Klikk for galleri

Lekker, nyoppført hytte med anneks | Fantastisk utsikt | Peis | 4 soverom | 2 bad/wc | ski in/out

Lekker, nyoppført hytte med anneks | Fantastisk utsikt | Peis | 4 soverom | 2 bad/wc | ski in/out

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Innlandet - Øystre Slidre

Raudalsvegen 940

Prisantydning4.990.000,-Primærrom102m2Bruksareal102m2Soverom4Rom5
bilde fra galleri
VisningEtter avtale!
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

159-22-0415

Eier

Bitiheim AS

Eiendomstype

Fritidseiendom

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 95 Bnr. 22 i Øystre Slidre kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 102 kvm

Antall rom

5

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 1039 kvm

Beliggenhet

Raudalsvegen 940 er en meget flott, nyoppført hytte med attraktiv beliggenhet i Raudalen i Vang kommune. Raudalen er et attraktivt fjellområde omringet av flott natur og mektige fjell. Eiendommen har en stor tomt på 1039 kvm med fantastisk utsikt og flotte solforhold, samt ski in, ski out til alpinanlegget i Raudalen alpinsenter. Alpinanlegget byr på røde og sorte FIS-godkjente nedfarter og kuleløyper, samt bra offpistekjøring. For øvrig ligger Beitostølen med familievennlige alpinbakker, restauranter, sportsforretninger mer med, kun ca. 10 minutter med bil fra eiendommen.

Rundt eiendommen finner du milevis med preparerte langrennsløyper og skiene kan spennes på rett utenfor ytterdøren. Valdresflya (1.389 moh) er også et unikt utgangspunkt for spesielt vårskiturer (både topptur og langrenn). Her prepareres det normalt langrennsløyper ut mai!

Attraksjonene i området er mange gjennom hele året. På sommeren kan du bestige bl.a. Bitihorn, Besseggen og Rasletind, eller ta en familievennlig båttur med BM Bitihorn langs det vakre fjellvannet Bygdin. På sommerstid kan flere vann skilte med gode fiskeplasser og en liten dukkert.

Arealer

Hytten: Primærrom: 89 kvm, Bruksareal: 89 kvm
Anneks: Primærrom: 13 kvm, Bruksareal: 13 kvm

Totalt: Primærrom: 102 kvm, Bruksareal: 102 kvm

Alle rom inngår i primærareal (p-rom)

Hyttens BYA er iht. tilstandsrapport oppgitt til 114 kvm, som inkluderer takoverbygget inngangsparti og terrasse (fotavtrykket).
Hemsen har teknisk rom hvor VVB og trykktank er installert, bak knevegg med luker for adkomst. Det er installert Waterguard i teknisk rom.
Det ble målt høyde under rundstokk i møne på 136 cm. Gulvarealet på hemsen ble målt til ca. 18 kvm, uten teknisk rom.

Innhold

Hytten: Entré/gang, stue med peis, kjøkken med spisestue, 3 soverom, bad/wc og toalettrom.

Anneks: Gang, soverom og bad/wc.

Entré

Hytten har et flott, overbygd inngangsparti med plass til en liten sittegruppe. Vel inne møtes man av en romslig entré med god takhøyde, store, lekre fliser på gulv med gulvvarme, panelvegger, samt plass for sittebenk og oppheng av tøy.

I annekset er det forgang med lekker en-stavs eikeparkett på gulv, varmekabler og panelvegger.

Kjøkken med spisestue

Kjøkkenet ligger i en delvis åpen løsning med stuen og er holdt i en klassisk stil som kler hytten godt. Innredningen har grønne rammefronter og benkeplate i eik. Av hvitevarer er kjøkkenet utstyrt med bred induksjonstopp med integrert ventilator, stekeovn, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Alle hvitevarene medfølger. Videre har rommet lekker en-stavs eikeparkett på gulv, varmekabler, panelvegger og god takhøyde. Spisestuen har en flott plassering i tilknytning til kjøkkenet og måltidene kan nytes til storslått utsikt mot fjellene.

Stue med peis

Stuen er ren hygge i en luftig og lun atmosfære. Her har du lekker en-stavs eikeparkett, varmekabler, takhøyde til mønet med massive åser, samt store vinduer og flotte tømmer- og panelvegger. Sofagruppe og andre komfortmøbler lar seg enkelt plassere uten at det blir overfylt. Stuen er dessuten dels åpen mot kjøkken og spisestuen noe som gir god kontakt mellom rommene. I midten av rommet pryder er flott peis fra Nordpeis med hev og senk glass.

Soverom

I hytten er det tre soverom og i annekset er det et soverom. Alle rommene har panelvegger og en-stavs eikeparkett på gulv. To av soverommene i hytten har plass til dobbeltseng og det tredje har plassbygd  familiekøyeseng. Soverommet i annekset har plass til dobbeltseng. I tillegg har hytten en hems med adkomst fra gangen mellom soverommene og badet i hytten.

