Klikk for galleri

Åsane | Ny og moderne 2-roms eierleilighet | Vestvendt balkong | God standard | Innflytningsklar i februar 2023 |

Åsane | Ny og moderne 2-roms eierleilighet | Vestvendt balkong | God standard | Innflytningsklar i februar 2023 |

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Vestland - Bergen-Åsane

Myrdalsvegen 44 - Gartnerløkken 3 C611

Prisantydning3.490.000,-Felleskostnader1.530,-Primærrom46m2Bruksareal50m2Soverom1Rom2
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Flott 2-roms selveierleilighet under oppføring med god standard og sentral beliggenhet like ved Horisont Senter.

Privatmegleren Nyeboliger v/ Una Thoresen har gleden av å presentere en flott leilighet på 50 kvm i prosjektet Gartnerløkken 3. Når boligen står ferdig i februar 2023 vil du få en ny og praktisk 2-roms eierleilighet med sentral beliggenhet like ved Horisont senter. Man har også nærhet til flere naturopplevelser. Til Bergen sentrum bruker man ca 15 minutter med bil og omtrent det samme med bussen fra Myrdalsvegen bussholdeplass.

Leiligheten har en veldig fin belligenhet i byggets 6 etasje med en arealeffektiv planløsning som byr på ett soverom, bad, bod, entré og åpen stue/kjøkkenløsning. Boligen har en vestvendt balkong på 9 m2 med gode solforhold som man kan nyte på fine sommerdager.

Boligen oppsummert i korte høydepunkter:
- Helt ny bolig
- Praktisk 2-roms i 6.etasje
- Attraktiv beliggenhet i Åsane ved Horisont senter
- Vestvendt balkong på 9m2
- Kvalitetskjøkken fra HTH, komplett med integrerte hvitevarer fra Siemens
- Sportsbod på 5 m2 i underetasje
- Lav dokumentavgift
- Ferdigstillelse i 1.kvartal 2023

MERK: Salg av kontraktsposisjon
Salget gjelder salg av kontraktsposisjon. Dette medfører at det som selges er en rett til å transporteres inn som ny kjøper i den kontrakten som selger har inngått med utbygger Gartnerløkken Eiendom AS, herunder overtar kjøper retter og plikter etter kontrakten med utbygger.

Det gjøres oppmerksom på at bildeillustrasjonene brukt i annonsen er lånt fra prosjektet Gartnerløkken 3 og gjelder ikke spesifikt leilighet C611.

Oppdragsansvarlig

Vikebø & Jørgensen Nybygg AS / Una Thoresen

Betegnelse

Gnr. 189 Bnr. 437 i Bergen kommune

Byggeår

2023

Beliggenhet

Gartnerløkken ligger i et attraktivt boligområde i Åsane, like ved Horisont Senter. Leiligheten ligger fint til på prosjektets vestside som gir gode solforhold på ettermiddag/kveld. Her vil man bo i fine omgivelser med flott natur like ved, samt en umiddelbar nærhet til de fleste fasiliteter. Området vil bli pent opparbeidet med plener, beplantning og sosiale møtepunkter som vil bidra til å skape en trivelig atmosfære. Området ligger 12 km nord for Bergen sentrum.

Bo urbant, men også med en følelse av ro og stillhet i et trivelig bomiljø

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Prosjektet vil få en meget sentral beliggenhet med gangavstand til de fleste fasiliteter.

Horisont Senter ligger bare noen hundre meter bortenfor og huser 73 butikker, spisesteder og treningssenteret SATS. Ellers byr Åsane på en rekke store varehus som blant annet IKEA, Skeidar, G-Max, Plantasjen og Barnas Hus. Gullgruven senter og Åsane senter ligger også like i nærheten og byr på flere servicetilbud. For øvrig er det også gode kollektivtilbud da Åsane terminal har hyppige bussavganger.

For den turglade kan området by på flere fine turmuligheter. Her kan Rollandsfjellet, Geitanuken og Hjortlandsdalen nevnes.

Bygninger

Boligblokk på 7.etasjer.
U-etasje med parkering og boder.

