Klikk for galleri

Nyoppført, påkostet og lekker 4-roms endeleilighet m/ 2 garasjeplasser - Uteplasser på 21 kvm - Vannbåren gulvvarme

Nyoppført, påkostet og lekker 4-roms endeleilighet m/ 2 garasjeplasser - Uteplasser på 21 kvm - Vannbåren gulvvarme

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Ullensaker - Jessheim

Gotaasalleen 15

Prisantydning9.990.000,-Felleskostnader6.219,-Primærrom127m2Bruksareal127m2Soverom3Rom4
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

121-22-0234

Eier

Mads Bakken
Sidsel An-Magritt Bakken

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Eierseksjon

Betegnelse

Gnr. 135 Bnr. 935 Snr. 77 i Ullensaker kommune
Ideell andel: 1/1

Etasje

6

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 127 kvm

Antall rom

4

Tomtetype/areal

Fellestomt / 7111 kvm

Forretningsfører

USBL

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 127 kvm, Bruksareal: 127 kvm

6.Etasje:
P-rom (127 kvm): Entré, stue/kjøkken, tre soverom, 2 bad samt omkledningsrom.

Leiligheten disponerer en bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Velkommen til Gotaasalléen 15!

Påkostet og nyoppført 4-roms selveierleilighet beliggende i det populære boligprosjektet Gotaasalléen, midt i hjertet av Jessheim!

Flott 4-roms endeleilighet med romslig planløsning, samt store vindusflater. Boligen har hele 3 uteplasser, bestående av 2 terrasser på hhv. 11 kvm og 5 kvm, samt 1 balkong på 5 kvm. Det medfølger 2 garasjeplasser til leiligheten. Videre medfølger det 1 sportsbod i felles garasjeanlegg med heis fra garasjeanlegget og opp til alle leilighetsplan. Her finner du også sykkelrom, samt et verksted hvor du kan skru på sykkelen og smøre ski.

Inneholder bla. en lys og innbydende stue med vindusflater fra gulv til tak, flott takhøyde på hele 2,93 m i stue/kjøkken og utgang til den hyggelige balkongen. Leiligheten har en lys stue, med åpen løsning til et stilrent kjøkken med integrerte hvitevarer. Utgang fra stuen til en hyggelig terrasse på 11 kvm med fantastisk utsikt, samt utgang til balkong på 5 kvm fra andre enden av stuen. Utgang til terrasse på 5 kvm i nærhet til TV-stue/bibliotek. 2 delikate bad med flislagte overflater, smakfull innredning samt opplegg og plass for vaskemaskin på ett av badene. Det er valgt lyst fargekonsept for leiligheten, som setter et tidsriktig og smakfullt preg på boligen.

Leiligheten er utformet med hensyn til høy bokvalitet - Store vindusflater som skaper strålende innvendige lysforhold. Nyt roen og utsikten samtidig som du er midt i byen, et steinkast unna Herredshuset. Det er lagt stor vekt på den gode følelsen av komfort og tidsriktig standard.  Den rause takhøyden gir god romfølelse. Det vil bli opparbeidet fine fellesområder når Torghuset også er ferdigstilt (sesongavhengig).

Oppvarming via vannbåren gulvvarme, samt felles varmtvannsystem i bygget. En meget energibesparende leilighet!

Det medfølger 2 garasjeplasser i oppvarmet anlegg, med mulighet for El-bil lader.

Heis i bygget med adkomst direkte til etasjeplan.

Det er utført tilvalg til en verdi av kr. 31 500,-. Boligen er oppgradert med innerdører av typen Kompakt dør m/ dempelist, med lyst konsept.

Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Beskrivelse

Lys entré med nydelig hvitpigmentert 1-stavs eikeparkett på gulv som gir et godt førsteinntrykk av leiligheten. Rommet er holdt i lyse moderne fargevalg, noe som er gjennomgående for de øvrige oppholdsrommene. Himlingen i entré er pent lyssatt med LED dowlights. Det er montert dørcalling m/kamera ved inngangsdøren.

