Klikk for galleri

Skuehytten - 1 SOLGT! 2 lekre prosjekterte hytter med nydelig utsikt og solrik beliggenhet på Kikut/ Solhovda Sør

Skuehytten - 1 SOLGT! 2 lekre prosjekterte hytter med nydelig utsikt og solrik beliggenhet på Kikut/ Solhovda Sør

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Hol-Geilo

Solhovdlie 26

Prisantydning7.900.000,-Primærrom142m2Bruksareal153m2
Meld interesse
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Herleiksplass & Partnere AS / Jannike Seljevoll Herleiksplass

Selger/Utbygger

Skuehytten AS v. Olav Rune Øverland Skuehytten AS v. Jan Fredrik Norrby

Betegnelse

Gnr. 66 Bnr. 951 i Hol kommune

Solhovdlie 26 er en tomt hvor hver eiendom skal seksjoneres i to eierseksjoner med tilhørende uteareal.

Hytte nr.1 ligger lengst mot vest (SOLGT) og hytte nr. 2 ligger mot øst.

Endelig matrikkel vil være klart etter at seksjoneringen er gjennomført og tinglyst.

Hver seksjon vil ha sin tildelte andel av tomten. Tomteareal for den enkelte seksjon vil etter beste evne besørges med lik fordeling så langt det lar seg gjøre etter tomtens beskaffenhet, opparbeidelse og andre hensiktsmessige forhold. Dette vil da fremkomme av seksjoneringsbegjæringen

Byggeår

2022/2023

Beliggenhet

Velkommen til Kikut og Solhovda!

Beliggende solrikt i naturskjønne omgivelser - her planlegges 4 nye hytter i prosjektet Solhovda Kikut utviklet av Skuehytten. Et eksklusivt og attraktivt område med gode solforhold både sommer og vinter. Ta på langrennsskiene ved hytteveggen og hele langrennsnettet med preparerte og merkete løyper venter. Kikut har løyper tilpasset alle. Småturer eller lengre til bla. Ruperanden, Tuva eller Ustaoset. For de som ønsker seg flotte dager i alpinbakken er det kort vei til Kikutheisen som videre knytter deg til resten av alpinbakkene på Geilo.

Fra hytten er det kort vei til busstoppet til Kikutbussen som har flere daglige avganger tur/retur Geilo i helger og ferier.

Beliggenhet på Kikut gir muligheter for feriedager både vår, sommer og høst med unike naturopplevelser.
Du kan legge turen rett inn i fjellheimen langs merkede løyper enten du sitter på sykkelsete eller du vil gå til fots. Ta gjerne med fiskestang, og prøv lykken i et av de mange større og mindre vannene i området, meld deg på elgsafari eller besøk en støl.

Fra Kikut er det snaue 10 minutter til Geilo sentrum med alle fasiliteter som hoteller med spa, treningssenter, og bademuligheter. Her finner du også afterski og flere restauranter. Geilo kan også by på et hyggelig sentrumsområde med flere butikker, et variert tilbud for store og små. Her ligger også jernbanestasjonen som er stasjon for Bergensbanen. Det er med andre ord veldig enkelt å komme seg til Geilo med tog både fra Bergen og fra Oslo

Byggemåte

Hytten bygges med Vartdal ringmur med 35cm isolasjon under støpt såle. Hytten bygges med 8" bindingsverk med 2" krysslekting innenfor diffusjonssperre. Utvendig får hytten stående kledning med frittstående stolper og omramninger rundt vinduer. Utvendig kledning leveres ferdig grunnet og med ett strøk oljedekkbeis. Vegger 8" + 2", 25 cm isolasjon. Såle 35 cm isolasjon. Vegger kjeller 35cm Vartdal vegsystem mot terreng, 25 cm isolasjon. Luftet takkonstruksjon med 30 cm isolasjonstykkelse. Helsveiset Protan membran og torv på tak.

