderobe. Direkte inngang til den integrerte garasjen.

Bad/vaskerom
Badet i 1. etasjen er kombinert bad og vaskerom på 6,3 kvm. Dette blir et naturlig bad 2 og gjestebad, samt at plassering nær utgang er praktisk mtp bruken som vaskerom. Rommet har vegghengt WC, dusjnisje med innskyvbare glassdører, servant med skuffer og opplegg for vaskemaskin. Varme i gulv.

2 soverom
2 av de 4 soverommene ligger i 1. etasjen. De er på hhv. 9,2 kvm og 6,7 kvm. Det ene soverommet har verandadør ut til markterrassen.

Garasje og bod
Luksus med integrert, isolert garasje med elektrisk port. Garasjen er på 32 kvm. I bakkant av garasjen har man en romslig bod på 11 kvm.2. etasje
Stue
Boligen har en romslig stue med moderne åpen løsning og godt gjennomlys fra store vinduer. Rommet sammen med kjøkken og spisestue utgjør hele 65 kvm. Rommet fremstår svært delikat med listefritt mellom vegg og tak, riktige fargekombinasjoner og moderne løsninger. Det er spotter i tak og rikelig med stikkontakter. Flott vedovn som kan sees fra både stue og kjøkken. Egen plass for spisestue mot kjøkken. God plass for stort spisebord. Det er utgang til romslig, vestvendt veranda med overbygg og glassrekkverk.

Kjøkken
Stilfullt svart kjøkken fra Norema med integrerte hvitevarer. Kjøleskap, fryser, stekeovn, induksjonstopp og oppvaskmaskin. Også på kjøkken har man spotter med dimming.

"Master suite"
Boligen har en meget etterspurt kvalitet, Master-suite, med egen avdeling for soverom, bad og garderobe. Soverommet er på 14,8 kvm, som inkluderer plass til garderobedel. I tilknytning har man et svært tiltalende hovedbad med 60x60 flis på gulv og vegg samt 5x5 mosaikkflis i dusjnisjen. Badet har vegghengt WC, dusjnisje med innskyvbare glassvegger og sort innredning med servant. Spotter i tak.
Loftsetasje
Loftstue
Stor og flott loftstue på hele 31 kvm målbart (skråvegger, så gulvareal er enda litt større). Et romslig rom med godt lys fra store vinduer og takvinduer. Meget fint rom som en ekstra stue og/eller lekerom.

Soverom
Det fjerde soverommet ligger i loftsetasjen og er på 10,5 kvm. En fint rom med god plass for dobbeltseng eller praktisk som et gjesterom/kontor.

Beliggenhet

Boligen er beliggende i et fint og rolig boligstrøk i Dullum ca. 4 km fra Stjørdal sentrum. Et etablert felt med rekkehus, eneboliger og noen få leilighetsbygg.

Herifra har kan man gå rett ut og ha flotte turløyper like utenfor som går innover mot Remarka som byr på særdeles flotte utfartsterreng for både korte og lengre gåturer. Det er også populære stier for jogging og om vinteren kommer man rett inn på preparerte skiløyper.


Området har også en flott 18-hulls golfbane like ved, det er kort vei til flere barnehager, det er kun ca. 1 km til Remyra idrettsanlegg med kunstgressbane og Remyra Grendahus, og man har trygg skolevei til Fosslia barneskole ca. 1,5 km gangsti.

Kun 150 meter til bussholdeplass som går blant annet til Stjørdal sentrum og Stjørdal stasjon.

Det er ca. 4 km å gå/sykle til Stjørdal sentrum. I Stjørdal sentrum finner du bl.a.:
- Kimen kulturhus som inneholder tre kinosaler, kafé, bibliotek og fritidsklubb for ungdom.
- Nytt og utvidet kjøpesenter med et stort utvalg butikker som apotek, vinmonopol, flere restauranter, sportsbutikk, dagligvare og en rekke klesbutikker.
- Fin gågate med torg, butikker, restauranter og kafé

Byggemåte

Sokkeletasje er utført med støpt plate på mark. Vegger under terreng er utført som isolert betongvegg. Øvrige vegger i tradisjonelt isolert bindingsverk kled med stående dobbel falset trekledning. Trekledning leveres grunnet med et toppstrøk fra fabrikk, og behandling må utføres iht leverandørens anbefaling for vedlikehold. Takkonstruksjon er levert som takstolkonstruksjon med utvendig tekking av dobbelt krummet betongtakstein. Etasjeskiller i trebjelkelag.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 168 kvm, Bruksareal: 214 kvm, Bruttoareal: 230 kvm

1.Etasje: P-rom 39 kvm, S-rom 46 kvm, BRA 85 kvm.
2.Etasje: P-rom 87 kvm, S-rom 0 kvm, BRA 87 kvm.
Loft: P-rom 42 kvm, S-rom 0 kvm, BRA 42 kvm.

Følgende rom inngår i primær-rom:
1.Etasje: Entré/trapperom, bad/vaskerom og 2 soverom.
2.Etasje: Trapp, stue/spisestue, kjøkken, soverom og bad.
Loft: Stue og soverom.

