Klikk for galleri

Lekker halvpart, ferdigstilt 2023. Hybeldel. Takterrasse og panorama over Trondheimsfjorden. 4 soverom. 3 bad. Garasje

Lekker halvpart, ferdigstilt 2023. Hybeldel. Takterrasse og panorama over Trondheimsfjorden. 4 soverom. 3 bad. Garasje

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Trøndelag - Stjørdal

Johan Gevings veg 49

Prisantydning7.190.000,-Primærrom142m2Bruksareal171m2Soverom4
Meld interesse
Visning
onsdag 08.0217:00 - 17:45
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Benum & Johansen AS / Peder Benum

Selger/Utbygger

Dero Eiendom AS

Betegnelse

Gnr. 166 Bnr. 210 Snr 1 og Snr 2 i Stjørdal kommune
(Snr 1 er solgt )

Byggeår

2022

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et nytt boligfelt som beskrives som et attraktivt og barnevennlig. Boligen skiller seg fra mange i området med kanskje den aller beste utsiktstomta. Området byr på flere lekeplasser og ballbinger innen kort gangavstand. Lenger bort i feltet finner man en fotballbane som på vinterstid brøytes og klargjøres for skøyter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Det er også et godt brukt turområde like ved boligen med flere merkede stier mot Hommelvik sommer som vinter. Samtidig har man flotte ski- og lysløyper på Frigården og Selbuskogen kun en kort kjøretur unna.

Kun en kort kjøretur fra eiendommen finner man blant annet Lånke barneskole, Lånke barnehage samt andre private barnehager. Det er idrettsanlegg ved Tønsåsen med løpebane og kunstgressbaner.

Dagligvarehandelen gjøres enten ved Prix Hell eller på Hellsenteret som ligger rundt 5 minutter unna med bil. På Hellsenteret finner man blant annet dagligvare, apotek, treningsstudio, klesbutikker og frisør.

Det er sykkelavstand til Hellstranda med fine bademuligheter samt flotte fiskemuligheter både i Stjørdalselva og på holmene utenfor Hellstranda.

Det er kun ca. 10 min kjøring til Stjørdal sentrum, 5 min kjøring til Trondheim lufthavn Værnes og 20 min kjøring til Trondheim.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelse vedlagt salgsoppgaven for detaljer om byggemåte.

Arealer og fordeling pr. etasje

Bolig (snr 2):
Sokkel: 62 m2
1. etasje: 59 m2  
2. etasje: 21 m2 
Totalt: 142 m2 P-rom 

BRA: ca 171 m2

Rom som er P-rom:
Sokkeletg: praktikantdel med egen inngang (stue/kjøkken, bad, soverom), med gjennomgang til boligen, 2 soverom, bad, trapp.
1.etg: entre, stue og kjøkken, bad.
2.etg: soverom, trapp/gang

I tillegg tilkommer:
- takterrasse på ca 74 kvm
- balkong i 1 etg
- garasje
- gårdsplass
- hage

Merknad areal:
Arealer er hentet fra arkitektens tegninger og er avrundet. De oppgitte arealer i markedsføringen er å betrakt som cirka areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5% mindre/større enn markedsført areal. Prosjektet BRA tilsvarer boligens primære og sekundære rom. Balkonger og terrasser er ikke medregnet i boligens BRA.

Innhold

Vertikaldelt tomannsbolig over 3 plan med etterspurt planløsning.

Boligen består av:

Sokkel etg:
praktikantdel med egen inngang (stue/ evt kjøkken, bad, soverom), med gjennomgang til boligen, 2 soverom, bad, trapp, samt teknisk rom/bod.

1.etg:
Romslig entre, kjøkken, stue og bad. Utgang til balkong fra stue. Direkte adkomst fra garasje og inn i entre + egen inngang foran.

2.etg:
Takterrasse på ca 74 kvm med glassrekkverk, soverom og trapperom med forstue og utgang til takterrasse.
* deler av takterrasse legges med plen.

Standard

ALT ER NYTT!

