Klikk for galleri

Flott prosjektert arkitekttegnet familiebolig. Høy standard over 3 plan med eksklusive løsninger. Sentral beliggenhet.

X
Viken – Lillestrøm

Fletsteins gate 3B

Viken – Lillestrøm

Fletsteins gate 3B

Prisantydning
9.990.000,-
Bruksareal
204m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler / Partner
91 60 30 74
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF
40 84 00 56
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Kristin Pettersen

Eiendomsmegler / Partner
PrivatMegleren Lillestrøm

Torkild Vinje

Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Lillestrøm
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

24-19-0731

Eiendomstype

Tomannsbolig

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 81 Bnr. 1802 Snr. 2 i Lillestrøm kommune

Byggeår

2020

Areal

Bruksareal: 204 kvm, Bruttoareal: 266 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 716 kvm

Velkommen til visning!

I Fletsteins gate 3 skal det bygges en lekker, vertikaldelt tomannsbolig med gangavstand til Lillestrøm Stasjon. Boligen bygges i henhold til TEK17 med moderne stil og eksklusive løsninger. Her får du blant annet eikeparkett, delikate bad, balansert ventilasjon m/varmegjenvinning, kjøkken fra Kvik, integrert garasje m.m. Det blir også solrike uteplasser og romslige hager.

Beliggenheten er upåklagelig, perfekt for barnefamilier og pendlere. Det er en kort spasertur til Lillestrøm sentrum, togstasjon og alt av skoler. Toget til Oslo tar ca. 10 minutter.

Boligene går over tre etasjer og første etasje har entré, bad og mastersuite. Sistnevnte har bad, walk-in closet og dør ut. I andre etasje blir det stue og kjøkken i delvis åpen løsning - et nydelig rom med peisovn og utgang til terrasse. Tredje etasje får bod, bad og tre soverom.
Mastersuite i 1. etg. kan etter ønske også gjøres om til praktikantdel.

Entreprenør/Arkitekt

Boligen leveres av Familiehus. Familiehus er totalentrepenør og håndterer hele byggeprosessen fra prosjektering til oppføring og ferdistillelse.
Med et bredt sammensatt og tverrfaglig kompetansemiljø med totalt 400 ansatte, har Familiehus siden 2010 opparbeidet seg posisjonen som Norges mest fremgangsrike boligleverandør.

Husene er arkitekttegnet av rak arkitektur. Populære rak arkitektur har gjennom de siste årene opparbeidet seg en spennende portefølje bestående av funkisboliger, strandhytter i bl.a Nes strandhager og boligblokker som Homla Hageby.

Hvorfor kjøpe nytt?

- Boligen er i forskriftsmessig stand med mange års reklamasjonsfrist.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er svært lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.

Kort fortalt

- Prosjektert vertikaldelt tomannsbolig.
- Meget pene, arkitekttegnede boliger.
- Boligene bygges i henhold til TEK17.
- 4 soverom og 3 bad.
- Begge får integrert dobbeltgarasje.
- Tomten har gode lys- og solforhold.
- Barnevennlig, attraktiv beliggenhet.
- Praktisk planløsning med tre etasjer.
- Utgang til uteplass fra alle etasjene.
- Balkong på 16 kvm (plass til sofa og spisegruppe + grill etc).
- Entré med gulvvarme i første etasje.
- Lekker stue/kjøkken i andre etasje.
- Kjøkken får valgfri Kvik-innredning.
- Rommet får stemningsfull peisovn.
- Fire store soverom, tre i tredje etasje.
- Mastersuite/tv-stue i første etasje.
- Med bad, walk-in closet og dør ut.
- Tre delikate bad med dusjhjørner.
- To har opplegg for vaskemaskin.
- Balansert ventilasjonsanlegg.
- Anlegget har varmegjenvinning.
- Sikringsskap med automatsikringer.
- Mastersuite i 1. etg. kan etter ønske også gjøres om til praktikantdel.

Standard

Entré
Boligene får inngang i første etasje, hvor en romslig entré/hall ønsker deg velkommen. Entreen får fliser på gulvet av type 60X60 FK Ergon Architect Resin London Smoke Nat, og veggene males i en lys, valgfri farge. Det blir varme i gulvet. Himlingen sparkles og males hvit, og det monteres downlights. Det vil være god plass for skyvedørsgarderobe eller lignende i entreen. 

Stue og kjøkken
Boligene får en nydelig stue i andre etasje, med delvis åpen løsning inn mot kjøkkenet. Rommet får eikeparkett på gulvet, lysmalte vegger og store vindusflater. Vinduer på tre sider vil gi et flott gjennomlys, og det blir utgang til terrasse fra kjøkkensiden på 16 kvm med plass til sofa og spisegruppe + grill etc. Her kan du enkelt ta med måltidene ut på varme dager. Midt i rommet monteres en stemningsfull peisovn for ekstra varme og hygge. I tillegg er det åpen løsning mellom 2. og 3. etasje som vil gi en veldig god romfølelse. Fra middagsbordet vil man få takhøyde helt opp til takvindu i 3.etasje.

