Klikk for galleri

Moderne og innholdsrik kjedet enebolig over to plan under oppføring i attraktivt område - 3 sov - 2 bad

Moderne og innholdsrik kjedet enebolig over to plan under oppføring i attraktivt område - 3 sov - 2 bad

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Lillehammer

Lensmann Fliflets veg 4B (nord)

Prisantydning7.350.000,-Primærrom107m2Bruksareal116m2Soverom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Selger/Utbygger

Ersgaard Bolig AS

Oppdragsnummer

55-20-0289

Eiendomstype

Enebolig i kjede

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 52 Bnr. 154 i Lillehammer kommune.

Eiendommen skal seksjoneres og hver boenhet får et eget seksjonsnummer.

Etasje

Enebolig i kjede over to plan

Byggeår

Byggestart i 2022, ferdigstillelse i 2023

Areal

Arealer:
Bruksareal: 116,7 kvm
Primærrom: 111,3 kvm
Totalt bruksareal inkl. carport, sportsbod og overbygd areal: 153 kvm

Tomtetype/areal

Felles eiet tomt / 1 007,5 kvm

Velkommen til Lensmann Fliflets veg 4

PrivatMegleren Lillehammer har gleden av å presentere denne flotte og innholdsrike boligen under oppføring, med attraktiv beliggenhet i nordre bydel. Boligen som er tilgjengelig ligger lengst nord på tomten. Her får man en bolig med god standard, hvor det er lagt vekt på gode materialer, kvaliteter og smarte løsninger. Eneboligen får moderne fasade og store vindusflater som skaper gode lysforhold.

Boligen vil inneholde blant annet 3 romslige soverom, bad i hver etasje og gode oppholdsrom som er godt tilrettelagt for hyggelige sammenkomster. Solrike og fine uteplasser på bakkeplan og i 2.etasje, samt biloppstillingsplass i egen carport med bod i bakkant.

Dette er et populært og ideelt boligområde for barnefamilier så vel som for den som ønsker å bo sentralt men tilbaketrukket, i rolige omgivelser.

Høydepunkter:
- Moderne fasader
- God og oppgradert standard med hensyn til materialvalg, innredning og utstyr
- Kjøkken i åpen løsning med innredning fra Strai
- Store, luftige oppholdsrom med gode møbleringsmuligheter
- Peisovn i stuen
- Store vindusflater og gode lysforhold
- Utgang via skyvedør fra ene soverom til solrik terrasseplatting på bakkeplan og felles hage
- Balkonger med glassrekkverk i i 2.etasje og platting i 1 etg. Balkong i 2 etg blir tett gulv.
- Enstavs eikeparkett
- Sparklet og malt gips på innvendige vegger og i himling
- Balansert ventilasjon
- Carportplass til hver boenhet
- Sportsbod i bakkant av carporten

Beliggenhet

Eiendommen har attraktiv beliggenhet i nordre bydel, ca. 1,5 km nord for sentrum og gågata. Dette er et veletablert boligområde med gangavstand til skoler, barnehager samt til dagligvare og Kremmerhuset kjøpesenter. Gode kommunikasjonsmuligheter med holdeplass for bybuss like i nærheten. Meget solrik beliggenhet i en rolig gate.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Lillehammer sentrum kan by på et rikt handelsmiljø, kulturliv og en unik atmosfære. Byen byr på moderne og spennende butikker i hele sentrum, samt flere spesialforretninger med et variert utvalg innen tekstil, sko, sportsutstyr, smykker, ur, interiør, blomster, apotek og velvære. I sentrum finner du også husflidsprodukter, vinmonopol og dagligvare i tillegg til et bredt utvalg av tjenestetilbud, gallerier, museum, og mange gode og hyggelige cafeer og restauranter. Her finner du også en nyrenovert kino med flere saler. Lillehammer kan også by på flere fine badeplasser på sommerstid med bl.a. Badedammen og Mosoddstranda. Av besøkende og lokale blir gågata ofte referert til som Norges hyggeligste julegate!

"Lillehammer er en levende og pulserende by med mange spennende arrangementer, både lokale, nasjonale og internasjonale. Det er alltid noe å oppleve i Lillehammer Sentrum". For mer informasjon om Lillehammer sentrum se http://www.lillehammersentrum.no

Bygninger

Tomten vil bli bebygget med 2 stk eneboliger i kjede over to plan med carport til hver boenhet. Boligen lengst sør på tomten er solgt.

