Klikk for galleri

SKJOLDNES | Ny og moderne 3-roms eierleilighet under oppføring | Garasjeplass | Inflytningsklar i 2023 |

SKJOLDNES | Ny og moderne 3-roms eierleilighet under oppføring | Garasjeplass | Inflytningsklar i 2023 |

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Vestland - Bergen-Fana

Sundts veg - Parkhuset - A206

Prisantydning5.840.000,-Felleskostnader2.210,-Primærrom79m2Bruksareal83m2Soverom2Rom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

194-22-0141

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: A206

Etasje

2

Areal

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm

P-rom er nettoarealet av rom beregnet for varig opphold inkludert innvendige delevegger.
Primærrom består av: stue, kjøkken, soverom, bad og gang/entre.
Sekundære rom består av: Innvendig bod.

Da prosjektet ikke er oppført, har megler ikke hatt mulighet til å kontrollmåle areal. Oppgitte arealer baserer seg utelukkende på arkitekts/utbyggers arealberegninger.

Antall rom

3

Tomtetype/areal

Eiet tomt /  ca. 8.200 m2

Beliggenhet

Prosjektet har en sentral, attraktiv og meget barnevennlig beliggenhet på Nesttun i bydel Fana i Bergen. Fellesområdene vil bli opparbeidet med store naturskjønne arealer, og attraktive aktiviteter for både store og små. Det er ca. 5 min gange til bussholdeplassen og fin sykkelavstand til bybanen.

Det er flere barnehager i nabolaget, kort vei til skoler i alle alderstrinn og ca. 15 min inn til bysentrum.

Med Nordåsvannet "rett utenfor stuedøren" er det kort vei til strender, bading og muligheter for båtliv. Idylliske Skjoldabukta ligger ikke langt fra boligene, og byr på sandstrand, langgrunn badebukt til glede for de minste barna, samt stupebrett, gressplen og toalettområde. Selvfølgelig står også sjøsport, fiske og krabbefiske på menyen.

Nesttun idrettspark ligger få minutters gange fra boligen og benyttes i all hovedsak av Fana IL. For den aktivitetslystne byr idrettslaget på fotball, håndball, alpin, orientering, langrenn/skiskyting og skøyter, for å nevne noe. Om man ønsker å ta et slag golf, har Fana golfklubb tilhold på Rådal. Her er det 18-hulls park- og skogsbane i vakre omgivelser rundt Skeievannet.

Eiendommen har også nærhet til flotte tur- og friluftsområder med flere ferskvann. Rundt Tranevatnet er det planlagt en gang- og sykkelvei, og langs deler av Myrdalsvatnet er det en familievennlig turløype på ca. 3,2 km. Det er gode fiskemuligheter i vannet. Smøråsfjellet er også godt tilrettelagt for turgåere og barnefamilier med blant annet badevann, grillplasser, utskårne dyr og troll i Eventyrskogen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan gjøres ved blant annet Meny Nesttun og Rema 1000 Skjold. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til Lagunen Storsenter med ca. 130 virksomheter og bybanen integrert i senteret. Senteret regnes for å være Bergens største motehus.

Legg gjerne turen til Amfi Nesttun med sitt varierte utvalg av butikker og gode parkeringsmuligheter under tak. Her har bybanen holdeplass utenfor sentret, og flere bussruter stopper på Nesttun Terminal like bortenfor.

Eiendommens nærmeste holdeplass er Skiparvik snuplass som ligger i kort gange fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 10 min til Lagunen Storsenter, 6 min til Amfi Nesttun, 12 min til Bergen sentrum og 15 min til Bergen Lufthavn Flesland.

Fra eiendommen er det ca. 2 km til Skjold barneskole og ca. 3,5 km til Rådalslien ungdomsskole. Ellers har Steinerskolen på Skjold elevplasser fra 1. trinn til og med videregående trinn. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Slåtthaug vgs., samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Salg av kontraktsposisjon

MERK: Salg av kontraktsposisjon

Salget gjelder salg av kontraktsposisjon. Dette medfører at det som selges er en rett til å transporteres inn som ny kjøper i den kontrakten som selger har inngått med utbygger Skjoldnes Hage AS, herunder overtar kjøper retter og plikter etter kontrakten med utbygger.

Det gjøres oppmerksom på at bildeillustrasjonene brukt i annonsen er lånt fra prosjektet Skjoldneshagen og gjelder ikke spesifikt leilighet A206.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 83 kvm
Rom som er P-rom: Entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken.

