Klikk for galleri

4-roms leilighet i 3 etg - Vestvendt balkong på 7,1 kvm - Garasjeplass - IN-ordning - Nybygg garanti - Salg av kontrakt

4-roms leilighet i 3 etg - Vestvendt balkong på 7,1 kvm - Garasjeplass - IN-ordning - Nybygg garanti - Salg av kontrakt

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Ullensaker - Jessheim

Vestbyen Jessheim G302, Døliringen 24

Prisantydning1.902.000,-Fellesgjeld3.213.000,-Felleskostnader7.985,-Primærrom77.7m2Bruksareal81.3m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
Visning
mandag 23.0516:30 - 17:30
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

123-22-0021

Eiendomstype

Andelsleilighet

Eierform

Borettslag

Etasje

3

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Fellestomt / 5133 kvm

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 77,70 kvm, Bruksareal: 81,30 kvm

3.Etasje:
P-rom (75,7 kvm): Gang, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.
Balkong: 7,1 kvm

Velkommen til Kløvertunet - Vestbyen Jessheim Bygg G, Leilighet 03-02!

Privatmegleren Brustad & Partnere har gleden av å presentere leilighet G302, en 4-roms leilighet under oppføring i det populære boligprosjektet Vestbyen Jessheim. Estimert ferdigstillelse Q4 2022.

Bygg G er et nytt og spennende salgstrinn i det populære prosjektet Vestbyen Jessheim med flotte og prisgunstige leiligheter med unike betingelser.
70% av kjøpesummen for leiligheten blir finansiert gjennom et felles lån i borettslaget. Det gir ekstra gode lånebetingelser. Kløvertunet borettslag sitt felles lån har en gustig rente, 40 års nedbetalingstid og 10 års avdragsfrihet. For deg betyr dette lave månedlige bokostnader. Ingen forskudd ved kontraktssignering. Det vil bli IN-ordning i borettslaget, for individuell nedbetaling og innfrielse av lånet for de som ønsker.

Flott 4-roms leilighet med en smart og effektiv planløsning, samt store vindusflater og vestvendt balkong på 7,1 kvm. Det medfølger 1 garasjeplass til leiligheten. Det er mulighet for kjøp av 1 ekstra garasjeplass til kr. 190 000,-. Videre medfølger det 1 sportsbod i felles garasjeanlegg med heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetsplan.

Leiligheten har en lys stue, med åpen løsning til et stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. Utgang fra kjøkkenet til en hyggelig vestvendt balkong på 7,1 kvm. Delikat bad med flislagte overflater, smakfull innredning samt opplegg og plass for vaskemaskin. 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett på gulv.

Videre leveres det termostatstyrte radiatorer (vannbåren varme), balansert ventilasjon med varmegjenvinning og store vindusflater som gir mye lys. Himling uten taklister og listfrie vindussmyg. Downlights i bad og gang.

Heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetsplan.

Vestbyen Jessheim er et nytt og spennende leilighetsprosjekt på Jessheim. En helt ny bydel kun noen få minutters gange fra sentrum. I Vestbyen bor du omgitt av grønt på alle kanter. Samtidig blir du boende midt i smørøyet i forhold til butikker, barnehager og skoler, skog og mark, gåavstand til buss -og togstasjon.

Oppdraget gjelder salg av kontraktsposisjon.

Salg av kontraktsposisjon

Det gjøres oppmerksom på at dette er salg av kontraktsposisjon. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten med Bekkefaret Bolig AS og overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 07.01.2021.

Prisantydningen som er oppgitt gjelder opprinnelig kjøpesum + merverdi til selger (første kjøper). Merverdi til selger kr. 525.000,- utgjør prisantydningen på kjøp av avtalen. Ny kjøper overtar betalingsforpliktelsene iht. kjøpekontrakten av 07.01.2021, der kjøpesummen inkl. omkostninger og merverdi innbetales i forbindelse med sluttoppgjøret av boligen (jfr. kjøpekontrakt av 07.01.2021). Det påløper også et administrasjonsgebyr til utbygger  på kr 55.000,- som må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret. Det er stilt garantier ihht. opprinnelig kjøpesum. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper 1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen.

Beliggenhet

Jessheim er en by i vekst og utvikling. Bare 8 km unna ligger Gardermoen hovedflyplass, med all den lokale aktiviteten dette har ført til. Flyplassen vokser stadig, og Jessheim er et naturlig nedslagsfelt både for bolig og næringsaktivitet. Dette er en av grunnene til at Jessheim er en av Norges raskest voksende byer. Det er mange andre spennende prosjekter som også legges hit. Videre er også det nye nasjonale sykehuset til Landsforeningen for hjerte- og lungesyke plassert på Jessheim.

I Vestbyen er du omgitt av grønt på alle kanter. Samtidig blir du boende midt i smørøyet i forhold til butikker, barnehager, skoler, skog og mark. Det er gangavstand til togstasjonen og enkel tilgang til busser med hyppige avganger. Vestbyen er et nytt og spennende botilbud på Jessheim, en helt ny bydel kun noen få minutters gange fra sentrum. Området vil bestå av moderne kvalitetsboliger med fine parker og friområder rundt. De fleste leilighetene blir vestvendte, lyse og luftige med balkong. Her får du fine solforhold, og velger du leilighet litt opp i etasjene får du flott utsyn med på kjøpet.

