Klikk for galleri

BEKKELAGSHØGDA - Stor (BRA 273 kvm), eksklusiv og energivennlig familiebolig med super beliggenhet. Ferdig Mars 2023!

BEKKELAGSHØGDA - Stor (BRA 273 kvm), eksklusiv og energivennlig familiebolig med super beliggenhet. Ferdig Mars 2023!

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Oslo - Ekeberg-Bekkelaget

Åsliveien 15B

Prisantydning21.900.000,-Primærrom170m2Bruksareal273m2Soverom4 - 4
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

- Velkommen til Åsliveien 15 -

I et meget attraktivt boligområde på Bekkelaget, nærmere beskrevet som Bekkelagshøgda, bygges det tre praktfulle, energivennlige familieboliger (Hus nr 1 og 2 er solgt). Her snakker vi høy kvalitet i alle ledd, og beliggenheten er rett og slett upåklagelig. Nærheten til skoler, barnehager, idrettsarenaer og et godt kollektivtilbud er uvurderlig for en aktiv familie.

Boligene får en fin plassering på tomten med solrike uteplasser, varierende utsikt og fine hager. Her blir det godt med boltreplass for både store og små, med mulighet for alt fra intime grillfester til store sammenkomster.

Hver bolig får integrert dobbelgarasje i første etasje og det monteres lader for elbil. I tillegg til muligheten for å kjøre miljøvennlig blir boligene også utstyrt med energibesparende, klimavennlige løsninger som bergvarme tilknyttet varmepumpe, balansert ventilasjon med varmegjenvinning m.m. Energiløsningene gir lavere strømkostnader i hverdagen, sammenliknet med amange andre boliger.

Boligenes arkitektur passer godt inn i omgivelsene - smakfull eleganse kombinert med moderne stil. Planløsningen fremstår som godt gjennomtenkt med store, lyse rom og en praktisk utforming. Blant annet får kjelleretasjen egen inngang og flere innredningsmuligheter, så her kan du kanskje vurdere å lage et hjemmekontor eller en egen avdeling for barna? Mulighetene er like mange som man kan tenke seg.

Boligene vil gå over fire etasjer inkludert loft, alle med tilnærmet samme planløsning. Det spares ikke på mye, og boligene leveres med blant annet enstavs hvitpigmentert fiskebensparkett i eik, eksklusivt kjøkken fra Kvänum, integrerte hvitevarer fra Miele med mer.

I første etasje vil en romslig, innbydende entré/hall ønske deg velkommen. Begge hus til salgs får også montert en lekker gasspeis i tilknytning til kjøkken/spisestue. Dette rommet har svært gode lysforhold og får utgang til uteplass, så her blir det enkelt å ta med måltidene ut en deilig sommerdag.

Andre etasje får lys og romslig stue med store vindusflater og tofløyet balkongdør, samt bad, to soverom og en flott primærsuite med eget bad. Kjelleren får trappegang, vaskerom, bad, innredet rom, teknisk rom og bod. I tillegg får begge boligene en romslig loftsrom.Kort fortalt:


- Tre prosjekterte familieboliger.
- Hus 3 er ledig.
- Innflytningsklart Q1 2023 (Mars 2023).
- Eksklusive tilvalg gjort av utbygger.
- Super beliggenhet på Bekkelaget.
- Store, flotte boliger i særklasse.
- Høy kvalitet og eksklusive løsninger.
- Fire etasjer inkludert loft.
- Kjelleretasjen har egen inngang.
- Integrert dobbel garasje med elbil-lader.
- Solrike uteplasser og varierende utsikt.
- Opparbeidet hage med god boltreplass.
- Innbydende entré med store fliser.
- Kjøkken og spisestue i første etasje.
- Nydelig fiskebensparkett.
- Gasspeis i første etasje.
- Meget tiltalende ekstra stue i andre etasje.
- Lekkert kjøkken fra Kvänum.
- Integrerte hvitevarer fra Miele.
- Tre soverom og tre delikate bad.
- Baderomsinnredning fra Vedum.
- Store vinduer, doble balkongdører.
- Flere innredningsmuligheter i kjeller.
- Separat vaskerom og gjestetoalett.
- Vaskeromsinnredning fra Vedum.
- Boder/innredede rom i kjeller/på loft.
- 3 strøk maling utvendig.
- Svært energivennlige boliger, som gir lavere strømregning.
- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Boligene får vannbåren bergvarme i to etasjer.

