Klikk for galleri

Nyoppført atriumhus i vannkanten. Høy standard. Flott sjøutsikt. Solrike terrasser. 2 min. til badestrand. Ingen boplikt

Nyoppført atriumhus i vannkanten. Høy standard. Flott sjøutsikt. Solrike terrasser. 2 min. til badestrand. Ingen boplikt

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Vestfold og Telemark - Larvik - Stavern

Agnes Brygge 70

Prisantydning14.500.000,-Primærrom143m2Bruksareal148m2Soverom3
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

52-22-0110

Eier

Erik Lunder

Eiendomstype

Rekkehus

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 4046 Bnr. 333 Snr. 1 i Larvik kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 143 kvm, Bruksareal: 148 kvm

Tomtetype/areal

Fellestomt / 1502 kvm

Beliggenhet

Kort fortalt
- Nytt atriumhus over tre plan.
- Høy og moderne standard.
- Parkering i dobbel carport.
- Terrasser på 40 og 30 kvm.
- Store vindusflater.
- Praktfull utsikt over Larviksfjorden.
- Gode solforhold på eiendommen.
- Vannbåren gulvvarme i flere rom.
- Stilig plassbebygget kjøkkeninnredning.
- Integrerte hvitevarer fra Miele.
- Takstue med sjøutsikt.
- Integrert solavskjerming i vinduene.
- Ekstra lagringsplass i en utebod.
- 2 minutter til badestrand.
- Ingen boplikt.

Agnes Brygge har en fantastisk beliggenhet i sjøkanten, like utenfor idylliske Stavern i Larvik kommune. Sjøparken byr på det beste fra kysten og ligger i kort avstand til vakre turområder i skogsterreng. Tilgjengeligheten er optimal, for du kan gå til Stavern og sykle til Larvik, og med bil er du ute på E18 i løpet av få minutter. Det er også kort vei til skoler, barnehager og offentlig kommunikasjon, samt lekeplass, fotballbane og idrettshall.

I Stavern sentrum er det koselige handlegater, søndagsåpent bakeri, flere spisesteder, kafeer og et yrende liv om sommeren. Stavern er kjent for sine mange soldager, og er flere år kåret til årets sommerby. Strendene i og rundt Stavern er anerkjente og i sentrum er Corntin den mest kjente. Stranda ligger ved Fredriksvern hvor det er store gressletter for soling og lek. Sommerstid går det rutebåt fra Stavern til Svenner fyr - et badeparadis som er verdt å oppleve.

Sjøparken ligger mellom kyststien som går fra Stavern til Helgeroa og Fjordstien som strekker seg inn mot Tenvik, Bølgen kulturhus og Fritzøe brygge. Det er ca. 3,5 km til Larvik golfklubb på Fritzøe gård. Banen holder internasjonal standard og er en av banene med lengst spillesesong i landet. Her arrangeres også den årlige Stavernfestivalen.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Dagligvarehandelen kan blant annet gjøres på Rema 1000, Extra og Meny. Stavern sentrum har sjarmerende handlegater med et bredt utvalg av butikker. Det er ellers kort vei til Larvik sentrum som har alt av bymessige fasiliteter, gode kjøpesentre og servicetilbud.

Området har god bussforbindelse til Stavern og Larvik m.m. Nærmeste holdeplass er Agnes som ligger ca. 300 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Stavern sentrum, 9 min til Larvik sentrum, 28 min til Sandefjord lufthavn og 30 min til Porsgrunn.

Fra eiendommen er det gangavstand til Jordet barneskole og Brunla ungdomsskole. Det finnes et godt utvalg av både private og kommunale barnehager, og nærmest ligger Kanvas barnehage. Thor Heyerdahl videregående skole ligger i Larvik sentrum.

Byggemåte

Se vedlagt tilstandsrapport for bolig avholdt av Hvarnes Taksering AS, befaringsdato 26/8-2022.

Arealer og fordeling pr. etasje

Boligen har følgende rom inndeling.
1. etasje:
- gang 11,5 m2
- soverom 6,8 m2
- soverom 13,2 m2
- soverom 9,8 m2
- bad 5,6 m2
- bad 2,7 m2
- Teknisk rom 2,2 m2
- bod 2,5 m2

2. etasje:
- stue/kjøkken 60,8 m2

3. etasje:
- stue 19,0 m2
- trappenedgang 4,2 m2

Innhold

1. etasje: Gang, 2 bad/wc, 3 soverom, bod og teknisk rom.
2. etasje: Stue/kjøkken.
3. etasje: Stue.

Annet: Utebod i bakkant av carporten.

Standard

Gang
Atriumhuset har trappefri adkomst via et overbygget inngangsparti med belysning og stilig ytterdør i teak. Gangen er meget innbydende og gir en god smakebit på det eksklusive uttrykket i huset. Her er det gråmalte veggflater, downlights i himlingen og store, lyse gulvfliser med varme.

I gangen står det et moderne plassbebygget skap og en matchende sittebenk med skuffer. Om ønskelig er det god plass til ytterligere garderobeløsninger, og opp til andre etasje er det en stilig trapp i eik. De fleste stikk og brytere i huset er holdt i sort, noe som bidrar til et stilrent og gjennomført uttrykk.

