Klikk for galleri

Nyoppført og påkostet hytte i populære Kjoslia med fantastisk utsikt mot Skeikampen - 3 soverom - Energieffektiv

Nyoppført og påkostet hytte i populære Kjoslia med fantastisk utsikt mot Skeikampen - 3 soverom - Energieffektiv

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Gausdal

Kjoslia 140

Prisantydning4.190.000,-Primærrom69m2Bruksareal72m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

55-22-0347

Eier

Tydahl AS

Eiendomstype

Hytte

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 201 Bnr. 88 i Gausdal kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 72 kvm
Rom som er P-rom: Stue, kjøkken, bad, 3 soverom, WC-rom

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 534 kvm

Destinasjon

Skeikampen

Beliggenhet

Eiendommen er en del av ei nyere hyttegrend i Kjoslia på Skeikampen. Fra hytta har man panoramautsikt mot Skeikampen og fine solforhold. Fra eiendommen er det kort avstand til preparerte skiløyper og turstier som innbyr til spektakulære naturopplevelser sommer som vinter. Fra eiendommen er det kort avstand til alt av fasiliteter på Skeikampen. Nyoppførte Skeiporten med sports-, dagligvare-, og interiørbutikk, ligger ved innkjørselen til feltet.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Hver årstid har sin sjarm og på Skeikampen finnes det uteaktiviteter for store og små om våren, sommer, høst og vinter. Skeikampen er viden kjent for sine fine sykkelstier, seterveier og fjellveier, og byr på et flott sykkelterreng enten du ønsker utfordrende traseer og spenning, eller skal på en rolig sykkeltur med familien. Foretrekker du å gå, er fjellene rundt Skeikampen et populært turområde. Naturen veksler mellom snaufjell og frodig høyfjellsterreng og fra toppen av Skeikampen kan man se helt til Jotunheimen og Mjøsa. Det er flere fiskevann i området for de som ønsker å prøve fiskelykken, og fine badeplasser med mulighet for grilling, lek og avslapping.

På Skeikampen kan du spille golf på Nordens høyestliggende 18-hulls golfbane. Skei Golfklubb sin 18-hullsbane ligger 900 moh i et vakkert seterlandskap. Nærheten til serveringssteder og fasiliteter er det mange som setter ekstra stor pris på, med bl.a. Skei Appartement/Skeistua og Segalstad Seter med dagligvareforretning som er åpent hver dag.

På vinterstid er Skeikampen et av Norges mest snørike områder. Dette er kjent som kanskje Norges flotteste langrennsområde med ca. 220 km maskinpreparerte løyper med stor variasjon på løyper for alle ferdigheter og værforhold. Terrenget er variert med høyfjell og skog. Løypenettet er knyttet sammen med Peer Gynt skiregion og Kvitfjell.

Skeikampen har et flott, moderne alpinanlegg med 11 heiser og 21 nedfarter. Det er bl.a. 8 seter stolheis rett til toppen, samt gode off-pist muligheter. Det er lagt ned mye ressurser i et topp moderne parkanlegg for twintip og snowboard. Skeikampen har ved flere anledninger vært treningsarena for landslaget i slopestyle, hvor både tidlig snø og sikre snøforhold har vært av stor betydning for at skiforbundet har valgt Skeikampen som arena.

Bygninger

Nyoppført, frittstående hytte.

Byggemåte

Hytta er fundamentert på støpt ringmur med plate på mark av støpt betong. Videre er hytta oppført med yttervegg i trekonstruksjon med stående utvendig trekledning. Bygget har en mønet takkonstruksjon, tekket med torv.

For ytterligere informasjon se selgers egenerklæringsskjema.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 72 kvm
Rom som er P-rom: Stue, kjøkken, bad, 3 soverom, WC-rom

Innhold

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere denne moderne og stilrene hytta med sentral beliggenhet på Skeikampen, som inneholder:

* Entré
* Stue
* Kjøkken
* Bad
* 3 soverom
* WC-rom
* Teknisk rom / garderobe

* Romslig terrasse
* Utvendig bod

Standard

Velkommen til fjells, og naturskjønne omgivelser på Skeikampen. Her venter skiløyper og flott fjellnatur rett utenfor døra. Hytta holder gjennomgående høy standard og er gjennomført med et flott, slitesterkt gulv og pent behandlet panel. I tillegg er det gjort flere tilvalg på elektro-leveranse med blant annet internettstyring, rikelig med downlights samt oppgraderte hvitevarer på kjøkken.

Stua er romslig med store vindusflater som bidrar til godt med lys inn i hytta og flotte solforhold fra sofakroken. Rommet har god takhøyde, som sammen en effektiv peisovn bidrar til å sette den rette hyttestemningen. Her er det god plass til både sofakrok, spisebord og øvrig møblement. Fra stua er det direkte utgang til solrik terrasse.

