Klikk for galleri

Manstadhagen - et praktisk hjem.

X
Viken – Fredrikstad - Bossum/Manstad/Lervik

LERVIKVEIEN 27-29

Viken – Fredrikstad - Bossum/Manstad/Lervik

LERVIKVEIEN 27-29

Prisantydning
2.200.000 - 3.100.000,-
Primærrom
50m2 - 74m2
Bruksareal
54m² – 78m²
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
Visning
Etter avtale!
Meld deg på visning
skjema her?
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
47 89 69 00
Salgsoppgave/dokumenter
Lukk

Per Olav Borgås

Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Partner
PrivatMegleren Fredrikstad
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Borgås & Partnere AS / Per Olav Borgås

Selger/Utbygger

Manstad utvikling AS v. Tollef Myrvang Jensen

Betegnelse

Gnr. 115 Bnr. 7 i Fredrikstad kommune

Byggeår

2020

Beliggenhet

MANSTAD:LANDLIG OG SJØNÆRT
Boligene ligger i hjertet av Manstad i Onsøy, med skoler og butikker i umiddelbar nærhet.
Ved siden av finner du barneskole, ungdomsskole, Gaustadhallen og kunstgressbane.
Manstad barneskole har ca 400 elever fordelt på 18 klasser. mens Vestbygda ungdomsskole åpnet i 2012 og har rundt 180 elever.

Idrettslag og foreninger står sterkt i området, og i Gaustadhallen finnes både idrettshall og svømmehall, og på utsiden kunstgressbane.

Manstad Kjøtt er godt kjent for sine wienerpølser. Manstad Kjøtt & Delikatesse selger disse, samt andre delikatesser i sin kjøttdisk tvers over veien. Sammen med Coop Extra, finner du et godt utvalg i matvarer her. Ønsker du en kopp kaffe, finner du Manstad Kafé, som i tillegg har både bakverk og klær.
Det er busstopp med forbindelse til Fredrikstad sentrum ved Lervikveien.

LERVIK OG SKJÆLØY
En liten spasertur unna er koselige Lervik med flott strand med finkornet sand. Her er det langgrunt og ideelt for barn.
På Skjæløy holder Skjæløy Slipp til med stor båthavn og mulighet for båtplass. Her finner du også Kystkroa som serverer god mat og drikke.
Lervik er også et flott utgangspunkt for å gå tur. Besøk gjerne Stangerholmen, ytterst på Skjæløy som har skyttergraver fra krigen og flott utsikt.

ENGELSVIKEN
Ta frem sykkelen og tar en tur til idylliske Engelsviken! Brødrene Skogen selger verdens beste fiskesuppe som mange kommer langveis fra for å smake. Kjøp den med hjem eller spis den på Engelsviken Brygge Fiskerestaurant hvor du kan få den servert til tonene av Evert Taube.
I det lille tettstedet Engelsviken finner du også blant annet frisør og matbutikk, samt badestedene Solviken badeplass og Flåtavika.
Oslo:
83 km (1t 15 min med bil)
Fredrikstad sentrum:
13 km (17 min med bil)
Engelsviken:
3,6 km (6 min med bil)

Bygninger

Manstadhagen byggetrinn 4 og 5 vil bestå av to bygg med tilsammen 22 leiligheter fordelt over to etasjer.
Det blir flere ulike typer leiligheter å velge blant - alle moderne og praktiske.

Manstadhagen ligger luftig til på en lett skrånende tomt og har gode solforhold.


Leilighetene får størrelser fra 54-79 kvm med  gjennomgående god standard, ett eller to soverom og balkong. En åpen stue- og kjøkkenløsning gir luftige og lyse rom.

Kjøkkenet er et viktig samlingspunkt i hjemmet. I Manstadhagen vil du finne
Det legges parkett på alle gulv i oppholdsrom og veggene blir malt i lyse farger. På badet blir det fliser på vegg og på gulv i nøytrale farger.

Det blir utgang til balkong som en flott forlengelse av stua.

