Klikk for galleri

Videresalg av kontrakt | Garasje & hjørneleilighet! | Flunkende ny 2-roms selveier med og balkong | Est. sommer 2023

Videresalg av kontrakt | Garasje & hjørneleilighet! | Flunkende ny 2-roms selveier med og balkong | Est. sommer 2023

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Lørenskog

Pallplassen Hus C leil#74

Prisantydning3.800.000,-Felleskostnader1.648,-Primærrom41m2Bruksareal41m2Soverom1Rom2
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

302-22-0140

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 107 Bnr. 2 i Lørenskog kommune

Etasje

2

Byggeår

2023

Areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm
Rom som er P-rom: Soverom, Stue, Åpen kjøkkenløsning, Bad, Entre.

Antall rom

2

Tomtetype/areal

Eiet tomt / kvm

Beliggenhet

Landlig og tilbaketrukket, men likevel sentralt beliggende mellom Oslo og Lillestrøm, ligger Lørenskog Stasjonsby. Her er det lettvint å leve og bo - samtidig som du med toget kun er en liten podcast unna Oslo sentrum.

Lørenskog Stasjonsby føles som en rolig og harmonisk base - hvor det er kort vei til det meste du trenger. Mellom boligene er det gårdstun og grønne parker, med varierte oppholdsarealer du kan finne roen i. For barnefamilier finnes både splitter ny Luhr skole og Framtia barnehage innen gangavstand. I utbyggingen av Lørenskog Stasjonsby har Selvaag Boliglagt vekt på å skape et mangfold, både når det gjelder type boliger og i utformingen. Dagligvarebutikken er strategisk plassert ved portalen inn til området. De frodige grøntområdene er tilrettelagt for både aktivitet og ferdsel. Alt vitner om at det skal være godt og enkelt å leve her.

Mange i Lørenskog Stasjonsby har et spesielt forhold til Haneborgåsen som frilufts- og rekreasjonsområde. Åsen bærerpreg av utstrakt bruk med mange stier både i og utenforkartet. De nye beboerne i Snølia vil få denne marka som sitt friområde like utenfor baksiden av bygget.

HANDEL OG KULTUR - VEGG-I-VEGG. Lørenskog har opplevd rivende utvikling de siste årene, noe som har gitt en rekke muligheter innen handel, kultur og offentlige tilbud. Mange fastboende setter selvsagt pris på det brede utvalget av butikker som finnes på kjøpesenteret Metro - det største i Lørenskog. Like ved finner du bussterminalen, med hyppige avganger til alle deler av Lørenskog og videre ut i regionen.

Vegg-i-vegg, på den andre siden av kjøpesenteret, ligger Lørenskog Hus med blant annet kino, bibliotek samt musikk og kulturskole. Kulturhuset huser et vell av teaterforestillinger, musikaler og konserter gjennom hele året. En forestilling på kulturhuset kan lett kombineres med et besøk til en av de hyggelige restaurantene i sentrum. Den langsiktige planen om å bygge opp området som et nytt sentrum i Lørenskog har medført en forskjønnelse av hele området. I sentrum er det også lagt til rette med turveier og stier, slik at du ikke nødvendigvis trenger å trekke ut mot marka for å finne roen.

ALLE VEIER GÅR TIL ROMERIKE - OG VIDERE UT I VERDEN Det er nettopp nærheten til togstasjonen som har gitt navn til området. Med fem minutters gange er du på Lørenskog stasjon. Etter 17 minutter på toget er du på Oslo S. Derfor er både jobb og opplevelser i storbyen lett tilgjengelig, men du kommer også raskt hjem til et mer behagelig tempo når du ønsker det.

Nye Lørenskog sentrum er nært nok til at kommer seg dit til fots eller sykkel. Med tog, buss eller bil er det også gode forbindelser til Lillestrøm og videre ut mot Oslo lufhavn.