Stue
Stuen har store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys, samtidig som de bidrar til en god romfølelse. Dagslyset suppleres av downlights rundt deler av himlingen.

På stuegulvet er det 1-stavs eikeparkett med varme, mens veggflatene er malt i en dus gråtone. Det er åpen kjøkkenløsning, og stuen oppleves som et sosialt allrom for hele familien. Stuen er naturlig inndelt i ulike brukssoner, og det passer utmerket å innrede med spisebord ved kjøkkeninnredningen.  

Kjøkken
Et stilig plassbebygget kjøkken ligger flott til på et lite nivå over stuen. Den takhøye innredningen har slette fronter i en trendy minttone og hvit benkeplate av stein. Integrert i innredningen er det en åpen hylle, og over benken er det montert en lyslist.

Ut mot stuen har kjøkkenet en stor øy med sort oppvaskkum, trefargede fronter og integrert benkeventilator. Oppvaskkummen er utstyrt med uttrekkbar tut, og downlights i deler av himlingen tilfører lys til arbeidsflatene. Det er godt med skap- og benkeplass på kjøkkenet, og her kan man være sosial med gjestene mens man tilbereder middagen.

Kjøkkenet har integrerte hvitevarer fra Miele, bestående av induksjonstopp, stekeovn, oppvaskmaskin og en kombinert kjøl/frys. Fra kjøkkenet er det utgang til den ene solrike terrassen, perfekt for både morgenkaffen og hyggelige grillmiddager.

Takstue
I den øverste etasjen finner man en vidunderlig stue med store vindusflater i tre himmelretninger. Her er det praktfull sjøutsikt og tofløyet glassdør ut til en stor, solrik terrasse. Om sommeren kan man nærmest viske ut skille mellom inne og ute.

Videre har stuen gråmalte veggflater og 1-stavs eikeparkett med varme. Dagslyset suppleres av downlights i deler av himlingen. Stuen gir ekstra fleksibilitet til familien, og rommet er perfekt hvis man ønsker å trekke seg litt tilbake med en god bok.

Bad/wc/vaskerom
Av våtrom har boligen to lekre bad i første etasje, hvorav det ene ligger i suiteløsning med hovedsoverommet. I tillegg er det opplegg for vaskemaskin i boden nede. Badene er stilrene med vegg- og gulvfliser i ulike gråtoner.

Det er gulvvarme, downlights og vegghengt toalett av typen Laufen Rimless PRO-S med krom betjeningspanel. Badene har et dusjhjørne med innfellbare vegger og Joti Purus Line Twist slukrenne. Begge dusjhjørnene er utstyrt med en regnfallsdusj - Tapwell BOX 268 på hovedbadet og Damixa Silhouet på det andre badet.

Hovedbadet har et rundt speil fra Korsbakken med bakenforliggende led-belysning, samt en Alterna AllDay skuffeløsning med mørke fronter, porselensservant og krom-kran av typen Newform Fan. På det andre badet er det en skuffeløsning av typen Korsbakken Pine med fronter i mørk eik, servant av porselen og krom-kran fra Newform Fan. Over baderomsinnredningen er det montert et Korsbakken speilskap med belysning.

Soverom og garderobe
Huset har tre stilfulle soverom beliggende sammen i første etasje, meget praktisk hvis man har små barn. Soverommene er delikat innredet med 1-stavs eikeparkett og veggflater malt i ulike duse fargetoner.

Hovedsoverommet ligger i suiteløsning med det ene badet, og alle rommene har plass til skap eller andre plassbebygde garderobeløsninger. Tilliggende det ene soverommet er det en bod, og ekstra lagringsplass finnes i en bod i bakkant av carporten.

Oppvarming

Atriumhuset oppvarmes med vannbåren gulvvarme i gangen, på kjøkkenet og i stuene, tilkoblet sentralt plassert bergvarmepumpe i trafostasjonen. I boligen er det trådløs romstyring for den vannbårne varmen, som kobles mot Alpha app via WIFI.

Det er elektriske varmekabler på badene og i boden. Boligen har et balansert ventilasjonsanlegg, og en ca. 200 liters varmtvannsbereder er plassert i boden. Det er montert en frostfri utekran på alle plan.

Parkering / Garasje

Det er parkering i en dobbel, asfaltert carport ved inngangen, og i bakkant av carporten er det en hendig bod. Øvrig parkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse på høyre side i annonsen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra eiendomsmegler. Velkommen til visning!

Beskrivelse av tomt

Felles tomt på ca. 1502m2. Beliggenheten er utmerket, med umiddelbar nærhet til sjøen og fine turmuligheter i skogen. Atriumhuset ligger flott til på solrike Agnes Brygge, med fantastisk utsikt over Larviksfjorden og den vakre skjærgården. Her våkner man opp til bølgeskvulp og den herlige feriefølelsen hver dag.

Huset har en god intern beliggenhet på enden, og på baksiden er det et lite hageareal med hekk og belegningsstein. Integrert i vinduene er det montert solavskjerming, og huset er kledd i malmfuru. Fra takstuen er det utgang til en flott terrasse på ca. 40,5 kvm, utstyrt med pergola og markise.