Elegant kjøkken med velutstyrt og påkostet innredning med mørke, profilerte fronter. Kjøkkenet har integrerte hvitevarer som består av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kombiskap med kjøl/ frys.En flott halvøy gir et praktisk skille mellom stue og kjøkken, samt ytterligere skap og benkeplass.  Et delikat og praktisk kjøkken for den matglade.

Hyttas tiltalende bad er innredet med mørke fliser på gulv og panel på vegg. Badet er innredet med pent, håndlaget baderomsmøbel med servant og vegghengt speil. Her er det også dusjhjørne med dør i glass, vegghengt dusjutstyr og vegghengt toalett. Varme i gulv gjør dette til et forfriskende bad å starte dagen på. Hytta har også et praktisk, separat WC-rom.

Hytta har 3 gode soverom i lik utførelse som resten av hytta. Rommene har god plass for både senge- og garderobeløsninger.

Utstyr

* Internettbasert styringssystem for varme som bidrar til å minimere strømkostnadene.
* Sonos HIFI system

Møblering

Inventar og møbler kan medfølge. Avtales nærmere med selger.

Oppvarming

Hytta varmes opp gjennom vedfyring på stue og gulvvarme i entré, gang og bad. Øvrig oppvarming gjennom panelovner. Styring av varmekabler og ovner kan gjøres via en telefon-app over internett. Dette gjør hytta energieffektiv, samt at det behagelig å ankomme ferdig oppvarmet hytte.

Parkering / Garasje

Parkering på egen tomt.

Adkomst

Skeikampen ligger kun 2,5 times kjøring fra Oslo. Fra Lillehammer kjør RV 255 mot Gausdal og følg denne ca. 20 km til Segalstad Bru i Østre Gausdal. Fortsett her rett fram på RV 254. I Svingvoll, ta av til Skei på venstre hånd og følg Skeisvegen til du ser "Skeiporten" på venstre side. Hold venstre i veiskillet og følg vegen videre i ca. 700m. Ta så til venstre og etter en høyresving vil du se hytta på høyre hånd, merket med PrivatMegleren Lillehammer plakat.

Beskrivelse av tomt

Solrik, eiet  tomt med umiddelbar nærhet til preparerte skiløyper, tur- og sykkelstier. Flotte sol- og utsiktsforhold. Gruset gårdsplass.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ved fradeling/etablering av nye tomtefelter følger det automatisk over en del tinglyste erklæringer fra hovedbøl/eiendommen.

Vei / Vann / Avløp

Privat veg. Offentlig tilknyttet vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest for hytta, datert 23.08.2022. Denne følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi. Det foreligger ikke ligningsverdi for 2018 på eiendommen da den ble ferdigstilt i 2022.

Reguleringsforhold

Gjeldende plan for området er "REGULERINGSBESTEMMELSER FOR KJOSLIA 1" vedtatt 21.06.2018 og ligger i et område avsatt til fritidsbolig, trafikkforhold, friområder m.m.  Reguleringsplan med bestemmelser følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Energiattesten følger som vedlegg til salgsoppgaven.

Andre faste løpende kostnader

* Kommunale avgifter:
Det ilegges ikke årlige avgifter før bygget er tatt i bruk, har midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest.
I de kommunale avgiftene vil følgende være inkluder: Eiendomsskatt, renovasjon, brannsyn/feiing, abonnementsgebyr og forbruk vann og avløp.


* Strøm, kostnad vil variere ut ifra bruken av hytta. Hytta er nyoppført - vi har ikke statistikk på strømforbruk.
* Forsikring av bygg og innbo. Selger opplyser om en kostnad på ca. kr. 2 700,- pr. år.
* Evt. TV/Internett.
* Velforeningsavgiften inkl. brøyting ca.3 000,-.
* Løypeavgift 1 500,-.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. PrivatMegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. PrivatMegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 190 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 18 750,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 750 000,-)) 16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
36 592,- (Omkostninger totalt)
4 226 592,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Ingen restriksjoner.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjonsplikt eller odelsrett på denne eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med selger. Hytta er klargjort for overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet ikke boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Garanti etter buofl. § 12 skal stilles dersom avtale inngås innen seks måneder etter ferdigstillelse, jf. avhl. § 2-11. Garantien skal tilsvare min 3 % av kjøpesum fremtil overtagelse og minst 5 % i fem år etter overtagelse.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMegleren "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag og utlegg betales av selgeren og utgjør: 1,4 % av oppnådd totalpris, minimum kr 54 900,- inkl. mva. Sum tillegg stipulert til kr 45 124,-. Direkte utlegg kr 585,-. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selgere betale kr 9 900,- + tillegg/utlegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Arealoppmåling
Egenerklæringsskjema selger
Energiattest
Informasjon fra Gausdal kommune
Tinglyste dokumenter
Viktig informasjon til kjøper og selger
Budskjema

Finn.no: Lokalområde

Skeikampen