For en nærmere beskrivelse av byggemåte se selgers leveransebeskrivelse.

Arealer og fordeling pr. etasje

Primærrom: 142 kvm, Bruksareal: 153 kvm
Alle rom er p-rom med unntak av bod og garderobe.

1.etg, P-rom 75,1 kvm. BRA 82,1 kvm, BTA 90,5 kvm.
2.etg. P-rom 67,6 kvm. BRA 71,5 kvm, BTA 79,1 kvm.

Alle arealer er opplyst av arkitekt.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at alle arealangivelser er hentet fra arkitekttegninger og at arkitekter ofte opplyser areal iht. NS 8401:2010 ved prosjektering. Ved salg av eiendom er det NS 3940:2012 som benyttes. Det tas forbehold om mindre avvik for de oppgitte arealer ved evt. oppmåling etter NS 3940:2012., da beregningene er foretatt på tegninger.

Innhold

SKUEHYTTEN - 2 flotte fritidseiendommer skal bygges på attraktive og solrike Solhovda.

Skuehytten er en innholdsrik fritidsbolig som gjennom kvalitet, funksjonalitet, utforming og personlighet oppfyller din hyttedrøm.

Hytten går over to plan. I første etasje er det en romslig entré og praktisk garderobeløsning, tv-stue, 3 soverom og bad med badstue. Eget vaskerom med dør inn til skibod.  Videre opp til hyttens andre etasje er det et flott og innbydende allrom med stue, spisestue og kjøkken. Hyggelig peisovn i stuen. Allrommet har store vindusflater som gir deilig naturlig lys og god utsikt. Hovedsoverom med eget walk-in-closet og bad.

Enten man trives best i hytteveggen på en varm solskinnsdag, eller foretrekker å sette seg godt til rette i en varm hyttestue mens vinden uler på utsiden, har drømmen om egen hytte alltid hatt en sentral plass i nordmenns bevissthet. Med en elegant og tidløs arkitektur, vil du ha muligheten til å få tilpasset hvert enkelt rom og hytten som helhet for å dekke dine krav og behov. Sammen med en god plan og utforming av tilhørende uteområde, sikrer dette deg en god og funksjonell hyttetilværelse. Skuehytten skaper gjennom solid norsk håndverkertradisjon, moderne byggeteknikk og unik arkitektutforming, en eksklusiv og funksjonell hytte med sterkt fokus på utsyn (skue) og kontakt med naturen.

Standard

På gulvene leveres rustikk hvitvasket enstavs eikegulv. På badene, badstue, vaskerom, entré og bod leveres det fliser i størrelse 90*90 cm.
Stående ferdig beiset 5 "glattpanel leveres på veggene. Fliser på badene og stående panel i osp i badstue.
I himling leveres det beiset 5" glattpanel.

Kjøkken leveres fra møbelsnekker med granitt benkeplate. Glatte mørkbeisede fronter i eikefiner. Hvitevarer kjøleskap, oppvaskmaskin, separat fryser, komfyr, koketopp(90cm), benkventilator.

Badene innredes med møbler fra møbelsnekker, servant, speil, vegghengt toalett og dusj med dusjdører i glass.

Vaskerom får skapinnredning med glatte mørkbeisede fronter i eikefiner levert av møbelsnekker. IKEA el. skapstammer. Nedfelt vask. Klargjort til vaskemaskin.

Det gjøres oppmerksom på at bildene i salgsoppgave og annonse er bilder tatt av lignende Skuehytte i område og det tas forbehold om endringer i materialvalg, takvinkler inne/ute, utførelsesstandard og løsninger. Leveransebeskrivelsen og tegninger er overstyrende for leveransen. Dette blant annet fordi det kan være enkelte ting som ikke er ferdig detaljprosjektert. Det er standard leveranse som er inkludert i handelen.