FRITID/REKREASJON
Langvannet er et populært badested. Her finnes små strender og flytebrygger hvor man kan slappe av en varm sommerdag. Det er dessuten etablert en fin tursti rundt området.

Vår, sommer og høst kan man boltre seg på flotte tur- og sykkelstier, eller ta et friskt bad i et av de mange vannene. Underveis kan man legge inn et stopp på Mariholtet. Her finnes en sportskafé med mat og drikke, som du kan styrke deg på i en oppvarmet stue.

Lørenskog byr på flere skimuligheter utendørs. Fra Losby Gods sørover i Lørenskog eller Ellingsrud i Oslo, kommer man inn i Østmarka - et eldorado for friluftsinteresserte mennesker.

Like over veien for Snølia ligger SNØ som har ambisjoner om å være verdens råeste og mest avanserte helårsarena. Med en størrelse på 40 000 kvadratmeter skapes det en arena med perfekte forhold for langrenn, alpint og freeski.

I umiddelbar nærhet til Lørenskog Stasjonsby har kommunen bygget en ny barneskole og kommunal barnehage. I tillegg er det etablert dagligvarebutikk og andre næringslokaler i stasjonsbyen. Med SNØ i førersetet, vil det også komme mer næring og uteliv som en del av Vinterparken.

Resalg av kontrakt

Det gjøres oppmerksom på at dette er resalg av kontrakt på leilighet nr 74 med enkel p-plass Hus C i prosjektet pallplassen, Lørenskog.

Det innbetales at 10% av kjøpesummen umiddelbart ved kontraktsinngåelse + administrasjonsgebyr kr. 30 000,-. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper 2 frem til skjøte er tinglyst.

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto senest 60 dager innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Selger av kontrakten står ansvarlig for at §12 Garanti blir viderestilt til kjøper 2, dersom kjøper 2 er som forbrukerkjøper å regne.

Bygninger

Området vil ved ferdigstillelse hovedsaklig bestå av blokkbebyggelse og nærings- og kombinasjonsbygg.

Byggemåte

Dette prospektet gjelder for hus B, C og D i prosjektet «Pallplassen» på Lørenskog. Hus B, C og D utgjør første og andre byggeog salgstrinn på Pallplassen med totalt 64 leiligheter. Pallplassen er delt i to faser hvor fase 1 består av 6 hus med til sammen 137 leiligheter. Fase 2 er ikke ferdig utviklet, men i henhold til foreløpige planer vil fase 2 bestå av 120 leiligheter fordelt på 6 hus. Prosjektbeskrivelsen beskriver hvilke materialer, arbeider og tjenester som inngår i leveransen, samt planlagt organisering av boliger, fellesarealer og garasjeanlegg. Leveransen utføres i henhold til teknisk forskrift av 2017
(TEK17).

INNVENDIG TAKHØYDE
Innvendig takhøyde i leilighetene er ca. 2,6 m. Innkassinger og nedforede himlinger vil forekomme, hvilket vil kunne redusere takhøyden i enkelte rom. Enkelte rom, for eksempel kjøkken/stue kan ha sprang i himling. Det monteres ikke taklister. Det må påregnes lokale innkassinger i himlinger grunnet tekniske installasjoner og/eller bærebjelker. Himlingshøyde i baderom er minimum 2,2 m.

INNERVEGGER
Lette innervegger utføres i stål- eller trebindingsverk med gips på begge sider.

PÅREGNELIG SVINN, KRYMPING
I nyoppførte bygninger må det forventes en grad av svinn og krymping av materialer. For eksempel svinnriss i mur/betong og i maling/fug ved skjøter, hjørner og sammenføyninger som følge av krymping av trevirke og betong. Slike forhold er ikke å anse som mangler ved levert ytelse.

