PrivatMegleren

PrivatMegleren består av engasjerte og kompetanserike meglere. Når du velger PrivatMegleren, kan du også forvente mer av den megleren som bistår deg. Hvert lille steg i prosessen er tilpasset akkurat deg og din eiendom.

For de fleste av oss er kjøp og salg av eiendom en sjelden anledning. Det handler om kanskje det mest dyrebare man kan kjøpe for penger gjennom livet. Derfor er det viktig å ta seg god tid til å velge en megler som kan prestere på det høyeste nivået.

Velkommen til PrivatMegleren.

Felles ambisjon – høyest pris for din eiendom

Prisen som oppnås på din eiendom er avgjørende også for oss. Derfor bruker vi mye tid på å avklare hvor akkurat dine potensielle kjøpere ferdes og hvordan de tenker. Vi skal ikke bare presentere en eiendom. Vi skal presentere et hjem andre har lyst på. Derfor er markedsføring og kanalvalg avgjørende for å få flere interessenter. Vi vil ha kamp mellom flere kjøpere om nettopp din eiendom.

Vi gjør ting annerledes – her er hvordan

Vi sier ikke bare at PrivatMegleren utgjør en forskjell. Vi viser det også i praksis. I tillegg til standardisert materiell enhver eiendomsmegler bruker, har PrivatMegleren flere verktøyer som optimaliserer salgsprosessen. Les mer om disse verktøyene i prosessens detaljer.