Hvorfor kjøpe nytt?


- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Utbygger stiller med garantier i inntil fem år.
- Lavere dokumentavgift.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Tidsriktige materialer og høy bokomfort.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Sjekk ut eiendommens hjemmeside med boligvelger: https://www.privatmegleren.no/38219012

Beliggenhet


Boligene bygges i et meget attraktivt, rolig og veletablert villastrøk på Bekkelagshøgda i Oslo kommune, like ved Brannfjell og Ekebergsletta. Beliggenheten passer perfekt for aktive familier med kort vei til skoler, barnehager, idrettsanlegg og god offentlig kommunikasjon. Lite trafikk er det også. Kort vei til kjøpesenter og flere eksklusive butikker, samt til et rikt servicetilbud i Oslo sentrum.

Rekreasjonsmuligheter


Bekkelaget har gode fritidstilbud for både barn og voksne. Det er flere idrettslag i nærområdet, blant annet Bækkelaget, KFUM og Nordstrand IF. Brannfjell er et av de første skogsområdene i hovedstaden som blir bart på vårparten, og her er det herlige stier over hele åsen - alt fra brede lysløyper til trange skogstier og svabergpartier. Utsikten utover Oslofjorden er prikken over i-en.

Ekebergsletta og Skulpturparken på Ekeberg gir også gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Ballsletta er et yndet turmål med aktiviteter som Ridesenter, Minigolf og diverse andre muligheter for barna. Det er også kort vei til fjorden med flere populære badeplasser langs Bunnefjorden, inkludert Nordstrand Bad, Katten og Sydstranda på Ulvøya det kjente stupetårnet.

Bekkelagsbadet (åpnet i 2019) ligger rett før brua ved Ormøya og har blitt en av de mest populære badeplassene i området. Parken på ca. 12 mål har badebrygge, stupetårn, moderne toalettfasiliteter, sandvolleyballbane, ballbinge, parkour og food-truck med mer. Dette er et av badestrendene langs Bundefjorden som ligger som perler på en snor.

Østmarka er heller ikke langt unna og her finnes milevis med rekreasjons muligheter i vakker natur, året rundt.

Servicetilbud


Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Kiwi, Rema 1000 og gourmetbutikken Jacobs på Holtet. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Sæter, Manglerud og Lambertseter kjøpesenter som alle innehar et godt og variert utvalg butikker og forretninger.Offentlig kommunikasjon


Området byr på offentlig kommunikasjon via buss, trikk og T-bane. Nærmeste bussholdeplass ligger ca. 300 meter unna, og det er også kort gangavstand til trikk på Holtet. Ved å benytte bil tar det ca. 4 min til Ryen, 4 min til Lambertseter, 7 min til Oslo S, 10 min til Hvervenbukta og 33 min til Oslo Lufthavn.Skoler og barnehage


Fra eiendommen er det gangavstand til Bekkelaget barneskole og kort vei til Brannfjell ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Holtet og Lambertseter videregående skoler, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.Arealer og fordeling pr. bolig og etasjeHus 1 - SOLGTHus 2 - SOLGTHus 3: BTA 312 / BRA 268 / P-ROM 171 / S-ROM 97 kvm fordelt på:U. Etasje: BTA 96 / BRA 81 / P-ROM 36 / S-ROM 45 kvm
1. Etasje: BTA 98 / BRA 84 / P-ROM 52 / S-ROM 32 kvm
2. Etasje: BTA 98 / BRA 83 / P-ROM 83 / S-ROM 0 kvm
Loft: BTA 20 / BRA 20 / P-ROM 0 / S-ROM 20 kvm (Gulvareal er ca. 56 kvm - mye faller utenfor dagens måleregler)

S-rom utgjør to boder, teknisk rom, loft og garasje.

