Joakim Belseth

Fagansvarlig | Eiendomsmegler | Partner

PrivatMegleren Grünerløkka

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

2019-2023 Privatmegleren Rodeløkka og Ski-Ås

Fagansvarlig

Fra 2017 Privatmegleren Rodeløkka og Ski-Ås

Eiendomsmegler

2012-2017 DNB Bryn

Backoffice og fullmektig

2010-2013 BI Oslo

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det aller viktigste for meg i rollen som megler er å levere kvalitet i alt arbeidet jeg gjør. Kunden skal føle seg trygg og ivaretatt gjennom hele prosessen, og helst være fornøyd med sluttsummen.

Hva er det som gir deg energi?

Trening, venner og gode kolleger gir meg energi.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste relasjonene for meg er helt klart venner og familie.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg tror noen av mine fremste egenskaper er at jeg er til å stole på, og at jeg er sosial, omgjengelig og energisk.

På jobb

Jeg tror kunder og kollegaer opplever meg som imøtekommende, blid og pålitelig. Det viktigste overfor mine kollegaer er tillit, god kommunikasjon og gode relasjoner. Overfor kunder er det helt avgjørende å levere det man lover, og sørge for at kunden føler seg trygg gjennom hele prosessen. Det som gjør at jeg skiller meg ut er mitt engasjement, kunnskap og et skarpt øye for gode strategier. Jeg tror kundene mine verdsetter at jeg er pålitelig, engasjert og imøtekommende.

På fritiden

Jeg tror venner og familie beskriver meg som energisk, blid og sosial med humor og godt humør. En god fridag tilbringes i godt selskap med venner og familie, aktiviteter og god mat og drikke. Noen aktiviteter jeg gjerne driver med på fritiden er golf og padel - og så er jeg veldig glad i god mat!

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg er veldig glad i sommer.

Film eller dokumentar?

Det er alltid på sin plass med en god film.

Fine dining eller pizza?

Ja takk, begge deler!

Erfaring og utdanning

2019-2023 Privatmegleren Rodeløkka og Ski-Ås

Fagansvarlig

Fra 2017 Privatmegleren Rodeløkka og Ski-Ås

Eiendomsmegler

2012-2017 DNB Bryn

Backoffice og fullmektig

2010-2013 BI Oslo

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

92490525

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 92 49 05 25
eller epost

Hva sies om meg?