Kjøkkeninnredningen leveres av Kvik - valgfritt til en verdi av kr 93750,-. Store vinduer over deler av benken vil sørge for ekstra arbeidslys. Det er god plass for innredning, så her kan du bygge et lekkert kjøkken med god benke- og skapplass. Den åpne løsningen inn mot stuen gir en romslig og sosial romfølelse.

Bad/wc/vaskerom
Det blir tre bad i boligen. Det ene badet ligger i første etasje, i forbindelse med et stort soverom/tv-stue, og det andre ligger i første etasje i tilknytning til entré/hall. Det tredje badet ligger i tredje etasje, mellom soverommene. Alle badene får 60x60 fliser på gulvet og veggene av typen Ergon Architect Resin London Smoke Nat.

I tillegg får rommene gulvvarme, downlights og et Aqualux Spring vegghengt toalett. Innredningen vil bestå av en heldekkende servant med underskuffer, og det monteres speil med belysning over servanten. Alle dusjhjørnene får dusjvegger/dører av glass, og både servantkran og dusjgarnityr leveres i sort matt. To av badene får opplegg for vaskemaskin.

Soverom og garderobe
Eneboligen får fire soverom - ett i første etasje og tre i andre etasje. Alle soverommene får eikeparkett på gulvet, og veggene males i en valgfri lys farge. Rommene i tredje etasje er på henholdsvis 11,9, 11,9 og 14,6 kvm, og alle har takvindu. De to minste rommene har utgang til balkong. Soverommet i første etasje er 14,6 kvm og får walk-in closet, eget bad og egen utgang til hagen. I tillegg får boligen lagringsbod i tredje etasje.

Mastersuite i 1.etg. kan om ønskelig gjøres om til praktikantdel iflg. selger.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, barnevennlig og meget sentralt boligområde på Vigernes i Lillestrøm kommune. Lillestrøm er Norges niende største kommune og besto tidligere av Sørum, Fet og Skedsmo.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt alt av bymessige fasiliteter og fritidstilbud. Rett ved boligen ligger idylliske Sørumsparken, med lekeplass, benker, gazebo, trær og fine plenområder med mer. Det er også kort vei til St. Sunnivas plass, en liten perle av en skøyteplass. Her kan kalde vinterdager tilbringes med skøyter, kakao, venner og familie.

På kulturfronten står Lillestrøm for store nysatsinger og kan by på et rikt uteliv. I tillegg har Syklistenes Landsforeningen kåret Lillestrøm til landets beste sykkelby to år på rad. Det er kort gangavstand til Lillestrøm Idrettspark med blant annet Skedsmohallen, Romerike friidrettstadion, LSK-hallen og Lillestrøm Tennishall.

Åråsen stadion og Sørum gård ligger også i nærheten. Andre veien, ved Nitelva, finner du Nebbursvollen Friluftsbad, byens populære badested med basseng, vannsklier, grøntområder, kiosk m.m. Vigernes har også nærhet til idylliske tur- og rekreasjonsområder ved Øyeren og rundt Nitelva.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000 og Kiwi. Coop Obs Hypermarked er også et populært handlested i kommunen. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Lillestrøm Torv og de øvrige handlegatene i Lillestrøm sentrum et rikt og variert utvalg av butikker. Det er også kort vei til Strømmen Storsenter, landets mest innholdsrike kjøpesenter.

Området byr på offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste bussholdeplass ligger drøye 200 meter unna, og det er få minutters gange til Lillestrøm stasjon. Toget har en reisetid på ca. 10 min til Oslo S og ca. 12 min til Oslo Lufthavn. Med bil tar det ca. 8 min til Strømmen, 10 min til Lørenskog, 23 min til Oslo S og 35 min til Oslo Lufthavn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Vigernes barneskole og til Kjellervolla ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, blant annet Lillestrøm og Skedsmo Videregående, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. OsloMet - storbyuniversitetet har avdeling på Kjeller.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 204 kvm, Bruttoareal: 266 kvm

1.Etasje: 43,5 kvm BRA + Garasje 35,7 kvm
2.Etasje: 72,6 kvm BRA + Balkong 15,7 kvm
3.Etasje: 60,3 kvm BRA + Balkong 2,6 kvm

Innhold

1. etasje: Entré/hall, tv-stue/soverom, walk-in closet/bod og 2 bad.
2. etasje: Kjøkken og spisestue.
3. etasje: Trapperom, bad, bod og 3 soverom.

Tilvalg

Erfaringsmessig vet vi at de fleste ønsker å sette sitt personlige preg på boligen. Avhengig av hvor langt vi har kommet i byggeprosessen har du mulighet til dette gjennom en rekke tilvalg. Boligene oppføres allerede med meget eksklusive løsninger, men du kan blant annet velge type parkett, fliser, farger og lignende.

Oppvarming

Boligene vil varmes opp med elektrisitet, herunder gulvvarme. I tillegg monteres det peisovn i stuen, type Curve 100 fra Peisselskabet eller tilsvarende. Det elektriske anlegget får selvfølgelig automatsikringer. Boligene får også balansert ventilasjon med ca. 85% varmegjenvinning, og det monteres en 200 liters varmtvannsbereder.