Arealberegning er gjort på rammetegninger, og ikke på ferdig prosjekterte tegninger, derfor kan avvik forekomme. Avvik inntil 5% er derfor ikke å anse som en mangel i leveransen.

Boligene har følgende planløsning:Planløsning hus 1 - SOLGTPlanløsning hus 2 - SOLGTPlanløsning hus 3:

U. Etasje: Trappegang, vaskerom, bad, teknisk rom og to store boder.
1. Etasje: Entré/hall, wc-rom og kjøkken/stue med utgang til hage.
2. Etasje: Stue med utgang balkong, stort soverom med omkledningsrom og bad en-suit, to romslige soverom og bad.
Loft: Loftsbod med stort gulvareal.

Annet: Integrert dobbelgarasje i første etasje.

StandardEntré


En romslig, innbydende entré/hall vil ønske deg velkommen inn i første etasje. Rommet får store fliser på gulvet i 60x60cm type LV Beren Dark Grey for Hus nr. 1, mens Hus nr. 3 får LV Beren Greige. Begge hus får entré med deilig gulvvarme - allerede her får du en følelse av boligens høye kvalitet. Veggene sparkles og males i farge Kalkgrå for Hus nr. 1 og Complexion for Hus nr. 3. Flisene leveres fra Bergersen Flis.

I tillegg til entreen/hallen i første etasje får hver bolig egen inngang til kjelleretasjen. Her kommer du rett inn i en stor bod/innredet rom med bad, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Ungdomsavdeling, hjemmekontor eller hobbyrom - valget er ditt, men vi gjør oppmerksom på at det ikke er byggemeldt for varig opphold.

Innvendige overflater leveres i materialer av ypperste kvalitet, og det gjelder selvfølgelig også trappene. I alle etasjer leveres det trapp med åpne eiketrinn og håndløper i eik tilpasset parketten. Ytterdør leveres fra Swedoor, type Classic Ravel i fargen sort, og innvendige dører leveres fra Swedoor i fargen hvit.

Kjøkken og spisestue

Disse flotte boligene får kjøkken og stue/spisestue i åpen løsning - et nydelig allrom som vil fremstå som selve hjertet i huset. Her blir det en stemningsfull gasspeis i rommet, og store vinduer på tre sider vil gi et fantastisk lys. På gulvet legges det hvit Saga Herringbone FL Platinum fiskebensparkett. Veggene males i fargen Kalkgrå for Hus nr. 1, mens Hus nr. 3 får hovedfarge Complexion og en fondvegg mot hallen i farge Misty Shadow.Rommets spisestuedel får god plass til et stort bord - perfekt for både familiemiddagen og større sammenkomster. Det blir tofløyet dør ut mot hage og uteplass. Kjøkkendelen får lekker innredning fra Kvänum modell Steneby i farge Mylla for Hus nr. 1, mens innredningen blir håndmalt i fargen Ax for Hus nr. 3. Det leveres Cæsarstone Clamshell benkeplate for Hus nr. 1 og Cæsarstone London Grey for Hus nr. 3. Benkeplaten blir polert med 20mm tykkelse for begge hus. Tapwell leverer armaturer i krom farge.

Rommets utforming gir flere muligheter, og det leveres en høykvalitets kjøkken/hvitevarepakke fra Miele som inkluderer kombiskap, stekeovn, oppvaskmaskin, induksjonstopp og ventilator. Hus nr. 3 får også innebygget mikrobølgeovn.