Det er ca. 100 m til nærmeste barnehage. 400 m til barneskole. Rett over en 1 km til ungdomsskole. 700m til videregående skole. Med litt følgehjelp for de minste, kan barn stort sett gå eller sykle til skolen alle årene de går der. Innenfor kort avstand finner du kulturhus, kino, treningssentre, svømmehall og idrettsparker. Videre har du enkelt tilgang til et bredt utvalg av butikker, kjøpesenter, caféer og ulike spisesteder. Jessheim har et svært aktivt idretts- og frilufts miljø med flott og allsidig natur på alle kanter. Like i nærheten av Vestbyen ligger Norbytjernet, ett av de flotteste friluftsområdene i Ullensaker. Rundt tjernet er det stier for rullestol og barnevogn, sandstrand og badeplass. Det er ikke bare mennesker som trives her, Norbytjernet har et variert og spennende plante- og fugleliv. Fra Nordby går det også turstier du kan bruke hele året, skogsområdet Vestmoen til Olaløkka på Sand samt Ringbanen på Gardermoen.

Beskrivelse av leilighet

Kjøkken:
Stilig kjøkken med hvit lakkert kjøkkeninnredning med glatte grepsfrie fronter. Laminat benkeplate grå med rett forkant i tykkelse 38 mm. NCS S 0500-N.Det leveres 1-kums vask i rustfritt stål med blandebatteri fra Oras Saga eller tilsvarende i krom. Det leveres hvitevarer fra Whirlpool eller tilsvarende.

Vegg mellom kjøkkenbenk og overskap leveres malt. Samme farge som vegg ellers; NCS S 0500-N. Klassisk hvit. Belysning: Det leveres lys under enkelte overskap på kjøkken. Stikk i henhold til el-tegning.

Bad:
Badet leveres med fliser i fargen lysegrå, med størrelse 30x30 cm på gulv. Dusjnisje med flis i samme farge og kvalitet på gulv i dusjsonen for å sikre fall. Dusjnisjen kan bli nedsenket. På vegger leveres fliser i fargen lysegrå 30x60 cm i hvit farge.

Servantskap med glatte fronter med håndtak og i hvit farge. Servantbatteri: Oras Saga eller tilsvarende i krom. Toalett: Vegghengt forkrommet spyleknapp samt soft close sete. Dusjhjørne: Klart glass og rette dører med detaljer i alu/krom. Dusj: Oras Optima og Oras Apollo eller tilsvarende. Opplegg for vaske- eller kombimaskin (bare på ett bad og ikke på noen bad i leiligheter med vaskerom).Innerdør: Stable fra Swedoor, eller tilsvarende, fargekode NCS S 0500-N. Klassisk hvit. Dørhandtak: Rustfritt stål, børstet. Downlights LED med dimmer.

Stikk i innredning. Elektriske varmekabler på bad samt radiatorer med vannbåren varme.

Garderobeskap:
Det avsettes plass til garderobeskap. Skap inngår ikke i standard leveranse.

Gulv
1-stavs eikeparkett hvitpigmentert.
Fotlister: tilpasset eikeparkett på gulv.
Flis i entré som angitt på plantegning.
Flis 30X30 cm, farge lys grå.

Vegger:
Innervegger består av stenderverk av stål/tre kledd med gips som er sparklet og malt. Alle innervegger i lett konstruksjon leveres med isolasjon.

Vegger
Kjøkken og stue
- Sparklet og malt
NCS S0500-N. Klassisk hvit

Soverom
- Sparklet og malt
NCS S0500-N. Klassisk hvit.

Tak:
NCS S0500-N. Klassisk hvit
Ingen taklister.

Entrédør:
Entredør med kikkehull og FG-godkjent lås. Slett utførelse malt i henhold til arkitektens fargevalg. Dørvrider i blank eller børstet stål. Slagretning og utførelse kan variere avhengig av tekniske krav, herunder i forhold til støy og brannkrav.

Innvendige dører:
Innerdør: Stable fra Swedoor eller tilsvarende, fargekode NCS S 0500-N Klassisk hvit.                                                          
Dørhåndtak: Rustfritt stål, børstet

Vinduer:
Vinduer, balkong- og terrassedør leveres med energiglass, i henhold til arkitektens fargevalg. Utførelse, inndeling og slagretning avhenger av hvilke tekniske krav de enkelte vinduer har, herunder i forhold til støy, brannkrav osv. Moderne vinduer isolerer langt bedre enn eldre vinduer, noe som fører til at vinduene blir kaldere på utsiden fordi varmen ikke trekker ut. De kalde utvendige flatene kan gi kondens på utsiden av vinduet.

Listverk:
Det leveres fabrikkmalte foringer og gerikter rundt dører med synlige spikerhull og listfrie vindussmyg. I rom med parkett blir det eik heltre gulvlist med synlige stiftehoder.

Balkong/Terrasse:
Tredekke på private markterrasser og balkonger. Betongdekke eller tremmegulv på svalganger. Rekkverk i malt stål eller aluminium med glassplater. Balkonger og svalganger er å anse som utvendig konstruksjon slik at mindre ansamlinger av vann og drypp fra overliggende balkong/ svalgang må påregnes.

Sportsbod:
Boder i garasjeanlegg utføres med nettingvegger, ubehandlede plater med bindingsverk eller med stålplater. Bodene
leveres ventilert og temperert. Vegger leveres av branntekniske årsaker ikke i full høyde til himling. Dør leveres forberedt for hengelås. Det kan
forekomme tekniske installasjoner i sportsbod (ventilasjonsrør eller lignende). Sportsbod egner seg kun for oppbevaring av gjenstander som tåler temperatur- og fuktsvingninger.

Se vedlagt prospekt fra prosjektet for ytterligere informasjon om leveransebeskrivelse.

Tilvalg

Det er ikke foretatt tilvalg på leiligheten.

Fristen for å gjøre ytterligere tilvalg er p.t. utgått.

Garasje / Parkering / Sportsbod

Det vil bli oppført et underjordisk garasje- og bodanlegg i to plan (U1 og U2) under Bygg E til G. Anlegget vil være felles for byggene, og er planlagt å bestå av parkeringsplasser, boder, sykkelparkeringsplasser, tekniske rom, m.m. Sykkelparkeringsplasser vil også bli etablert utvendig i tilknytning til inngangspartier.