Byggemåte

MANSTADHAGEN B4 OG B5
LEVERINGS- OG BYGGEBESKRIVELSE
PR. 23.01.2019 

Denne beskrivelsen gjelder for Manstadhagen byggetrinn 4 og 5 (B4 og B5), oppføring av nye leiligheter på eiendommen Lervikveien 31, 1626 Manstad.  Prosjektet omfatter B4 med garasjeanlegg i underetasje og 14 leiligheter over 2 etasjer og B5 med 8 leiligheter over 2 etasjer. Boligene har effektive planløsninger med moderne og god standard. Bruksarealet varierer fra 54-79 kvm og inneholder åpen stue/ kjøkken, 1-2 soverom, bad, vaskerom/ bod og balkong. Det er sportsboder og parkeringsplasser i garasjeanlegg i underetasje samt heis (løfteplattform) med direkte adkomst til alle leiligheter.

BELIGGENHET
Manstadhagen er et boligområde som ligger i landlig miljø sentralt på Manstad, 13 km fra Fredrikstad sentrum og 3 km fra Engelsviken. Det er kort vei til skoler, barnehage, svømmehall, butikk, golfbane og badestrender. Tomten er skrånende mot sydvest, noe som gir gode lys og solforhold.

EIENDOMSOPPLYSNINGER
Tomten blir fradelt gnr. 115 bnr. 7 (Lervikveien 31) i Fredrikstad kommune og vil få eget bruksnummer. Selveiet tomt med areal ca. 2200 kvm. Leilighetene vil bli tildelt egen adresse.

KONSTRUKSJON
Bygningen fundamenteres (B4) med en plasstøpt betongkonstruksjon i underetasje og (B5) som en støpt isolert plate på mark. Under lydvegg mellom boenhetene er betonggulvet brutt med langsgående fuge. (B5) Radonsperre og radonbrønn i hver boenhet med tilgang fra inspeksjonsluke. Yttervegger utføres med bindingsverk isolert med mineralull og innvendig kledd med gipsplater. Utvendig kledning er med liggende og stående trepanel. Lyd og brancellevegg mellom boenhetene utføres med delt isolert bindingsverk og dobbel gipsplate på begge sider. Vegg går ubrutt fra betonggulv til underkant taktro. Etasjeskille utføres som et isolert trebjelkelag med lydhimling og trinnlydplater. Innvendige vegger utføres med isolert bindingsverk med gipsplater på begge sider. Vegger på bad utføres med underpanel og gipsplater. Tak utføres med en trekonstruksjon og tekkes med folie.

OVERFLATEBEHANDLING
Gulv i oppholdsrom leveres som standard med 14 mm eikeparkett. Baderomsgulv leveres med mørke keramiske fliser 20x20 cm og 10x10 cm i nedsenket dusjsone  (ca. 100x100 cm). Baderomsvegger leveres med hvite keramiske fliser 25x36 cm liggende eller tilsvarende. Vegger i alle rom blir sparklet og malt i farge bomull NCS S0502Y. Himlinger leveres som sparklet og hvitmalt gipsplatehimling. Overgang mellom tak og vegg fuges og males. Takhøyde i bad, vaskerom og entre er ca. 220 cm, takhøyde i de øvrige rom er ca. 240 - 320 cm. Det kan forekomme lavere takhøyder i visse områder i forbindelse med bærekonstruksjon og tekniske føringer.
Slike konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som øvrige deler av den konstruksjon de tilhører. Innkassinger for bærekonstruksjoner og tekniske føringer er ikke vist på tegningene. Inngangsdører med glassfelt leveres i ferdigmalt glatt utførelse fra fabrikk. Innvendige dører i hvit glatt utførelse med stål håndtak. Alle dører leveres i 210 cm høyde dersom annet ikke er angitt. Vinduer leveres i tre med 2 eller 3 lags glass ferdigmalt fra fabrikk farge NCS S0502Y innvendig og utvendig. Listverk og foringer leveres i hvitmalt utførelse. I rom med parkett leveres eik fotlister. Taklister leveres ikke. Utvendig trepanel behandles med oljebeis, farge 798 Bever og 682 Kastanje.
INNREDNINGER
Kjøkkeninnredning leveres fra JKE Design eller tilsvarende med antall skap i henhold til plantegning, inkludert avtrekksvifte og rustfri oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Benkeplate i laminat. Det leveres hvitevarer med frittstående kjøl/ fryseskap og integrert oppvaskmaskin, ovn og platetopp. Innredningshøyde er 210 cm. Baderomsinnredning leveres i hvit slett utførelse i 60 - 90 cm bredde. Underskap med nedfelt servant, ettgreps armatur og speil. Gulvmontert toalett, opplegg for vaskemaskin plassert som vist på plantegning.  Det leveres ettgreps dusjbatteri med dusjgarnityr på vegg. Alt sanitærutstyr blir levert i hvit utførelse. Det kan være terskel/ nivåforskjell mellom bad og tilliggende gulv. Det er avsatt plass til garderobe som vist på plantegninger. Garderobeskap/ innredninger leveres ikke.