Stue

En ekstra stue plasseres i andre etasje, så her kan man trekke seg litt tilbake fra det som foregår i etasjen under. Rommet får store vindusflater, doble balkongdører med utgang til balkong og rikelig med lys og luft. Det blir god plass for både sofagruppe og annet møblement. På gulvet legges det eksklusiv Saga Herringbone FL Platinum fiskebensparkett, og veggene males i fargen Kalkgrå for Hus nr. 1 og Misty Shadow for Hus nr. 3. Tilliggende trapperom blir for Hus nr. 3 malt i fargen Complexion.Bad/wc/vaskerom


Alle boligene får tre delikate bad, eget gjestetoalett og separat vaskerom. Gjestetoalettet får en praktisk plassering i forbindelse med entreen for Hus nr. 1 og kjellergangen for Hus nr. 3, der også vaskerommet blir å finne. Det ene badet vil også ligge i kjelleretasjen, i den delen som eventuelt kan innredes etter eget ønske. De to andre badene ligger i andre etasje, hvorav ett er tilknyttet hovedsoverommet.

Badene får store fliser av høy kvalitet på gulv og vegger. Bad i 2. etasje får 60x60 på både gulv og vegger, mens bad i underetasje får 30x60 på vegger og 30x30 på gulv. Separat wc får 60x60 på gulv og malte vegger. I hus nr. 3 får ekstra wc i underetasjen 30x30 på gulv. Videre får entre/hall 60x60 på gulv, mens vaskerom og teknisk rom får 30x30 fliser.

I Hus nr. 1 leveres fliser av type LV Beren Dark Grey på begge bad i 2. etasje og separat wc. På badet i kjelleren og vaskerom leveres fliser av type LB Extra Brown Grey. I Hus nr. 3 leveres fliser av type LV Beren Greige på separat wc og badet i suiteløsning med soverom, mens øvrige bad og vaskerom får LB Extra Elfenben.

Baderomsgulvene får selvfølgelig deilig varme i begge hus. Hvert bad får et romslig dusjhjørne med regnfallsdusj, hånddusj og glassdører/vegger. I tillegg monteres det veggmontert toalett. På badet med adkomst fra gangen i 2. etasje blir det i tillegg montert badekar for ekstra velvære.

Baderomsinnredningen leveres fra kvalitetsleverandøren Vedum - stilren og av høy kvalitet. Bad i underetasjen får serien Free med sandfargede fronter. Ekstra wc i underetasjen i Hus nr. 3 får servantinnredning Laufen Pro N. De to øvrige badene og separat wc leveres med innredning av type Soprano Frame. Alle bad får armaturer fra anerkjente Tapwell i farge krom.

Soverom og garderobe


Hver bolig får tre lyse, luftige soverom i andre etasje, i tillegg til et innredet rom (bod) i kjelleretasjen. Sistnevnte får bad og egen inngang. Her er det en god mulighet å tilpasse ting etter hva familien trenger. Av de tre soverommene i andre etasje er det ene hovedsoverom med eget bad. Alle rommene får tilsvarende eikeparkett som øvrige rom i boligen. Veggene males i ulike farger for soverommene i Hus nr. 1 der fargene som benyttes er Kalkgrå, Kalk og Present. Hus nr. 3 får fargene Soft Skin, Soft Mint og Complexion.

Byggemåte


Opsahl Bolig bygger boliger med høyere standard enn det som er påkrevd, de leverer bl.a. grunnmur, trappevanger og støttemurer/lyskasser som produseres i sprøytebetong og leveres med plane/glatte overflater. Platå/dekke foran kjellerinngangsdør med singel og drenerende masser. Tradisjonelle yttervegger iht. gjeldende krav, men minimum 22 mm kledning (krav er 19mm). Isolerte etasjeskillere med høy stivhet i bjelkelaget. Undergulv av gulvspon, 36 mm trinnlydsplate, gulvgips, isolert bjelkelag og fiskebensparkett. Himlinger med nedforede gipsplater. Yttertak med takstoler iht. tegninger, tradisjonelt undertak med rupanel, underlagstekking, sløyfer og lekter og sort glasert takstein, snøfangere og nødvendige stigtrinn. Innvendige skillevegger i tradisjonelt bindingsverk med isolasjon og gipsplatekledning. Dimensjoner avhenger av funksjon og tilpasninger. Alle innvendige dører leveres med dempelist i karm. Videre leveres boligene med støydempende avløpsrør og med kjeller inngangsdør i dimensjon 100x230 cm. Kjellervinduer settes i høyde 230 cm og ned for bedre lysinnslipp. Det levers lydvegger i kjeller og 30db dør inn til den ene boden. Her blir det også tilrettelagt for mulig fremtidig minibar e.l. (rør/el). Vegger i garasjen sparkles og males. For ytterligere informasjon se leveransebeskrivelse vedlagt salgsoppgaven eller kontakt megler.