Lekkert og moderne kjøkken fra Sigdal av typen Uno Premium White i åpen løsning mot stuen. Innredning med lyse glatte fronter med foring opp til nedkassinger. Laminert benkeplate i lysegrå marmorutførelse med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Det er montert belysning under overskap. Av utstyr medfølger integrert induksjonsplatetopp, komfyr, oppvaskmaskin, samt kombiskap kjøl/frys. Avtrekkshette over kokesonen. Automatisk vannstopper og komfyrvakt er montert. Kjøkkenet er gitt tilstandsgrad 1.

Den åpne stuen fremstår som meget innbydende i lyse, delikate fargevalg. Store vindusflater fra gulv til tak slipper inn rikelig med lys og den flotte takhøyden gir en luftig romfølelse. På gulvet er det lagt nydelig hvitpigmentert 1-stavs parkett som strekker seg sømløst inn i kjøkken og soverom. Det er etablert vannbåren varme i gulv i alle oppholdsrom i leiligheten. I stuen er det god plass til sofaløsning med tilhørende møblement, samt spisestuemøbler. Fin avsatt nisje til å sette inn et lengre spisebord, naturlig mellom stuen og kjøkkenet. Rommet har uttak for bredbånd/kabel TV.

Boligen har totalt hele 3 innbydende uteområder. Her får man en flott soneinndeling utendørs. Fra stuen er det utgang til en trivelig vestvendt terrasse på 11 kvm, et perfekt sted å nyte late dager og sene kvelder med en fantastisk utsikt. Leiligheten har en vestvendt balkong 5 kvm også med utgang fra stuen. Fra bibliotek/omkledningsrom har boligen en flott østvendt terrasse, på 5 kvm. På uteområdene har man god plass til utemøbler, grill, parasoll m.m. etter eget ønske og anledning.

Boligen har 2 smakfulle bad, som sørger for at man får en behagelig og god start på dagen.

Det første badet befinner seg i tilknytning til entré. Delikat og svært smakfullt bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv. Fliser på gulv i format 60 x 60 og vegger i format 60 x 60. Mosaikk fliser i dusjsone. Innredningen består av moderne skuffeinnredning med servant og speil over servant m/sidemontert belysning. Videre er det vegghengt toalett i hvit utførelse med dempesete. Nedsenket dusjsone med hånddusj og innfellbare dusjvegger i glass. Det er avsatt plass samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Badet er gitt tilstandsgrad 0.

Det andre badet befinner seg i tilknytning til hovedsoverommet, med inngang via garderobe/walk-in closet eller entré. Delikat og svært smakfullt bad med flislagte overflater og varmekabler i gulv, utført i samme stil som bad 1. Fliser på gulv i format 60 x 60 og vegger i format 60 x 60. Mosaikk fliser i dusjsone. Innredningen består av moderne skuffeinnredning med servant og speil over servant m/sidemontert belysning. Videre er det vegghengt toalett i hvit utførelse med dempesete. Nedsenket dusjsone med hånddusj og innfellbare dusjvegger i glass. Himlingen er pent lyssatt med downlights. Badet er gitt tilstandsgrad 0.

Leiligheten har 3 romslige og tiltalende soverom av samme gode kvalitet og standard som resten av leiligheten. Mot øst er det adkomst til en egen masteravdeling, med stor garderobe som fører videre inn mot hovedsoverommet med eget bad. Soverom 2 og 3 har adkomst fra hver sin ende av kjøkken-/stueløsningen.

