Klikk for galleri

Ny 2-roms leilighet med sørvendt balkong, garasje og heis. Perfekt førstegangskjøp! 30min til Oslo med tog.

Ny 2-roms leilighet med sørvendt balkong, garasje og heis. Perfekt førstegangskjøp! 30min til Oslo med tog.

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Eidsvoll - Eidsvoll Verk

Statsrådvegen 122A

Prisantydning2.690.000,-Felleskostnader2.329,-Primærrom43m2Bruksareal43m2Soverom1
Visning
torsdag 20.0117:00 - 18:00
bilde fra galleri
Visning
torsdag 20.0117:00 - 18:00

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-22-0006

Eier

Junior Eiendom As / Harald Andre Ryen

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 97 Bnr. 107 Snr. 18 i Eidsvoll kommune
Ideell andel: 1/1

Etasje

2

Byggeår

2021

Areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

Tomtetype/areal

Eiet fellestomt / 1677 kvm

Forretningsfører

USBL

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et sentralt og populært boligområde på Eidsvoll Verk, i utkanten av Råholt i Eidsvoll kommune. Det er gangavstand til både bussholdeplass og togstasjon, skoler og barnehager. Ikke minst ligger Råholt sentrum i gangavstand, med Amfi Eidsvoll i spissen. Det er tar ca. 12 min å kjøre til kommunesenteret Sundet.

Ikke langt fra leiligheten er det båtplasser, og Hurdalssjøen har flere badeplasser. På østsiden, ca. 5 km fra leiligheten, ligger Rødvika med barnevennlig strand og fint opparbeidet turvei. I tillegg har sjøen egen småbåthavn med båtslipp og flere fiskearter som gir gode fiskemuligheter.

Om sommeren finnes det flotte turmuligheter i store deler av kommunen, med vidstrakte skogsområder med grusveier og fine stier. Det er kort vei til Staviåsen med preparerte turløyper, konkurranseløyper og lysløyper, noe som gir gode rekreasjonsmuligheter i vinterhalvåret. For historisk påfyll kan en tur til Eidsvollsbygningen eller Eidsvoll Bygdetun anbefales.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres på blant annet Rema 1000, Spar, Kiwi og Extra. Sistnevnte ligger på Amfi Eidsvoll, kun 1,6 km fra leiligheten. Senteret har gode shoppingmuligheter med over 50 butikker og serveringssteder. Jessheim Storsenter ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Området byr på offentlig kommunikasjon i form av buss og tog. Nærmeste holdeplass er Sagmoen som ligger ca. 450 meter unna. Det er ca. 900 meter å gå til Eidsvoll Verk stasjon, og herfra går toget til Oslo to ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Råholt, 12 min til Sundet, 20 min til Jessheim, 20 min til Oslo Lufthavn og 50 min til Oslo.

Fra eiendommen er det ca. 650 meter å gå til Eidsvoll Verk barneskole. Råholt ungdomsskole ligger ca. 1,5 km unna. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, i tillegg til et godt utvalg av barnehager. Nærmeste barnehage er Ankertunet barnehage som ligger like ved barneskolen.

Kort fortalt

- Ny, ubebodd 2-roms selveier.
- Garasjeplass i kjelleren.
- Heisadkomst til svalgang.
- Sørvendt balkong med fint utsyn.
- Pent fellesområde m/lekeplass.
- Hvitpigmentert eikeparkett.
- Åpen entré med callinganlegg.
- Stue og kjøkken i åpen løsning.
- Marbodal kjøkkeninnredning.
- Delikat bad med dusjhjørne.
- Radiatorvarme og varmekabler.
- Et nordvendt soverom.
- Ekstern bod i kjeller.

Byggemåte og teknisk info

Yttervegger: Yttervegger er kledd trepanel og plater. Fasade på svalgangside vil ha kledning med forbedret brannmotstand som følge av rømningskrav.

Vinduer, balkongdører og hoveddør: Vinduer og balkongdører leveres med energiglass. Vinduer og balkongdører leveres hvite utvendig og innvendig med standard størrelse. Hvit karm og klarlakkert eiketerskel. Hoveddør isolert med hvit, glatt lakkert overflate. Dørvridere og beslag i rustfritt stål utførelse med FG godkjent låssystem.