TEKNISKE INSTALLASJONER
Det leveres elektrisk anlegg med antall punkter i henhold til bransjestandard, fordelt på lys, stikkontakter og brytere. Hver boenhet får eget sikringsskap. Elektrisk anlegg ligger generelt skjult, men noe åpent anlegg må påregnes. Dette gjelder ved anlegg på vegger mellom boenheter, i boder, fremføring til lys og stikk under overskap på kjøkken etc. Fast lysarmatur leveres i bod, teknisk rom og under overskap på kjøkken. Bad leveres med termostatstyrt varmekabel i gulv. Termostatstyrte panelovner i oppholdsrom. Det leveres balansert ventilasjonsanlegg med roterende varmegjenvinner plassert i teknisk rom. Ventilasjonsaggregat fra Systemair. Rør i rør system, samleskap og 120 liter varmtvannsbereder i vaskerom. Ringeklokke ved inngangsdør. Videre leveres tomrørsanlegg for en kontakt for telefon/ kabel-TV/ internett i hver boenhet, tilkoblingsavgift for dette er ikke inkludert. Kjøper bestiller selv abonnement fra Canal Digital. Brannslukningsutstyr og brannvarsling leveres i henhold til forskrifter. Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelig plassering av disse bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter og kanaler for ventilasjonsanlegg, rør og elektriske føringer.

BALKONGER/ TERRASSER
Balkonger leveres med gulv i utførelse i brettskurt betongoverflate eller med impregnerte trebord. Dette er å anse som utvendige konstruksjoner og det er normalt med noe ansamling av vann samt drypp fra fremkanter ved regnvær. Rekkverk med horisontale trespiler. Det er noe høydeforskjell mellom gulv innvendig og balkong/ terrasse utenfor.

BODER
Hver boenhet har egen sportsbod i underetasje. Bodene leveres med ubehandlet overflate og dør som kan låses med hengelås.

PARKERING
Det er garasjeanlegg i underetasje (B4) med ca. 25 parkeringsplasser. Normal bredde er 240 cm evt. med fradrag av søyler. Noen av plassene har bredde ca. 400 cm. Enkelte vil kunne oppleve garasjeanlegget/ plassene som vanskelig å manøvrere i avhengig av kjøretøyets størrelse etc. Utbygger forbeholder seg retten til fordeling av plasser. Det er i tillegg et antall gjeste parkeringsplasser utvendig.

TILVALG
Prosjektet er basert på en ensartet utførelse av boligene, med individuelle ønsker kan i noen grad imøtekommes innen gitte tidsrammer. Dette gjelder blant annet parkett, fliser, innvendige farger, kjøkken og baderomsinnredninger, garderober etc. Endring av fasader, vinduer, røropplegg og konstruksjoner tillates ikke.

FELLESAREALER/ UTOMHUS
Svalganger utføres i en trekonstruksjon med tretremmer, rekkverk i trykkimpregnert materiale med horisontale trespiler.  Det bygges en frittstående lukket konstruksjon som inneholder trapp og heis (løfteplattform) fra underetasje til leilighetene i 1.etg. og 2.etg. Tomten vil bli opparbeidet med asfalterte kjøre og parkeringsarealer. Beplantning og tilsåing av gress slik utomhusplanen viser. Utomhusarbeidene vil kunne bli ferdigstilt senere enn leilighetene for øvrig på grunn av årstiden. Utvendig belysning av gangarealer, svalganger og fellesarealer styrt med fotocelle.
Utbygger forbeholder seg retten til å foreta farge og materialvalg på fasader og fellesarealer

Innhold

EIER OG ORGANISASJONSFORM
Leilighetene selges som selveierleiligheter og blir organisert i et sameie med 22 seksjoner. Felles selveiet tomt med areal ca. 2200 kvm. Kjøper får skjøte på sin seksjon som består av eksklusiv bruks og disposisjonsrett til egen bolig og en forholdsmessig andel av eiendommens fellesareal. Sameiet ledes av et styre valgt av sameierne og styret skal ivareta alle saker av felles interesse. Parkeringsplasser og boder i underetasje, gjesteparkeringsplasser og adkomst via trapp/ heis vil være i sambruk med neste byggetrinn - angitt på situasjonsplan som fremtidig byggetrinn. Det vil bli tinglyst en avtale som regulerer forholdene mellom partene.