Byggemåte

Arbeidene utføres etter TEK 10. Byggeforskrifter iht. anbefalte toleranseklasser som vist i
NBI 520.008 for utførelse for de enkelte konstruksjoner. Byggene fundamenteres på faste masser til fjell.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 50 kvm
Rom som er P-rom: Entré, 1 soverom, bad, stue og kjøkken.

P-rom er nettoarealet av rom beregnet for varig opphold inkludert innvendige delevegger.
Primærrom består av: stue, kjøkken, soverom, bad og gang/entre.
Sekundære rom består av: Innvendig bod.

Da prosjektet ikke er oppført, har megler ikke hatt mulighet til å kontrollmåle areal. Oppgitte arealer baserer seg utelukkende på arkitekts/utbyggers arealberegninger.

Innhold

Meget praktisk og arealeffektiv 2-roms eierleilighet under oppføring, boligen inneholder følgende: Entré, 1 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning, bad og bod

Det medfølger 1. stk. ekstern bod i u-etasje.

Alle innvendige rom foruten boder er inkludert i P-rom

Standard

Velkommen inn i din helt nye leilighet! Leiligheten har en svært praktisk planløsning med 1 soverom, innvendig bod, bad, entré, åpen løsning med stue og kjøkken samt en vestvendt balkong på 9 m2.

Det gode førsteinntrykket skapes allerede i entreen. På gulvet blir det lagt en flott, hvitkalket 1-stavs eikeparkett. Veggene er sparklet og malt i farge "hvit lin" som tilsvarer en lys gråfarge. Døren mellom entré og stue/kjøkken er med glass og gir en god romfølelse. I entreen er det avsatt plass til garderobeskap som legger grunnlaget for en ryddig entré, og et godt førsteinntrykk. Leiligheten oppvarmes via termostatstyrt vannbåren varmekonvektor/radiator montert på gulv eller vegg. Videre kan det nevnes at det leveres LED downlights i entré og bad.

Videre tar vi oss inn til badet som leveres flislagt. Veggflisene leveres i fargen creme/sand, 30x60 cm. Flisen på gulvet er 30x30 cm og 5x5 cm i dusjsone, også i fargen creme/sand. Dusj leveres med glassvegger i 90x90cm. Badet får ellers hvit innredning med to skuffer og heldekkende servant med speil over. Servantbatteri og dusjbatteri leveres av FM Mattsson. Det blir også vegghengt toalett og avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel.

Leiligheten får et romslig soverom på 13 m2 med egen utgang til leilighetens vestvendte balkong. Soverommet får også inngang til boligens praktiske innvendige bod som kan benyttes som garderobe/walk-in. Det medfølger ikke garderobeskap.

Kjøkken og stue ligger i åpen løsning, som gir et sosialt allrom. Stuen får gode vindusflater som slipper inn godt med naturlig daglys og forsterker den ellers gode følelsen i leiligheten. Kjøkkenet leveres fra HTH med hvite, håndtaksløse fronter og underlimt vask. Benkeplaten er laminat i fargen 558 betong. Kjøkkenet leveres komplett med hvitevarer fra Siemens. Herunder får du integrert oppvaskmaskin, kombiskap, stekeovn og induksjonstopp. Det leveres også slimline ventilator m/integrert komfyrvakt. Fra stue/kjøkken har man skyvedør ut til den vestvendte balkongen.

Det medfølger i tillegg 1 stk. ekstern sportsbod.

Utstyr

- Balansert ventilasjon med lufttilførsel i soverom / oppholdsrom og avtrekk fra kjøkken, bod og bad.
- Hele bygget, både fellesarealer og alle boenheter er sprinklet i henhold til TEK10.
- Fellesavtale for Fiber og TV signaler leveres av HomeNet og med RiksTV som leverandør av tv-signal.
- Røropplegg for sentralstøvsuger. Motor og slange må påkostes av kjøper.
- Porttelefon med kamera ved hovedinngangsparti.
- Leiligheten har egen sportsbod på ca. 5 kvm i eget bodrom i kjeller etasje.
- Felles sykkelrom i kjeller.
- Heis

Møblering

Foruten integrerte hvitevarer på kjøkkenet bestående av kombiskap kjøl/frys, stekeovn med induksjonstopp og oppvaskmaskin, selges boligen umøblert og uten hvitevarer.