SPORTSBODER
Alle leilighetene får egen sportsbod som er minst 2,5 kvm til leiligheter under 45 kvm, og minst 5 kvm til leiligheter over 45 kvm. Sportsbodene blir plassert i garasjekjelleren. Det gjøres oppmerksom på at det i enkelte boder kan forekomme installasjoner som ventilasjonskanaler, føringer av VA-anlegget eller bæresystem. Slike installasjoner kan redusere det faktiske lagringsvolumet i sportsboden. Sportsboder er kun ment for lagring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger.

PLANTEGNINGER
Det gjøres spesielt oppmerksom på følgende informasjon i romskjema:
• Garderober er stiplet inn i salgstegningene for å vise mulig plassering, og er ikke en del av leveransen.
• Hvitevarer er ikke en del av leveransen.
• Bad vil bli plassbygget eller levert som badekabiner.
• Plantegningene presentert i prospektet er ikke detaljprosjektert. Det vil derfor i noen tilfeller være avvik på kjøkken mellom plantegning i prospekt og kontraktstegning.
• Kontraktstegning er tilgjengelig hos selger.

AREALANGIVELSER
Arealet er angitt hhv. som bruksareal (BRA) som er arealet innenfor boligens yttervegger inklusive evt. boder, samt P-ROM som er BRA fratrukket innvendig bod/sekundærrom og sjakt med omsluttende vegger. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoarealet innenfor omsluttende vegger. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer, da beregningene er foretatt på tegninger.

Angitte arealer på plantegning er basert på foreløpig beregninger forut for detaljprosjektering. Selger forbeholder seg retten til å foreta omdisponeringer av arealet internt i boligen. Det gjøres oppmerksom på at dette kan endre angitt totalt P-rom. Ved angivelse av boligens totale P-rom eller totale BRA er arealene avrundet til nærmeste halve kvadratmeter basert på alminnelig avrundingsprinsipper

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 41 kvm
Rom som er P-rom: Soverom, Stue, Åpen kjøkkenløsning, Bad, Entre.

Innhold

Helt øverst i Lørenskog Stasjonsby kommer Pallplassen. Her troner de fremtidige beboerne øverst på pallen, og kan skue kilometervis ut over landskapet mot syd og vest.

Husene på Pallplassen er spesielt utformet for å stå godt til omgivelsene, der de ligger helt i skogkanten ovenfor den stadig fremvoksende Stasjonsbyen. Det er samtidig sørget for en hovedvekt av hjørneleiligheter, som sammen med ekstra takhøyde og store vinduer gir enestående utsyns- og lysforhold.

Skillet mellom boligene og omgivelsene viskes ut gjennom bruk av naturlige materialer og farger i de ulike fasadene. Skjermtegl og spontegl henter inspirasjon fra tradisjonen med å bygge i stav, mens fasadene med trekledning i varme, gylne toner klinger godt sammen med det furupregede landskapet.

De tolv husene på tomten rommer rundt 290 leiligheter til sammen, og omkranser to bilfrie tun i lettkupert terreng. Mellom husene finnes forskjellige soner for både lek og ro, kledd med vekster inspirert av skogbunn. Arkitekten og landskapsarkitekten har lagt mye vekt på at bebyggelsen og friområdene skal fremme et godt naboskap. Et unikt bidrag til bomiljøet er å knytte uteområdene sammen i en felles allmenning, med torg, festplass og møtesteder.

Fra her i skogkanten ovenfor stasjonsbyen er det kort vei til alt du behøver i det daglige. I nærmiljøet ligger barnehage, barneskole, dagligvarebutikker og serveringssteder - alt du trenger for å få hverdagen til å gå opp.

Husene på Pallplassen vil bestå av en god miks av 2-, 3- og 4-roms leiligheter. Alle leilighetene får 1-stavs parkett, og selvsagt egen uteplass i form av terrasse, balkong eller takterrasse. Boligene blir listefrie, og du kan velge mellom 3 ulike kjøkkenfronter og 3 flisetyper på badet uten ekstra kostnad.