Byggemåte

I dag står det en enebolig på tomten, hvor det skal bygges to eneboliger i kjede. Eneboligene skal bygges av Norgeshus Ram Bygg AS etter Byggteknisk forskrift (TEK 17), samt Plan- og bygningsloven. Oppføringen er beskrevet i teknisk beskrivelse som følger som et vedlegg til salgsoppgaven. Denne beskrivelsen er utarbeidet for å orientere om bygningenes viktigste bestanddeler, fellesområder og funksjoner.

Fasadevegger bygges opp av tradisjonelt bindingsverk i konstruksjonsvirke og isoleres i henhold til krav i gjeldende forskrift. Kledning på yttervegg blir stående dobbeltfals i 19x148mm gran som leveres grunnet og påført 1 strøk beis, Jotun Jernvitrol 9061. Vegger til sportsbod og carport leveres uisolert. Vinduer og balkongdører leveres med fabrikkmalt koksgrå overflate innvendig og utvendig, som 2- eller 3-lags energiglass. Takkonstruksjonen oppføres av prefabrikkerte takstoler eller taksperrer med ru takstein. Carportene får flate tak som er tekket med asfaltbelegg eller takfolie. Alle verandaer/terrasser leveres som vist på tegning med ubehandlet trykkimpregnert furu. Rekkverk i glass i 2.etg.

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal:
1.etasje: 58,3 kvm
2.etasje: 58,4 kvm
Totalt: 116,7 kvm

Primærareal:
P-rom 1.etg: 58,2 kvm
P-rom 2.etg: 53,1 kvm
Totalt: 111,3 kvm

Carport: 17,5 kvm
Sportsbod: 5 kvm
Overbygd areal utvendig 15,6 kvm

Totalt bruksareal inkludert carport, sportsbod og overbygd areal: 153 kvm

Innhold

Kjedet enebolig over to plan som vil inneholde følgende:
1.etasje:
- Gang/trapp
- Tre soverom
- Bad/vaskerom


2.etasje:
- Gang/trapp
- Bod
- Bad
- Stue og kjøkken i åpen løsning
- Carport med innvendig sportsbod

Standard

Entré/trapperom:
Adkomst med parkering i carport ved siden av boligen. I boligen ankommer man en entré med fliser på gulv i størrelse 60x60, i en tidsriktig gråfarge. De fleste vegger i boligen leveres med ferdigmalt gips. Det er flere muligheter til å velge farge på innvendige vegger uten priskonsekvens. Varmekabler i gulv i entréen. Boligene får trapp, fra Trapperingen type Salvi 180 grader svingtrapp.

Stue/spisestue:
Her vil man få en åpen, behagelig og sosial løsning, da stue og spisestue blir lys og romslig med store vindusflater og en fin åpen løsning til kjøkkenet. Store vindusflater vil sikre gode lysforhold og fin utsikt fra oppholdsrommet. Det monteres peisovn med stålpipe. Fra stuen blir det utgang via heve/skyvedør til balkong med tett gulv og glassrekkverk. Balkongen leveres i impregnerte materialer. Oppholdsrommet får glatte, malte gipsvegger samt moderne 1-stavs eikeparkett på gulv av typen Kæhrs Springfield 15 mm lys eik.

Kjøkken:
Boligen får et stilrent kjøkken med åpen løsning mot spisestue og stue. Det leveres kjøkkeninnredning fra Strai type Svalbard dempet sort med sort bankeplate og svart kum. Integrerte hvitevarer er inkludert, kjøleskap, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Rikelig med skap- og skuffer samt benkeplass.

Gang/trapperom :
I 1.etasje får man en romslig gang som fører videre til tre soverom og bad/vaskerom. Med unntak av badet med vaskeromsnisje, leveres rommene med 1-stavs parkettgulv, Kæhrs Springfield 15 mm lys eik og ferdigmalte gipsvegger. Det blir lagt elektriske varmekabler i gangen.

Soverom:
Det blir 3 soverom i boligen, alle med god størrelse og store vindusflater. Det ene soverommet i underetasjen får dør ut til terrassen på bakkeplan. Garderobeskap er inkludert i leveransen, herunder 1 meter per sengeplass.

Bad:
Det blir to bad i boligen, i 2.etasje og i 1.etasje. I 1.etasje blir det et kombinert bad/vaskerom. Badene får moderne farge- og materialvalg, og leveres med elektrisk gulvvarme, svarte downlights og 60x60 flis på gulv. Flis 60x60 Norfloor Pietra Serena Grey. Badene får ferdigmalte gipsvegger, samt flis i dusjnisje. Det monteres svart dobbel servant med skap på bad 1 etg og enkel på bad 2 etg, svart blandebatteri, dusjdører med svart ramme og svart wc. På kombinert bad og vaskerom leveres kran og avløpstrakt for vaskemaskin.