P-rom er nettoarealet av rom beregnet for varig opphold inkludert innvendige delevegger.
Primærrom består av: stue, kjøkken, soverom, bad og gang/entre.
Sekundære rom består av: Innvendig bod.

Da prosjektet ikke er oppført, har megler ikke hatt mulighet til å kontrollmåle areal. Oppgitte arealer baserer seg utelukkende på arkitekts/utbyggers arealberegninger.

Standard

Leiligheten på 83 kvm får en svært god planløsning med entré, 2 soverom, walk-in, bad, innvendig bod, åpen løsning med stue og kjøkken samt en balkong på 15 kvm.

Det gode førsteinntykket skapes allerede i entreen med flislagt gulv i størrelse 300x600mm. Her får man god plass til å innrede med garderobe for å opprettholde en ryddig entre. På gulvet videre i leiligheten blir det lagt en fin hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett, lakkert i matt utførsel. Veggene blir sparklet og malt i en hvit farge. Leiligheten varmes opp med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken. Badegulv og entregulv utføres med elektrisk gulvvarme.

Den åpne stue/kjøkkenløsningen på 40 kvm vil føles veldig romslig med godt lysinnslipp og takhøyde på ca 2,7 m. Kjøkken leveres fra HTH med "focus" fronter lakkert i hvitt og heltre eik benkeplate med avrundet kant. Her er det godt med oppbevaringsmuligheter og gode arbeidsflater. Kjøkkenet leveres komplett med hvitevarer fra Siemens. Herunder får du integrert oppvaskmaskin, kombiskap, stekeovn og induksjonstopp. Det blir levert kjøkkenhette fra Røroshetta i type Metis FRH i 80cm bredde i stål. Ved kjøkkenet får man god plass til å innrede med en stor spisestue, hvor man har plass til å samle både venner og familie. Fra stuen får man utgang til en flott vestvendt balkong på 15 kvm med gode solforhold og fin utsikt over Skjoldnesparken. En liten del av balkongen er innglassert slik man også kan nyte litt kaldere dager på balkongen.

Leiligheten får et romslig hovedsoverom på 11kvm, som har plass til både dobbeltseng, nattbord og garderobe. Soverommet har også tilknyttet egen walk-in. Soverom nr 2 kan brukes som både gjesterom og kontor. HTH er leverandør av garerobeskap.

Bad leveres plassbygd med liggende flis i størrelse 300x600 mm, hvit farge på vegg og størrelse 200x200 mm, grå/mørk farge på gulv. Dusjnisje blir levert nedsenket med flis størrelse 100x100 mm, dusjgarnityr og sammenleggbare dusjvegger. Baderomsinnredning leveres av HTH og består av underskap med skuffer, helstøpt vask i kunstmarmor matt utførelse og speil med integrert belysning. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Det medfølger en parkeringsplass med elbil lader i felles garasjeanlegg. Leiligheten har også en sportsbod på ca 5kvm som er plassert i eget bodanlegg i tilknytning til garasjen. Fra garasjen kan man ta heis direkte opp i bygget.

Utstyr

- Fjernvarme fra BKK for varmtvannsforsyning til oppvarming av leilighetene samt tappevann
- Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken
- Balkonger og terrasser leveres med trykkimpregnert trevirke som dekke og glassrekkverk. Lyspunkt og strømuttak leveres på alle balkonger
- Netto takhøyde i oppholdsrom i leilighetene, ca. 2,7 m
- Stue, kjøkken og soverom i leilighetene leveres med hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett lakkert i matt utførelse
- Stilren og tidløs kjøkkeninnredning fra HTH
- Demping på alle dører, samt full uttrekk og demping på skuffer
- Benkeplate i heltre eik med avrundet forkant
- Integrerte hvitevarer fra Siemens. Hvitevareleveransen inneholder: stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys
- Helflisede, plassbygde bad
- Det leveres 1 meter garderobeskap til hver sengeplass, skaphøyde 206cm med fronter i Atrium hvit og hvit knott.
- Innendørs sykkelparkering i parkeringsetasjen
- Høyhastighetsfiber føres frem til ett kontaktpunkt i den enkelte leilighet. Fiber leverer signal til TV, data og telefoni
- El-anlegget bygges i henhold til gjeldende forskrifter NEK 400:2014 og NEK 399-1
- Det leveres innfelte LED spotter i gang og belysning bak lyslist under overskap på kjøkken
- Leilighetene sprinkles ihht brannkonsept, og leveres med husbrannslange eller brannslukningsapparat
- Balansert ventilasjonssystem
- Skjoldneshagen er planlagt med felles søppelsuganlegg

Oppvarming

Varmeanlegget løses iht. "varmenormen", "prenøk", "vannbaserte oppvarmings systemer". Det leveres fjernvarme fra BKK for varmtvannsforsyning til oppvarming av leilighetene samt tappevann. Det monteres ikke varmtvannsbereder i leilighetene.