Leiligheten har et meget romslig og tiltalende hovedsoverom. Soverommet har god plass til dobbeltseng og tilhørende nattbord. Rommet har lysmalte veggflater, 1-stavs hvitpigmentert parkett på gulv og flere store gulv-til-tak vinduer som slipper inn rikelig med lys. Det er avsatt plass til å sette inn garderobeskap og kommoder, i eget rom tiltenkt som walk-in closet/garderobe. Enkel utgang til entré fra walk-in garderobe. Oppvarming via vannbåren varme i gulv. I nærhet til masteravdelingen er det også et flott bibliotek/TV-stue/allrom, med utgang til østvendt balkong.

Soverom 2 befinner seg mot vestsiden av leiligheten, og har god plass til dobbeltseng med tilhørende kommode/skap etter eget ønske. Ekstra lagring i praktisk bod, som om ønskelig kan innredes til garderoberom etter behov.

Soverom 3 befinner seg på østsiden av leiligheten på motsatt side av kjøkkenet, og er av samme gode utførelse som de øvrige oppholdsrom. God plass til dobbeltseng med tilhørende nattbord, samt avsatt plass til garderobeløsning.

Leiligheten har lagringsplass via praktisk bod i kjeller på ca. 5 kvm.

Hvorfor kjøpe en ny leilighet?

- Boligen er i forskriftmessig stand med 5 års reklamasjonsfrist, gjeldende fra oktober 2022.
- Energiøkonomiske og klimavennlige løsninger.
- Innflyttingsklar uten tanke på å måtte pusse opp først.
- Det er lite vedlikeholdskostnader i nær framtid.
- Gjennomført god kvalitet og standard.

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet i sentrum av Jessheim. Gotaasalléen ligger fint til på et høydedrag i sentrum av Jessheim, med det flotte Herredshuset rett over gaten. Her kan du finne roen på din egen uteplass etter en lang dag - eller ved begynnelsen på en ny.

Gotaasalléen er stedet for deg som ønsker å leve et liv i sentrum, og være en del av det.

Jessheim har både urbane og landlige kvaliteter. Det gir byen trygge oppvekstsvilkår, samtidig som det er et veldig hyggelig sted å bo. Jessheim har blitt en sjarmerende liten storby med alle fordeler som følger. Byen er et koselig og folkelig sted - lite nok til at alt er i gangavstand, og stort nok til at du kan være den du vil.

Storgata er bare et steinkast unna, med alt du trenger - sjarmerende butikker, koselige caféer, varierte spisesteder, alle storsenterets forretninger og kulturhuset med sitt rike kulturtilbud.

Takket være sin raske vekst kan Jessheim by på et rikt utvalg av aktiviteter og arrangementer. Uansett om du er gammel eller ung, rask eller rolig, skjer det ofte noe spennende i byen. Et bredt utvalg innenfor både kultur, shopping, friluftsliv og idrett.

Kun 40 minutter med toget til Oslo eller 10 minutter med bilen til Gardermoen. Mulighetene er mange, og det er akkurat derfor så mange velger å flytte til Jessheim!

Tomt og Parkering

Felles eiet tomt i sameiet på 7.111 kvm.

Leiligheten har totalt 3 uteplasser. Utgang fra stuen til en hyggelig vestvendt terrasse på 11 kvm, samt utgang til vestvendt balkong på 5 kvm fra andre enden av stuen. Utgang til østvendt terrasse på 5 kvm i nærhet til TV-stue/bibliotek.

Det medfølger 2 garasjeplasser i oppvarmet anlegg, med mulighet for El-bil lader. Plass 70 og plass 71. Etablering av garasjeanlegg pågår. Heis i bygget med adkomst direkte til etasjeplan.

Sportsbod på ca. 5 kvm i kjeller. Bod nr 70.

For øvrig gateparkering etter områdets gjeldende bestemmelser.

Byggemåte

Utdrag hentet fra tilstandsrapport:

Det er ikke foretatt tilstandsvurdering av bygningsdeler som er underlagt sameiets ansvarsområde. Det gjelder i hovedsak yttervegger, takkonstruksjon, drenering, grunnmur, grunn/fundamenter, felles trapper og trapperom, balkonger/terrasser, etasjeskiller, piper og fyringsanlegg. Nevnte bygningsdeler er vurdert i den grad de har tilknytning til leiligheten, som eks. overflater på innside av yttervegger mot leiligheten, overflate på pipe i leiligheten, etc. Fellesareal skal vurderes om boligen har vedlikeholdsplikt for sin andel av utvendige
konstruksjoner.

