Klikk for galleri

Bekkevoll Terrasse - Ny, eksklusiv 4-roms over 2 boligplan og romslig takterrasse med fantastisk utsikt - Garasje

Bekkevoll Terrasse - Ny, eksklusiv 4-roms over 2 boligplan og romslig takterrasse med fantastisk utsikt - Garasje

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Møre og Romsdal - Molde

Bekkevollvegen 13

Prisantydning6.300.000,-Felleskostnader2.257,-Primærrom121m2 - 2m2Bruksareal121m2Soverom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

45-21-0058

Eier

Boligeiendom Nybygg AS v. Svein Arne Kjøsnes

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Bruksenhetsnummer: 5

Areal

Primærrom: 121 kvm - 2 kvm, Bruksareal: 121 kvm
Rom som er P-rom: 2. etasje: Vindfang, gang/trapperom, bad/vaskerom og 2 soverom. 3. etasje: Gang, stue/kjøkken, soverom og wc.

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1888 kvm

Beliggenhet

Eiendommen ligger "midt i smørøyet" for den som ønsker gangavstand til sentrum, nærhet til marka, idrettsanlegg, skoler og barnehager. Her bor man landing og barnevennlig, men likevel sentralt.

Det er kort vei til dagligvare og busstopp med forbindelse til sentrum. Sellanrå barneskole og Bekkevoll ungdomskole er rett rundt svingen.

Rett bak ligger Moldemarka med fire turløyper blant annet til Varden og Skihytta. Romsdalsmuseet med sine naturskjønne områder ligger like nedenfor. For den sportsinteresserte er det kort vei til flere idrettsanlegg.

Beskrivelse 1 (til salgsoppgave)

Dette sentrumsnære prosjektet består av totalt 8 moderne leiligheter i 3 bygg. Det er montert saktegående plattformheis, som kan benyttes av alle leilighetene. Alle leiligheter har parkering i egen garasje eller i garasjeanlegg. Leiligheten er tegnet av det annerkjente arkitektkontoret BBW ved sivilarkitekt Bengt Brandt.

Det er lagt vekt på høy kvalitet på innredning, samt på utvendige og innvendige materialer. Det er utstrakt bruk av store vinduer, som gir naturlig lys og god romfølelse.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 121 kvm
Bruksareal: 121 kvm

Rom som er P-rom:
1. etasje: Vindfang, gang/trapperom, bad/vaskerom og 2 soverom.
2. etasje: Gang, stue/kjøkken, soverom og wc.
3. etasje: Trapperom.

Oppgitte areal er beregnet fra tegninger fra
arkitekt. Det tas forbehold om at ferdig
bygget areal kan avvike noe da boligen
ikke er oppmålt av takstmann etter
ferdigstillelse.

Innhold

Dette er et helt nytt town house/rekkehus i et nytt boligsameie på Bekkevoll. Boligen har gjennomgående eksklusive kvaliteter og gode, moderne materialvalg. Boligen har 2 boligplan og ett takplan med en særdeles flott takterasse som er delvis overbygd med fantastisk utsikt! Videre har boligen balkong i 2. etasje og marktterrasse i 1. etasje.

1. etasje inkluderer vindfang med praktisk skyvedørsgarderobe, gang med eksklusiv trapp fra Stryntrappa, stort hovedbad med servant og god innredning med tilhørende vaskeromsdel og to soverom med godt utstyrte garderober. Fra gangen i 1. etasje er det utgang til marktterrasse.

2. etasje inkluderer romslig stue- og kjøkkenløsning med svært innholdsrik og flott kjøkken fra HTH med hvite fronter og med hvitevarer fra Miele Videre inneholder 2. etasje soverom og gjestebad.. Fra 2. etasjen er det utgang til vestvendt balkong og trapp opp til takterrassen.

Takterrassen er på ca. 26 kvm og har delvis overbygg. Fra takterrassen kan den slående utsikten nytes. I forbindelse med overbygget er det lagt opp til vann- og avløp mht eventuelt utekjøkken.