Oppvarming

Leiligheten oppvarmes via termostatstyrt vannbåren varmekonvektor/radiator montert på vegg eller gulv samt gulvvarme på bad. Plassering av radiator baseres på varmefordelingsprinsippet.

Oppvarmingen er basert på nærvarmeanlegg. Det blir levert individuelle målere for oppvarming og varmt tappevann for hver enkelt leilighet, disse monteres i leilighet. Det vil ikke bli levert vannmålere for leilighetene og kommunale avgifter beregnes etter kommunes regulativ uten vannmåler.

For ordens skyld gjøres det oppmerksom på at det ikke leveres varmekilder i alle rom.

Parkering / Garasje

Det medfølger ikke parkeringsplass til leilighet C611.

Adkomst

Fra Bergen sentrum følger man veien nordover mot Åsane (E39). Følg motorveien til det nye krysset ved nye IKEA, her tar man av motorveien. I første rundkjøring (ved Gullgruven) tar man første til høyre og kjører over broen. Ved neste rundkjøring tar man 3. avkjørsel mot høyre i retning avkjørsel Salhusveien. Følg veien rett frem og ta første til høyre etter man har kjørt forbi Shell bensinstasjon på venstre hånd. Ta så første til høyre igjen inn i Myrdalsvegen.

På finn.no kan du alternativt se vedlagt kartskisse på høyre side i annonse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen

Det vil bli skiltet med visningsskilt ved fellesvisninger.

Beskrivelse av tomt/hage

Eiet tomt / totalt ca. 7 800 m2. Tomtearealet som er oppgitt gjelder Gartnerløkken 1-3. Eiendommen til Sameiet Gartnerløkken 3 er ca. 1 150 m2

Tilliggende fasiliteter

TRANSPORT
Bergen Flesland 32 min
Bergen 16 min
Salhuskrysset 6 min

LADEPUNKT FOR EL-BIL
Myrdalsvegen 22 0.1 km*
Horisont kjøpesenter 5 min

SPORT
Åsane idrettspark 4 min
Åsanehallen 9 min
SATS Horisont 5 min
Family Sports Club Åsane 18 min

VARER/TJENESTER
Horisont 5 min
Åsane Storsenter 12 min
Apotek 1 Horisont 6 min
Apotek 1 Åsane 12 min
Horisont Vinmonopol 6 min
Åsane senter Vinmonopol 12 min
Coop Obs Horisont 5 min
Rema 1000 Åsane Senter 8 min

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2016/729115-1/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 12.08.2016
RETTIGHETSHAVER: Knr:1201 Gnr:189 Bnr:419 OVERFØRT FRA: 1201-189/373
Gjelder denne registerenheten med flere

2016/729115-2/200 BEST. OM ADKOMSTRETT TINGLYST 12.08.2016
RETTIGHETSHAVE: Knr:1201 Gnr:189 Bnr:419
Bestemmelse om gangveg
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 1201-189/373
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/867596-1/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 11.08.2017 21:00
RETTIGHETSHAVER: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
Rett til å anlegge gang- og sykkelveier
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/867625-2/200 BRUKSRETT TINGLYST 11.08.2017 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
Overført fra: 4601-189/430
RETTIGHETSHAVER: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:1 - 101
Gjelder fellesarealer
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/867625-3/200 BRUKSRETT TINGLYST 11.08.2017 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
Gjensidig rett til bruk av fellesarealer
Overført fra: 4601-189/430
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/867649-4/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 11.08.2017 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER: Knr:4601 Gnr:189 Bnr:422 Snr:1 - 101
Overført fra: 4601-189/430
Gjelder denne registerenheten med flere