Leilighetene varmes opp med vannbåren gulvvarme i stue/kjøkken. Badegulv og entregulv utføres med elektrisk gulvvarme, med gulvføler og termostat. Evt. andre oppvarmingskilder i boligen dekkes av den enkelte kjøper.

I leiligheten monteres mekanisk energimåler som registrerer energiforbruket til oppvarming av den enkelte leilighet.

For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at det ikke leveres varmekilder i alle rom.

Parkering / Garasje

Skjoldneshagen får felles garasjeanlegg i grunnen under prosjektet. Underetasjen består også av boder og sykkel - parkering, herfra vil det gå heis opp til ett flott felles uteareal og videre opp til de ulike byggene. Tildeling av parkeringsplasser ved kjøp blir fordelt av utbygger. 

Det medfølger en parkeringsplass med elbil lader i felles garasjeanlegg til leilighet A206.

Det leveres leddheisport med integrert dør i lakkert aluminium med styring via smarttelefon ved inn/utkjøring eller ved oppringing med mobiltelefon.
Det etableres uttak i parkeringsanlegg for støvsuging av bil etc. Videre kan det tilbys fremlegg og kobling for EL-bil lading mot pristillegg. 
Det etableres 3 stk. gjesteparkeringsplasser rett ved inngangen til parkeringskjelleren.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Bestemmelse om gjerde, veg, kloakk tinglyst 22.01.1946 med dagboknummer 300218
Bestemmelse om veg tinglyst 23.04.1947 med dagboknummer 302005, rettighetshaver E.V Erpecom, gjelder denne registerenheten mfl.
Bestemmelse om vann/kloakkledninger/veg tinglyst 15.03.1978 med dagbokummer 306083. Rettighetshavere Gnr. 40 bnr.221 og 1258.
Bestemmelse om veg og vann tinglyst 05.08.1981 med dagboknummer. Rettighetshaver Gnr. 40 bnr.1343.
Bestemmelse om vann/kloakkledninger med solidar ansvar for vedlikehold, tinglyst den
06.02.1985 med dagboknummer 4166.
Registreringer av grunn tinglyst 23.01.1946 med dagboknummer 9002.
Registreringer av grunn tinglyst 01.07.1949 med dagboknummer 303701.
Registreringer av grunn tinglyst 08.11.1966 med dagboknummer 307454.
Registreringer av grunn tinglyst 02.12.1981 med dagboknummer 28106.
Registreringer av grunn tinglyst 15.11.1985 med dagboknummer 36157.
Registreringer av grunn tinglyst 15.11.1986 med dagboknummer 36158.
Registreringer av grunn tinglyst 09.08.1990 med dagboknummer 23486.
Bestemmelse om vannledning, vedlikeholdsansvar, m.m. tinglyst den 06.03.2020 med dagboknummer 2198889.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil innen overtagelse foreligge ferdigattest evt midlertidig brukstillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 1 033 859,- pr 31.12.21
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 3 721 892,- pr 31.12.21

Reguleringsforhold

Reguleringsplaner på grunnen:
Plannavn FANA. GNR 40 BNR 55 MFL., SKJOLDNES BOLIGOMRÅDE
PlanID 17340000. Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttrådt 18.06.2012. Saksnr 200005069. dekningsgrad 100,0 %.

Reguleringsformål (Reguleringsplaner på grunnen):
Reguleringsformål 1113 - Boligbeb. - blokkbebyggelse
Reguleringsformål 1690 - Annet uteoppholdsareal
Reguleringsformål 2016 - Gangveg - gangareal - gågt.
Reguleringsformål 2011 - Kjøreveg
Reguleringsformål 1112 - Boligbeb. - frittliggende og konsentrert småhusbebyggelse
Reguleringsformål 111 - Frittliggende småhusbebyggelse
Reguleringsformål 110 - Boliger
Reguleringsformål 720 - Felles gangareal

Andre planer i området som berører eiendommen noe:
Plannavn Fana, del av gnr.40, skjold. Planid 958000. Formål boliger
Plannavn Fana gnr.40, bnr.94, mfl. Planid 9585000. Formål felles gangareal.