Til leiligheten medfølger garasjeplass i felles, lukket garasjeanlegg med tilhørende sportsbod. Fra garasjeanlegg er det adkomst til leiligheten via trapp eller heis/løfteplattform.

Standard

Byggemåte:

Bygget er oppført i trekonstruksjon med mur i betong over terreng. Trekonstruksjon er levert av Støren Treindustri. Betongdekke over felles garasjeanlegg. Bygget er oppført iht. bestemmelser Plan-og bygningsloven med byggeforskrift - TEK 17.

Yttervegger:
Yttervegger er isolert med liggende kledning i Royal impregnering i grå farge. Deler av yttervegg har fasadeplater( Equitone) Vegger mot terreng utføres i betong.

Vinduer og ytterdører:
Trevinduer fra Nordvestvinduet med utvendig fargelakkert alu.bekledning. Dører til terrasse av samme kvalitet og utførelse som vinduene. Ytterdør fra Nordan med forsikringsgodkjent låsesystem og børstet stålvrider. Åpningsvindu er topphengslet eller sidehengslet og kan vendes for vask og renhold.

Yttertak:
Yttertak med undertak av underlagspanel/Osb plater og Icopal papptekking.

Takrenner og nedløp:
Metallrenner og nedløp i grå utførelse.

Terrasse:
Gulv på terrasse er impregnert terrassebord. Glassrekkverk type Q-railing.

Etasjeskillere:
Isolert trebjelkelag. Betongdekke med tilfarergulv over fellesgarasje.

Sportsbod i garasje:
Betongvegg er hvitmalt. og betonggulv er støvbiindet. Innvendige skillevegger er platekledd med Forestia Elitex og OSB.

Garasje:
Fellesgarasjen har leddheisport med elektrisk portåpner. Det leveres en håndsendere til leiligheten. Tak og vegger i fellesgarasjen er malt. Støvbinding på gulv.

Heis:
Det er montert plattformheis som gir trinnløs adkomst fra bakkeplan.

Utvendig trapp:
Trapp i felles trapperom er levert av Melby Snekkerverksted.Standard:

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra HTH, type Next 2100 hvit lakkert MDF front med innfrest grep. Veggpanel i hvit betongutførelse og benkeplate i laminat og underlimt 1 1/5 kum type Intra Horizon. Kjøkkenet har helintegrert kjøl/frys, stekeovn og microbølgeovn i høyskap, induksjonsplatetopp og helintegrert oppvaskmaskin fra Miele. Ventilator fra Røros Hetta med integrert komfyrvakt.

Hovedbad og vaskerom i 1. etasje:
Baderomsinnredningene er fra HTH. Overflatebehandlet med slitesterk hvit lakk. Freste, vannrette håndtaksspor. Skuffeseksjon med to skuffer. Servanttype Zera matt hvit marmor fra Kuma. Speil over innredning med inntegrert LED-backlight-lys. Av sanitærutstyr er det vegghengt toalett i hvit porselen og dusjhjørne med armatur.

Vaskeromromsdel på hovedbad: Flis på gulv og vegger. Malte gipshimliner. Det er montert vaskekar i rustfritt stål med ettgreps blandebatteri. Videre er det oppleggg for vaskemaskin. Varmtmvannstank er plassert i rommet.

Gjestebad i 2. etasje:
Fliser på gulv og vegger. Rommet er innredet med servantskap med hvite, glatte fronter. Speil over servant. Av sanitærutstyr er det vegghengt toalett i hvit porselen og dusjhjørne med klare glassdører og dusjarmatur.

Belysning: LED-spotter i gang, bad, soverom 1 og takterrasse. Utelys og stikkontakter på veranda.

Gulv: Hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett på stue og kjøkken. Hvitpigmentert 3-stavs eikeparkett på alle 3 soverom. I entré, bad og vaskerom er det flis.

Vegger: Malte gipsplater i alle rom unntatt bad og vaskerom hvor det er flis.

