Benjamin Mehlum Wilhelmsen

Eiendomsmeglerfullmektig

PrivatMegleren Tønsberg

Lagre visittkort
Del visittkort
bilde
En god start
En god start

Hvem er jeg?

Hva anser du som det viktigste i ditt arbeid som megler?

Noe av det viktigste for meg er å være en trygg støttespiller for kundene i noe som kan være en nervepirrende prosess, og selvfølgelig oppnå et best mulig resultat for kundene mine.

Hva er det som gir deg energi?

Jeg får påfyll av energi gjennom samarbeid med mennesker, være sammen med familie og venner, og av å oppnå gode resultater.

Hva er den/de viktigste relasjonene dine nå?

De viktigste for meg er familien min, nære venner og gode kunder.

Hvilke egenskaper beskriver deg best?

Jeg er en lojal, omsorgsfull og ordentlig person, og hvis jeg skal si det selv; også ganske morsom.

På jobb

Jeg tror de på jobben vil beskrive meg som et JA-menneske som gjerne hjelper til, men som også uttrykker mine ærlige meninger. Dette er en kombinasjon som jeg også jobber aktivt for at mine kunder skal sitte igjen med. For meg er det viktigste overfor kundene mine at de oppnår et best mulig resultat i salg/kjøpsprosessen, føler seg ivaretatt, og at de alltid skal få tak i meg. Jeg får tilbakemeldinger om at kundene setter pris på at jeg er en effektiv og tilgjengelig megler som oppleves som ærlig, tålmodig og engasjert.

På fritiden

Venner og familie beskriver meg som en lojal, omsorgsfull og litt ordentlig type som er morsom å være sammen med, og som alltid er med på det meste som skjer. En optimal fridag i mine øyne er på båttur med mine nærmeste med god mat, drikke og ikke minst gode solforhold.

Q&A

Vinter eller sommer?

Jeg har vokst opp med den nydelige skjærgården på Nøtterøy, så svaret må bli sommer.

Gi eller få?

Ja takk, begge deler. Bare å begynne å glede seg til julaften.

Fine dining eller pizza?

Pizza er sjeldent feil, men det er spesielt gøy å bli skjemt bort med en Fine dining-opplevelse.

Hvorfor PrivatMegleren

PrivatMegleren leverer en annerledes og skreddersydd meglertjeneste, designet for enhver eiendom, med sylskarp og treffende markedsføring. Vi fremhever boligens unike kvaliteter, for å oppnå de beste resultatene. Vår oppgave er å oppnå resultater for deg når du er i en situasjon der mye står på spill. Om du skal kjøpe eller selge, hjelper vi deg med strategi, taktisk planlegging og gjennomføring av det som skal gjøres. Med bransjeledende produkter og innovative løsninger gir vi deg et fortrinn i eiendomssalget. Vårt mål er å gi enhver kunde en opplevelse utover det som forventes, og å oppfylle kjøperens ønsker til et nytt hjem. Hele 9 av 10 kunder velger oss på anbefaling fra tidligere kunder. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vi ønsker at våre kunder skal ha høye forventninger til oss.. Vi håper og tror dette er en bekreftelse på at våre meglere leverer en opplevelse og resultater som overgår de fleste forventninger til en eiendomsmegler.

Vurderer du å selge eller kjøpe eiendom, hører vi gjerne fra deg.

Skreddersydd annonsering med kunstig intelligens

Med vår teknologi viser undersøkelser at vi kan få opptil 68 % flere på visning. Hele 30 % av de som har kjøpt ny eiendom oppgir at de ikke var på aktiv leting. Det betyr at en stor andel av potensielle kjøpere ikke er aktive i tradisjonelle mediekanaler. Med Presisjon klarer vi likevel å nå denne attraktive målgruppen, og vekker deres nysgjerrighet med skreddersydde annonser. Kort fortalt gjør kombinasjonen av Presisjon og tradisjonell annonsering at du treffer flere potensielle kjøpere. Det kan bety mye for solgtprisen.

Sjeldne anledninger er vår hverdag

I et hjem skal man føle tilhørighet. Hjemmet ditt er en viktig del av deg og hverdagen du lever i. Vi ønsker å bidra til at mennesker skal finne et hjem de føler tilhørighet til og elsker. Gjennom integritet, lidenskap, skreddersøm og vinnervilje skal vi alltid etterstrebe de beste løsningene for å kjøpe eller selge en bolig. Vi vet hvor viktig dette er, og vi vet at det vi gjør hver eneste dag er en sjelden anledning for våre kunder. Derfor består vårt fagmiljø av svært kompetente eiendomsmeglere, med et vennlig konkurranseinstinkt.

Som en viktig del av oss har vi smarte verktøy som styrker vår leveranse, og ikke minst markedsføringen av det vi omsetter. Med tjenesten Kvadrat får du blant annet full oversikt over interessenter til enhver tid, og du kan følge direkte med på hvor mange som kommer på visning - og ikke minst kan du følge budrunden direkte.

bilde av logo

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon

98490810

eller epost

Kontakt

Kontakt meg gjerne på telefon 98 49 08 10
eller epost

Hva sies om meg?