Det medfølger 1 garasjeplass til leiligheten. Det er mulighet for kjøp av 1 ekstra garasjeplass til kr. 190 000,-.Videre medfølger det 1 sportsbod i felles garasjeanlegg med heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetsplan.

Det følger med én sportsbod i garasjeanlegget til hver leilighet. Leiligheter inntil 50 kvm BRA vil få en bod på minimum 2,5 kvm.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Oppvarming / Teknisk

Oppvarming og tappevann

Leilighetene oppvarmes fra sentralanlegg med termostatstyrte radiatorer. Badene vil bli levert med elektrisk gulvvarme. Det leveres ikke oppvarming på soverom. Det planlegges med felles berederanlegg plassert i garasje/bodanlegg med vannmåler for varmtvann til hver leilighet.

Ventilasjonsanlegg
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Det leveres separate ventilasjonsaggregater plassert i hver leilighet. Aggregatene plasseres enten i nisje, bod/kott, i himling i entre eller integrert i kjøkkenhetten. Aggregatets endelige plassering avklares under detaljprosjekteringen. Det vil bli omluft- eller avtrekksventilator på kjøkken.

Tv/bredbånd
Det leveres ett data- og TV-punkt i stue. Opplegg og tilkobling bestilles av utbygger. Selger tar forbehold om pålagt bindingstid for TV/bredbånd. Selger har anledning til å tegne abonnement for tv, internett, telefon, fibernett eller tilsvarende med 3 - 5års bindingstid på vegne av sameiet.

Porttelefon
Det leveres porttelefon ved inngangsdørene. Utenfor inngangsdør til hver leilighet monteres ringeknapp.

Elektrisk anlegg
Det legges opp skjult elektrisk anlegg, med brytere og kontakter i hvit utførelse. Der det er prefabrikkerte elementer eller leilighetsskiller av betong kan det forekomme åpent elektriske anlegg. Automatsikringer i eget sikringsskap i hver leilighet med overbelastningsvern og jordfeilvarslingsenhet/bryter. Plassering av sikringsskap besluttes av selger under detaljprosjekteringen. Hovedsikringsskap og målere i felles teknisk rom eller i trapperommet. Det leveres downlights med dimmer på bad og gang. Antall og plassering vil variere for de ulike leilighetene. Det vil bli utarbeidet spesifiserte elektrotegninger for hver enkelt leilighet i forbindelse med tilvalgsprosessen. Under deler av overskapene på kjøkken leveres det belysning. En utvendig lampe og en stikkontakt med enkeltstikk per leilighet på markterrasse eller balkong. Det elektriske anlegget leveres etter NEK 400.

Sanitærutstyr/rørlegger
Alle vannledninger til tappesteder er rør i rør system. Plassering av rør i rør koblingsskap til den enkelte leilighet besluttes av selger under detaljprosjekteringen.

Brann
Det monteres røykvarslere og brannslange eller pulverapparat i henhold til forskrift. Sprinkleranlegg for leiligheter, fellesarealer og eventuelt balkonger i henhold til gjeldende krav.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Beskrivelse av tomt/hage

Samtlige leiligheter eier en ideell andel i felles utomhusområder på reguleringsfelt Felt B3 beliggende på, gnr. 132  bnr. 303 Området er felles grønt, lek og friarealer for alle enheter/matrikler innenfor reguleringsfelt B3. Det er planlagt at alle andelseiere får rettigheten sikret ved tinglyst realandel i Kløvertunet driftssameie.  Kløvertunet driftssameie vil ha egne vedtekter som regulerer forholdet mellom eierne.

Felles infrastruktur (veier, rør) og diverse felles grøntområder m.m. for hele Vestbyen er beliggende på gnr. 132 bnr. 275. Ansvaret for drift og vedlikehold ivaretas av Vestbyen Velforening. Det er pliktig medlemsskap i foreningen. Det er planlagt at alle andelseiere får rettigheten sikret ved tinglyst realandel i Vestbyen Velforening.

Felleskostnader knyttet til drift og vedlikehold av Parkeringseiendommen, felles utomhus for Felt B3 og felles infrastruktur m.m. for Vestbyen kreves inn av Kløvertunet garasjesameie, Kløvertunet driftssameie og Vestbyen Velforening.

(Informasjonen er innhentet fra vedtektene i leveransebeskrivelsen, for prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Beskrivelse av borettslaget

Bygg G skal oppføres på del av gnr. 132 bnr. 303. Eiendommen tilhørende Bygg G («Eiendommen») er planlagt fradelt på eget bnr. Eiendommen vil omfatte tomten som naturlig grenser til Bygg G. Tilsvarende fradeling er planlagt for Bygg E og F. Øvrige omkringliggende utomhus arealer på Felt B3 vil være fellesareal for alle bygg i Byggetrinn 2. Eventuelt nytt bnr. for fellesarealet vil foreligge når deleforretning er gjennomført.

Det tas forbehold om at deleforretningene blir godkjent, samt endelig størrelse på Eiendommen etter fradeling.

Leilighetene i Bygg G er planlagt etablert som ett borettslag, Kløvertunet Borettslag ("Borettslaget"). Borettslaget er planlagt å bestå av 22 leiligheter / andeler i Bygg G. Antall andeler i borettslaget  kan bli justert i forbindelse med utbyggingen, herunder som følge av sammenslåing av leiligheter eller omprosjektering av Bygg G. Borettslaget vil bli etablert og organisert  iht. lov om burettslag av 6.juni 2003 nr. 39 ("borettslagsloven").