Himling: Malte gipsplater i himling. Overgangen mellom tak og vegg er listefri.

Innvendig trapp: Innvendig trapp er Stryntrappa Fauna. Trappen har eik toning i trinn og hvite vanger og gelender. Spiler mellom vanger og gelender.


Garderober:
Skyvedørsgarderobe med flott garderobeinnnredninger på hovedsoverom og soverom nr. 2. Garderobeskap på soverom 3 er en enkel type hvit, glatt kombiskap 100x210 fra HTH.

Sanitærinstallasjoner:
Avløpsrør i PP-rør og Ma-rør. Vannledninger skjult som "rør i rør" system. Stoppekran monteres i innfelt koblingsskap for "rør i rør" system.
Sluk på gulv i bad og bod/vaskerom. Kran og avløp for vaskemaskin i vaskerom. Frostfrie vannkraner i tilknytning til garasje.

Elektrisk anlegg:
Skjult anlegg med innfelt materiell der det er byggteknisk mulig. Fordelertavle med jordfeilbryter og automatsikringer.

Brannalarm:
Felles brannalarmanlegg med multikriteriedetektor i gang og stue/kjøkken tilkoblet hovedsentral i fellesgarasje. Boligen har sprinkelanlegg.

Tv/internett:
Lagt fram i skjult anlegg med to punkter(stue og soverom i 1. etasje). Kollektiv avtale i sameiet med Telenor.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjon. Avtrekksventiler i alle våtrom. Tilluftsventiler i alle oppholdsrom. Varmegjennvinner i vaskerom/bod. Ingen vindu har ventiler.

Boligen har ringeanlegg med TV-skerm og elektrisk døråpner.

Oppvarming

Det er panelovner i oppholdsrom og soverom med termostat som tillater individuell temperaturstyring av den enkelte ovn.

I bad, vindfang og bod/vaskerom er det elektriske varmekabler med termostat og gulvføler. I stue er det peisovn fra Nordpeis.

Varmekabler i deler av gulvet foran ytterdør på gang.

Parkering / Garasje

Til leiligheten medfølger garasjeplass i felles, lukket garasjeanlegg med tilhørende sportsbod. Fra garasjeanlegg er det adkomst til leiligheten via trapp eller heis/løfteplattform.

Strøm-/tilknytningsskap til leiligheten i fellesgarasjen er forberedt for evt. tilkobling av el-billader.

Gjesteparkering på felles tomt.

Adkomst

Ta av nordover mot Bekkevoll i rundkjøringen ved Bekkevoll ungdomskole. Leiligheten ligger på nordsiden av Bekkevollvegen og har lettvint adkomst til lukket garasjeanlegg.

Beskrivelse av tomt/hage

Asfaltert kjøreareal. Forøvrig vil tomten bli opparbeidet med plen. Det vil bli plantet busker i skråningen på nordsiden av bygget.

Det gjenstår noe arbeider på fellesareal.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Følgende er tinglyst på eiendommens grunnboksblad:

1964/4366-1/60 Registrering av grunn
24.10.1964
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:1506 Gnr:24 Bnr:471

2010/983184-1/200 Sammenslåing
13.12.2010
Denne matrikkelenheten er sammenslått med:Knr:1502 Gnr:24 Bnr:469

Rettighet i annen eiendom:
På gnr. 24, bnr. 471:
1969/3831-1/60 Bestemmelse om bebyggelse
18.07.1969
Rettighetshaver:Knr:1506 Gnr:24 Bnr:468

På gnr. 24, bnr. 465:
2017/474362-1/200 Bestemmelse om bebyggelse
05.05.2017 21:00
Rettighetshaver:Knr:1506 Gnr:24 Bnr:468
Bestemmelse om å bygge støttemur.