2017/867649-4/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 11.08.2017 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
BESTEMMELSE OM GJENSIDIG VEIRETT
Overført fra: 4601-189/430
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/865370-3/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 08.06.2018 21.00
Solidarisk ansvarlig for drift og vedlikehold av hele den fellesledningen som eiendommen er tilknyttet
Overført fra: 4601-189/430
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2019/716391-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 24.06.2019 21:00
RETTIGHETSHAVER: KNR: 4601 GNR: 189 BNR: 373
RETTIGHETSHAVER: KNR: 4601 GNR: 189 BNR: 430
BESTEMMELSE OM SOLIDARANSVAR
Overført fra: 4601-189/430
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1368427-2/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST 15.11.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett til hverandres eiendommer
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/1503907-2/200 BESTEMMELSE OM MEDLEMSKAP I VELFORENING/HUSEIERFORENING TINGLYST
13.12.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA: BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
Rett og plikt til å delta i velforening som opprettes for nødvendig vedlikehold av gnr. 189 bnr. 430
Gjelder denne registerenheten med flere

Grunndata:
2019/1368037-1/200 REGISTRERING AV GRUNN TINGLYST 15.11.2019 21:00
Denne matrikkelenhet opprettet fra: knr: 4601 Gnr. 189 Bnr. 430
2020/912373-1/200 OMNUMMERERING VED KOMMUNEENDRING TINGLYST 01.01.2020 00:00
2019/1368427-1/200 BESTEMMELSE OM VANN/KLOAKK TINGLYST 15.11.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:435
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:436
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:437
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:438
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger

2019/1368427-3/200 BESTEMMELSE OM VEG TINGLYST 15.11.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:435
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:436
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:437
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:438
Bestemmelse om vedlikehold
Bestemmelse om innkjøring til parkeringskjeller og felles uteområder

2019/1368427-4/200 BESTEMMELSE OM GANGRETT/RETT TIL STI TINGLYST 15.11.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:435
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:436
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:437
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:438
Bestemmelse om vedlikehold

2019/1503907-1/200 BRUKSRETT TINGLYST 13.12.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:435
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:436
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:437
Bruksrett til fellesfunksjoner
Bestemmelse om vedlikehold

2019/1504018-1/200 BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT TINGLYST 13.12.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:435
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:436
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:437
Bestemmelse om vedlikehold

2019/1504018-2/200 ERKLÆRING/AVTALE TINGLYST 13.12.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:435
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:436
RETTIGHETSHAVER
Bestemmelse om bruksrett til en bod for hver seksjon
Bestemmelse om vedlikehold

2019/1504018-3/200 BRUKSRETT TINGLYST 13.12.2019 21:00
KAN IKKE SLETTES UTEN SAMTYKKE FRA:BERGEN KOMMUNE Org.nr: 964338531
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:435
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:436
RETTIGHETSHAVER:Knr:4601 Gnr:189 Bnr:437
Bruksrett til fellesfunksjoner

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen blir tilknyttet offentlig avløpsnett og vann via private stikkledninger. Adkomst til prosjektet skjer via kommunal vei ifølge Bergen kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil foreligge ferdigattest eventuelt midlertidig brukstillatelse innen overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr 654 441,- pr 31.12.2021
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr 2 355 987 ,- pr 31.12.2021

Ligningsverdien er estimert på skatteetatens ligningskalkulator fra år 2021. Avvik kan forekomme.

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Tomten er regulert til boligbebyggelse.

Beskrivelse av sameiet

Forretningsfører
BOB blir engasjert som forretningsfører

Beskrivelse av sameiet
Sameiet vil totalt bestå av 80 boligseksjoner.

Det er utarbeidet utkast til standard vedtekter for sameiet som følger vedlagt. Slike blir bindende for kjøperne. Utbygger forbeholder seg retten til å endre vedtekter i forbindelse med fremdrift/behov tilknyttet prosjektet. Det foreligger forslag til budsjett, dette er estimert basert på dagens prisnivå på tjenester og ut i fra forventet omfang av forbruk. Man må påregne at dette vil bli justert før innflytning og etter at sameiet har vært i drift.