Underjordisk garasjeanlegg for biler og sykler, med heis opp til alle etasjer
Kombinert smørebod og sykkelverksted
Gåavstand til barnehage, skole, butikker, spisesteder og kollektivknutepunkt
Gåavstand til det innendørs skianlegget SNØ
Kort vei med tog til Oslo og Lillestrøm.

Annet

Informasjon vedrørende leiligheten er hentet fra original salgoppgave. Selger av kontrakten og megler har ikke informasjon utover original salgsoppgave, og dokumenter tilsendt. Disse dokumentene vil være vedlagt digital salgsoppgave, og må leses før budgivning.

Det gjøres oppmerksom på at tegninger, herunder plantegninger ikke er godkjent av kommunen. Dersom det er avvik mellom prospekt/internettside
og leveransebeskrivelsen er det alltid den endelige leveransebeskrivelsen i prospektet som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til dette.

Alle illustrasjoner, 3D perspektiver, skisser, møblerte plantegninger m.m. er kun ment for å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan således ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar som for eksempel inntegnet hvitevarer på bad, lamper i oppholdsrom, møbler, skap o.l. Dette stiples som regel på salg og kontraktstegning. Leggeretning på parkett kan også bestemmes av entreprenør, uavhengig av hva illustrasjoner viser.

3D perspektiver er tatt fra arkitekttegninger og ulike boliger og gjenspeiler ikke en aktuell leilighet. Interessenter oppfordres til å vurdere dette med
solforhold, utsikt, beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende bygningsmasse før innlevering av kjøpstilbud.

Alle opplysninger i leveransebeskrivelsen og salgsoppgaven er gitt med forbehold om selgers rett til endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige, forutsatt at den ikke reduserer den generelle standarden vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal eller lignende.

Utomhusplanen i prospektet er av enslik karakter at den ikke kan anses som et kart, men en illustrasjonsskisse fra landskapsarkitekt. Utomhusplanen er utarbeidet for å illustrere tomtens planlagte opparbeidelse, men er ikke endelig fastsatt og kan endres i forbindelse med detalj prosjekteringen og den offentlige saksbehandlingen.

Selger/utbygger står fritt til å endre boligbetegnelse i prosjekteringsprosessen og det tas forbehold om eventuelt mindre endring av antall boliger.

Det kan være aktuelt med reseksjonering frem til siste seksjon er solgt, og kjøper/sameier kan ikke motsette seg å undertegne nødvendige begjæringer/erklæringer i den forbindelse. Kjøper/sameier plikter å medvirke til en slik reseksjonering så fremt dette ikke vesentlig foringer verdien av kjøpers/ sameiers egen seksjon.

Oppvarming

Boligene vil bli tilknyttet Akershus Fjernvarme for oppvarming av badegulv, varmt tappevann og forvarming av ventilasjonsluft. Oppvarming av øvrige rom skjer via panelovner.

Fordelingsskap for forbruksvann og varme plasseres i vegg i leilighetene eller i baderomshimlingen. Det leveres fjernavleste individuelle målere for oppvarming og tappevann i hver leilighet. Forbruket avregnes 1-2 ganger i året.

Ovennvente er hentet fra utbyggers salgsoppgave.

Parkering / Garasje

Det medfølger en garasjeplass i anlegg. Gateparkering etter gjeldende bestemmelser. Det blir etablert ca. 6 stk. gjesteplasser til Pallplassen fase 1, hvorav ca. 4 stk. på terreng og ca. 2 stk. i garasjekjeller.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle boligen.

Beskrivelse av tomt

Felles eiet tomt i sameiet. Tomtearealet for Pallplassen fase 1 blir ca. 12 000 kvm.

