bilde

Har du prøvd å selge uten hell? Da kan vi hjelpe. Akkurat nå gir vi bort hele vår leveranse til én heldig utvalgt. Det første steget på veien mot solgt, er å la våre eiendomsmeglere vurdere saken din.

Les videre og meld deg på!

Vilkår

Bli med i vår filmserie

Vi søker eiere av en fritidsbolig som er til salgs, som av ulike årsaker ikke har blitt solgt. Hvis vi tar oppdraget ditt, får du hele salget dekket. Prosessen vil bli filmet, slik at din historie kan inspirere andre til å ta de riktige grepene for å komme i mål med salget. Sammen skal vi ta seerne med hele veien til solgt.

Hvorfor gjør vi dette?

Ved å vise hva vi faktisk gjør og hvordan vi gjør det, er målet vårt å få folk til å velge oss. Dette er ingen hemmelighet.

Det er heller ingen hemmelighet at vi lever av fornøyde kunder, og fornøyde kunder får vi ved å få solgt boliger og andre eiendommer til riktig pris – uansett markedssituasjon. Å gi noen en ny sjanse og hjelp i en frustrerende situasjon, er derfor noe vi virkelig ser frem til. Eiendom handler om penger, men også om mennesker, liv og drømmer.

Om utvelgelsen

Når du sender inn din søknad, vil vårt fagteam vurdere saken din. Det er en rekke ulike kriterier vi ser etter som tilstand på eiendommen, tidligere salgsprosess og at du synes det er greit å delta på film.

Husk, at vi skal velge ut fire eiendommer, så nåløyet er trangt.

Alle som søker vil få svar.

Vilkår og juridisk

For å delta i prosjektet må du samtykke til våre råd og utførelse av salget. Du må også samtykke til at vi kan filme deg/dere og boligen/fritidsboligen.

Siden det er snakk om salg av bolig eller fritidsbolig, er det pålagt med juridisk informasjon. Den kan du finne her.

Hva får du?

Hele PrivatMeglerens leveranse ved salg av eiendom (bolig/fritidsbolig) er inkludert.

Leveransen inkluderer blant annet stylingtjenester, fotograf, annonsetekster og markedsføring. Vi dekker også eventuelle oppgraderinger vi ser for oss bør gjøres til fordel for salget. Sammen finner vi ut av hva nettopp du har behov for.

Les mer om hva du får, regler og vilkår her.

FAQ

Kan jeg delta om jeg allerede har en megler?
Når får jeg vite om jeg er en av de heldige deltakerne?
Når skjer innspillingen av filmene?

Påmelding