Kjøperne vil etter at de fleste leiligheter og fellesarealet er overtatt bli informert fra
Gartnerløkken Eiendom AS om overtagelse av den alminnelige driften av sameiet. Herunder må det blant eierne velges et styre i sameiet for å ivareta sameiets rettigheter og forpliktelser. Sameiet skal ha et styre. Styret skal ha tre medlemmer, om ikke annet bestemmes i vedtektene.

Da sameiet har 80 seksjoner vil sameiet være regnskapspliktig og sameiet skal registreres i foretaksregisteret.

Det gjøres oppmerksom på at man kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om
eierseksjoner, § 23.

Faste, løpende kostnader

Kr. 1530,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Drift, noe vedlikehold, forsikring av bygning, strøm av fellesarealer og TV/internett

Avgift er stipulert pr. dags dato da bygget er prosjektert og ikke ferdigstilt. Kjøperne må delta andelsmessig i felleskostnad. Felleskostnadene vil normalt bestå av bl.a. forsikring av sameiets bygninger, strøm til fellesarealene, fellesinstallasjoner, kabel tv, bredbånd, velforeningsavgift, tjenester og øvrige driftskostnader.

Vedlagt følger foreløpig budsjett og oversikt over felleskostnader. De endelige felleskostnadene fastsettes av sameierne i felleskap etter overtagelse.

Pliktig medlemskap med HomeNet på Tv basispakke og internett /fiber. Avtale inngått av utbygger på vegne av sameiet, med bindingstid på 5 år fra brukerne er koblet opp og faktureringen er startet. Pakken inneholder: fiberaksess, tv-rikspakke og bredbånd 5/5 MBPS. Total mnd. kost kr. 299,- pr. boenhet. Denne kostnaden er inkludert i oppgitte felleskostnader.

Faste løpende kostnader:
- Strøm og "vann til oppvarming" etter forbruk og nettleie
- Innbo forsikring
- Fellesutgifter
- Kommunale avgifter - se eget punkt for estimert størrelse
- Fellesutgifter velforening - estimert og inkludert i oppgitte fellesutgifter

Oppgjør

Kjøper er forpliktet til å betale kjøpesummen etter følgende betalingsplan:

7-14 dager etter kontraktsunderskrift: kr. 100 000,-
Før overtagelse: Resterende kjøpesum samt omkostninger.

Totale kostnader:
Kr.  250.000,-  Merverdi for retten til å tre inn i avtalen
Kr. 3.240,000,- + omkostninger kr.17.712,-


Omkostninger
:
Kr. 8 370,- Dokumentavgift
Kr. 585,- Tinglysningsgebyr skjøte
Kr. 585,- Tinglysningsgebyr pantedokument
Kr. 172,- Pantattest
Kr. 8 000,- Oppstartskapital sameiet

Total kjøpesum til utbygger og selger dersom kontraktsposisjon blir solgt til prisantydning:
Kr. 3.490.000,- + omkostninger kr. 17.712,-

Totalt dersom boligen blir solgt for prisantydning: kr.. 3.507.712,-

Kjøper frafaller gjennom denne deponeringen retten til å kreve forskuddsbetalingen for merverdien utbetalt til seg eller andre enn selger så lenge avtalen ikke er hevet av en av partene.

Det kan ikke tas pant eller være knyttet forutsetninger til forskuddsbetalingen fra/på vegne av kjøperen for forskuddsbeløpet. (eks. kjøpers bank).

Rentene på forskudd tilfaller kjøper fram til avtalt overtagelse

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Totalt dersom boligen blir solgt for prisantydning: kr. 3.507.712,-

Annen nyttig informasjon

Det tas forbehold om at utbygger må godkjenne transport av kontrakt.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Planlagt overtagelse

Utbygger har varslet følgende datoer:
Ferdigbefaring 28.11.2022.
Overtagelse 20.02.2023.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke anledning til å tegne eierskifteforsikring da dette er et nybolig prosjekt.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Vedlegg til salgsoppgaven

- Kjøpekontrakt mellom Selger og Utbygger
- Plantegning
- Kjøkkentegning
- Vedtekter
- Budsjett
- Kjøpstilbud
- Komplett salgsoppgave for prosjektet Gartnerløkken 3