← Tilbake

Informasjon om boligen

Oppdragsnummer

108-20-0074

Eiendomstype

Selveierleilighet

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 4 Bnr. 16 Snr. 22 og Gnr. 4 Bnr. 16 Snr. 23 i Hvaler kommune

Byggeår

2020

Areal

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

Rom som er P-rom: P-rom: Hall, vaskerom,to bad, arbeidsrom,garderobe, to soverom, stue og kjøkken.

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 7467 kvm

Beliggenhet

Prinsebakken ligger i attraktive og idylliske omgivelser på Skjærhalden, selve porten til skjærgård og hav. Ytterst på Kirkøy på Hvaler, med vakker beliggenhet og flotte solforhold i skrånende terreng mot sørvest (der det gamle badehotellet tidligere lå), kun 250 meter unna Skjærhalden sentrum og brygga. Der finner du også den flotte strandpromenaden, med nylig oppgradert kommunal sandstrand med flotte bademuligheter, tilrettelagt så vel for barnefamilier som for rullestol.

Matbutikk, legekontor, og kommunehuset finnes i umiddelbar nærhet. Like så vinmonopol, restauranter, puber og et yrende folkeliv.

Prinsebakken og hele området byr på meget barnevennlige omgivelser. Det er store områder å leke på og alt en barndom trenger. Hvaler har full barnehagedekning.

Skjærhalden Gjestehavn er romslig og ligger strategisk til i sentrum. Rett ved ligger fergeleie med avganger til Strømstad og de østre Hvalerøyene. Her kan du fint øyhoppe til flere av skjærgårdens bortgjemte sommerparadis som Søndre Sandøy og Herføl, eller dra på svenskehandel. Med egen båt, være seg snekke eller kajakk, kan du utforske den vakre skjærgården som er en del av Ytre Oslofjord Nasjonalpark.

Området byr på kilometervis av fine turstier, inkludert Kyststien, med storslått natur og fantastiske naturopplevelser.

Litt lenger inn på øya finner du Hvaler Golfklubb med profesjonelle kvaliteter som store innbygde greener og fairways i kombinasjon med vannhindere. De er en del av samarbeidet Kystgolf sammen med Soon Golfklubb og Huseby & Hankø Golfklubb.

En drøy halvtime unna med bil finner du urbane Fredrikstad, med alt en mellomstor by har å tilby. Oslo når du med ekspressbuss på godt under to timer.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Morgenbad, ferieglade mennesker, hyggelige øyfolk, glitrende hav - Kom i feriefølelse hele året.

Unike Hvaler tilbyr noen av de vakreste omgivelsene i landet. Nå har du en unik mulighet til å gjøre dette ferieparadiset til ditt permanente bosted. Med skjærgård, bølgeskvulp, båtlyder, turstier og strand bare en liten spasertur unna. Omgivelser som gir ro i sjelen.

Lyse, lettstelte og moderne leiligheter med gode lysforhold gjør at du kan fullt ut nyte at du bor et av de stedene i Norge med flest soltimer i året.

Hvaler kommune består av over 800 vakre øyer som byr på yrende dyreliv og fauna.

Selve drømmen om det gode liv.

Bygninger

Det er 5 bygninger i sameiet.

Byggemåte

Oppføres i betong, stål og utfyllende bindingsverk. Fasader består av en kombinasjon av lys grå steinkledning og liggende trepanel i fargene hvit, brun og lys grå.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 180 kvm, Bruksareal: 185 kvm, Bruttoareal: 190 kvm

Rom som er P-rom: P-rom: Hall, vaskerom,to bad, arbeidsrom,garderobe, to soverom, stue og kjøkken.

2.Etasje: Leiligheten 185 kvm BRA

                 Boder             13 kvm BRA

Innhold

Leiligheten lgger i 2. etasje og inneholder: Hall, stue, kjøkken, vaskerom, arbeidsrom, to bad, vaskerom, garderobe og to store soverom. Stor balkong langs hele leiligheten.  To boder  og to garasjeplasser.