Det gjelder blant annet følgende:
-Generelt om farger: Det kan være noe avvik på fargenyanser. Her vil kjøper kunne gjøre tilpasninger i samarbeid med selger. Selger har gode tilvalgsløsninger inkludert i standardleveranse når det gjelder parkett, beis på panel, innredning kjøkken og bad. Spesielle ønsker og tilvalg kan medføre tillegg i pris. Dette håndteres i god dialog og etter avtale med selger.
- Det er avvik på plassering av bygning på tomt, adkomst og utsikt. Bilder er tatt av lignende Skuehytte i område
- Mulig tett rekkverk enkelte steder for å dempe innsyn/utsyn.

Kjøper kan ikke kreve utført endrings- eller tilleggsarbeid som endrer eiendommens kjøpesum med mer enn 15 %. Kjøper kan ikke kreve å få utført endrings- eller tilleggsarbeider dersom dette vil føre til ulemper for selger som ikke står i forhold til kjøpers interesse i å få utført arbeidene, arbeider som hindrer rasjonell fremdrift, eller arbeider som berører rammetillatelsen. Det vises for øvrig til bufl. § 9.Fakturering/betaling av tilleggsarbeider/-leveranser som ikke går gjennom utbygger omfattes ikke av garantiene utbygger er pliktig å stille. Det gjøres oppmerksom på at selger eller selgers representant kan beregne seg en tilleggskjøpesum/et prispåslag som følge av tilvalgsarbeider og/eller endringer og økte garantikostnader.

For en nærmere beskrivelse av standard og nærmere beskrivelse av leveranse, se vedlagte tegningsgrunnlag, situasjonsplan og selgers leveransebeskrivelse. Konferer også megler for en gjennomgang.

Skuehytten bygger på god norsk håndverkstradisjon og bruk av materialer og utforming i tråd med norsk natur og fjellheim. Det er et sterkt fokus på kvalitet i alle ledd - fra idé til tegnebrett, utforming, planløsninger og valg av materialer. Og ved å bruke lokale leverandører sørger de også for å underbygge sin miljøbevissthet om nærhet til kunden. Det er også særdeles viktig å skape hytter som er i pakt med naturen og tilpasset i forhold til terreng og omgivelser. Gjennom arkitektoniske detaljer og en atmosfære av harmoni har selger skapt Skuehytten for at du skal kunne få din unike hytte - med personlighet og opplevelse av fjellheimen rundt deg.

Møblering

Fritidsboligen leveres uten møbler, men med inventar slik det blir beskrevet i selgers leveransebeskrivelse

Oppvarming

Peis i 2.etg. med åpning mot stue og kjøkken. Leveres med murpuss. Mot tillegg kan peisen forblendes med naturstein eller stål.
Varmekabler i gulv 1 etg. Varmefolie i gulv 2.etg

Smarthusstyring av varme.

Parkering / Garasje

Oppstillingsplasser opparbeides på tomt i tilknytning til den enkelte seksjon.

Adkomst

Fra Geilo, følg F40 opp til Kikut. Ca 2,5 km etter du har passert innkjøringen til Kikutheisen og Hakkesetvegen er det avkjørsel til høyre merket "Kikut Sør". Ta så andre til høyre opp Solhovdlie. Følg veien til du kommer til et T-kryss. Ta til venstre og kjør nesten til enden av veien. Solhovdlie 26 på venstre side av veien.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