Ved eierskifte må erververen godkjennes av styret for å få rett til å bruke leiligheten. Det er ikke forkjøpsrett for andelseierne i Borettslaget. Andelseieren kan med styrets godkjenning overlate bruken av hele leiligheten til andre innenfor de rammer som følger av borettslagsloven og vedtektene.

(Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelsen i prosjektets prospekt - følger vedlagt.)

Felles utomhusarealer for Byggetrinn 2 - Kløvertunet Driftssameie

Tomtegrunn tilhørende sameiene i Bygg E til G er planlagt å omfatte areal som naturlig grenser til bebyggelsen. Øvrige utomhusarealer på Felt B3 er planlagt å være felles for alle leiligheter/seksjoner i Byggetrinn 2. En foreløpig utomhusplan, som også viser hvilke områder som er planlagt å være felles utomhusarealer for Byggetrinn 2, er inntatt i prospektet.

Utomhusarealene på Felt B3 planlegges etablert som egen eiendom med eget gnr. og bnr., og organisert som et realsameie («Kløvertunet Driftssameie»). Alle seksjoner i Byggetrinn 2 vil få tinglyst en ideell eierandel knyttet mot seksjonen. Kløvertunet Driftssameie vil ha eget styre, budsjett og vedtekter. Kostnader til drift og vedlikehold av utomhusarealene vil bli belastet via sameiernes felleskostnader.

Overskjøting av ideell andel utomhusarealer er planlagt å finne sted når hele Byggetrinn 2 inklusive utomhusarbeider er ferdigstilt. Når utomhusarealene er ferdigstilt og tatt i bruk anses disse som overtatt selv om hjemmel ikke er overført. Selger har rett til å viderefakturere eventuelle påløpte driftskostnader til Kløvertunet Driftssameie, eller fremtidige sameiere i Kløvertunet Driftssameie, inntil hjemmel blir overført.

Felles infrastrukturarealer m.m. for Vestbyen - Vestbyen Velforening

Infrastrukturarealer (veier, VA-grøfter o.l.), grøntområder m.m. som skal etableres på bnr. 275 vil være felles for prosjektet Vestbyen. Eiendommen er planlagt organisert som et realsameie («Vestbyen Velforening»), hvor alle matrikkelenheter eller seksjoner på Felt B1 til B4 vil få tinglyst en ideell andel knyttet mot matrikkelenheten eller seksjonen. Vestbyen Velforening vil ha eget styre, budsjett og vedtekter. Kostnader til drift, vedlikehold m.m. av arealene vil bli belastet via sameiernes felleskostnader.

Utbygger forbeholder seg retten til å avvente overskjøting av realsameiet inntil hele prosjektet Vestbyen er ferdigstilt og/eller alle boligsameier/ boligselskaper er ferdigstilt og overlevert. Dersom arealene er ferdigstilt og tatt i bruk anses arealene som overtatt selv om hjemmel ikke er overført. Utbygger har rett til å viderefakturere eventuelle påløpte driftskostnader til Vestbyen Velforening, eller fremtidige sameiere i Vestbyen Velforening, inntil hjemmel blir overført.

Utkast til vedtekter for borettslaget

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for Borettslaget. Vedtektene regulerer forholdet mellom andelseierne, herunder ansvar for drift og vedlikehold samt fordeling  av drifts- og vedlikeholdskostnader. Utkast følger vedlagt i vedlegget. Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende  vedtekter. Selger tar forbehold om endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige i perioden  frem til overtakelse, jfr. også forbehold tatt inn- ledningsvis i utkastet til vedtekter. Kjøper plikter å rette seg etter vedtektene. Generalforsamlingen beslutter om det skal utarbeides husordens-/trivselsregler for Borettslaget.

Forbehold knyttet til organiseringen:
Utbygger forbeholder seg retten til å beslutte endelig organisering innenfor Byggetrinn 2, herunder antall seksjoner, type seksjoner (næring eller bolig), type boligorganisering (eierseksjonssameie, tomteareal for de enkelte bygg, organisering av utomhusarealer, antall sameier, avgrensning og størrelse på sameier m.m. Videre forbeholder utbygger seg retten til å foreta oppdeling av garasje- og bodanlegget i flere eiendommer, eller ved at det tinglyses bruksrettigheter istedenfor etablering av realsameie. Videre tas de forbeholdet om at garasje- og bodanlegget kan bli seksjonert, og at parkeringsplasser og boder kan bli organisert som næringsseksjoner i de overliggende eierseksjonssameiene, eventuelt som tilleggsdeler til seksjonene. Kjøperen plikter å overta selv om seksjonering ikke er tinglyst per overtagelsen. For øvrige deler av prosjektet Vestbyen forbeholdet selger seg retten til å beslutte endelig organisering, herunder å etablere flere eller færre realsameier. Utbygger forbeholder seg retten til å gjennomføre prosjektet i flere eller færre byggetrinn enn antall regulerte utbyggingsfelter, samt retten til å etablere flere eller færre eierseksjonssameier/borettslag etter hva som er formålstjenlig med hensyn til teknisk utforming, salgstakt o.l. Videre forbeholder selger seg retten til å foreta grensejusteringer, sammenføyninger, deling e.l. av de ulike bnr. beliggende på Utbyggingsområdet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Borettslaget vil få lovbestemt pant i den enkelte andel for ubetalte fellesutgifter og andre kostnader knyttet til forholdet mellom andelen og borettslaget, jf. borettslagsloven § 5-20. Pantekravet kan ikke overstige 2 G (2 ganger Folketrygdens grunnbeløp).