Innvendige vegger: Innervegger oppføres som bindingsverksvegger iht. lyd og brannkrav. Vegger overflatebehandles med standard trefiberplater med farge i type eggehvit.

Innvendige dører: Hvitmalte speildører med hvite karmer og lakkert eiketerskel.

Vegger bad: Vegger på bad leveres med Fibo-Trespo baderomsplater.

Gulv:Gulv i oppholdsrom leveres med 13 mm parkett i type hvitlasert eik.

Gulv bad: Gulv på bad leveres med grå fliser i størrelse 10×10 cm. I områder med fall kan dette avvike.

Til kjøkken leveres oppvaskkum i stål med blandebatteri og tilkobling for oppvaskmaskin. Toalett leveres som vegghengt i hvit utførelse med utenpåliggende cisterne. Det blir levert opplegg for vaskemaskin/kondenstørketrommel på bad. Dusjvegger leveres i herdet glass. Termostatstyrt blandebatteri. Det leveres 100 cm servantskap med heldekkende porselen servant, samt 100 cm speil-/overskap.

Brann- og røykvarsling: Det blir levert forskriftsmessig brannvarslingsanlegg. Alle leilighetene blir levert med boligsprinkling. Det leveres røykvarslere og slukningsutstyr i henhold til myndighetenes krav.

Det føres fiberkabel inn til teknisk rom i hver leilighet. Det leveres ett uttak for kabel-TV-system i stue. Sameiet er bundet til aktuell leverandør (Canal Digital eller Viken Fiber) de første 36 måneder fra overtakelsen. Etter dette tilhører infrastrukturen sameiet. Dette inneholder grunnpakke, bredbånd og dekoder. Endret programsammensetning utover grunnpakke bestilles og bekostes av hver enkelt beboer.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

2. etasje: BTA 47 m², BRA 43 m², P-rom 43 m², S-rom 0 m².
Totalt: BTA 47 m², BRA 43 m², P-rom 43 m², S-rom 0 m².
Areal balkong: 9 m².
Takhøyde: ca. 2,50 m, målt i stue/kjøkken
Innvendig areal er oppmålt på stedet. BTA er omtrentlig beregnet.

P-rom: 2.etg: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom.

Innhold

2.etg: Entré, stue, kjøkken, bad og soverom/garderobe.

Beskrivelse

Entré
Leiligheten har utvendig adkomst fra svalgang, og heis til etasjeplan direkte fra garasjekjelleren. Entreen er åpen, med fliser på gulvet nærmest ytterdøren og parkett videre innover i gangen mot stuen. Parketten er type trestavs hvitpigmentert eikeparkett, og samme type er lagt i alle rom foruten badet. Veggene i entreen har lyse panelplater og i himling er det LED downlights. Videre er det dørtelefon med lyd og bilde.

Stue
Leiligheten har en lys og pen stue med åpen løsning mot kjøkkenet. Rommet har godt lysinnslipp fra store vinduer fra t to sider. I tillegg er det utgang til balkongen. Veggene har lyse panelplater og gulvet har trestavs eikeparkett.

Kjøkken
Kjøkkeninnredningen er fra Marbodal - hvit, enkel og funksjonell. Skap og skuffer har glatte fronter og benkeplaten er i grå laminat. Det er nedfelt oppvaskkum i stål, og under benken er det nisje for oppvaskmaskin. Videre er det tilrettelagt for integrering av koketopp og stekeovn. Over kjøkkenbenken er det belysning og veggen har kitchen board med flismønster. En slimline avtrekksvifte er montert i overskap.

Bad
Leiligheten har et delikat baderom med hvite baderomsplater med flismønster på veggene og grå fliser på gulvet. Badet har varmekabler i gulvet, LED downlight i himling og avtrekk via det balanserte ventilasjonsanlegget. I et rett dusjhjørne med innfellbare glassdører er gulvet nedsenket.

Badet er ellers utstyrt med vegghengt toalett, opplegg for vaskemaskin, samt baderomsmøbel fra Villeroy & Boch med skuffer og heldekkende servant.

Soverom og garderobe
Leiligheten har et romslig soverom med adkomst fra gangen. Rommet har parkett, lyse panelplater samt to innganger, en på hver side av det som er tenkt som sengeplass. For ytterligere lagringsplass medfølger det en disponibel bod på ca. 5 kvm.