Parkering / Garasje

Begge boligene får integrert dobbeltgarasje, og det blir også parkeringsmuligheter på tomten. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Privatmegleren. Velkommen til visning!

Uteområde

Eiendommen rundt boligene vil har god plass for hage og fine uteplasser. Tomten ligger fint plassert med gode sol- og lysforhold. Beliggenheten er meget barnevennlig, så i tillegg til hagen har barna flere koselige lekeområder og parker i nærheten.

Fra boligenes stue/kjøkken er det utgang til en stor, overbygd terrasse på 15,7 kvm. Her blir det god plass for utemøbler, grill med mer, og det lune overbygget gjør at uteplassen kan nytes selv om været er litt ruskete. I tillegg er det utgang fra to av soverommene i tredje etasje til en luftebalkong på 2,6 kvm.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Vei/Vann/Avløp vil bli tilknyttett offentlig nett.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det skal foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overtagelse. Dette er selgers ansvar.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Faste, løpende kostnader

Faste utgifter:
Strømutgifter er ikke opplyst da eiendommen ikke er oppført enda.
Kommunale avgifter er ikke opplyst av Lillestrøm kommune da eiendommen ikke er oppført enda.
De kommunale avgiftene vil bli beregnet etter målt forbruk.
Selger må holde eiendommen forsikret frem til overtagelse, etter dette tegner kjøper forsikring.

Andre utgifter:
Eiendomsskatt er ikke fastsatt.

Oppgjør

Forskudd på 10% av kjøpesum innbetales så snart kjøpekontrakt er signert.
Det skal stilles garanti iht bustadoppføringslova §12.
Resterende kjøpesum må innbetales til klientkonto senest 3 virkedager før overtagelse.

Finansiering

Det forutsettes at skriftlig dokumentasjon på finansiering fremlegges av kjøper.
Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 990 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 66 250,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 2 650 000,-)) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 67 420,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 057 420,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det er ingen krav til konsesjon eller odel knyttet til salg av denne boligen.

Planlagt overtagelse

Boligen er estimert ferdigstilt 1.kv. 2021. Dette er ikke å anse som en bindende frist for overtakelse av boligen.
Det vil 6 måneder før ferdigstillelse av boligen bli angitt sannsynlig periode for ferdigstillelse/overlevering.
Senest 2 måneder før ferdigstillelse av boligen vil selger meddele kjøper skriftlig om endelig overtakelsesdato, som vil være å regne som en frist for å ha boligen ferdig iht. bustadoppførigslova.

Som følge av Coronaviruset gjøres det oppmerksom på at det kan oppstå utfordringer knyttet til leveranser og forsinkelser som følge av endrede betingelser i leverandørkjedene og nasjonale og internasjonale tiltak og retningslinjer/råd. Selger vil forholde seg til retningslinjer gitt av Folkehelseinstituttet og/eller andre relevante nasjonale instanser.

Selgers forbehold

Leveransebeskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningens viktigste bestanddeler og funksjoner. Det kan forekomme avvi mellom leveransebeskrivelsen og plantegninger og illustrasjoner. I slike tilfeller er det alltid leveransebeskrivelsen som gjelder. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveransen, slik som møblering, fargevalg, dør og vindusform, bygningsmessige detaljer, f.eks. fasadedetaljer på fellesarealer, materialvalg, blomsterkasser, beplantning, fargesetting osv.
Videre kan vindusplasseringen i den enkelte enhet avvike noe fra de generelle planer, som følge av bla. den arkitektoniske utformingen av bygget. Det vil også kunne forekomme nødvendige innkassinger, for eksempel for å skjule tekniske anlegg, rør/kanalføringer og lignende.

Det tas forbehold om at mindre justeringer av arealet kan forekomme, samt endring av matrikkel, adresse og endelig eiendomsgrense. Alle perspektiver og illustrasjoner og møblerte planskisser i alt salgsmateriell er ment å gi et inntrykk av en ferdig bebyggelse og det kan ikke meldes inn krav basert på disse. Det tas forbehold om eventuelle feil i prospektet. Plantegningene er av illustrativ karakter og må ikke benyttes som grunnlag for bestilling av innredning eller møbler, mindre avvik kan forekomme. På tegningene kan det også være angitt et romareal som er nettoareal innenfor rommets omsluttende vegger. Areal oppgitt i plantegninger er veiledende. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er ca. angivelser basert på boligens byggetegninger.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Regler om budfrister i Eiendomsmeglerloven kommer ikke til anvendelse da selger ikke er forbruker.
Selger står fritt til å akseptere eller avslå ethvert bud, herunder bestemme om de vil akseptere salg til selskaper samt om de vil akseptere salg av flere enheter til samme kjøper. Merk at eierseksjonsloven ikke gir anledning til kjøp av flere enn to boligseksjoner i samme sameie.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Finn.no: Lokalområde

Vigernes