Av mange gode kvaliteter ønsker vi spesielt å fremheve:
- JKE Design kjøkkeninnredning
- JKE Design baderomsinnredning
- Integrerte hvitevarer på kjøkken
- 3 soverom i hoveddel og 1 soverom i praktikantdel
- 2 bad i hoveddel, hvor ett bad også er vaskerom, samt 1 bad i praktikantdel.
- Takterrasse på 74 kvm med glassrekkverk, i tilknytning til stue med eget kjøkken.
- Gode solforhold.
- Hovedetasje med stue og kjøkken og fantastisk utsikt.
- Takhøyde på ca 3 meter i hovedetasje (1 etasje)
- Listefritt (tak/vegg og vinduer)
- Boen 3 stavs eikeparkett (hvit, matt) på alle gulv i oppholdsrom (ikke våtrom)
- Bad/Vaskerom leveres med varmekabler og flis på vegg og gulv
- Boligen leveres med hvitmalte tak og lysegrå vegger
- Stryntrapp med hvite vanger og hvitt rekkverk, og trinn i Eik (hvitlasert)
- Balansert ventilasjon (Flexit Nordic S4)
- Vedovn i type ILD eller Jøtul, med stålpipe i sort farge
- Garasje, med direkte adkomst til boligen.
- Gårdsplass leveres ferdig gruset.
- Plen leveres ferdig lagt.
- Det plantes hekk i front og på sidene av boligene.
- TEK 17 og NEK 400

Utstyr

- Balansert ventilasjon (Flexit Nordic S4)
- Varmtvannsbereder. Oso, Høiax, Saga el.l.
- Skjultanlegg med rør-i-rør system
- Elektrisk legges opp som skjultanlegg

Oppvarming

Vedovn. Elektrisk. Varmekabler på baderom /vaskerom og entre/gang.

Parkering / Garasje

Parkering i egen garasje.
Ellers parkering på felles tomt, med egen bruksrett.

Adkomst

se kart for beskrivelse

Beskrivelse av tomt

Man får eksklusiv bruksrett til bruk av egen hage, som ligger i tilknytning til boligen. Gårdsplass er ferdig gruset. Det er plantet hekk i front og på sidene av boligene.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Det foreligger ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Følgende er notert i grunnboken:

2022/332273-1/200  Seksjonering  
25.03.2022 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 2
formål: Bolig
sameiebrøk: 171/342

Kjøper kan ikke motsette seg fremtidig tinglysning av avtaler fra Stjørdal kommune som regulerer vann/avløp o.l., samt erklæringer / forpliktelser til realsameie/velforening eller andre leverandører f.eks strøm og fiber/kabel-tv/internett.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er  tilkoplet offentlig vann og kloakk, evt. via private stikkledninger. Sameiet har ansvar for fremtidig vedlikehold av private stikkledninger frem til offentlig punkt.

Eiendommen har adkomst fra privat vei. Det er pliktig medlemsskap i Furulia Velforening som har ansvar for drift og vedlikehold av vei og fellesareali området.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 08.12.2022. Selger oppgir at det er nå er søkt om ferdigattest. 

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.
 

Reguleringsforhold

Gjeldende reguleringsplan er Geving boligområde, plan-ID 2-062, vedtatt 16.03.2016. Omsøkte eiendom er regulert til boligformål, og ligger innenfor planområde BFS3 for frittliggende småhusbebyggelse.

I tillegg gjelder kommuneplanens arealdel for Stjørdal kommune 2013-2022, vedtatt 20.03.2014, sist rev. 22.11.2018.

Rammetillatelse for oppføring av tomannsbolig ble sist gitt 07.09.2020. Omsøkte eiendom ligger innenfor et nylig regulert område, og omsøkte utbygging er i henhold til reguleringsplanen.

Igangsettelsestillatelse ble gitt 03.01.2022 og følger i vedlegg til salgsoppgaven.

Beskrivelse av sameiet

Bolgsameiet Johan Gevings veg 47 og 49 består av 2 eierseksjoner og er stiftet ifm seksjonering av eiendommen. Det er ikke krav til at sameiet registreres i Brønnøysund.

