Xheneta Pronaj

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Sandefjord

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Sandefjord

Eiendomsmegler

2019-2021 DNB Eiendom avd. Sagene

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det viktigste i mitt arbeid som eiendomsmegler er å alltid levere mitt ytterste. Jeg ønsker at kundene mine skal oppleve kvalitet i alle ledd. Som eiendomsmegler lever jeg av gode resultater og fornøyde kunder som vil anbefale meg videre.

Hva er det som gir deg energi?

Positivitet, trening og gode resultater gir meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene mine er familien, nære venner og kollegaer.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er bestemt, målrettet og engasjert.

På jobb

For meg er det viktig å kunne bidra til et godt arbeidsmiljø, og et godt forhold til kollegaer anser jeg som svært viktig.

Jeg er opptatt av at alle har det bra og at vi sammen skaper en god arbeidsplass.

I forhold til kundene mine tror jeg at min sterkeste egenskap er at jeg er direkte og ærlig slik at vi sammen kan oppnå et best mulig resultat.

På fritiden

Jeg tror venner og familie vil beskrive meg som positiv, engasjert og genuint interessert i det jeg gjør.

Fritiden liker jeg å bruke på det som gir meg energi og glede - slik som å tilbringe tid med familie og venner. Jeg er også glad i å gå turer, trene og bake.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg liker sommeren best.

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Pizza.

Erfaring og utdanning

Fra 2021 PrivatMegleren Sandefjord

Eiendomsmegler

2019-2021 DNB Eiendom avd. Sagene

Eiendomsmeglerfullmektig

2016-2019 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

41357572

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 41 35 75 72
eller epost

Hva sies om meg?