1938/109-2/22  Erklæring/avtale  
04.02.1938  Bestemmelser om at deler av eiendommen/påstående bygninger/ tilbehør/rettigheter, er unntatt.
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1938/111-2/22  Erklæring/avtale  
04.02.1938   BESTEMMELSER OM AT DELER AV EIENDOMMEN / PÅSTÅENDE BYGNINGER / TILBEHØR / RETTIGHETER, ER UNNTATT
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1954/1542-1/22  Best om garasje/parkering  
21.10.1954   Bestemmelse om vannledning. Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1957/27-1/22  Bestemmelse om veg  
05.01.1957   rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:205  
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1958/1870-2/22  Bestemmelse om gjerde  
26.09.1958  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:216  
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1958/1871-1/22  Bestemmelse om veg  
26.09.1958   rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:228  
Bestemmelse om gjerde
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1958/2368-2/22  Bestemmelse om veg  
25.11.1958  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:230  
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om gjerde
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1958/2370-1/22  Bestemmelse om veg  
25.11.1958  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:231  
Bestemmelse om generende virksomhet
Bestemmelse om benyttelse
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1959/1183-1/22  Bestemmelse om veg  
23.07.1959  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:195  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere
1960/1491-2/22  Bestemmelse om veg  
13.08.1960  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:244  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1960/1493-1/22  Bestemmelse om veg  
13.08.1960  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:245  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1962/404-1/22  Bestemmelse om veg  
12.02.1962  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:264  
Bestemmelse om generende virksomhet
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1962/406-2/22  Bestemmelse om veg  
12.02.1962  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:265  
Bestemmelse om generende virksomhet
Med flere bestemmelser. Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1962/408-1/22  Bestemmelse om veg  
12.02.1962  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:266  
Med flere bestemmelser. Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1962/2259-1/22  Bestemmelse om veg  
18.10.1962  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:274  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1963/79-2/22  Bestemmelse om veg  
09.01.1963  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:283  
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1963/1148-2/22  Bestemmelse om gjerde  
05.06.1963  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:285  
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1963/2501-2/22  Bestemmelse om gjerde  
04.11.1963  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:286  
Bestemmelse om generende virksomhet
Med flere bestemmelser. Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1964/90-2/22  Bestemmelse om gjerde  
14.01.1964  Forbud mot næringsvirksomhet
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1964/864-1/22  Bestemmelse om gjerde  
09.04.1964  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:296  
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1964/1730-1/22  Bestemmelse om veg  
22.07.1964  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:299  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1964/2014-3/22  Bestemmelse om veg  
20.08.1964  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:300  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1964/2604-2/22  Bestemmelse om veg  
07.10.1964  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:308  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1965/2061-1/22  Bestemmelse om veg  
24.09.1965  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:314  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1965/2359-2/22  Bestemmelse om veg  
24.09.1965  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:313  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1965/2697-1/22  Bestemmelse om veg  
25.10.1965  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:299  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1966/2784-2/22  Bestemmelse om veg  
19.10.1966   rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:327  
Overført fra: 3044-66/114Gjelder denne registerenheten med flere

1967/550-3/22  Bestemmelse om veg  
15.02.1967  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:328  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1967/1298-3/22  Bestemmelse om veg  
28.04.1967  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:334  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1967/1305-2/22  Bestemmelse om veg  
28.04.1967  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:336  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1968/2688-3/22  Bestemmelse om veg  
06.09.1968  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:353  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1968/3784-2/22  Bestemmelse om veg  
21.11.1968  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:356  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1969/538-2/22  Bestemmelse om veg  
13.02.1969  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:365  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1969/1549-1/22  Bestemmelse om veg  
19.05.1969  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:340  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1970/750-3/22  Bestemmelse om veg  
24.02.1970  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:375  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1970/3592-2/22  Bestemmelse om veg  
20.10.1970  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:382  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1970/4600-3/22  Bestemmelse om veg  
16.12.1970  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:400  
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1971/5123-1/22  Erklæring/avtale  
21.12.1971  Grensegangssak vedr. Gnr.66 bnr.114 og 221.
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1971/5134-1/22  Erklæring/avtale  
21.12.1971  Grensegangssak vedr. gnr.64 bnr.94 gnr.66 bnr.114.
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1973/3415-1/22  Bestemmelse om veg  
31.07.1973  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:364  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1975/1914-2/22  Bestemmelse om veg  
18.04.1975  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:355  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1976/3872-1/22  Bestemmelse om veg  
17.08.1976  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:237  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1976/3873-1/22  Bestemmelse om veg  
17.08.1976  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:265  
Overført fra: 3044-66/114
Gjelder denne registerenheten med flere