Oppvarming/ teknisk


Boligene leveres med bergvarme tilknyttet varmepumpe med vannbåren gulvvarme i gulv i kjeller og 1. etasje. På badene blir det elektriske varmekabler. I tillegg blir det installert gasspeis i kjøkken/spisestue. Ellers leveres det termostatstyrte panelovner der dette er påkrevd.

Det elektriske anlegget leveres selvfølgelig etter NEK 400 og får automatsikringer. Boligene får også balansert ventilasjon med varmegjenvinning, samt 200 liters varmtvannsbereder som gir en samlet effekt på 380 liter. Hvert hus får en utvendig kran med både kaldt og varmt vann.

Beskrivelse av tomt/hage


Boligene plasseres på en romslig tomt med meget gode solforhold. Her blir det mulighet for nydelige hager med boltreplass for de minste. Det blir også flotte uteplasser med god plass for utemøbler - både på bakkeplan og ut fra boligenes andre etasje.

Fra boligenes stue i andre etasje blir det utgang via tofløyede dører til en stor balkong - her kan sol og utsikt nytes i skjønn kombinasjon (merk det er forskjell på Hus nr. 1 og Hus nr. 3). Fra spisestue/kjøkken i første etasje blir det tofløyet dør ut mot uteplass/terrasse, noe som gjør det enkelt å ta med måltidene ut på fine dager.Parkering / Garasje


Alle boligene får integrert dobbelgarasje i første etasje, og det monteres lader for elbil i garasjen. Det blir også parkeringsmuligheter på tomten. Øvrig parkering skjer etter områdets gjeldende bestemmelser.


Planlagt overtagelse


Overtakelse er estimert Q1 2023.

Selger skal med ca. 3 måneders varsel angi antatt periode for overtakelse innenfor et tidsintervall på ca. 30 dager. Perioden gjelder ikke som bindende og dagmulktsbelagt frist. Endelig tidspunkt for overtakelse (dato og klokkeslett) vil bli gitt med ca. 30 dagers varsel. Kopi av varselet sendes meglerforetaket. Dette tidspunktet vil være en dagmulktsbelagt frist i henhold til bustadoppføringslova.

Solgt iht bustadoppføringsloven


Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger. Garantier vil ikke bli stil før minimum to enheter er solgt.Opsahl Bolig - kvalitet i alle ledd


Opsahl Bolig er en kvalitets leverandør, kjent for sitt fokus på solide bygg som er ment for å vare i generasjoner. Opsahl Bolig leverer hus de er stolte av, med praktiske og energieffektive løsninger, tilpasset en moderne hverdag. Trivsel, høy kvalitet, ærlighet, respekt for kundene og godt faglig håndverk er kjennetegn som har fulgt bedriften de siste 20 årene.

Den faglige kompetansen er perfeksjonert gjennom 20 år, og de håndterer hele prosessen fra kjøp av tomt, til du står med nøkkelen i hånden. Ved å velge et hjem fra Opsahl Bolig er du sikret mot ubehagelige overraskelser - det leveres kvalitet og kontroll i alle ledd!Spørsmål?


Kontakt ansvarlig megler:
Anders Hartwig Thoresen
Mobil: 93459150
E-post: anders@privatmegleren.no

Husk å bestille salgsoppgave via eiendommens hjemmeside eller finn annonse. Nettannonse er kun et utdrag av salgsoppgaven.