Kathrine Skolt Solberg

Eiendomsmegler / Partner

PrivatMegleren Fredrikstad

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmegler / Partner

1998-2010 Wilhelmsen Maritime Service

Salg og markedsføring

2013-2015 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Jeg er opptatt av å skape gode kunderelasjoner gjennom personlig oppfølging av kundene mine. Jeg mener også det er viktig å holde seg oppdatert på lover og regler, og så er det selvfølgelig viktig å oppnå gode priser.

Hva er det som gir deg energi?

Fornøyde kunder, hyggelige kollegaer, venner og reiser er blant de tingene som gir meg påfyll av energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien og venner er de viktigste for meg.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg ser på meg selv som en blid, positiv og fremoverlent dame.

På jobb

Jeg tror nok at kollegaene mine ville beskrevet meg som en energisk person som er glad i mennesker, veldig lojal, og alltid positiv og sprudlende. På jobb er jeg opptatt av å bidra til et godt arbeidsmiljø. Vi jobber mye, og sammen har vi muligheten til å gjøre hverandre gode. Overfor kundene mine er jeg opptatt av at de skal føle seg godt ivaretatt og at vi sammen oppnår en god pris. Jeg tror min X-faktor som eiendomsmegler er at jeg er erfaren, positiv og yter god service.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som energisk, blid og positiv, et sosialt fyrverkeri rett og slett. En optimal fridag for meg betyr en runde golf på formiddagen og en båttur i skjærgården hvis det er sommer. Om vinteren tar jeg på meg skiene – alpint, langrenn og rando står alle på menyen. Men den store lidenskapen min er golf. Jeg spiller så fort jeg har muligheten, både med familie, venner og kunder.

Q&A

By eller bygd?

By er best.

Hus eller leilighet?

Hus.

Jeans eller dress/drakt?

Foretrekker jeans.

Erfaring og utdanning

Fra 2016 PrivatMegleren Fredrikstad

Eiendomsmegler / Partner

1998-2010 Wilhelmsen Maritime Service

Salg og markedsføring

2013-2015 Handelshøyskolen BI

Eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

90599388

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 90 59 93 88
eller epost