1978/2813-1/22  Bestemmelse om vannrett  
22.05.1978  vedr. brønnhus
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1978/6237-1/22  Bestemmelse om vannrett  
13.11.1978 
rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:302  
rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:369  
rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:370  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1983/4653-1/22  Jordskifte  
06.09.1983  Overført fra: 3044-66/114
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/5055-4/22  Bestemmelse om veg  
26.09.1985  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:374  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1987/5791-2/22  Bestemmelse om veg  
03.12.1987  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:383  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1992/410-1/22  Bestemmelse om veg  
12.02.1992  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:267  
Bestemmelse om generende virksomhet
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

1998/1381-1/22  Jordskifte  
30.03.1998  Sak nr. 5/1997
Overført fra: 3044-66/114
Gjelder denne registerenheten med flere

1998/5370-1/22  Erklæring/avtale  
10.12.1998  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:534  
Bestemmelse om veg
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/4154-2/22  Bestemmelse om veg  
03.09.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:607  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/4156-2/22  Bestemmelse om veg  
03.09.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:608  
Overført fra: 3044-66/114
Gjelder denne registerenheten med flere

2001/4157-2/22  Bestemmelse om veg  
03.09.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:606  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/5002-2/22  Bestemmelse om veg  
11.10.2001 
rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:604  
rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:605  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/5018-2/22  Bestemmelse om veg  
12.10.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:603  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/5147-2/22  Bestemmelse om veg  
19.10.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:618  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/5149-3/22  Bestemmelse om veg  
19.10.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:612  
Overført fra: 3044-66/114  Gjelder denne registerenheten med flere

2001/5150-2/22  Bestemmelse om veg  
19.10.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:611  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/5689-2/22  Bestemmelse om veg  
14.11.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:609  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2001/6353-2/22  Bestemmelse om veg  
14.12.2001  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:622  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2003/4016-2/22  Bestemmelse om veg  
19.08.2003  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:617  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2003/5415-2/22  Bestemmelse om veg  
21.10.2003  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:615  
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2003/6147-2/22  Bestemmelse om veg  
26.11.2003  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:602  
Med flere bestemmelser. Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2004/4227-2/22  Bestemmelse om veg  
21.07.2004  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:613  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114Gjelder denne registerenheten med flere

2009/227714-1/200  Bestemmelse om veg  
30.03.2009  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:285  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2009/227714-2/200  Best. om vann/kloakkledn.  
30.03.2009  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:285  
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2012/59793-1/200  Erklæring/avtale  
20.01.2012 
Pliktig medlemskap i velforening/huseierforening
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m.
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra Aasremmen AS-org.nr.: 985 958920
Gjelder også senere utskilte parseller
Overført fra: 3044-66/114 Gjelder denne registerenheten med flere

2016/368535-1/200  Bestemmelse om veg  
26.04.2016  rettighetshaver:Knr:3044 Gnr:66 Bnr:294  
Bestemmelse om parkering
Overført fra: 3044-66/114
Gjelder denne registerenheten med flere

Forvaltning, drift og vedlikehold av den felles infrastruktur som er etablert i Solhovda (veinett, vann- og avløpsledninger mv), skal forestås av Solhovda Velforening for tomtene som ligger på Solhovda. Dette innebærer blant annet at kjøper skal dekke en forholdsmessig andel av kostnader knyttet til drift og vedlikehold av den felles infrastruktur som er etablert i området, dvs at kostnadene fordeles likt mellom alle tomte- og hytteeierne i hhv. Solhovda og Solhovda Sør (uavhengig av beliggenhet).

Det er på hovedbølet tinglyst erklæring omhandlende infrastruktur, samt enkelte andre heftelser som gjelder for tomten og området for øvrig. Erklæringen er inntatt i vedlegg til salgsoppgaven. Når det gjelder kjøpers plikt til å betale et bidrag til dekning av leie av grunn til løyper og stier, preparering av skiløyper, vedlikehold av turstier mv, utgjør dette per dd. ca NOK 1 000 pr år, jf erklæringens punkt 3.