Bod:
Boden vil inneholde ventilasjonsanlegg og vv-bereder. Flis på gulv.

Ventilasjon:
Balansert ventilasjon med roterende varmegjenvinner leveres og monteres i boligen. Synlige kanaler innkasses. Himling fores ned der dette er inntegnet på plantegning. På rom der det er nødvendig å sikre tilstrekkelig frisklufttilførsel monteres det veggventiler.

Elektrisk anlegg:
Sikringsskap komplett med nødvendig antall kurser og jordfeilautomater. Den elektriske installasjonen utføres så langt som mulig som skjult røranlegg. Alle lysarmaturer har LED lyskilde. Det blir sorte stikkontakter og brytere.

Utvendig sportsbod:
Leveres med pusset betonggulv og vegger som er ubehandlet.

Telefon/tv/Bredbånd:
Det blir lagt inn fiber fra Eidsiva Bredbånd. Det leveres ett punkt i stue for tv/data i hver boenhet. Bestilling og betaling av abonnement utføres av kjøper.

Annet:
Det leveres 1 stk utekran.

Parkering/Garasje:
1 stk. carport pr. boenhet er inkludert. Ellers utendørs parkering på tomten.

Oppvarming

Boligen leveres med stålpipe med peisovn, type Nordpeis Uno 5 m/ glassplate eller tilsvarende, på stue. Det blir lagt elektrisk gulvvarme i begge bad og i gang/trapp i 1.etasje. Varmekabel i bad 2.etasje og varmefolie i gang/trapp og stue/kjøkken 2.etasje. Ellers panelovner. Hver boenhet leveres med balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinning som sikrer et godt inneklima i alle rom, hele året.

Parkering / Garasje

1 stk carport er inkludert i bygningskropp. Ellers utendørs parkering på tomten.

Adkomst

Kjør Storgata ca. 1 km nordover fra Lillehammer sentrum. Ta Christopher Bruuns veg opp til høyre, følg denne ca. 150 meter og sving inn til venstre i Lensmann Flifletsveg. Eiendommen ligger på nedsiden av vegen etter ca. 30 meter.

Beskrivelse av tomt/hage

Felles eiet tomt for de to boligene, med felles adkomst. Det blir lagt asfalt på gårdsplass og inne i carport. Ellers opparbeides grøntområder som plenarealer.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.
I henhold til grunnboksutskrift ajour pr. 20.08.2020 er følgende tinglyst på eiendommen:
- Bestemmelse om vann/kloakkledning, tinglyst 16.02.1981 og 07.06.1977.
Grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig veg, og har felles adkomst for begge boenhetene.
Offentlig vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse av boligene. Det er selgers ansvar å fremskaffe ferdigattest. Kjøper er gjort kjent med at ferdigattest ofte foreligger lang tid etter overtagelse og avhenger av blant annet årrstid for opparbeidelse av uteareal. Midlertidig brukstillatelse gir imidlertid kjøper anledning til å ta boligen i bruk. Manglende ferdigattest skal ikke være til hinder for selgers oppgjør i forbindelse med overtagelsen.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Det foreligger tillatelse til oppføring av boliger i kjede, datert 29.03.2022.

Eiendommen ligger i et regulert område hvor "023 Kringsjå-Hammerseng-Ø.Smestad" er gjeldende plan. Eiendommen er regulert til  boligformål. Reguleringsplanen er gjeldende plan i området såfremt det ikke er punkter som er i strid med Byplanen av 26.03.2020. I slike tilfeller gjelder Byplanen.

Beskrivelse av sameiet

Prosjektet består av to eneboliger i kjede. Boligene organiseres som selveierseksjoner i et boligsameie. Utkast til vedtekter følger som vedlegg til kjøpekontrakt.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Faste, løpende kostnader

Fellesutgifter:
Fordeling av fellesutgifter er basert på eierseksjonslovens bestemmelser. Da leilighetene i dette sameiet blir like i størrelse så vil fellesutgiftene bli identiske. Nivået på fellesutgifter vil være avhengig av det servicenivået som seksjonseierne beslutter i fellesskap. Eksempelvis er det opp til sameierne om man skal kjøpe tjenester for brøyting/strøing av adkomstvei og gårdsplass eller om man skal gjøre dette selv i fellesskap.

I tillegg kommer løpende kostnader som:
- Strøm, beløp avhenger av antall beboere og forbruk
- Kommunale avgifter, blir ikke fastsatt før boligene er ferdigstilt. Beløpet fordeles på 4 terminer
- Internett og TV
- Forsikring (hus- og innboforsikring)

Andel fellesgjeld / formue

Det er ikke fellesgjeld/formue i sameiet.