Standard

Standard leveranse fra utbygger. Selger har bestilt vesentlige endringer i forhold til dette. Tilleggene blir spesifisert nederst i dette avsnittet om standard.

Gulv

Leveres generelt med 14mm lamell eikeparkett.

I vindfang legges gulvflis for å unngå fukt fra fottøy på parkett.

I bad leveres grå keramiske fliser 20x20 cm. Det er ingen nivåforskjell mellom bad og tilstøtende rom, kun forhøyning i terskel og med fall til sluk (universell utforming).

Vegger og himling

Sparkles og males i lys farge. Bad leveres med hvite keramiske fliser 20x20 cm/ 20x30 cm.

Nedforet himling/ innkassing

Tekniske rørføringer vil i varierende grad bli montert i taket og langs vegger.

Rom med nedforet himling får takhøyde ca. 220 cm (gang, ev. bad).

Rørføringer vil i hovedsak bli skjult bak innkassinger og bak helt eller delvis

nedforede himlinger i våtrom og gangarealer.

Nedforinger og innkassinger i oppholdsrom kan forekomme som en følge av bæresystemet, rør- og kanalføringer og vil bli utført med gipsplater. Disse vil bli overflatebehandlet som en del av overflaten der konstruksjonen blir montert.

Tekniske rørføringer i bod skjules ikke.

Selger har bestilt følgende oppgradering fra elektriker:

Etman flate stikkontakter

Kurs for lading av el-bil til parkeringsplass i kjeller

Ekstra TV uttak i arbeidsrom

Røranlegg for forberedelse til belysning i garderobe.

Egen kurs 15A for massasjebad

Røranlegg for opplegg til ledbelysning  under overskap i kjøkken

4.stk ekstra utelamper på balkongen

Ekstra stikkontakt i tak v/spisebordet i stue

Varmefolie i gulv i inngangspartiet.

Tilsammen  42  downlights i leiligheten.

Dimmere i 9 soner.

Varmekabelregulator for inngangsparti.

Selger har bestilt følgende oppgraderinger fra hoved entreprenør Byggmester Håkon Hansen:

Oppgradering av kjøkken. (Se egen beskrivelse)

Endring av fliser utover standard på 2.stk. bad.

Endring av parkett utover standard.

Tillegg for ny vegg på kjøkken inkl. malerarbeid.

Tillegg for glass i dør til arbeidsrom

Tillegg for nedsenket himling i stue/kjøkken, gang, og arbeidsrom.

Utstyr

Kjøkken inkl. Hvitevarer fra Siemens: Oppvaskmaskin , dobbelt kjøleskap med frys i den ene halvparten, mikrobølgeovn , stekeovn og kokeplate med induksjon .I tillegg er det stor Røros kjøkkenvifte i børstet stål.

Se egen tegning og beskrivelse.

Parkett : Byggo Elegance Coconut

Innvendige dører: Hvite "Stil 1" dører fra Bygg1.

Garderober leveres og monteres av Sigdal.

Listverk

I rom med eikeparkett er gulvlistene av eik.

Alle utforinger/gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt i en standard farge uten synlige spikerhull.

Taklister leveres ikke.

Tillegg/utstyr levert av rørlegger Borge Rør AS:

Bad 14 kvm:  120 cm Vikingbad Mie servantmøbel og 120 cam Ida hvit speilskap. 35 cm Vikingbad høyskap, Porsgrunn Glow toalett. Vikingbad Kong 190x90 masasjekar system 3.

Bad 6 kvm:  120 cm Vikingbad Mie servantmøbel og 120 cam Ida hvit speilskap. 35 cm Vikingbad høyskap, Porsgrunn Glow toalett.

Vaskerom:  møbler  i hvit høyglans fra Alterna:

60 cm  høyskap med rengjøringsinnredning. 60 cm toppskap over vaskemaskin og tørketrommel. 60 cm benkeskap med skittentøykurv. 60 cm benkeskap med 2 dører. 60 cm overskap med 2 dører. Grå benkeplate. VK50NF vaskekar for nedfelling. Høiax 300 liter bereder i teknisk rom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, luft/luft varmepumpe og varmekabler i gulv på badet.