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2016/173753-1/200ERKLÆRING/AVTALE
29.02.2016
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om beplantning
OVERFØRT FRA: 3033-132/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2021/1379311-1/200BESTEMMELSE OM VANNLEDNING
03.11.2021 21:00
RETTIGHETSHAVER:ULLENSAKER KOMMUNE
Org.nr: 933649768
Gjelder vann-, overvanns-, spillvanns- og pumpeledninger og tekniske anlegg i forbindelse med disse
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Gjelder også senere fradelte matrikkelenheter
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/305738-1/200BESTEMMELSE OM VEG
13.03.2019 21:00
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:301
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:302
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
Servitutt gjelder adkomst og veirett for hver enkelt bygg i boligområdet.

2019/305792-1/200BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK
13.03.2019 21:00
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:301
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:302
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:303
RETTIGHETSHAVER :Knr:3033 Gnr:132 Bnr:304
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler

Vei / Vann / Avløp

Vann og avløp er offentlig tilknyttet.

Det vil mulig være nødvendig med etablering av pumpekum. Pumpekummer m.m. vil i så fall utbygger stå for. Avtale om service og vedlikehold for borettslaget må i så fall påregnes.

Eventuelt privat vann- og avløpsnett mellom det offentlige tilknytningspunktet og frem til bygningskroppen skal driftes og vedlikeholdes i fellesskap av de borettslag som er tilknyttet dette.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Utbygger er ansvarlig for at det foreligger ferdigattest på bygget senest på overtakelsesdagen. Det kan imidlertid bli aktuelt at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse fordi arbeider på utomhus og fellesarealer ikke er ferdigstilt. Av midlertidig brukstillatelse skal det fremgå hvilke arbeider som må ferdigstilles før ferdigattest kan gis. For å sikre ferdigstillelse av gjenstående arbeid har kjøper rett til å deponere en tilpasset andel av kjøpesummen på meglers klientkonto inntil ferdigattest foreligger. Dette følger av bustadoppføringsloven § 31. Det kan ikke holdes tilbake mer enn det som er nødvendig for å sikre ferdigstillelse av avtalte arbeider.

Kjøper kan ikke ta leiligheten i bruk dersom ferdigattest/midlertidig brukstillatelse ikke foreligger og har rett til å nekte overtagelse frem til den er utstedt.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig, kjøreveg/fortau, grøntstruktur/friområde i reguleringsplan for "Bekkefaret" m/ bestemmelser, vedtatt 12.06.18. Eiendommen er i kommuneplanen avsatt til kombinert bebyggelses og anleggsformål - fremtidig, vedtatt 07.09.15 og i kommunedelplan for Jessheim avsatt til kombinert bebyggelses og anleggsformål - fremtidig, vedtatt 16.06.14.

Feltene B1-B4 skal benyttes til bolig med tilhørende anlegg. Bebyggelsen skal etableres innenfor byggegrenser angitt på plankartet. Der hvor byggegrenser ikke synes på plankartet ligger de i formålsgrensen.

Det tillates oppført maksimalt 750 boliger innen planområdet. Det skal være en god fordeling av leiligheter i ulike størrelser, som sikrer et variert bomiljø . Minimum 50% av boligene skal være 3-4 roms leiligheter eller større. Antall 1-roms leiligheter begrenses til maks. 5%.

Gnr. 132 bnr. 300 er tilstøtende til Utbyggingsområdet, se reguleringskart, og er regulert til barnehageformål. Denne eiendommen utgjør ikke en del av prosjektet Vestbyen.

Eiendommen grenser inntil reguleringsplan for: "Romsaas felt B3", vedtatt 07.09.15, "K11 Romsaas-Jessheim hotell", vedtatt 06.09.16 og "Døli vestre", stadfestet 31.08.79.

Eiendommen er berørt av veg/jernbanestøy, samt flystøy i forbindelse med hovedflyplassen. Avinor har signalisert at de har behov for en tredje rullebane.

Faste, løpende kostnader

Stipulerte felleskostnader er estimert til kr 7 985,- pr. mnd.

Felleskostnadene har følgende inndeling:
Driftskostnad pr. måned: kr. 3 460,-
Kapital/rentekostnader avdragsfri periode 1-10 år: kr. 4 525,-

Stipulerte felleskostnader etter  avdragsfri periode (fra år 11) er estimert til kr. 15 210,- pr. mnd.

Felleskostnader for Borettslaget består av drifts- og vedlikeholdskostnader for Borettslaget, samt kapitalkostnader knyttet til Borettslagets fellesgjeld. Stipulerte felleskostnader for hver enkelt leilighet fremkommer av prislisten.

Drifts- og vedlikeholdskostnader:
Drifts- og vedlikeholdskostnader består av drifts- og vedlikeholdskostnader for Borettslaget, samt en andel av drifts- og vedlikeholdskostnadene for Kløvertunet Garasjesameie, Kløvertunet Driftssameie og Vestbyen Velforening. Nivået på drifts- og vedlikeholdskostnadene vil avhenge av hvilke tjenester Borettslaget og sameiene
ønsker utført.

Månedlige drifts- og vedlikeholdskostnader det første driftsåret er stipulert fra ca. kr 41,- til kr 54,- per kvm BRA per måned for et normalt driftsår, hvor blant annet, kommunale avgifter, forsikring på byggene, vedlikehold og drift av fellesareal, vaktmester, forretningsførsel, snømåking, renhold, drift av bod i garasjeanlegg samt
strøm på fellesarealer er inkludert. Ca 70 % av drifts- og vedlikeholdskostnadene fordeles etter areal (BRA) mens resten fordeles flatt per seksjon. Driftskostnader for boder, for Kløvertunet Garasjesameie, Kløvertunet Driftssameie og Vestbyen Velforening er inkludert i stipulerte kostnader over.

Kostnader til oppvarming og varmt tappevann måles individuelt for hver leilighet. À kontoinnbetaling til Borettslaget med ca kr 12,- per kvm BRA per måned kommer som tillegg til felleskostnaden, med individuellavregning etter forbruk.