Tinglyst erklæring og vedtekter for Solhovda Velforening er vedlegg til denne salgsoppgave. Velforening for Solhovda Sør er per dd. ikke etablert og vedtekter for Solhovda Velforening er således retningsgivende informasjon. Kjøperne av tomter/hytter i Solhovda Sør har samme plikt til å være medlem av velforening som stiftes for område og rette seg etter de vedtekter som utarbeides.

Det kan være muligheter for å koble seg på fiberanlegg i Solhovda. Evt. kostnad avklares med selger.

Kjøper kan ikke motsette seg eller kreve prisavslag/erstatning for tinglysninger av øvrige nødvendige erklæringer/avtaler o.l. vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene knyttet til gjennomføringen av prosjektet innenfor reguleringsplanen.

Vei / Vann / Avløp

Privat vinterbrøytet vei, offentlig vann og avløp.
Eierne er solidarisk ansvarlig for vedlikehold av vei, vann og avløp.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. I tilfelle midlertidig brukstillatelse er selger forpliktet å fremskaffe ferdigattest så snart som mulig etter at alle krav i byggetillatelse og reguleringsplan tilknyttet ferdigattest er oppfylt. Herunder f.eks. dersom utomhus ikke lar seg ferdigstille pga. tele i bakken og lignende. I slike tilfeller har kjøpere krav på å holde tilbake en forholdsmessig del av vederlaget til sikkerhet for at ferdigattest gis. Alternativt kan selger stille § 47 garanti til sikkerhet for dette forholdet.

Reguleringsforhold

Solhovdlie 26 er en del av detaljregulering for Solhovda Sør.
Reguleringsformål; Fritidsbebyggelse.
Reguleringsbestemmelser og kart er vedlagt denne salgsoppgaven

Kjøper må påberegne at område bygges ut iht. gjeldende reguleringsplan.

Beskrivelse av sameiet

Eiendommen vil bli organisert og eiet som et eierseksjonssameie med to seksjoner i samsvar med eierseksjonsloven. Kjøper vil få skjøte på sin egen seksjon. En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Det legges ikke opp til fellesutgifter eller felles drift av eierseksjonssameie med unntak av evt. drift, brøyting og vedlikehold av vei.

Andre faste løpende kostnader

OFFENTLIGE AVGIFTER
Kommunal avgifter og eiendomsskatt fastsettes ved ferdigstillelse:
Vil omfatte; Forbruk og fastledd vann og avløp. Renovasjon, feiing, branntilsyn og eiendomsskatt.

FASTE LØPENDE UTGIFTER
Kommunale avgifter og eiendomsskatt, kostnader til veglag og velforening for bl.a. brøyting og vedlikehold av vei. Løypebidrag, forsikring, strøm og nettleie, tv/ internett og evt. andre personlige abonnementer osv.

FORMUESVERDI
Det året en fritidseiendom står ferdig, skal formuesverdien settes til 30 prosent av eiendommens kostpris inkludert grunn eller 30 prosent av eiendommens markedsverdi

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato.

Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Kjøper er ikke forpliktet til å innbetale noen del av kjøpesummen før utbygger har stilt garanti etter bestemmelsene i bustadoppføringslovas §12.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

7 900 000,- (Pris)


Omkostninger
45 000,- (Dokumentavgift (2,5 % av tomteverdi kr. 1.800.000,-))
172,- (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)

46 342,- (Omkostninger totalt)


7 946 342,- (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

• Ved all besøk på byggeplass før overtakelse skal kunde alltid være i følge med en representant fra selger. All annen ferdsel på byggeplassen i anleggsperioden er beheftet med høy grad av risiko og er forbudt.

• Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, eller som følge av offentlige pålegg, uten at den generelle standarden forringes.

• Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte arkitekttegninger. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til megler, samt opplysninger innhentet fra kommunen og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å nøye gjennomgå tegninger og prospekt før kjøpetilbud inngis.

• Arbeidene utføres etter plan- og bygningslov og slike tekniske forskrifter som gjelder for byggearbeidene

• Hyttene leveres i byggrengjort stand. Kjøper må påregne utvask ved egen innflytning.

• I nye bygg vil det normalt oppstå svinnriss, sprekker i tapet, maling mv. ved skjøter og sammenføyninger, dels på grunn av uttørking av materialer. Det påpekes spesielt at sprekker i materialoverganger og mellom tak og vegg og i hjørner ikke kan forlanges utbedret, så lenge disse ikke innebærer avvik fra god håndverksmessig standard under byggingen.

• Med dagens tette boliger og miljøvennlige malingstyper kan det være fare for heksesot inne i boligene. Alle boliger bør derfor ventileres godt den første vinteren/året, og man bør være forsiktig med gassbruk og levende lys innvendig.

• Selger gjør særskilt oppmerksom på at skjeggkre er funnet i flere boliger i Norge. Skjeggkre kan komme inn i boliger på en rekke forskjellige måter, både i forbindelse med oppføring av boligen, men også i forbindelse med innredning, bruk mv. Det er ikke et funksjonskrav under denne kjøpekontrakten at boligen skal være oppført på et vis som fjerner risikoen for skjeggkre.

• Kjøper er kjent med at utomhusarbeider, avhengig av årstid, vil kunne bli ferdigstilt og overtakelsesforretning for disse avholdt etter forbrukerens overtakelse av boligen.

• Det er mulig å avbestille ytelsen for 5 % av kjøpesummen frem til igangsettingstillatelse er gitt. For øvrig gjelder avbestilling etter budstadoppføringlovas bestemmelser.

• Dersom kjøper unnlater å møte til befaringen og overtakelse uten gyldig grunn, kan selger avholde denne alene. Unnlatelse fra å møte gir ikke kjøper rett til å nekte overtakelse.

Adgang til utleie

Dette blir selveiende eiendommer og eiendommene kan fritt leies ut til fritidsformål.

Konsesjon / Odel

Kjøper må undertegne egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet som må bekreftes av kommunen før tinglysning kan finne sted og oppgjør kan utbetales selger.

Det er ikke odel på eiendommen.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Planlagt overtagelse

Forventet ferdigstillelse og overtakelse er Q, men dette tidspunktet er foreløpig og ikke bindende og utløser ikke dagmulkt.

Planlagt framdriftsplan:
- Søknad rammetillatelse ca. Q3-2022
- Planlagt byggestart ca. Q4-2022
- Anslått byggetid ca. 8-10 mnd.
- Planlagt ferdigstillelse ca. Q2/Q3 - 2023

Selger skal innkalle til overtakelsesforretning etter bustadoppføringslova § 15. Den endelige datoen er bindende og dagmulktsutløsende. Selger er ansvarlig for at det skrives protokoll fra overtakelsesforretningen.

Dersom hytten ferdigstilles tidligere enn antatt og boligen er klare for overtakelse, kan selger kreve at overtakelse fremskyndes tilsvarende. Slik fremskyndet overtakelse skal varsles kjøper minimum 2 måneder før overtakelsestidspunktet.

Kjøper svarer fra overtagelsen for alle eiendommens utgifter og oppebærer eventuelle inntekter.

Selger skal overlevere eiendommen til kjøper i ryddig og byggerengjort stand, uten leieforhold av noen art, slik at hele eiendommen leveres ledig for kjøper. Eiendommen skal ha ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse før overlevering til kjøper.