Reguleringsplaner under grunnen:
Plannavn FANA. GNR 40 BNR 55 MFL., SKJOLDNES BOLIGOMRÅDE
PlanID 17340000. Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttrådt 18.06.2012. Saksnr 200005069
Dekningsgrad 81,0 %

Reguleringsformål (Reguleringsplaner under grunnen)
Reguleringsformål 1119 - Garasjeanl. for bolig- og fritidsbeb.

Kommuneplan:
Plannavn KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018
PlanID 65270000. Ikrafttrådt 19.06.2019. Dekningsgrad 100,0 %

Arealformål i kommuneplanen
Arealformål 1001 - Bebyggelse og anlegg. Ytre fortettingssone. Områdenavn Y
Dekningsgrad 100%

Hensynssoner: Gul støysone i kommuneplanen. Beskrivelse Vei støy - gul sone
Dekningsgrad 56 %

Kommunedelplan:
Plannavn FANA. KDP NY-PARADIS, HOP, NESTTUN, NESTTUN VEST.  PlanID 15700000
Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttrådt 15.01.2001.

Arealformål i kommunedelplan
Arealformål 110 - Boligområder. PlanID 15700000

Restriksjonsområder i kommunedelplan
Restriksjonstype 111 - Krav om reguleringsplan

Planer i nærheten av eiendommen
Plannavn YTREBYGDA/FANA. GNR 119 MFL., ENDRING AV REGULERINGSPLAN E 39/RV 580 RÅDAL - SØRÅS. PlanID 62000000. Saksnr 201912940

Plannavn FANA. GNR 40 BNR 6, RAMSTAD GÅRD
Saksnr 200210126. Planid 9585000

Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen
Det er diverse godkjente bygg innenfor planområdet samt på tilliggende eiendommer.

Området og nærområdet er således generelt under stor utvikling og fornying. Det må påregnes ulike nye bygg og prosjekter i nærområdet. Herunder vil endring av utsikts- innsyns- og solforhold påregnes. Videre vil det forekomme anleggsarbeid etter ferdigstillelse av dette prosjektet. Plankart for angivelse av utvikling/bebyggelse i området følger vedlagt salgsoppgaven. Det må også påregnes utvikling av eiendommer som ligger utenfor planområdet.

Beskrivelse av sameiet

Forretningsfører:
BOB blir engasjert som forretningsfører

Sameiet Skjoldneshagen, Parkhuset, bygg A.

Bygg A er prosjektert med 21 leiligheter som er planlagt å bli et eget eierseksjonssameie. Utbygger tar dog forbehold om at sameiet kan bli etablert med et annet antall seksjoner og inneholde flere bygg.

Det er utarbeidet utkast til vedtekter for sameiet som følger vedlagt. Vedtektene er å betrakte som foreløpige og det tas forbehold om endringer i forbindelse med innsendelse av endelig seksjoneringsbegjæring, prosjektendringer, mv. Utbygger forbeholder seg retten til å foreta alle slike endringer. Vedtektene blir bindende for kjøperne.

Det foreligger forslag til budsjett for sameiet, disse er estimert basert på dagens prisnivå på tjenester og ut ifra forventet omfang av forbruk. Man må påregne at dette vil kunne bli justert før innflytning og etter at sameiet har vært i drift.

Kjøperne vil etter at de fleste leiligheter og fellesarealet er overtatt bli informert fra Skjoldnes Hage AS om overtagelse av den alminnelige driften av sameiet. Herunder må det blant eierne velges et styre i sameiet for å ivareta sameiets rettigheter og forpliktelser.

Sameiet vil være regnskapspliktig og sameiet skal registreres i foretaksregisteret.

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 23.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnad kr. 2210,- per mnd.
Avgift er ikke fastsatt pr. dags dato da byggene er prosjektert og ikke ferdigstilt. Kjøperne må delta andelsmessig i felleskostnad fra overtagelse. Felleskostnadene vil normalt bestå av bl.a. forsikring av sameiets bygninger, strøm til fellesarealene, fellesinstallasjoner, kabel tv, bredbånd, velforeningsavgift, tjenester og øvrige driftskostnader.