Videre kommer kostnader til digital-TV/bredbånd i tillegg til felleskostnadene. Kostnaden er stipulert til kr 299,- per måned for grunnpakke.

I tillegg kommer drifts- og vedlikeholdskostnader for Kløvertunet Garasjesameie stipulert til ca. kr 200,- per måned per parkeringsplass for første driftsår. Kostnadene betales av de som eier parkeringsplass i garasjeanlegget. Strømkostnader for ladning av el-bil belastes den enkelte bruker i henhold til forbruk.

Det tas forbehold om endringer i stipulerte kostnader, da dette er basert på erfaringstall. Det understrekes at flere faktorer påvirker størrelsen på felleskostnaden, bl.a. endringer i lønns-, pris- og avgiftsnivå på de faste tjenester og produkter som Borettslaget/sameiene enten må ha, eller selv velger å inngå avtaler om. De faktiske felleskostnadene kan derfor avvike betydelig fra anslagene angitt over.

Kapitalkostnader:
Kapitalkostnader består av renter og avdrag på Borettslagets fellesgjeld.

Det er i budsjettet/prislisten lagt til grunn at fellesgjelden er finansiert med et annuitetslån som har avdragsfrihet de 10 første årene, nedbetalingstid over 40 år (inkludert perioden med avdragsfrihet) og en flytende rente på p.t 1,69 %. Lånevilkår er basert på mottatt indikativt lånetilbud fra D
NB Bank ASA per september 2020. Avdragsfrihet, løpetid og rente kan endre seg frem til inngåelse av endelig avtale med banken, samt i hele lånets løpetid. Slike endringer vil påvirke størrelsen på kapitalkostnadene og dermed felleskostnadene for andelseierne. Borettslaget kan senere beslutte å binde hele eller deler av fellesgjelden til en fastrente i en periode etter nærmere avtale med långiver.

Renteutgiftene på andel fellesgjeld er etter gjeldende regelverk pr dato for salgsstart fradragsberettiget med 22 %, forutsatt at andelseier har skattbar inntekt.

IN-ordning

Borettslaget vil etablere en ordning for individuell nedbetaling av andel fellesgjeld. Dette gjør at du kan innbetale hele eller deler av andel fellesgjeld i tillegg til egenkapitaldelen. Dette får virkning på de månedlige felleskostnadene som blir redusert tilsvarende reduksjonen i kapitalkostnadene for den innfridde del av andel fellesgjeld. Nedbetaling av andel fellesgjeld kan gjøres pt. 2 ganger i året etter innflytting, med minimum kr 100 000 per innbetaling. Det vil ikke være mulig å foreta nedbetaling før borettslaget er fullt innflyttet og fellesgjelden er etablert med den nødvendige sikkerheten. Ved den enkelte andelseiers benyttelse av IN-ordning påløper det et gebyr.

Ordningen er betinget av at fellesgjelden løper med flytende rente og at det inngås en sikringsordning. Det presiseres at nedbetalt andel fellesgjeld ikke kan reverseres. Har du spørsmål til dette eller ønsker ytterligere forklaring, vennligst ta kontakt med ansvarlig megler eller forretningsfører.

Betalingsplan

Kjøpesummen for leiligheten består av innskudd/kontantdel på 30 % og andel av borettslagets fellesgjeld på 70 %. Innskuddet pantesikres i borettslagets eiendom. Størrelsen på innskudd og andel fellesgjeld for hver leilighet fremgår av prislisten.

Innskuddet/kontantdel for leilighetene og kjøpesum for eventuell parkeringsplass betales megler senest 7 virkedager før overtakelse. Det samme gjelder kjøpsomkostninger og oppgjør for eventuelle tilvalg og endringer.

Forsinkes betaling med mer enn 30 dager for avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg. Selger vil holde kjøper ansvarlig for selgers eventuelle økonomiske tap som følge av kjøpers mislighold. Selger har rett til dekning av sitt tilgodehavende i kjøpers eventuelle innbetalinger, herunder også for renter og andre omkostninger som påløper på grunn av kjøpers mislighold.

Andel fellesgjeld / formue

Borettslaget vil bli finansiert med 70 % fellesgjeld og 30 % innskudd.
Renter og avdrag på fellesgjeld betales av borettslaget via andelseiernes månedlige innbetalinger av felleskostnader.

Andel fellesgjeld kr. 3 213 000,- / Andel fellesformue kr. 0,-  ifølge forretningsfører.
Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Oppstartskapital

Det gjøres oppmerksom på at forretningsfører vil innkreve innbetaling av oppstartskapital for Borettslaget Bygg G (inkludert realsameiene) og tilsvarende kr. 12 500,-

Oppgjør

Betalingsforpliktelser i henhold til transportavtalen:

1) Ingen forskudd ved kontraktssignering.

2) Merverdi til selger (kjøper 1) kr. 525.000,- som utgjør prisantydningen for kjøp av denne avtalen/kontraktposisjonen (innbetales til Privatmegleren Brustad og Partnere ihht transportavtalen). Merverdien innbetales samtidig som resterende kjøpesum i henhold til opprinnelig kjøpekontrakt. Merverdien vil ikke utbetales til kjøper1 før ferdigstillelse av boligen, og beløpet beror på meglers klientkonto frem til utbetaling. Opptjente renter tilfaller kjøperen.

3) Administrasjonsgebyr til opprinnelig selger på kr 55.000,- må betales av kjøper 2 i forbindelse med sluttoppgjøret (innbetales til Privatmegleren Brustad & Partnere ihht transportavtalen).

Betalingsforpliktelser i henhold til originalkontrakten:

1) Beløp kr 1 377 000,- (rest innbetaling hovedkontrakt) + Omk. kr 55 326,-. (innbetales til Privatmegleren Brustad & Partnere ihht. originalkontrakt).

