bilde av logoExcellence
Thorvald Meyers gate 28, 0555 Oslo

Eiendomsmegler Grünerløkka

PrivatMegleren Excellence har som mål å være din foretrukne eiendomsmegler med høy kompetanse, lang erfaring og trygg gjennomføring av salgsprosessen. Vårt konsept skiller seg vesentlig ut fra lignende kontorer, der fokus ligger i å finne den optimale løsningen for akkurat din bolig. Med hovedkompetanse på Grünerløkka og nærliggende bydeler, er vi stolte over våre kunnskaper og erfaringer om din kundegruppe.

Vi består av et håndplukket meglerteam og støtteapparat som brenner for det vi driver med.

Gode råd i en så viktig prosess som et boligsalg, er udiskutabelt avgjørende. Tilrettelegging før salg er en svært sentral del av arbeidet vi meglere gjør for våre kunder. Vi bistår med å kartlegge alle de ulike aspektene ved en boligsalgsprosess, og skreddersyr detaljene rundt denne, slik at vi hele tiden trekker oss til interessenter.

Det er ingenting som overlates til tilfeldighetene når man selger gjennom PrivatMegleren. Salgsprosessen følger faste og gjennomprøvde rutiner som sikrer optimal kvalitet. I tillegg vil både større elementer og mindre detaljer skreddersys, slik at man tilspisser og treffer målgruppene for boligen. Målgruppene er alltid forhåndsavklart og gjennomgått i samsvar med selger. Vi strekker oss langt utover det lov- og regelverk som bransjen krever.

Vår misjon er å få flest mulige interessenter på visning, som vi der gjør om til verdifulle budgivere for deg og din bolig.

Ta kontakt om du ønsker å merke forskjellen ved å velge en PrivatMegler for salg av din bolig.

Tore HessenAdvokat / Fagansvarlig / PartnerPrivatMegleren Excellence92 62 59 83Om megler
Stian BakkeDaglig leder / Megler MNEF / PartnerPrivatMegleren Excellence92 40 22 15Om megler
Henrik F. HøllenEiendomsmegler / PartnerPrivatMegleren Excellence98 08 60 11Om megler
Teo HadzicEiendomsmeglerPrivatMegleren Excellence48 07 92 72Om megler
Pia Eriksson KofstadMedhjelperPrivatMegleren Excellence99 29 03 82Om megler
Maksymilian KitaMedhjelperPrivatMegleren Excellence98 80 59 75Om megler
Eiendom til salgs
Eiendom solgt