Klikk for galleri

Nyoppført og romslig 4-roms leilighet med heis, garasje og solrik veranda. Meget sentral beliggenhet

Nyoppført og romslig 4-roms leilighet med heis, garasje og solrik veranda. Meget sentral beliggenhet

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Gausdal

Fargerivegen 6

Prisantydning3.800.000,-Felleskostnader1.917,-Primærrom82m2Soverom2
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-22-0477

Eier

Vinger Bolig AS v. Tom Andre Ryen

Eiendomstype

Leilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 225 Bnr. 115 Snr. 16 i Gausdal kommune
Ideell andel: 992/1253

Etasje

2

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 82 kvm
Rom som er P-rom: Entré, stue, kjøkken, bad, 3 soverom.

Tomtetype/areal

Fellestomt / 4475 kvm

Forretningsfører

BOLIGBYGGELAGET USBL

Beliggenhet

Leiligheten ligger svært sentralt til på Segalstad Bru .Leilighetsbygget ligger ned mot elva Jøra og har en rolig beliggenhet som innerste tomt i blindveg, med svært gode sol- og utsiktsforhold. Fra eiendommen er det umiddelbar nærhet til flere sentrumsfasiliteter som matvare- og sportsbutikk, vinmonopol, apotek, bensinstasjon, etc. Det er gode kommunikasjonsmuligheter til Lillehammer med bussholdeplass 200m fra eiendommen. Videre er det også kort avstand til Gausdal videregående/Gausdal Arena, med et stort aktivitetsområde, samt kommunesenteret med helsestasjon og legesenter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Nærområdet består både av leiligheter og næringsbebyggelse. Det er flotte turområder i et rikt kulturlandskap i umiddelbar nærhet. Ellers er det en kort biltur til flotte turstier på f.eks. Skeikampen, Kjølen eller Gausdal Vestfjell.

Bygninger

Boligen er en del av prosjektet Segalstad Hage som består av to byggetrinn fordelt over to bygg. Leiligheten ligger i 2. etasje i bygget lengst sør. Parkering og sportsbod i garasje på bakkeplan, hvor det medfølger en oppstillingsplass pr. leilighet. Felles personheis gir tilgang fra garasjeanlegg og til leilighetene.

Byggemåte

Bygget er reist på søyler som strekker seg opp fra betongdekke, som er direkte fundamentert til fast grunn. Yttervegger vil bli oppført etter gjeldende forskrifter med utvendig stående trekledning. Alle etasjeskiller består av hulldekkeelement i betong med brann og lydkrav etter gjeldende forskrifter. Vegger mellom enhetene  er utført med brann og lydkrav. Innvendige vegger i leiligheter er utført som lette stenderverksvegger. Balkonggulv er av betong, med rekkverk i glass. Heis direkte fra garasjeanlegg og opp til alle leilighets plan.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 82 kvm
Rom som er P-rom: Entré, stue, kjøkken, bad, 3 soverom.

Innhold

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere denne nyoppførte og attraktive leiligheten, med sentral beliggenhet på Segalstad Bru. Boligen inneholder:

* Entré
* Stue
* Kjøkken
* 3 Soverom
* Bad
* Teknisk rom m/ opplegg for vaskemaskin

* Solrik veranda
* Parkering og bod i felles garasjeanlegg

Standard

Moderne toppleilighet med attraktiv beliggenhet sentralt på Segalstad Bru. Boligen har et moderne og tidsriktig uttrykk med en god og arealeffektiv planløsning. Det er gjennomgående god standard med bl.a. 3-stavs eikeparkett, god takhøyde og stor vindusflater. Her kan du sikre deg god bokvalitet med lett adkomst til alle fasiliteter på Segalstad Bru.

Stue og kjøkken ligger i åpen løsning. Den romslig stua gir gode mulighet for flere møbleringsalternativer, og inndelinger av rommet. Her kan man senke skuldrene og nyte utsikten gjennom boligens store og vindusflater. Det er direkte utgang til solrik veranda - perfekt for lyse dager og sene sommerkvelder.