Vedlagt følger foreløpig budsjett og oversikt over felleskostnader. De endelige felleskostnadene fastsettes av sameierne i felleskap etter overtagelse.

Internett og TV:

Det vil bli levert fiberkabel fra Canal Digital eller tilsvarende leverandør. Fremlegg for et punkt i hver leilighet. Det forutsettes en 3 års avtale med signal leverandør i prosjektet. Selger vil søke å fremforhandle markedsmessige gode avtaler og sameierne vil være forpliktet til å delta i grunnpakke ved betaling av denne. Grunnpakke på TV og internett er inkl. i felleskostnadene.

Sameiet er ikke tilknyttet sikkerhetsordning for tap av felleskostnader. Sameierne hefter for felleskostnader etter sin sameiebrøk. Herav hefter man ikke for andre sameieres ubetalte fellesutgifter, men man kan likviditetsmessig måtte legge ut for nødvendige kostnader som sameiet pådrar seg for å opprettholde forsvarlig drift. Slike utlegg vil i så fall være sikret ved 1. prioritetspant i slik seksjon som tilhører den som ikke har betalt sin andel av fellesutgifter.

Faste løpende kostnader:
Strøm og "vann til oppvarming" etter forbruk
Innbo forsikring
Fellesutgifter - se prisliste for fellesutgifter pr. leilighet
Kommunale avgifter - se eget punkt for estimert størrelse
Fellesutgifter p-anlegg - (estimert fellesutgift parkeringsanlegg vil kun tilkomme for de som kjøper parkeringsplass)
Fellesutgifter velforening - estimert og inkludert i oppgitte fellesutgifter

Oppgjør

Kjøper er forpliktet til å betale kjøpesummen etter følgende betalingsplan:

7-14 dager etter kontraktsunderskrift: kr. 569.000,-
Før overtagelse: Resterende kjøpesum samt omkostninger. Kr. 5.271.000,- + omkostninger kr.39.062,-


Omkostninger
:
Kr. 31.720- Dokumentavgift
Kr. 585,- Tinglysningsgebyr skjøte
Kr. 585,- Tinglysningsgebyr pantedokument
Kr. 172,- Pantattest
Kr. 6.000,- Oppstartskapital sameiet

Total kjøpesum til utbygger og selger dersom kontraktsposisjon blir solgt til prisantydning:
Kr. 5.840.000,- + omkostninger kr. 39.062,-
Totalt dersom boligen blir solgt for prisantydning: kr.. 5.879.062,-

Det kan ikke tas pant eller være knyttet forutsetninger til forskuddsbetalingen fra/på vegne av kjøperen for forskuddsbeløpet. (eks. kjøpers bank).
Rentene på forskudd tilfaller kjøper fram til avtalt overtagelse

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Totalt dersom boligen blir solgt for prisantydning: kr.. 5.879.062,-

Annen nyttig informasjon

Det tas forbehold om at utbygger må godkjenne transport av kontrakt.

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra opprinnelig prospekt.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Overtagelse

Boligprosjektet er stipulert ferdigstilt i 4. kvartal 2023

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Viktig informasjon om kontraktsposisjon

Kontrakten som ligger til grunn for kjøp av bolig under oppføring reguleres av bestemmelsene i bustadoppføringsloven. Fullførelses-og reklamasjonsgaranti jf. bustadoppføringslova § 12 som også er stilt av utbygger er basert på den opprinnelige kjøpesummen mellom utbygger og kjøper 1 i henhold til inngått kontrakt. Garanti kan gjøres gjeldende av kjøper 2, og garantist kan ikke ta forbehold som begrenser denne retten.

Interessenter oppfordres til å gjøre seg godt kjent med opprinnelige kjøpekontrakt og tekniske beskrivelser fra utbygger. Dersom utbygger ikke fullfører arbeidet iht. kontrakten, herunder misligholder, eller gjør gjeldende forbehold som medfører at boligen aldri blir overlevert, vil kjøper 2 ha krav på tilbakebetaling av kjøpesummen for kontraktsposisjonen.

Vedlegg til salgsoppgaven

- Kjøpekontrakt mellom Selger og Utbygger
- Plantegning
- Kjøkkentegning
- Vedtekter
- Budsjett
- Kjøpstilbud
- Komplett salgsoppgave for prosjektet Skjoldnehagen, Parkhuset