Det tas forbehold om at Lørenskog kommune kan kreve en annen fradeling av tomten. Det tas også forbehold om en annen fradeling av tomt(ene) til fase 1 dersom utbygger finner det formålstjenlig.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Boligene vil bli offentlig tilknyttet vei, vann og avløp med private stikkledninger og veier.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse kan finne sted.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Søknad om rammetillatelse for fase 1 ble sendt 30.10.2020. Det er planlagt innsending av søknad om rammetillatelse for fase 2 i løpet av 2021. Området
rundt Pallplassen og Lørenskog Stasjonsby er under utvikling og Kjøper oppfordres til å gjøre seg kjent med reguleringsplanen for området, tilgrensende reguleringsplaner og kommunedelplan for uregulerte områder.

Rammetillatelse foreligger for felt B2, og det pågår regulering av felt B4. Felt B6-B9 er ikke detaljregulert på nåværende tidspunkt.

Det gjøres oppmerksom på at området er under kraftig utvikling og at det må påregnes byggearbeider på nærliggende, og nabotomter i nær fremtid. Det oppfordres om å se på planinnsyn/konferere med megler for å se nøyaktige byggeplaner

Beskrivelse av sameiet

Ikke opprettet p.t.

Pallplassen vil bli organisert som ett eller flere sameier etter Eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Sameiet/ sameiene vil bestå av totalt ca. 260 boligseksjoner. Kjøper får tinglyst skjøte på sin seksjon. Som seksjonseier blir kjøper eier av ideell andel av tomtearealer og bygningsmasse tilsvarende eierbrøken, som fastsettes i henhold til boligens størrelse (BRA). Kjøper har eksklusiv bruks- og disposisjonsrett til egen bolig, og bruksrett til sameiets fellesarealer. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til at mer enn to boligseksjoner kan erverves av én og samme fysiske eller juridiske person.

EIERSEKSJONSSAMEIET
Sameiets formål er å ivareta alle saker av felles interesse for sameierne, herunder sørge for drift og vedlikehold av felles infrastruktur, som for eksempel veier, lys, brøyting, renovasjon, fjernvarmeanlegg, garasjeanlegg, kommunale avgifter, forretningsførsel, forsikring, strøm til fellesrom.

Kostnader i forbindelse med sameiet vil fordeles på bakgrunn av eierbrøk. Se punktet Felleskostnad / oppstartskapital . Sameiet ledes av et styre valgt av seksjonseierne. Selger vil på vegne av alle kjøpere/ sameiet engasjere forretningsfører til å forestå driften av Sameiet de 3 første driftsårene.
Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett for eierseksjonssameiet.

PALLPLASSEN DRIFTSFORENING
Det vil bli etablert en Driftsforening for Pallplassen (B10) og Puddertoppen (B12) - kalt Pallplassen Driftsforening, heretter Driftsforeningen . Foreningens formål er å eie, samt sørge for drift og vedlikehold av fellesarealer og installasjoner, herunder veier, ballplass, skogsområder, arealer til lek og rekreasjon, belysning og annen infrastruktur som er ment til felles benyttelse for beboerne på Pallplassen og felt B12. Selger forbeholder seg retten til å definere omfanget av nevnte arealer og installasjoner under sin utvikling av Pallplassen og Puddertoppen.

Det vil bli tinglyst pliktig medlemskap i Driftsforeningen for alle beboerne på Pallplassen og Puddertoppen.

Det gjøres oppmerksom på at det vil bli tinglyst erklæring om allmennhetens ferdselsrett over deler av arealer og installasjoner underlagt driftsforeningen. Kostnader til drift og vedlikehold av Driftsforeningen vil fordeles på foreningens medlemmer, via Boligselskapene, med utgangspunkt i antall boenheter i det enkelte Boligselskap.

Selger vil på vegne av Driftsforeningen engasjere forretningsfører til å forestå driften av Driftsforeningen for de tre første driftsårene. Forretningsfører har utarbeidet forslag til vedtekter og driftsbudsjett til Driftsforeningen. Driftsforeningen ledes av et styre valgt fra de ulike Boligselskapene, med 1-2
representanter fra hvert samei

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kr.1 638,- pr.mnd. Størrelsen på felleskostnadene er ikke fastsatt, men stipulerte felleskostnader skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

Basert på utkast til budsjett som er utarbeidet av utbygger i samarbeid med forretningsfører, er disse stipulert til ca. kr. 38-42 pr. m2. BRA pr. mnd. Fastsettelse av første års driftsbudsjett og felleskostnader vedtas på sameiets konstituerende sameiermøte. Felleskostnadene fordeles i henhold til vedtektene.

