Daniel Hernandez Berg

Kjedesjef salg/drift

PrivatMegleren Hovedkontor

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Hovedkontor

Kjedesjef salg / Drift

2011-2023 PrivatMegleren Primera

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

2006-2011 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmegler og partner

2002-2006 Handelshøyskolen B.I.

Bachelor i eiendomsmegling

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Det er at jeg sitter igjen med fornøyde kunder og at jeg har har innfridd eller overgått forventningene deres.

Hva er det som gir deg energi?

Å være sammen med andre mennesker som har god energi gir meg masse påfyll. Og det å skape gode resultater. Samtidig er tid med familien og trening veldig viktig for meg.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

Familien min, venner og kollegaene mine.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Engasjert, god energi og lojal.

På jobb

Kunder og kollegaer vil nok beskrive meg som en målrettet og fremoverlent person med godt humør. Jeg lar lite være tilfeldig i jobben jeg gjør, er veldig opptatt av å levere det beste jeg kan - hver eneste gang. Struktur og forutsigbarhet er også noe de rundt meg vet at de får.

I forhold til mine kolleger er det viktig at de alltid kan komme til meg om det skulle være noe og at de vet at jeg stiller opp. Samtidig er godt humør og god stemning noe som gjør at man presterer godt over tid.

For mine kunder holder jeg alltid det vi har blitt enige om og gjør mitt ytterste for at de skal komme best mulig ut av samarbeidet vårt. Målet mitt er å alltid levere over forventning.

Egenskaper kunder verdsetter er at jeg skaper tillit, har lang erfaring og er resultatorientert.

Jeg tilpasser meg de fleste type mennesker og situasjoner og er oppriktig nysgjerrig på menneskene jeg møter.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en som har mye energi og godt humør, omsorgsfull og at jeg liker at det skjer litt.

En optimal fridag for meg er å starte med en god frokost, etterfulgt av en treningsøkt. Deretter bruke tid med familien (og venner) utendørs samt avslutte kvelden med et restaurantbesøk.

På fritiden er jeg generelt nysgjerrig på det livet har å by på.

Q&A

Vinter eller sommer?

Sommer!

Gi eller få?

Gi.

Fine dining eller pizza?

Begge deler. Elsker mat!

Erfaring og utdanning

Fra 2023 PrivatMegleren Hovedkontor

Kjedesjef salg / Drift

2011-2023 PrivatMegleren Primera

Daglig leder / Eiendomsmegler / Partner

2006-2011 Aktiv Eiendomsmegling

Eiendomsmegler og partner

2002-2006 Handelshøyskolen B.I.

Bachelor i eiendomsmegling

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Mine samarbeidspartnere

Fotografer:
Ohshots
https://www.ohshots.com/
https://www.instagram.com/ohshotsfoto/

Gren Studio
https://www.grenstudio.no/
https://www.instagram.com/grenstudiono/


Stylister:
Main Boligstyling
https://www.instagram.com/mainboligstyling/

Evoke Agency
https://www.evokeagency.no/
https://www.instagram.com/evokeagency_/

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

94848484

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 94 84 84 84
eller epost

Hva sies om meg?