FELLESUTGIFTER
Sameiets driftsutgifter til forsikring, snerydding, feiing, gressklipping, felles strøm, drift av heis, utvendig vedlikehold etc. dekkes av sameiet. Det vil bli beregnet en felleskostnad pr.mnd. avhengig av leilighetens størrelse. Felleskostnaden vil bli fastsatt av årsmøtet i sameiet etter fremlagt forslag. Erfaringsmessig vil dette utgjøre ca. kr 20,- pr. kvm. pr. mnd.

FINANSIERING, PRISER OG BETALINGS-
BETINGELSER
Boligene er privatfinansierte. 10 % av kjøpesummen betales ved kontraktsinngåelse og restbeløpet betales ved overtakelse. Beløpene skal innbetales til meglers klientkonto. Utbygger står fritt til enhver tid til å endre priser på usolgte leiligheter. Utbygger forbeholder seg retten til å akseptere eller forkaste ethvert bud eller kjøpetilbud på fritt grunnlag. Utbygger kan gjennom vår eiendomsmegler og bankforbindelse, være behjelpelig med tilbud på finansiering.

AREALANGIVELSER
Boligene har et areal på ca. 54 - 79 kvm BRA, bruksareal ihht. NS3940. Dette omfatter boligen innenfor yttervegger inkludert innvendige vegger og innvendig bod. Areal av balkong og sportsbod utenfor boligen kommer i tillegg. De oppgitte areal kan avvike inntil +/- fem prosent.

FERDIGSTILLELSE
Boligene i B4 antas å være klare for overtagelse i 2. kvartal 2020. Boligene i B5 blir ferdig senere.  Endelig varsel vil bli sendt kjøper senest 1 mnd. før overtagelse.

FORBEHOLD
Alle opplysninger i denne beskrivelse er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og/ eller nødvendige, og som ikke vil redusere funksjon eller standard. Kjøper aksepterer uten priskorrigering at utbygger har rett til å foreta slike endringer, dette gjelder for eksempel innkassing av tekniske installasjoner og bæresystem. Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og plantegninger, i slike tilfeller er det alltid denne byggebeskrivelse som er retningsgivende. Enkelte illustrasjoner i tegningsmaterialet kan vise forhold som ikke er i samsvar med leveranse, slik som møblering, fargevalg, dør/ vindusform, fasadedetaljer, blomsterkasser, beplantning etc. Vindusplasseringen i den enkelte leilighet kan avvike noe fra de generelle planer som følge av den arkitektoniske bearbeidingen av prosjektet, eller som følge av tilpasning til brannkrav og lignende. Utbygger tar forbehold om tillatelser og pålegg fra offentlige myndigheter som kan få betydning for prosjektets utforming og fremdrift. Videre tas det forbehold om tilfredsstillende salg og finansiering av prosjektet før byggearbeidene startes. Utbygger planlegger flere byggetrinn på eiendommen i tiden fremover. Det vises til godkjente reguleringsbestemmelser for eiendommen Lervikveien 31 datert 20.10.11. Det legges opp til at enkelte av felles vei og vann/avløp skal overtas av Fredrikstad kommune. For de av anleggene som ikke er eller blir kommunale, må kjøper være med på en andel drift og vedlikehold av disse. Asfaltering og gatelys vil være ferdigstilt når de evt. overtas av kommunen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet, jf. eierseksjonsloven § 31. Pantekravet kan ikke overstige 2G (Folketrygdens grunnbeløp). Sameiet kan vedtektsfeste ytterligere panterett for sameiet. Vedtektsfestet pant tinglyses i seksjonene.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Beskrivelse av sameiet

En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.

Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd.

Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett, årsberetning m.m. Se særlig om vedtekter og husordensregler knyttet til husdyrhold, dugnader, trappevask o.l.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

2 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger -------------------------------------------------------- 2 100 000,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Annen nyttig informasjon

UTBYGGER
Utbygger for dette prosjektet er Manstad Utvikling AS, org.nr. 992 709 235, Agentgaten 5, 1607 Fredrikstad. Selskapet inngår i Jensen Eiendom Gruppen som har stått bak flere prosjekter i Fredrikstad distriktet de siste årene. Kontaktperson er Tollef Myrvang Jensen,
tel. 920 48 948. E-post : tmjensen@jenseneiendom.no

EIENDOMSMEGLER
Utbygger har engasjert Privatmegleren Fredrikstad, Borgås&Partnere AS org. Nr. 994 957 082 i dette
prosjektet.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser
Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven og som ikke tinglyses. Legalpant følger eiendommen ved salg.
Øvrige sameiere har panterett i seksjonen for krav mot sameieren som følge av sameieforholdet.
Følgende servitutter/rettigheter er tinglyst på eiendommen:
Elektriske kraftlinjer tinglyst 10.12.1954. Bestemmelser om vannledning tinglyst 10.03.1975. Elektriske kraftlinjer tinglyst 30.03.1992. Erklæring/avtale om plassering av transformator tinglyst 22.12.1998. Jordskifte tinglyst 09.06.2006.

Offentlige forhold
Eiendommen ligger i område som omfattes av reguleringsplan for Lervikveien 31 godkjent 20.10.2011. Reguleringsformål: bolig, forretning og kontor.

Beskrivelse av sameiet
En sameier eier en andel i eiendommen, med tilknyttet enerett til bruk av sin bruksenhet, jf. eierseksjonsloven § 25.
Ingen kan erverve mer enn to boligseksjoner i et sameie, jf. eierseksjonsloven § 23 første ledd. Interessenter oppfordres til å sette seg inn i sameiets vedtekter.

Meglers vederlag
Kr. 35.000.- inkl. mva pr. solgte bolig. I tillegg kommer utlegg kr. 43.025.- inkl. mva. Dersom boligene ikke blir solgt betaler oppdragsgiver kun utlegg kr 43.025.-

Oppgjør
Kjøper betaler 10% av kjøpesummen ved signering av kontrakt og resten ved overtagelse av boligen.
Adgang til utleie (boligformål)
Boligen kan fritt leies ut.

Solgt ihht bustadoppføringsloven
Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier
Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

DIVERSE
 Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.
Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i).
Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefast setting.
Energiattest - det er foreløpig ikke fremskaffet energiattest.
Ferdigattest - midlertidig brukstillatelse/ferdigattest vil foreligge ved overtagelse.
Konsesjon/ odel - ikke aktuelt.
Omkostninger - i tillegg til kjøpesummen kommer dokumentavgift med 2,5 % av tomteverdien avhengig av leilighetens størrelse. Videre tilkommer tinglysningsgebyr for skjøte kr 525,- panteattest og evt. tinglysningsgebyr med kr 525,- pr. pantedokument. Meglers vederlag og utlegg betales av selger.
Pålegg fra E-verk - selger er ikke kjent med pålegg fra E-verk.
Eierskifteforsikring - selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.
Budgivning: Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettavisen. Bud legges inn trygt og enkelt med bankID.
Lov om hvitvasking - megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde i fra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner.

Vedlegg til salgsoppgave
Vedtekter
Utkast kjøpekontrakt
Fullstendig prisliste inkl. spesifiserte omkosninger
Informasjon til kjøper av nyoppført bolig
TILVALG - FÅ DET SLIK DU ØNSKER
Det vil bli muligheter for tilvalg og individuelle ønsker kan i noen grad imøtekommes innen gitte tidsrammer.

Tilvalg vil omfatte blant annet parkett, fliser, innvendige farger, kjøkken og baderomsinnredninger
Endring av fasader, vinduer, røropplegg og konstruksjoner kan ikke endres.

BO SMART I NY BOLIG
Kjøp av ny bolig er en klok investering. Boligens gode kvaliteter, praktiske vedlikehold og god driftsøkonomi ivaretar din investering.
Ved å kjøpe ny bolig kan du slippe å tenke på oppussing, men heller velge å tilpasse boligen etter din egen smak.

Adgang til utleie (boligformål)

Leilighetene kan fritt leies ut.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.        
 
Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.
 
Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Forretningsfører

Forretningsfører er foreløpig ikke valgt, men en tidsbegrenset kontrakt med forretningsfører vil bli inngått på vegne av sameiet ved etablering av dette. Kjøper aksepterer at selger står fritt til å velge forretningsfører etter eget skjønn.

Energimerking

Energi- og oppvarmingskarakter foreligger ikke p.t. Energiattester vil bli utarbeidet av selger i samarbeid med utførende entreprenør etter at detaljprosjekteringen er gjennomført. Etter dette vil energiattester for den enkelte bolig kunne innhentes hos megler.