Parkering / Garasje

Det følger med to parkeringsplasser ved siden av hverandre i felles parkeringkjeller i bygget.

Heis fra garasjen om opp til leilighetene.

Beskrivelse av tomt/hage

Fellesområdene består av grøntområder, lekeplasser og tursti, samt gjeste- parkeringsplasser og et område for nedgravde søppelkontainere for kildesortering og nettstasjon.

Områdene opparbeides i en robust form som kler landskapet, der bruk av stein og lettstelt beplantning skal ivareta eksisterende vegetasjon i størst mulig grad.

Det opparbeides to lekeplasser, mellom hus 1 og 4 og hus 2 og 5. Her vil det bli sandkasser, huske- og klatrestativ, akebakke og sitteplasser for voksne.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det vil foreligge midlertidig brukstillatelse før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Eiendommen omfattes av reguleringsplan med planID navn: 0111133/Prinsebakken. Reguleringsformålet er: Boligbebyggelse, konsentrert småhusbebyggelse, kombinert bebyggelse og anleggsformål, lekeplass og vei.

Faste, løpende kostnader

Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.

I de månedlige fellesutgifter som legges til grunn at kommunale avgifter, forsikring på bygget, strøm og drift på fellesarealer, vaktmestertjenester som snømåking, drift og vedlikehold av heis, forretningsfører og renhold er inkludert. Endelig budsjett fastsettes på sameiermøte. Det tas forbehold om endringer i stipulerte fellesutgifter, da dette er basert på erfaringstall. Fordelingsnøkkel for fordeling av utgifter reguleres i sameiets vedtekter, og bygger i utgangspunktet på sameierbrøk. Enkelte elementer i budsjettet kan i vedtektene fastsettes til fordeling likt på alle seksjoner, eller etter forbruk. Selger har/vil engasjere forretningsfører for sameiet for første driftsår. Kostnader for dette er tatt inn i budsjett for fellesutgifter.

Samtlige kjøpere må betale et kapitaltilskudd på kr. 5.000,- til sameiet. Kapitaltilskuddet tilbakebetales ikke ved salg av eierseksjonen.

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper.

Oppgjør

Eiendommen betales ved overtagelse.

SALG AV KONTRAKTSPOSISJON: Det gjøres oppmerksom på at dettet er transport av kontrakts posisjon. Det betyr at kjøper trer inn i den allerede etablerte kontrakten  og overtar kjøper 1s rettigheter og forpliktelser i henhold til kjøpekontrakt datert 12.04.2019 (Ligger som vedlegg til salgsoppgaven.) Ny kjøper overtar betalingsforpliktelsene i hht kjøpekontrakten på samlet  kr. 8.516.265.-  som skal betales til utbygger innen overtagelse av leiligheten. Differansen mellom prisantydningen og kjøpesummen selger har betalt er i hovedsak avtalte tilleggsarbeider som gir leiligheten en vesentlig høyere standard enn hva som er i normalleveransen.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

9 600 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) -------------------------------------------------------- 1 170,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 9 601 170,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Adgang til utleie (boligformål)

Konsesjon / Odel

Det er 0-konsesjon i hele Hvaler kommune. Det vil si at det er boplikt i alle boliger, også i dette prosjektet.

Planlagt overtagelse

Prosjektet er planlagt ferdigstilt sommeren 2020.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger/utbygger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Alle bud/kjøpstilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.

Bud/kjøpstilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpstilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpstilbud/bud skjema.

 

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve bud journal fremlagt så snart handel er gjennomført.

Innhold i bud journal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert bud journal.

Meglers vederlag og utlegg

Refusjon oppgjørskostnad (Kr.5 500) Meglerprovisjon (forutsatt salgssum: 9 600 000,-) (Kr.96 000) Tilretteleggingshonorar (Kr.10 900) Totalt kr. (Kr.112 400)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger kr. 25.550.-.

Vedlegg til salgsoppgaven

Budskjema

Energiattest

Reguleringsplaner og bestemmelser

Viktig informasjon til kjøper og selger