Klikk for galleri

Moderne og delikat kjøkken fra Strai, to bad og tre soverom - 1 solgt - Byggingen har startet!

Moderne og delikat kjøkken fra Strai, to bad og tre soverom - 1 solgt - Byggingen har startet!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Sarpsborg - Yven

Strømsæthers vei 25 A - C

Prisantydning4.890.000,- - 4.990.000,-Primærrom127.8m2Bruksareal155.5m2 - 156.4m2Soverom3
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Velkommen til Strømsæthers vei 25 A - C!

Det er med stor glede vi nå starter salget av 3 rekkehus i Strømsæthers vei 25 A - C.

Boligene leveres med god standard hvor alle detaljer er er gjennomtenkt og boligene byr på stor fleksibilitet med tanke på hele familiens behov. I tillegg til tre romslig soverom har man også en stor og innbydende stue- og kjøkkenløsning på ca. 52 kvm som åpner opp hele etasjeen, et flott hovedbad i andre etasje, samt et bad/vaskerom/teknisk rom i første etasje.

Totalt blir boligene på hhv. 155,5 og 156,4 kvm BRA inklusiv garasje.Hvorfor kjøpe nytt?- Boligen er i forskriftmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Lave kjøpsomkostninger (dokumentavgift beregnet ut fra tomteverdi).
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Ingen andre som har bebodd boligen.
- Flere økonomibesparende forhold i mange år fremover.BeliggenhetProsjektet er beliggende i et rolig og etablert boområde. Boligene blir liggende nest innerst i rolig blindvei uten gjennomgangstrafikk. Her blir boligene fint integrert i tomtens skrånende terreng med flott utsikt mot byen. Det har de seneste årene blitt bygget flere nye boliger i Yvenområdet, både eneboliger, leiligheter og rekkehus. Det er kort avstand til butikker, barnehager og skoler. Det er heller ikke langt fra Grålum med Inspiria Science Center og Quality hotell med badeland m.v.

Området er barnevennlig og det er trygg skolevei til både barneskole og ungdomsskole.

Fra Yven er det kort avstand til Fv109 og E6. Det gjør at det kun er få minutters kjøretur til det nye Østfoldsykehuset på Kalnes. Det er også fin sykkelavstand til sykehuset. Fv109 er hovedaksen mellom Sarpsborg og Fredrikstad. Det betyr enkel adkomst til begge byer, både med bil, buss og sykkel.

Avstander:
1 000 meter - Nærmeste dagligvareforretning.
1 400 meter - Hannestad skole
1 400 meter - Hannestad barnehage
1 600 meter - Stopp kjøpesenter på Tunejordet
2 300 meter - Amfi Borg Storsenter

Estimerte tidsavstander i bil:
4 minutter - Nærmeste påkjøring til E6 og pendlerparkering for Oslobussen
4 minutter - Amfi Borg, Et av fylkets største kjøpesentre
7 minutter - Grålum, Quality hotell og badeland
8 minutter - Sarpsborg sentrum
11 minutter - Sykehuset Østfold på Kalnes
14 minutter - Fredrikstad sentrum
17 minutter - Høysand, en av mange flotte badesteder i Sarpsborgs skjærgård
22 minutter - Riksgrensen mot Sverige
65 minutter - Oslo sentrumInnholdU. etasje:


Stor flislagt entre på ca. 12 kvm med god plass til skyvedørsgarderobe. Bad/vaskerom/teknisk rom er på ca. 9,5 kvm og har fin plass til både toalett, baderomsinnredning og dusjkabinett. Integrert garasje med mulighet for å etablere sportsbod innerst på ca. 7,5 kvm.

1. etasje


Stor og innbydende stue/kjøkkenløsning på ca. 52 kvm som åpner opp hele 1. etasje. God plass til både spisegruppe samt sofagruppe til tv'en. Fra stuen har man utgang til en stor privat markterrasse og hageflekk. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lysinnslipp til stue og kjøkken. Det er mulighet for peis i stuen, samt at den innerste delen kan bygges om til et fjerde soverom om behovet skulle være der. Fra kjøkkenet er det tilgang til fin balkong på ca. 6 kvm.

2. etasje:


Tre soverom på hhv. ca. 8,8 kvm, 9 kvm og 16,5 kvm. Hovedsoverommet har i tillegg utgang til privat balkong på ca. 6 kvm, nisje med mulighet for stor walk-in garderobe og en hendig liten kontorplass. Bad med romslig og praktisk utforming, samt med mulighet for å sette inn badekar i stedet for dusj.Beskrivelse av tomt, hage og uteplasserFelles tomt som blir opparbeidet av utbygger. Innkjørsel og parkeringsplasser blir asfaltert. Det blir enkelte gjesteparkeringsplasser på tomten som er plassert ved innkjørsel.

Hver bolig får sin private oppholdssone utenfor terrasseplattingen. Dette området består i hovedsak av fjell og naturtomt. Det vil også bli satt opp delevegger mellom boligene for god skjerming til uteplass.

I tillegg får hvert rekkehus balkonger på ca. 6 kvm. i både 1. og 2.etasje.ParkeringHver bolig får integrert garasje med mulighet for å etablere sportsbod innerst.