Oppvarming - teknisk

Leiligheten har oppvarming via jordvarme med vannbåren varme via radiatorer, på badet er det elektrisk gulvvarme. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for godt inneklima med avtrekk fra kjøkken og bad, og tilluft til soverom og stue. I kjøkkenet er det avtrekksvifte i overskap. Varmtvann leveres fra fjernvarmeanlegg.

Parkering / Garasje

Det medfølger bruksrett til parkeringsplass i garasjekjeller. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt/hage

Fra stuen er det utgang til en romslig, sørvendt balkong. Rekkverket er i glass, men mot naboleiligheten er det høy levegg som gir privatliv på egen uteplass. Det er montert utelys og stikkontakt på vegg.

Sameiet har et hyggelig tun med samlingsplass bestående av benker og bord, samt lekeplass med huske, sandkasse og klatrestativ. Grøntareal rundt og mellom byggene gjør det ekstra pent.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter diss

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp i flg. Eidsvoll kommune.
Vannmåler er installert.
Statsrådvegen er en privat vei -  leiligheten er med i Nordre Statsrådsveg veilag (inkl i felleskostnadene).
Sundbyvegen er fylkesvei.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Boligblokk BT2 Statsrådvegen 122 A-K datert 08.12.2021. i flg. Eidsvoll kommune.
Gjenstående arbeid: Ferdigstillelse av boligblokk BT3.
Frist for ferdigstillelse av gjenstående arbeider: 01.01.07.22 (søkers estimat for søknad om ferdigattest)

Verdi ved skattefastsetting

Verdi ved skattefastsetting (tidligere ligningsverdi) er p.t. ikke fastsatt. Verdien fastsettes av Skatteetaten etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - småhusbebyggelse og blokkbebyggelse.
Navn på reguleringsplan: Detaljregulering for gbnr. 97/9 + 42, Sandhaugen.

Eiendommen er berørt av kulturhistorisk landskap (fra Tingvoll til Eidsvoll Verk langs Andelva.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.
Godkjent regnskap og siste fremlagte årsmelding foreligger ikke da det er et helt nytt sameie ifg forretningsfører.

Faste, løpende kostnader

Kr. 2 329,- pr. Mnd.
Fellesutgifter som inkluderer: Inkl: Forretningsfører, styrehonorar, grunnpakke tv og internett, varmtvann og fyring, felles veilag og likehold av fellesområder.

Felleskostnader: 1.950,-
Tv og bredbånd: 379,-

Andre faste utgifter:
Estimert strømforbruk foreligger ikke. Antall kWh og strømpris kan variere etter forbruk, pris og antall personer i husstanden.
Kommunale avgifter Kr. 12 000 pr. år Inkl: vann, avløp og renovasjon. Vann etter forbruk.
Eiendomsskatt: 3år med fritak ifg Eidsvoll kommune. Vil bli fakturert eier. Satsen er pr d.d 1,9 promille.
Forsikring i Eika Forsikring AS , kr ,- (polisenummer 6839445)
Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 690 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 67 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 690 000,-))
78 620,- (Omkostninger totalt)
2 768 620,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Sameiet har ikke lån.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte arealoppmåling. Det er ikke tilstandsrapport på leiligheten.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ingen krav til konsesjon eller odel knyttet til salg av denne boligen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Boligkjøperforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på help.no. Meglerforetaket mottar kr 1400,- / 2100,- / 3100,- pr tegnet forsikring.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12. Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept. Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør 1,5 % provisjon av salgssum. Som tillegg til provisjonen tilkommer kr 68 422,- samt samlede utlegg kr 585,-.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale honorar stort kr 14 990,-, +  påløpte tillegg begrenset til kr 68 422,- samt evt påløpte utlegg begrenset til kr 585,-.

Vedlegg til salgsoppgaven

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Opplysningsbrev fra forretningsfører Vedtekter og eventuelle husordensregler Årsregnskap / budsjett Budskjema Energiattest Tilstandsrapport Meglers verdivurdering Egenerklæringsskjema selger Viktig informasjon til kjøper og selger

Finn.no: Lokalområde

Eidsvoll Verk