Følgende rom inngår i sekundær-rom:
1.Etasje: Garasje, bod og teknisk-rom.

Oppvarming

Vedfyring og elektrisitet.

Parkering / Garasje

Garasje og biloppstillingsplasser.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiet tomt.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det er ingen tinglyste servitutter og rettigheter for denne eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. Privat vei. Kostnader til brøyting/vedlikehold av privat vei må påregnes.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest for eiendommen datert 07.01.2022.

Verdi ved skattefastsetting

Formuesverdien på eiendommen er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk Sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Formuesverdien er ulik for primærbolig og sekundærbolig. For primærbolig (der boligeier er folkeregistrert pr 1. januar) utgjør formuesverdien 25% av kvadratmeterprisene og 90 % for sekundærboliger (alle andre boliger).

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål og er underlagt reguleringsplan "Dullum gård, plan-ID 1-135-A". Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser kan ses ved henvendelse til megler. I tillegg gjelder kommuneplanens arealdel 2013-2022 for området eiendommen ligger i.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter:
Eiendommen er nyoppført og kommunale avgifter er derfor ikke fastsatt p.t. for denne eiendomme. Standardsatser for kommunale avgifter er oppgitt nedenfor og kjøper må påregne å betale etter satsene som Stjørdal kommune til enhver tid fastsetter.

Uten vannmåler vil avgiftene bli som følger:
Vann kr 4 431,-
Kloakk kr 7 681,-

Totalt: 12 112,-

Med vannmåler vil avgiftene bli som følger: (Oppgitte avgifter er kun et estimat og tar utgangspunkt i et forbruk på ca 150 m3. Avgifter vil derfor variere ut i fra faktisk forbruk.):
Vann fast avg kr 1 056,25 pr år
Kloakk fast avg kr 962,50 pr år
Vann akonto 150 m3 x kr 13,50 = kr 2 025,- pr år, stipulert
Kloakk akonto 150 m3 x kr 26,88 = kr 4 032,- pr år, stipulert

Totalt: 8 075,-

I tillegg kommer feieavgift. Feiing 1 gang pr. pr og tilsyn hvert 6.år, kostnad kr 714,- per år.

Kjøper må også påregne kostnader til renovasjon. Kostnad per år for Medium abonnement hos Innherred renovasjon er p.t. 4 794,- per år. Kostnad vil variere ut fra valgt løsning.

Strøm:
Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke oversikt over strømforbruk. Kjøper må påregne kostnader til strøm.

Forsikring:
Kjøper må påregne kostnader til forsikring av eiendommen.

Velforening:
Kjøper av eiendommen plikter å delta i områdets velforening og må betale eventuell medlemskontingent.

Oppgitt strømforbruk avhenger av antall personer i husholdningen og bruken av eiendommen. Strøm- og forsikringskostnader vil variere ut fra valg av leverandør og avtaletype. Øvrige kostnader som f.eks. internett, alarm, kabel-TV kommer i tillegg.


Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 790 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-))
26 369,50 (Omkostninger totalt)
6 816 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Energiforbruk

Boligen er nyoppført og det foreligger derfor ikke oversikt over energiforbruk.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter utført av Witsø Takst, datert 05.01.2022.

Takstmannens konklusjon:
Boligen framstod som ny og ubrukt på befaringsdagen. Det ble ikke registrert eller avdekket noen behov for bygningsmessige strakstiltak utover normalt vedlikehold. Forøvrig vises til beskrivelser og vurderinger for de enkelte bygningsdeler i rapporten.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Selger opplyser at det opprinnelig er krav til et eget mellomliggende rom(sluse) mellom garasjen og boligen. Det er opprinnelig inntegnet et vindfang på tegninger for å dekke dette kravet. Det er ikke etablert vindfang iht tegninger. Selger opplyser også om at det største vinduet i 3.etg. mangler sikring. Det er krav til sikring. Kjøper overtar ansvar og risiko knyttet til forholdene/ulovlighetene. Konf. megler ved spørsmål.

Nabo(Dullumslia 7) kjører over deler av tomten i bakkant. Naboen har ikke tinglyst veirett. Det vil bli forsøkt ordnet en skriftlig avtale vedrørende dette før overtagelse. Kjøper plikter å eventuelt medvirke til at denne avtalen blir signert/tinglyst. Konf. megler ved spørsmål.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Boligen kan i sin helhet fritt leies ut. Det er ingen egen utleieenhet i boligen.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. 

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen "som den er", og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Foto (Kr.8 500) Grunnpakke markedsføring (Kr.19 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 6 790 000,-) (Kr.74 690) Reaktiver Klikk (Kr.2 650) Oppgjørskostnad (Kr.4 690) Pantattester/ grunnbok fra St.kartverk (Kr.5 750) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Tilrettelegging (Kr.17 900) Totalt kr. (Kr.134 265)
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 17 900,- i meglerhonorar pluss utlegg og evt. tillegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Arealmåling
Planskisse
Energiattest
eTakst 
Reguleringskart
Kart
Budskjema
Liste over løsøre og tilbehør
Byggetegninger

Finn.no: Lokalområde

Dullum