Utvendige bygningsdeler:
- Grunnmur i betong.
- Yttervegger i stål-, betong- og kledd utvendig med panel.
- Yttertak i flatt oppforet betongdekke tekket med takpapp/folie.

Innvendige bygningsdeler:
- Felles trapper i betong.
- Etasjeskiller i betong.
- Dørcalling.
- Felles varmtvann.


Hulltaking bad:
- Hulltaking for måling av fukt er ikke utført da badet er nyere enn 5 år, og da veggene i våtsone er mot yttervegg, naboleilighet eller andre soner som ikke er egnet for hullborring.
- Tilstandsgrad er derav ikke vurdert

Bygningskomponenter gitt tilstandsgrad 0:
- Vinduer med tolags isolerglass, produsert i 2022.
- Terrassedør med tolags isolerglass, produsert i 2022.
- Glatte malte innvendige dører.
- Entrédør
- Innvendige overflater
- Balkong
- Bad
 
Bygningskomponenter gitt tilstandsgrad 1:
- Kjøkken

Teknisk

Ledningsnett for sanitærinstallasjoner:
- Ledningsnett for vann i rør i rør systemer med fordelerskap i entré.
- Avløpsrør i plast.
- Leilighetens hovedstoppekraner for varmt- og kaldtvann er lokalisert i fordelerskap.
- Dreneringsrør fra fordelerskap med utløp i bad.
- Gitt tilstandsgrad 0

Vannbåren varme
- Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom i boligen
- Vann til vann varmepumpe, tilknyttet felles varmtvann.
- Gitt tilstandsgrad 0

Ventilasjon
- Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning er montert med avtrekk i bad og kjøkken, samt lufttilførsel i oppholdsrom.
- Luftespalte med lufttilførsel under dører.
- Er avtrekk undersøkt med ark eller lignende? Ja.
- Gitt tilstandsgrad 0

Elektrisk anlegg
- Det er foretatt forenklet vurdering av det elektriske anlegget, da det ikke foreligger tilsynsrapport fra det lokale el.-tilsynet. Det elektriske anlegget ligger i hovedsak skjult i konstruksjonen. Sikringstavle med jordfeilautomater, montert i entré.

Følgende spørsmål er stilt eier:
- Når ble anlegget sist rehabilitert eller installert? 2022.
- Løses sikringene ofte ut?.
- Har det vært brann, branntilløp eller varmgang i anlegget?
- Er det kursfortegnelse, og er antall sikringer i samsvar med denne? Ja.

- Gitt tilstandsgrad 0

Dokumentasjon:
- Dokumentasjon er ikke fremvist, men da det er nybygg forutsetter det at utbygger følger gjeldene forskrift og har levert nødvendig dokumentasjon.

Møblering

Kun integrerte hvitevarer medfølger hvis ikke annet er avtalt.
Ellers henvises det til NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende servitutter er tinglyst på eiendommen.

1935/900317-1/10 Rettigheter iflg. skjøte Tinglyst
02.12.1935
Bestemmelse om bebyggelse
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om kloakkledning
Overført fra: 3033-135/935
Gjelder denne registerenheten med flere

1937/1208-1/10 Bestemmelse om vannledn. Tinglyst
10.09.1937
Vegvesenets betingelser vedtatt
Overført fra: 3033-135/935
Gjelder denne registerenheten med flere