Kjøkkeninnredningen fra Designa har over- og underskap med mørke, glatte fronter. Kjøkkenet har integrert induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap. Laminat benkeplate med nedfelt benkebeslag med kran. Et delikat og luftig kjøkken med godt med skap- og benkeplass.

Stilrent bad med mørke 33x33 fliser på gulv og lyse 30x60 fliser på vegg. Badet er innredet med dusjhjørne med innfellbare dører i glass med vegghengt dusjutstyr, vegghengt toalett med innebygget sisterne, samt servant- og speilskap i glatt utførelse. Heldekkende servantplate med ettgreps kran. Et moderne og innbydende bad med behagelig gulvvarme.

Boligen har 3 gode soverom med god størrelse. Begge rommene har god plass til senge- og garderobeløsninger.

Utstyr

Blant leilighetenes mange kvaliteter kan vi nevne;
* Heisadkomst til samtlige etasjer.
* Felles garasjeanlegg med boder.
* Meget sentralt beliggende i grønne og solrike omgivelser.

Møblering

Leiligheten selges umøblert.

Parkering / Garasje

Leiligheten har egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg på nederste plan. Det blir gjesteparkering på gårdsplass som er felles for alle leilighetene. Det er egen bod i forbindelse med parkeringsplassen.

Adkomst

Fra Lillehammer: Kjør Rv 255 mot Gausdal og følg denne til Segalstad Bru og ta til venstre over brua og deretter første til venstre inn mot KIWI og REMA 1000. Leilighetsbygget er da prosjektert på tomten ved siden av KIWI.

Beskrivelse av tomt

Tomten er på 4 475 kvm og disponeres av seksjonseierne i henhold til seksjoneringssøknad eller sameievedtekter.
Felles tomt for sameiet. Fellesområdene vil bli opparbeidet med grøntarealer. Adkomstveier til innganger vil bli i asfalt, plasstøpt betong og/eller grus.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig veg, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det er utsted midlertidig brukstillatelse for leilighetene i Fargerivegen 6, datert 23.09.2022.

Midlertidig brukstillatelse er gitt på følgende vilkår:
1. Flettverksgjerde mellom gangveg og elva vil bli montert innen 21.11.2022
2. Gjenstående fasadearbeider utføres innen 21.11.2022
3. Grøntarealer utføres innen 21.11.2022

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Området hører inn under Kommunedelplan for Segalstad Bru og reguleringsplan for "lillehammergrense - Segalstad Bru". Eiendommen er pr i dag regulert til kombinert bebyggelse. Områderegulering Segalstad Bru ble vedtatt av kommunestyret den 29.11.2018, sak 66/18.

Kopi av gjeldende reguleringsplan med bestemmelser følger som vedlegg til nøkkelinformasjon.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Energiforbruk og strømkostnad

Strømkostnad vil variere ut ifra bruken av leiligheten. Leiligheten er nyoppført - vi har ikke statistikk på strømforbruk.

Andre faste løpende kostnader

* Kommunale avgifter, kr. 7 328,- pr år. I dette beløpet inngår abonnement og forbruk for vann og avløp og renovasjon.

* Fellesutgifter: 1 917,- pr. mnd.

* Innboforsikring.

Andel fellesgjeld / formue

Andel fellesgjeld kr. 0,- / Andel fellesformue kr. 0,- pr ifølge forretningsfører. Andel fellesgjeld og evt. formue overtas av kjøper.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

3 800 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
95 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 800 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 300,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
105 642,- (Omkostninger totalt)
3 905 642,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum fremtil overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 49 990,- av oppnådd totalpris, inkl. mva. Sum tillegg stipulert til kr 40 348,-. Direkte utlegg kr 585,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale kr 9 900,- + tillegg/utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Egenerklæringsskjema selger
Informasjon fra Gausdal kommune
Tinglyste dokumenter
Viktig informasjon til kjøper og selger
Budskjema