Bad/wc i hytte

Hytten har et bad/wc og et ekstra toalettrom. I tillegg er det et flott bad/wc i annekset. Badet i hytten ligger i tilknytning til to av soverommene og hemsen, og har flislagt gulv, elektrisk gulvvarme, downlights og panelvegger, med unntak av dusjsonen hvor det er fliser. Videre har badet dusjhjørne med glassvegg, toalett og baderomsinnredning med skuffer.

Toalettrom i hytte

Toalettrommet ligger ved det ene soverommet og har fliser på gulv, elektrisk gulvvarme og panelvegger. Videre er rommet utstyrt med toalett og servant med skuffeløsning.

Bad/wc i anneks

Badet i annekset har samme utførelse som badet i hytten, med fliser på gulv og på vegger i dusjsonen, elektrisk gulvvarme, downlights og panelvegger. Videre har badet dusjhjørne med glassvegg, servant med underskap og toalett. Ifølge tilstandsrapporten er det godt fall til sluk fra topp terskel. Det er elektrisk styrt avtrekksventil i yttervegg.

Oppvarming - Teknisk

Oppvarming:
Elektrisk oppvarming med varmekabler i gulv som har fliser. I tillegg er det varmekabler i stue, kjøkken og forgang i annekset.

Vannledninger:
Rør i rørsystem med plastrør. Fordelingsskap med vannmåler. Vanninntak har Isotermrør med varmekabel.

Avløpsrør:
Nytt anlegg. Synlig avløpsrør i kjøkkenbenk.

Ventilasjon:
Elektrisk styrt avtrekksvifte fra bad/våtrom. Forøvrig naturlig ventilasjon med ventiler i yttervegger

Andre VVS-installasjoner:
Varmtvannsberedere og trykktank, installert i teknisk rom på hems. Waterguard installert.

Parkering/Garasje

Parkering på egen grunn. Det er montert elbil-lader på annekset.

Byggemåte

Både hytten og annekset er oppført i stav/laft konstruksjon. Taket er tekket med folie og torv. Takrenner i tre, med kobberbeslag.

Byggegrunn:
Støpt, armert betongplate på komprimerte masser.

Terrengforhold:
Terreng som er opparbeidet og sådd gress. Terrenget faller i hovedsak fra grunnmur.

Utdrag fra tilstandsrapport

Iht. tilstandsrapporten er det kun registrert TG 1 (tilstandsgrad 1) og TG 0 (tilstandsgrad 0).

Se tilstandsrapporten som ligger vedlagt i salgsoppgaven for nærmere beskrivelse om de ulike tilstandsgradene.

Utdrag fra selgers egenerklæring

24. Er det andre forhold av betydning ved eiendommen som kan være relevant for kjøper å vite om (f.eks. rasfare, tinglyste forhold eller private
avtaler)?
Svar: Ja.
Hvis ja, beskrivelse: Nabo har bruksrett på vei som løper over en liten del av sørsiden på tomten

Selgers egenerklæring ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Følgende tinglyste heftelser følger eiendommen ved salg:

Dagboknr. 1611768 - Bestemmelse om veg
Tinglyst dato: 28.11.2018
Rettighetshaver: Gnr:95 Bnr:21 i Vang kommune

Følgende rettigheter følger eiendommen ved salg:

Eiendommen har rettigheter på gnr. 95 bnr. 21 i Vang kommune:

Dagboknr. 965330 - Bestemmelse om vann/kloakk
Tinglyst dato: 02.07.2018
Rettighetshaver: Gnr:95 Bnr:22 i Vang kommune

Dagboknr. 965330 - Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
Tinglyst dato: 02.07.2018
Rettighetshaver: Gnr:95 Bnr:22 i Vang kommune

Kopi av tinglyst heftelse med dagboknr. 1611768 og tinglyst rettighet med dagboknr. 965330 ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra privat vei (bom i sommerhalvåret), og er tilknyttet Øystre Slidre kommunes vann- og avløpsnett. På denne eiendommen er det 2 stk vannmålere ifølge Øystre Slidre kommune.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest på nybygg fritidsbustad og uthus, datert 19.08.2022. Ifølge Vang kommune er annekset godkjent iht. dagens innredning. Kopi av ferdigattest ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Verdi ved skattefastsetting

Ved første gangs verdsetting skal du fastsette formuesverdien av fritidseiendommen til maksimalt 30 prosent av eiendommens markedsverdi, eventuelt til 30 prosent av byggekostnadene, inkludert tomt for et nybygg.

Informasjonen er hentet fra Skatteetatens hjemmeside.