Kjøper betaler en oppstartskapital på 3 ganger månedlige felleskostnad til sameiet. Oppstartskapitalen blir overført forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.

Følgende kostnader kommer i tillegg til månedlige felleskostnader:
Kostnad kabel-TV og bredbånd, stipulert til ca. kr. 350,- pr. seksjon pr. mnd.
Kostnad fjernvarme som inkluderer varme i baderomsgulv, forvarming ventilasjonsluft og varmt tappevann, stipulert til ca. kr. 8,- pr. m2 BRA pr. mnd.
Kontingent Pallplassen Driftsforening, stipulert til ca. kr. 50,- pr. seksjon pr. mnd.

For garasjeplass kommer følgende i tillegg:
Felleskostnad enkel parkeringsplass, stipulert til ca. kr. 150,- pr. mnd. pr. plass.
Felleskostnad dobbel parkeringsplass, stipulert til ca. kr. 300,- pr. mnd. pr. plass.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppgjør

Det forutsettes at 10% av kjøpesummen innbetales som forskudd ved kontraktsinngåelse + administrasjonsgebyr kr. 30 000,-. Innbetalingen skal være fri egenkapital, det vil si at det ikke forutsettes pant i leiligheten som kjøpes. Påløpte renter vil tilfalle kjøper 2 frem til skjøte er tinglyst.

Fullstendig kjøpesum samt omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen dato for overtagelse. Kjøpesummen skal innbetales fra norsk finansinstitusjon og/eller kjøpers konto i norsk finansinstitusjon. Eventuell egenkapital skal innbetales i én samlet betaling fra kjøpers egen konto i norsk finansinstitusjon.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
16 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi) 4 944,- (Oppstartskapital (3xfelleskostnad)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 30 000,- (Administrasjonsgebyr) 200,- (Pantattest kjøper)
52 314,- (Omkostninger totalt)
3 852 314,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Antatt ferdigstillelse for Pallplassen hus A vil være innen 30.06.2023. Dette iflg. utbygger.

Selgers forbehold

Alle opplysninger er gitt med selgers forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige uten at den generelle standard forringes. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempel på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endringer av boligens areal, tilpasninger av utomhusplan og liknende. Ved arealavvik på 5% eller mindre, har partene ikke krav mot hverandre.

Selger kan ikke garantere at det ikke er skjeggkre i boligen ved overlevering.

Tegninger og perspektiv er kun ment som en illustrasjon. Det kan således inneholde elementer som ikke inngår i selgers leveranse, både når det gjelder utvendige innvendige og forhold. Mindre justeringer må påregnes i detaljprosjekteringen. Det gjøres oppmerksom på at dersom det er avvik mellom endelig leveransebeskrivelse og fremlagte tegninger/planskisser/illustrasjoner, er det endelige leveransebeskrivelse som gjelder. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse som gir kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Selger kan tinglyse bestemmelser som vedrører sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene.

Ved avvik mellom informasjon gjelder dokumentene i den rekkefølge som er nevnt over. Lovpålagte opplysninger om eiendommen er ufullstendig uten alle vedlegg.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Markedspakke (Kr.12 500) Fornyelse av Finn.no-annonse (Kr.1 800) Oppgjørskostnad (Kr.6 500) Provisjon (forutsatt salgssum: 3 900 000,-) (Kr.30 000) Tilrettelegging (Kr.14 900) Totalt kr. (Kr.65 700)
Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 30.000

Finn.no: Lokalområde

PALLPLASSEN | LØRENSKOG STASJONSBY