1942/713-1/10 Best. om vann/kloakkledn. Tinglyst
04.05.1942
:Knr:3033 Gnr:135 Bnr:245
Med flere bestemmelser
Bestemmelse om gjerdeplikt for bnr.245.
Bestemmelse om generende virksomhet
Forbud mot næringsvirksomhet
på 135/245.
Overført fra: 3033-135/935
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/624-1/10 Erklæring/avtale Tinglyst
26.01.1978
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om grøfter m.v.
Overført fra: 3033-135/935
Gjelder denne registerenheten med flere

1989/4794-1/10 Erklæring/avtale Tinglyst
09.05.1989
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om gjerdeplikt for bnr.177 mot 549 samt plikt
til å beplante grensen.
Bestemmelse om garasje/parkering
Bestemmelse om vedlikehold av veg m.v.
Med flere bestemmelser
Rettighetshavere: 135/6 og 177.
Overført fra: 3033-135/935
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp.

Eiendommen grenser til offentlig vei.

Eiendommen er tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar for seksjonseierne i sameiet.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Gotaasalleen 15, datert 04.10.2022.

Midlertidig brukstillatelse gjelder for følgende deler av tiltaket:
- Gotaasalleen 15, seksjonene 53-81

Søknad om ferdigattest skal innsendes innen 01.05.2023.

Forventet dato for komplett søknad om ferdigattest: 1. mai 2023.
Dette grunnet at komplett ferdigstillelse av P-kjeller og teknisk rom henger sammen med ferdigstillelse av Bygg B (neste byggetrinn) med påfølgende komplett sluttdokumentasjon.
VA-sluttdokumentasjon er delvis godkjent. Resterende skal være godkjent før søknad om ferdigattest.

Ferdigattest må begjæres når nedenstående arbeid er utført:
- Ferdigstille teknisk rom. Dette blir ferdig når byggetrinn 2 tas i bruk.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til bolig/forretning/kjørevei/fortau og kontor for Gotaasalléen 3C, 5 og 7, Jessheim sentrum. Revidert 27.06.2019. Reguleringsplanen er ikke endelig stadfestet. Iht. byplan (kommunedelplan) vedtatt 16.06.14 er området avsatt til kombinert bebyggelse og anlegg.

Deler av eiendommen er avsatt til fortau, gatetun, parkering, kjøreveg, samt renovasjonsanlegg. Se vedlagt kart.

Det gjøres oppmerksom på at det må forventes noe støy tilknyttet jernbanen som går like nedenfor.

I tillegg må det forventes byggeaktivitet i området. Nabotomten er solgt og er under regulering. Det vil her komme et boligprosjekt. Basert på gjeldende kommuneplan dreier dette seg om bebyggelse på 3-6 etasjer. Se før øvrig vedlagte kommuneplan eller kontakt megler for mer informasjon.

Reguleringsplan med tilhørende bestemmelser følger vedlagt.

Energimerking

Det foreligger ikke energimerking enda da bygget er nyoppført. Boligen vil energimerkes av utbygger ifbm. utstedelse av ferdigattest.

Beskrivelse av sameiet

- Gotaasalléen Sameie Hagehuset består av totalt 81 boligseksjoner.
- Sameiet er registrert med og. nr. 929 587 669 i Brønnøysundregistrene
- Forretningsfører er USBL.
- Sameiet er ikke tilknyttet sikringsordning.
- Det vil bli opprettet egne garasjesameier, for garasjekjellere under Hagehuset og Torghuset.
- Det vil bli utformet vedtekter til sameiet. Utkast til vedtekter følger vedlagt-

Interessenter anbefales å lese grundig gjennom vedlagt årsberetning samt protokoll, vedtekter og husordensregler. Interessenter må påberegne at fellesutgifter kan øke på sikt som følge av kontinuerlig vedlikehold eller andre økte utgifter.

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting.
Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Forkjøpsrett for sameiere

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Styregodkjennelse

Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold.

Faste, løpende kostnader

Felleskostnader: Kr. 6 219,- pr. mnd.