Totalsum inkl. omkostninger utgjør ved prisantydning kr. 2 012 326,-

Selger har stilt garantier i samsvar med budstadoppføringslova § 12, ihht. opprinnelig kjøpesum. Innbetaling av ovennevnte beløp skal ikke foretas før denne garantien er transportert på kjøper 2. Det vil ikke bli stilt garantier for merverdien.

Kjøper 2 sin plikt til å betale merverdien til kjøper 1 iht. transportavtalen, bortfaller dersom utbygger ikke ferdigstiller.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Omkostninger

525 000,- (Merverdi for salg av kontrakten)
1 377 000,- (Opprinnelig kjøpesum inkl. garasjeplass)


Omkostninger
kommer i tillegg til kjøpesummen, og består av følgende:
55 000,- (Administrasjonsgebyr til utbygger)
12 500,- (Etableringsgebyr borettslag Bygg G (inkl realsameiene))
5 000,- (Andelskapital)
107,- (Dok.avg bod)
172,- (Pantattest kjøper)
480,- (Eventuelt gebyr per tinglysning av pant/heftelse)
480,- (Tinglysningsgebyr for hjemmelsdokument)
1 587,- Etableringsgebyr Kløvertunet garasjesameie og omkostning
*Evt. dokumentavgift inntil kr. 35 000,-)

110 326,- (Omkostninger totalt)

2 012 326,- (Totalpris inkl. omkostninger og garasjeplass)

*Dersom det ikke blir etablert hjemmelsselskap vil det påløpe dokumentavgift ved førstegangsoverføring av hjemmel fra Bekkefaret Bolig AS til Borettslaget, som kjøper må dekke en forholdsmessig andel av oppad begrenset til kr 35.000. Overskytende dokumentavgift dekkes av utbygger.


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

I tillegg kommer eventuelt gebyr for tinglysning av borett med kr 480, og etableringsgebyr for Kløvertunet Garasjesameie med kr 1.000 for de som kjøper parkeringsplass.

Etableringsgebyr vil blant annet dekke stiftelse av Borettslaget, gebyrer til registrering av Borettslaget, stiftelse av realsameiene, administrasjonskostnader til forretningsfører, eventuell dokumentavgift m.m.

Overskjøting av hjemmel til andel som gir rett til parkeringsplass og bod i Kløvertunet garasjesameie utløser dokumentavgift. Dokumentavgiften er beregnet til kr 107.

Det tas forbehold om endringer av satsene for offentlige  avgifter og gebyrer, og økning av beregningsgrunnlaget for dokumentavgift for parkeringsplass og bod.

Oppstartskapital:
Megler vil innkreve innbetaling av oppstartskapital for Kløvertunet Garasjesameie tilsvarende 3 måneders drifts- og vedlikeholdskostnader.

Annen nyttig informasjon

Garantert betaling av felleskostnader (GBF) - Sikringsordning:
Borettslaget vil bli sikret i finansieringsselskapet Boligbyggelagenes Finansieringsforetak AS. Premien for sikring er pr. i dag 0,6 % av felleskostnadene. Premien er hensyntatt i felleskostnadene for borettslaget. Borettslaget er, etter den til enhver tid gjeldende bestemmelser fastsatt av finansieringsselskapet, sikret mot tap som følge av at en andelseier unnlater å betale sine felleskostnader.

Energimerke:
Utbygger antar at prosjektet vil oppnå minimum energiklasse C - lys grønn - for alle leilighetene. Energiklasse beregnes før overtakelse.

Formuesverdi:
Formuesverdi er foreløpig ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes av Skatteetaten etter en beregningsmodell som tar hensyn til om leiligheten er en såkalt «primærbolig» (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller «sekundærbolig» (alle andre boliger man måtte eie). Interessenter oppfordres til å sjekke: www.skatteetaten.no eller kontakte megler for nærmere informasjon om fastsettelse av formuesverdi. Det tas forbehold om at regelendringer kan medføre endret formuesverdi for leilighetene.

Det tas forbehold om at utbygger må godkjenne transport av kontrakt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra opprinnelig prospekt.

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Adgang til utleie (boligformål)

Utleie reguleres av borettslagsloven §§ 5-3 til 5-10. Utbygger ønsker å praktisere en liberal utleiepraksis i den perioden utbygger er representert i styret i Borettslaget. Styret vil derfor i denne perioden også kunne gi samtykke til å leie ut leiligheten i inntil 3 år fra overtakelse, selv om vilkårene for utleie i §§ 5-4 til 5-6 ikke er oppfylt, jf. § 5-3. Eventuell søknad om utleie må sendes styret og det er opp til styret om utleien godkjennes.

Andelseier som bor i boligen selv, kan overlate bruken av deler av den til andre uten godkjenning. Hele boligen kan leies ut med styrets godkjenning etter bestemte vilkår ihht. vedtektene punkt 4-2 og borettslagsloven §§5-3 til 510. Borettslagsloven sier følgende om utleie: Med godkjenning frå styret kan andelseigaren overlate bruken av heile bustaden til andre for opp til tre år dersom andelseigaren sjølv eller ein person nemt i §5-6 første ledd nr. 3, har butt i bustaden i minst eitt av dei to siste åra. Godkjenning kan berre nektast dersom brukarens forhold gir sakleg grunn til det. Godkjenning kan nektast dersom brukaren ikkje kunne blitt andelseigar. Jf. §5-5.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Byggetid - antatt tidspunkt for overtagelse

Tidspunktet for overtakelse for hus G er foreløpig estimert til ferdigstillelse Q4 2022. Dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende - og utløser derfor ikke dagmulkt.

Selger kan kreve overtakelse inntil fem måneder før den opprinnelige ferdigstillelsesdato.