Styret i sameiet skal bestå av 2 medlemmer, en fra hver seksjon. Sameiet tegnes av 2 styremedlemmer i fellesskap. Styret skal sørge for vedlikehold og drift av eiendommen. Kjøpere må påregne å dele kostnader for drift og vedlikehold med sameier.

Den enkelte seksjonseier har enerett til bruk av din bruksenhet. Det er gitt midlertidig eksklusiv rett til bruk av deler av fellesarealet for hver seksjon. Arealene består av hagearealer. Les mer om dette i vedtektene (§4 Rett til bruk), samt bruksrettsplann vedlagt salgsoppgaven.

Ved erverv av bolig blir kjøper sameier i et fremtidig eierseksjonssameie, jfr. lov om eierseksjoner av 16.juni 2017 nr. 65. Boligsameiet administrerer fellesinteressene, herunder driften av fellesarealer; herunder også utomhusanlegg. Som sameier i et eierseksjonssameie har sameierne til enhver tid, rett og plikt til å følge eierseksjonsloven og de til enhver tid gjeldende vedtekter for sameiet.

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for boligsameiet. Vedtektene aksepteres av Kjøper slik de foreligger. Evt. forslag til endringer kan fremmes iht. vedtektene og eierseksjonsloven på senere sameiermøte.

Som seksjonseier i Sameiet Johan Gevings veg 47 og 49 påhviler det plikt til å svare andel av sameiets kostnader til drift og vedlikehold av eiendommen fra overtakelsestidspunktet.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i utkast til vedtekter og bruksrettsplan for sameiet som ligger vedlagt denne salgsoppgave.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.

Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Andre faste løpende kostnader

Kostnader med eiendommen som ikke knytter seg til den enkelte bruksenhet (felleskostnader), fordeles på seksjonseierne etter sameiebrøken. Felleskostnader omfatter også kostnader knyttet til eiendommen.

Det er pt ikke utarbeidet noe budsjett for sameiet. Kjøpere må i fellesskap drifte sameiet etter overtagelsen og selv ta stilling til om det skal innbetales felleskostnader til et gitt tidspunkt (eks. ved felles avtale om bygningsforsikring, kabel-Tv/internett, alarm eller annet)

Ander kostnader:
- Kommunale avgifter er p.t. ikke fastsatt. Disse fastsettes av Stjørdal kommune.
- Villa- og innboforsikring besørges av kjøper fra overtakelsesdagen. Priser på forsikring vil variere ut ifra leverandør og individuelle avtaler.
- Strøm vil variere ut ifra leverandør og forbruk.
- Abonnement kan bestilles hos NTE ALTIBOX. Kjøper velger selv ønsket abonnement og bestiller dette selv i god tid før overtagelse.
- Furulia Velforening: pt kr 4.512,- per år (snøbrøyting, vedlikehold av vei, felles strøm/lys, drift mm). Kopi av vedtekter og budsjett følger vedlagt salgsoppgaven.

Oppgjør

Fullt oppgjør inkludert omkostninger betales til meglers klientkonto i sin helhet 3 dager før overtakelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 190 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 42 500,- (Dokumentavgift (2.5% av tomteverdi 1.7mill)) 9 375,- (Gebyr seksjonering)
53 244,50 (Omkostninger totalt)
7 243 244,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Hybeldel har egen inngang, samt inngang via hovedbolig, og kan fritt leies ut til boligformål.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjonsplikt eller odelsforhold knyttet til eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Overtagelse

Etter avtale

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Når boligen er ferdigstilt og det foreligger ferdigattest, legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn.

For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjørshonorar, (Kr.5 690)
Provisjon, (Kr.60 000)
Tilrettelegging, (Kr.17 900)
Visninger, (Kr.2 990)
Markedspakke. (Kr.10 900)
Totalt pr enhet (kr 97.480)
I tillegg tilkommer utlegg og markedsføring iht avtale.
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 12.375,- pr enhet, samt utlegg og markedsføring iht avtale.