Felleskostnadene har følgende inndeling:
Felleskostnader: kr. 3 447,-
Homenet: kr.  19,-
Akonto fjernvarme: kr.  2 193,-
P-plass nr. 71: kr. 280,-
P-plass nr. 70: kr. 280,-

Det gjøres oppmerksom på at tallene er stipulerte fra forretningsfører, da sameiet er nyopprettet.

Forbruk av varmt tappevann og gulvvarme avregnes etter forbruksmåler pr. leilighet og kommer i tillegg til stipulerte felleskostnader. Strøm betales iht. eget forbruk. TV/Internett kommer også i tillegg til felleskostnadene.

Kostnad for vann og avløp fra kommunen faktureres hver enkelt seksjonseier.

Andre faste utgifter:
Boligen er nyoppført og selger har således ikke grunnlag for å svare på strømforbruk.

Kommunale avgifter:
Disse er ikke fastsatt ennå da leiligheten er nyoppført. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Bygningsforsikringen betales via felleskostnadene hver mnd. Innboforsikring må tegnes av kjøper.

Endringer i lånevilkår, herunder renteendringer, vil kunne medføre at månedlige fellesutgifter endres. På samme måte vil vedlikeholdsarbeider og oppgradering av bygning kunne medføre økte fellesutgifter.

Andel fellesgjeld / formue

Leiligheten har ikke fellesgjeld / formue pr. d.d. da sameiet er nyopprettet.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.
Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
249 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 9 990 000,-)) 172,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 9 300,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
260 392,- (Omkostninger totalt)
10 250 392,- (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Spesifikasjon av lån

Det er ingen lån i sameiet p.t.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige arealangivelser er hentet fra tilstandsrapport for leiligheten - utvendige arealangivelser er hentet fra prosjektets original prospekt. Mindre arealavvik kan forekomme.

Det foreligger ikke årsberetning for sameiet da bygget er nyetablert.

HVITEVARER medfølger der dette er spesielt angitt i beskrivelse av kjøkken i salgsoppgaven. Det gjøres oppmerksom på at hvitevarene ikke har noen garanti utover vanlig kjøpsgaranti fra leverandøren, og at de overtas "som de er".

Det gjøres oppmerksom på at boligen vil overdras slik den fremstår på visningen og at ingen ytterligere vask vil bli foretatt til overtagelsen.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Adgang til utleie (boligformål)

Bolig i eierseksjonssameie kan som hovedregel fritt leies ut. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret må ha "saklig grunn" for ikke å godkjenne leietager.

Konsesjon / Odel

Det foreligger ikke konsesjon eller odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Aktuell bolig ble ferdigstilt i oktober 2022 og det stilles derav ingen garantier etter Bustadoppføringsloven ved dette salget.

Meglers vederlag og utlegg

Godtgjørelse oppgjør (Oppgjørskostnad) (Kr.7 500) Info forretningsfører/eierskiftegebyr (Kr.10 000) Provisjon (forutsatt salgssum: 9 990 000,-) (Kr.99 900) Tilrettelegging (Kr.14 900) Styling faktura 101806 (Kr.30 000) digital annonseirng klikk (Kr.5 000) Markedspakke (Kr.11 900) Fotograf (Kr.11 500) Salgsoppgaver (Kr.4 000) Tilstandsrapport (Kr.9 900) Eierskiftegebyr trekkes i oppgjør - SELGER (Kr.5 995) Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.585) Totalt kr. (Kr.211 180)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr 62 200,- (Markedspakke+utlegg+14 900,-) + visninger / overtagelse med kr 2 900,- per påbegynte time hvor representant fra Privatmegleren deltar.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Arealoppmålingsrapport
Selgers egenerklæring
Energiattest
Opplysningsbrev fra forretningsfører
Årsregnskap / budsjett
Protokoll
Vedtekter og eventuelle husordensregler
Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse
Arealbekreftelse
Reguleringskart og bestemmelser
Liste over løsøre og tilbehør
Budskjema

Finn.no: Lokalområde

Gotaasalléen