Reguleringsforhold

Eiendommen ligger innenfor kommunedelplanen for Raudalen, vedtatt 27.01.2003.  Det er er bestemmelsene i kapittel 1 som styrer utnyttingen av eiendommen. Deler av eiendommen ligger med faresone S3 i kartet, jf. vurdering av Skred AS 30.11.2017 i rapport 17206-01-1. Oppføring av hytte er kategorisert som S2 jf. TEK17, og faresona for snøskred vil derfor ikke ha praktisk betydning for eiendommen ifølge Vang kommune.

Kommunedelplanen med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven og vi anbefaler interessenter å lese denne før det gis bud på eiendmmen.

Søk på matrikkelen i valdreskart.no eller konferer megler for mer informasjon.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Andre faste løpende kostnader

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann- og avløp til nabokommunen Øystre Slidre kommune, og kommunale avgifter for vann og avløp faktureres av Øystre Slidre kommune.

Kommunale avgifter for 2022 er ifølge Øystre Slidre kommune:
Vann: Fast gebyr på kr 2.029,-. I tillegg betales det kr 25,- pr. kubikkmeter.
Avløp: Fast gebyr på kr 2.024,-. I tillegg betales det kr 40,- pr. kubikkmeter.

Kommunale avgifter fakturert fra Vang kommune:
Renovasjon: Fast gebyr på kr 1.475,-
Branntilsyn/feiing: kr 322,-

Det er ikke eiendomsskatt i Vang kommune.

Strømkostnader: Dette er en nyoppført hytte, og strømforbruk og strømkostnader foreligger ikke.

Forsikring: Eiendommen er forsikret av selger i Sparebank1 / Fremtind med forsikringsnr. 25464466. Premie fra 16.09.2021 til 01.05.2022 er på kr 4 204,-.

Bomavgift privat vei er på kr 750,- for sommersesongen (sesongkort). I vintersesongen er bommen oppe.

Årlige brøytekostnader er på kr 3 500,- ifølge selger,

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 990 000,- (Prisantydning)
Omkostninger
25 000,- (Dokumentavgift av tomteverdi (avgiftsgrunnlag: 1 000 000,-)) 199,50 (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 16 500,- (Kjøpsforsikring IF (valgfritt))
42 869,50 (Omkostninger totalt)
5 032 869,50 (Totalpris inkl. omkostninger)
NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Dokumentavgiften forutsettes at Statens Kartverk godkjenner avgiftsgrunnlaget. Dersom Statens Kartverk mener at avgiftsgrunnlaget skal settes høyere blir også dokumentavgiften høyere.

Annen nyttig informasjon

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Med mindre annet er uttrykkelig avtalt gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør. Alle integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger.

Adgang til utleie

Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold.

Konsesjon / Odel

Det er ikke odel på eiendommen.
Det er nedsatt konsesjonsgrense i Vang kommune. Kjøper plikter å signere et rødt egenerklæringsskjema som skal vedlegges skjøte.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger er profesjonell og kan ikke tegne boligselgerforsikring iht. forsikringsselskapets forsikringsvilkår.

Garantier

Garantiplikt for nyoppførte boliger gjelder for avtaler som inngås fra og med 1. januar 2019 og dersom det er mindre enn 6 måneder siden boligen ble ferdigstilt. Bestemmelsen retter seg mot salg fra person som gjør avtalen som ledd i næringsvirksomhet, og der kjøperen gjør avtalen som forbruker. Garantiforpliktelsen fremgår av avhendingsloven § 2-11 jf. bustadoppføringsloven § 12.

Det vil stilles en garanti tilsvarende 3 % av kontraktssummen umiddelbart etter budaksept.

Garantien trappes opp til 5 % av kontraktssummen fra overtagelsen. Selger kan alternativt deponere et tilsvarende beløp, jf. bustadoppføringsloven § 12. Dersom kjøper ikke anses å være forbruker, oppstår det ingen garantiforpliktelse for selgeren.

Budgiving

Bud kan legges inn via Privatmeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Oppgjørskostnad (Kr.7 500)
Visning pr. stk (Kr.3 750)
Markedspakke (Kr.29 900)
Overtagelse (Kr.3 750)
Innhenting av opplysninger (Kr.6 000)
Spørring i grunnboken (Kr.1 150)
Panterett med urådighet - Statens Kartverk (Kr.540)
Provisjon (forutsatt salgssum: 4 990 000,-) (Kr.124 750)
Oppstart/etablering (Kr.19 900)
Totalt (Kr.197 240)

Dersom eiendommen ikke omsettes, faktureres selger et honorar på kr 9 900,- samt for alle ovennevnte utlegg, med unntak av provisjon, oppgjørskostnad, og overtagelse.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Tilstandsrapport
Plantegninger
Egenerklæringsskjema selger
Ferdigattest
Reguleringskart
Reguleringsbestemmelser
Kopi av tinglyste dokumenter
Budskjema

Finn.no: Lokalområde

Beito/Raudalen