Servitutter ligger vedlagt i salgsoppgaven

Vei/vann/avløp

Adkomst til sameiet fra offentlig vei. Tilknyttet kommunalt vann og offentlig avløp via private stikkledninger til kommunalt nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det ble gitt midlertidig brukstillatelse for boligen datert 09.03.2021. Følgende arbeid gjenstår fram mot ferdigattest:
- Utomhusarbeider.
- FDV dokumentasjon for fellesområdene.

Det gjøres oppmerksom på at eiendommen har Royalimpregnert ytterkledning. Royalimpregnert ytterkledning har i etterkant av prosjektets valg av løsning for ytterkledning mistet sin brannklassifisering. Hvilke plan-og bygningsmessige konsekvenser dette vil ha vites ikke. Ta kontakt med megler for mer informasjon.

13.12.2021 ble det gitt endringstillatelse og dispensasjon (Endringen går ut på endring av støttemur norde og endringer øverste etasje). Det gjøres oppmerksom på at endringen det er gitt tillatelse til i øverste etasje ikke vil bli utført av utbygger. Se vedlagte tegninger og tillatelse.

Verdi ved skattefastsetting

Det er per 14.10.2021 ikke fastsatt skattetakst på boligen.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Bekkevollvegen 13.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 257,- pr. mnd. iht budsjett for sameiet. Det tas forbehold om at månedlige felleskotnader kan avvike når sameiet er stiftet og budsjettet er endelig vedtatt.

Felleskostnadene er budsjett å inkludere følgende: Felles strøm, forretningsfører, vedlikehold bygg,  ettersyn/vaktmester, felles byggforsikring, brøyting/sandstrøing, avsetning fremtidig vedlikehold samt øvrige driftskostnader.

I tillegg kommer kostnad til Telenor(tv/internett) på kr. 400,- pr. mnd. Kostnad for Telenor faktureres av sameiet etter hvert som fakturaene kommer.

Andre faste utgifter:
Kommunale avgifter på kr. 10 277,- pr år. Dette dekker renovasjon, vann og avløp og eiendomsskatt. Det betales pt.kun eiendomsskatt for tomteverdi. Det må påregnes at eiendomsskatten øker.

Nevnte beløp er en prognose for 2021 og avvik kan forekomme.

Eiendommen er fellesforsikret i Eika forsikring.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

6 300 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
21 870,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 875 000,-))
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg))
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
10 000,- (Stiftelsesgebyr sameie)*
5 000,- (Startkapital sameie)**

48 439,50 (Omkostninger totalt)

6 348 439,50 (Totalpris inkl. omkostninger)

* Overføres til sameiets konto etter overtakelse og tinglysing.
** Overføres til sameiets konto etter overtakelse og tinglysing.NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
- Hvitevarer på kjøkken medfølger.

Garanti

Det er ikke krav om garantistillelse etter avhl. § 2-11 for salget av denne seksjonen.

Sameie

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven §25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i forslag til vedtekter som er vedlagt salgsoppgaven.

Sameiet ble stiftet 25.05.2021. Se vedlagt protokoll fra stiftelsesmøte.

Sameiet praktiserer ikke styregodkjenning av nye eiere iht. vedlagt vedtekter.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager

Konsesjon / Odel

Det er ikke krav til konsesjon ved erverv av eiendommen. Det hefter ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke mulighet til å tegne boligselgerforsikring.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjørskostnad (Kr.5 000)
Provisjon (Kr.50 000)
Markedspakke (Kr.15 000)
Tilrettelegging (Kr.6 250)
Visninger (Kr.1 875)
Totalt kr. (Kr.78 125)
Dersom eiendommen ikke omsettes, har megler rett på vederlag i samsvar med eiendomsmeglingsloven §7.

Vedlegg til salgsoppgaven

Grunnkart
Matrikkelrapport
Energiattest
Budsjett felleskostnader
Vedtekter
Protokoll stiftelse sameie
Godkjente tegninger
Reguleringsplankart
Reguleringsbestemmelser
Seksjonering
Kommuneplankart
Dispensasjon/endringstillatelse 13.12.21 m/tegninger
Løsøre og tilbehør
Bud og budgivning