Ved overtakelse mot midlertidig brukstillatelse, for eksempel der utearealene ikke er ferdigstilt, er selger forpliktet til å fremskaffe ferdigattest innen rimelig tid og senest før midlertidig brukstillatelse er utløpt på tid. Skulle denne situasjonen oppstå, er megler forpliktet etter eiendomsmeglingsloven til å gjøre kjøper oppmerksom på at det bør etableres tilstrekkelig sikkerhet for kjøpers krav. Megler skal deretter bistå partene med å etablere et tilfredsstillende sikkerhetsarrangement som ivaretar kjøpers interesser.

Risikoen for eiendommen går over på kjøper når kjøper har overtatt bruken av eiendommen. Overtar kjøper ikke til fastsatt tid, og årsaken ligger hos ham, har kjøper risikoen fra det tidspunktet eiendommen kunne vært overtatt.

Når risikoen for eiendommen er gått over på kjøper, faller ikke kjøpers plikt til å betale kjøpesummen bort ved at eiendommen blir ødelagt eller skadet som følge av en hendelse som selger ikke svarer for.

Selgers forbehold

Selger tar forbehold om offentlig godkjenning, herunder endelig plassering, bygge- og igangsettingstillatelse.

Forbehold fram til 01.08.2022 om at styret i Skuehytten AS vedtar byggestart. Dersom selger gjør forbehold gjeldende har ikke partene økonomisk ansvar overfor hverandre.

Tegninger som viser fasader, utsikt, beliggenhet osv. er fra tilsvarende prosjekt på nabotomt. Bilder i salgsoppgave og annonse er fra lignende Skuehytte i område og ment til å illustrere leveransen. Det vil derfor avvike noe fra f.eks. beliggenhet, plassering av bygg på tomt, terrengtilpasning til den enkelte tomt, innkjøring og parkering, utsikt osv.

Salgsprospekt er utarbeidet for å orientere om prosjektets generelle bestanddeler, funksjoner og planlagte organisering, og er således ikke en komplett beskrivelse av leveransen. Alle illustrasjoner, 3D animasjoner, skisser, "møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, bortsett fra hvitevarer. Det kan derfor fremkomme elementer i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen.

Kjøper oppfordres særskilt til å vurdere solforhold, utsikt og beliggenhet i forhold til terreng og omkringliggende eksisterende og fremtidig bygningsmasse mv. før et eventuelt kjøpetilbud inngis.

Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet, og den endelige leveransen. Dersom det er avvik mellom tegninger i prospekt/Internettside og leveransebeskrivelsen i den endelige kontrakt med kjøper, vil leveransebeskrivelsen ha forrang og omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Sjakter og VVS føringer er ikke endelig inntegnet og nedkassinger/foringer i himling vil stedvis kunne forekomme.

Det gjøres oppmerksom på at utomhusplanen ikke er ferdig detaljprosjektert (f.eks. innkjøring og parkering). Renovasjon, forstøtningsmurer, evt.fallsikringer, belysning, fordelerskap, kummer og lignende vil bli plassert slik det finnes hensiktsmessig i forhold.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Vedlegg til salgsoppgave

Selgers leveransebeskrivelse
Tegninger
Situasjonsplan
Matrikkelbrev
Reguleringsbestemmelser og kart
Tinglyst erklæring
Vedtekter for solhovda velforening (til informasjon)
Viktig informasjon - Kjøp av bolig under oppføring
Budskjema

Salgsoppgaven er ikke komplett uten alle vedlegg

Meglers vederlag og utlegg

Provisjon (Kr.158 000) pr. hytte
Markedspakke (Kr.16 900) per annonse
Innhenting kommunal info, pantattester, servitutter og transaksjonsforsikring med mer (Kr. 8 900) pr. bnr.
Tilrettelegging (Kr.15 900) pr. bnr.
Oppgjørskostnad (Kr.5 980) pr. hytte
Sikringsobligasjon - Statens Kartverk (prosjekt) (Kr.585) pr bnr.
Totalt  (Kr.187 592,5) pr hytte

Dersom eiendommene ikke omsettes, faktureres selger kr 10.000,-  + avtale utlegg og tillegg.