Oppgjør

10 % av kjøpesum forfaller ved utstedt garanti jf. bustadoppføringslova § 12. Beløpet må være fri kapital, dvs.at det ikke kan være knyttet vilkår til innbetalingen som medfører at selger ikke kan disponere over beløpet. Skriftlig dokumentasjon på kjøpers finansiering skal fremlegges. Beløpet disponeres av selger fra garanti jf. bustadoppføringslova § 47 foreligger. Renter opptjent på klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper, forutsatt at de overstiger 1/2 R. Utbetaling av renter til kjøper skjer ved sluttoppgjør. Restkjøpesummen + omkostninger betales en uke før overtagelse.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

Prisantydning: kr 7 350 000,-

Ved kjøp av bolig under oppføring betales følgende omkostninger i tillegg til kjøpesummen:

Dokumentavgift (andel tomteverdi kr 1 000 000): kr 25 000,-
Tinglysing av skjøte: kr 585,-
Tinglysing av pantedokument kjøpers bank: kr 585,-
Panteattest kjøper: kr 199,50,-

Totale omkostninger pr. bolig:  kr 26 369,50

Totale kostnader pr. bolig:  kr 7 376 370,50


Det tas forbehold om endring i offentlige avgifter og at avgiftsgrunnlag for tomteverdi godkjennes.


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Tilvalgsmuligheter

Det vil, i en tidsbegrenset periode være anledning til å gjøre tilvalg. Mulige tilvalg og priskonsekvens av dette vil bli presentert av entreprenør i en tilvalgsprosess. Dette omfatter blant annet ulike typer parkett, veggfarger, fliser på bad, baderomsinnredninger, bad og kjøkkenarmaturer og endringer i elektroinstallasjoner. Det vil bli avholdt et eget møte med Strai for tilvalg vedrørende kjøkken og hvitevarer. Alle tilvalg avtalefestes direkte mellom kjøper og entreprenør i separat avtale. Tilvalgene skal være betalt i sin helhet innen avtalt tid for at de skal bli satt i produksjon.

Det er ikke mulig å endre:
- Planløsning, bærevegger
- Fasader
- Plassering av ventilasjonsanlegg, sjakter, nedforinger, innkassinger
- Vann, avløp, sluk etc.

Konsesjon / Odel

Ikke aktuelt.

Planlagt overtagelse

Det tas sikte på ca. 14 måneder byggetid fra oppstart ringmur.  IG er gitt og bygging er besluttet igangsatt. Riving av eksisterende enebolig igangsettes sommeren 2022.

Selgers forbehold

Alle opplysninger i prosjektbeskrivelsen er gitt med forbehold om rett til, uten forutgående varsel, å gjøre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, uten å forringe den generelle standarden. Illustrasjoner i tegningsmaterialet, annonser og prospekt vil vise innhold som ikke er med i leveransen og er av illustrativ karakter. Eksempelvis kan dette være møblering, kjøkkenløsning, garderobeinnredning, fargevalg, blomsterkasser, beplantning, topografi, bygningsmessige detaljer: fasadedetaljer, detaljer på fellesarealet, materialvalg, farger.

Det kan forekomme avvik mellom denne prosjektbeskrivelse og godkjente søknadstegninger. I slike tilfeller er det alltid godkjente søknadstegninger som er gjeldende.

Detaljprosjektering av tekniske føringer og installasjoner kan medføre mindre endringer som utvidelse av vegger og nedforing av himlinger/innkassinger.

Selger tar forbehold om eventuelle skrivefeil i beskrivelsen.

Det presiseres særskilt at salgsprospektet ikke er bindende for leilighetens detaljutforming og farger. Opplysninger gitt i salgsprospekt kan fravikes dersom selgeren anser det nødvendig eller ønskelig, men endringene skal ikke ha innvirkning på forutsatt standard.

Leilighetenes arealer er angitt så nøyaktig som mulig. Selger tar imidlertid forbehold om mindre avvik/endringer. Prospektet må ikke brukes for nøyaktig måltaking. Dersom det er motstrid mellom leveransebeskrivelsen og tegninger skal leveransebeskrivelsen gå foran.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjonen er avtalt til kr 35 000,- + mva pr. enhet.
Tilrettelegging kr 13 000,- + mva.
Oppgjørshonorar kr 3 990,- pr. enhet.

I tillegg kommer tillegg/utlegg/markedsføring.

Finn.no: Lokalområde

Lillehammer