Selger skal i så fall skriftlig varsle om dette minimum to måneder før den nye overtakelsesdatoen. Ved forsinkelse beregnes det dagmulkt fra den nye overtakelsesdatoen.

Det eksakte overtakelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers varsel.

Selger skal informere kjøper dersom det kan påregnes endringer i forhold til den planlagte perioden for overtakelse, herunder som følge av endrings- eller tilleggsarbeider bestilt av kjøper.

Informasjon fra selger i forbindelse med overtagelsen vil basere seg på vilkår og informasjon fra utbygger.

Selger vil utstede fullmakt til kjøper for å gå forhåndsbefaring og overtagelsen direkte med utbygger / utbyggers representant.

Det pågående utbruddet av koronaviruset (Covid-19) skaper store utfordringer i samfunnet inklusive byggebransjen. Det kan medføre forsinkelser på grunn av for eksempel forsinkede materialleveranse, sykefravær, karantene og/eller andre smitteverntiltak, forsinket saksbehandling i kommunen, i vår organisasjon, hos entreprenør og leverandører, eller myndighetspålegg. Eventuelle konsekvenser som følge av koronaviruset kan bli påberopt som grunnlag for fristforlengelse iht. bustadoppføringslova § 11. Det er beklagelig at dette medfører en usikkerhet for dere som kjøpere, men vi håper på forståelse for at det er en rekke forhold knyttet til virussituasjonen som er utenfor vår kontroll.

Informasjonen er innhentet fra leveransebeskrivelse / salgsoppgave i prosjektets prospekt - følger vedlagt.

VARSEL OM FRISTFORLENGELSE GRUNNET KORONAVIRUS

Estimert fremdrift og ferdigstillelse/overlevering av boliger i prosjektet som er angitt i salgsoppgaven er satt før utbruddet av koronaviruset.

Prosjektet er i full aktivitet og utbygger vil så langt det lar seg gjøre holde produksjonen og fremdriften i gang.

Det må dog forventes at overtakelse ikke lenger vil finne sted til slik dato som er angitt i salgsoppgaven.

Det varsles på den bakgrunn at utbygger vil kreve fristforlengelse som følge av forsinkelsene, jf. bustadoppføringslova § 11 første ledd bokstav c, jf. fjerde ledd.

Vi vet på nåværende tidspunkt ikke omfanget av fristforlengelsen, og kan derfor ikke angi når overtakelse kan forventes. Selger vil til enhver tid rette seg etter de retningslinjer som gis av Folkehelseinstituttet og øvrige myndigheter. Dere vil holdes løpende orientert om status i prosjektet. Endelig dato for overtakelse vil bli varslet i tråd med kontrakten.

Tekst om slik fristforlengelse vil inntas i kjøpekontrakten.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Viktig informasjon om salg av kontraktsposisjon

Bygget er p.t. under oppføring og leiligheten vil få tildelt et andelsnummer av utbygger. Leiligheten blir p.t. omtalt som leilighet G 03-02.

Salget gjelder en kontraktsposisjon. Kjøper overtar samtlige rettigheter og forpliktelser tilhørende kontrakten og det oppfordres til å sette seg godt inn i opprinnelig salgsmateriell og inngått kjøpekontrakt. Kontraktsforholdet reguleres av bakgrunnsretten ihht. Kjøpsloven og Avhendingsloven § 1-1, fjerde ledd.

Kontrakten ligger som vedlegg til salgsoppgaven. Alle vedlegg til opprinnelig kjøpekontrakt vil være bindende for ny kjøper. Dette, samt kopi av opprinnelig salgsmateriale ligger vedlagt. Dokumentene må gjennomgås før eventuell budgivning.

Selgers opprinnelige garanti etter bustadoppføringslovens §12 gjelder også for kjøper av kontraktsposisjonen, men er da begrenset til kjøpesummen i det opprinnelige avtaleforholdet, slik at kjøpesummen for kontraktsdisposisjonen ikke inngår i beregningsgrunnlaget for garantien. Garantien skal være pålydende 3% av opprinnelig kjøpesum i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om utbygger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang.

Den økonomiske risikoen for kjøper av kontraktsposisjonen vil være at dersom avtalen i det underliggende avtaleforholdet heves på grunn av mangler eller forsinkelse, vil kjøper av kontraktsdisposisjonen kunne ha krav på tilbakebetalingen av vederlaget som er betalt til selger i det underliggende avtaleforholdet, men ikke av merverdien som er forbeholdt videreselgeren.

Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til uten forutgående varsel å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eksempelvis som et resultat av offentlige pålegg, forsvarlig gjennomføring uten å forringe den generelle standard.

Tegninger og bilder i prospektet er kun eksempler og vil avvike noe i forhold til plan - og fasadetegninger og den ferdige bebyggelsen.

Det tas forbehold om at det kan forekomme små justeringer på nåværende tegninger/plantegning jmf. originalt salgsprospekt.

Alle arealhenvisninger er hentet fra prosjektets salgsoppgave og vedleggssett til kjøpekontrakt.

Megler tar forbehold om mindre areal avvik da eiendommen ikke er ferdig oppført og kontrollmålt.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen.

Dersom det ikke er varmekilder i alle rom, fravikes NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper". Hvitevarer, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (Kr.48 200)
Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.6 900)
Markedspakke (Kr.9 900)
Totalt kr. (Kr.65 000)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 24 800,- (Markedspakke + kr 14 900,-).

Betegnelse

Gnr. 132 Bnr. 303 i Ullensaker kommune.

Areal

Primærrom: 77,70 kvm, Bruksareal: 81,30 kvm

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema
Reguleringsplaner og bestemmelser
Utkast til vedtekter for borettslaget og sameiet
Utomhusplan
Opprinnelig kjøpekontrakt
Opprinnelig prospekt

Finn.no: Lokalområde

Jessheim