På terrassen er det utestikk, frostfri utekran og en plassbygget blomsterkasse - perfekt for deg med grønne fingre. Her kan man nyte både rolige stunder og lange, sosiale kvelder, mens man skuer utover de idylliske omgivelsene. Sommerdagene kan også tilbringes på en herlig terrasse utenfor kjøkkenet. Terrassen har utestikk, frostfri utekran og et areal på ca. 30,4 kvm.

Begge terrassene kan enkelt innredes i ulike soner, og passer utmerket til hyggelige middager med god mat og drikke. Det er gode solforhold på eiendommen, så på uteplassene kan man virkelig nyte varme dager til fulle. Fellesområdet er opparbeidet med grøntarealer, blomsterkasser, diverse beplantning og asfalterte internveier.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

2017/1392906-1/200  Bestemmelse om veg 
12.12.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:326  
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:327  
Overført fra: 3805-4046/333
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1392906-2/200  Bestemmelse om vannledning  
12.12.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:326  
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:327  

Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3805-4046/333
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2017/1392906-3/200  Bestemmelse om kloakkledning  
12.12.2017 21:00 
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:326  
rettighetshaver:Knr:3805 Gnr:4046 Bnr:327  
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3805-4046/333
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/625954-1/200  Erklæring/avtale  
09.04.2018 21:00 
Rettighetshaver:AGNES UTVIKLING AS  
Org.nr: 987549432

Kan ikke slettes uten samtykke fra:SJØPARKEN DRIFTSFORENING  
Org.nr: 819890382
Pliktig medlem av Sjøparken Driftsforening
Gjelder senere fradlelte parseller
Overført fra: 3805-4046/333
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2018/1500193-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
02.11.2018 21:00 
Rettighetshaver:LEDE AS  
Org.nr: 979422679
Overført fra: 3805-4046/333
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2022/318078-1/200  Seksjonering  
22.03.2022 21:00 
opprettet seksjoner:
snr: 1
formål: Bolig
sameiebrøk: 1/5
For øvrige opplysninger om grunndata, se den seksjonerte matrikkelenheten.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig tilknyttet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Kjede/atriumshus bygningsår 2022.
Ferdigattest datert 15.08.2022

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig kr ,- pr
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig kr ,- pr
Formuesverdien på eiendommen er p.t. ikke fastsatt. Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris som beregnes av Statistisk Sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Formuesverdien er ulik for primærbolig og sekundærbolig. For primærbolig (der boligeier er folkeregistrert pr 1. januar) utgjør formuesverdien 25% av kvadratmeterprisene og 90 % for sekundærboliger (alle andre boliger).

Reguleringsforhold

Kommuneplaner
Id 201812
Navn Kommunedelplan for Stavern by 2021-2033
Plantype Kommunedelplan
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 06.10.2021
Bestemmelser - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3805/201812/Dokumenter/Bestemmelser%20og%20retningslinjer%20Kommunedelplan%20for%20Stavern%20by%202021-2033.pdf

Delarealer Delareal 1 253 m
Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Delareal 1 503 m
KPHensynsonenavn H910_1
KPDetaljering Reguleringsplan skal fortsatt gjelde

Delareal 249 m
Arealbruk Veg,Nåværende

Reguleringsplaner
Id 201209
Navn Sjøparken Agnes
Plantype Detaljregulering
Status Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse 23.10.2013
Bestemmelser - https://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/3805/201209/Dokumenter/REGULERINGSBESTEMMELSER%20Sjøparken%20Agnes.pdf

Delarealer Delareal 233 m
Formål Gatetun

Delareal 1 269 m
Formål Boligbebyggelse-konsentrert småhusbebyggelse

Reguleringsplaner under arbeid i nærheten (100 meter)
Ingen reguleringsplaner under arbeid innenfor 100 meter fra eiendommen

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Andre faste løpende kostnader

Kommunale avgifter Kr. 11 205 pr. år Det betales gebyr for: Vann, Avløp, Renovasjon.

Øvrige kostnader som forsikring, strøm, kabel-tv, internett, alarm osv vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

14 500 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 25 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-))
26 342,- (Omkostninger totalt)
14 526 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie

Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, så fremt arealet er godkjent for varig opphold iht. plan- og bygningsloven og har forsvarlig radonnivå.

Konsesjon / Odel

Ikke relevant for denne eiendommen.
Det er ikke boplikt i denne delen av kommunen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse.
Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon kr. 90.000,- inkl. mva. av salgssum
Vederlag kr. 40.000,- inkl. takstmann

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 9.900,- + meglers direkte utlegg ihht oppdragsavtalen.

Vedlegg til salgsoppgaven

Ferdigattest / midlertidig brukstillatelse Reguleringsplaner og bestemmelser Opplysningsbrev fra forretningsfører Vedtekter og eventuelle husordensregler Årsregnskap / budsjett Budskjema Energiattest Tilstandsrapport Meglers verdivurdering Egenerklæringsskjema selger Viktig informasjon til kjøper og selger