Klikk for galleri

Bodøsjøen - BYGGESTART! 2 NYE Eneboliger med moderne uttrykk - 4 soverom / 2 stuer / 2 bad

X
Nordland – Bodø

Skipperveien 44

Nordland – Bodø

Skipperveien 44

Prisantydning
6.250.000
Primærrom
144m²
Bruksareal
158m²
Bruttoareal
182m²
Visning
Etter avtale!
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
99 11 90 93
Salgsoppgave
Lukk

Georg R. Paulsen

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Oppdragsansvarlig

Meglerhuset Bodø AS / Georg R. Paulsen

Selger/Utbygger

Byggmester Jarle Vikjord AS

Betegnelse

Gnr. 37 Bnr. 181 i Bodø kommune

Byggeår

2018

Beliggenhet

PrivatMegleren Bodø ved Georg Rånes Paulsen presenterer 2 nye eneboliger under oppføring i enden av Skipperveien i populære Bodøsjøen.

Boligene er arkitekttegnet til tomten og strekker seg over 3 plan med funksjonelle, praktiske løsninger. Husene har et moderne, og tidsriktig uttrykk hvor det er lagt vekt på god takhøyde i stue-kjøkken planet, samt store vindusflater!

Nabolaget byr på flere "nærlekeplasser" - fotballøkke/bane - flere barehager - skole - daglivarebutikker og ikke minst et eldorado av turområder både for mosjonisten og småbarnsfamilien på utflukt.

Skoleveien er veldig trygg og god - uten å måtte krysse trafikert vei, går man gjennom undergrunnen, og vips 3 minutter senere er man på Bodøsjøen skole. I området bor det folk i alle aldre og livsfaser, selv om størstparten er småbarnsfamilier da området ansees som svært barnevennlig.

- Realiser din boligdrøm i dag gjennom PrivatMegleren!

BYGGESTART VEDTATT

Bygninger

2 stk frittliggende eneboliger. Tomten vil bli seksjonert iht situasjonskart.

Byggemåte

Se leveransebeskrivelsen for nærmere info vedrørende byggemåte.

Arealer og fordeling per etasje

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 182 kvm

Primærrom: 144 kvm, Bruksareal: 158 kvm, Bruttoareal: 182 kvm

1.Etasje: Bruksareal 50,6 kvm / Primærrom 45,8 kvm

2.Etasje: Bruksareal 55,3 kvm / Primærrom 46,2 kvm

3.Etasje: Bruksareal 52,7 kvm / Primærrom 52,7 kvm

Sum Bruksareal 158,6 kvm / Primærrom 144,7 kvm

Sum Bruttoareal 182,6 kvm

Innhold

Meget innholdsrike hus med gode planlagte løsninger. Dog noe fleksibilitet slik at du kan få skreddersydd ditt nye drømmehus.

1.etg. (delvis under terreng) inneholder: 3 gode soverom, hvorpå hovedsoverommet er på 12 kvm og har plass til stor garderobe. Like innenfor finner vi et av boligens 2 bad. Praktisk plassert i samme etasje som soverommene.

2.etg. inneholder: vindfang med garderoberom innefor skyvdør, innebod, bad nr 2/vaskerom, tv-stue/soverom, og ett til soverom. Ved inngangspartiet er det også en separat utebod på 5 kvm.

3.etg. inneholder: kjøkken og stue i delvis åpen løsning. Stor stue med plass til flere soner - spisegruppe - sofakrok og sittegruppe. 2 balkonger, en mot sør og en mot nord. Svært generøs takhøyde i denne etasjen med ca 2,30 takhøyde på det laveste og hele 4 meter på det høyeste!

Boligene ligger nord-sør med store vindusflater på begge sider som vil gi masse lys og en fantastisk romfølelse!

Standard

Nye boliger leveres sammenlignet med eldre boliger en høyere teknisk standard med tanke på isolering, energiforbruk, el-installasjon mv.
Nye boliger leveres med en gjennomtenkt planløsning, tilpasset dagens boligkjøper og byr på en større trygghet i årene som kommer!

Gulv:
Boligen får gjennomgående 3-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom, soverom og stue.

Vegger:
Innervegger vil bli kleddd med ferdigmalte platerl. Bad og vaskerom leveres med FiboTrespo våtromsplater etter standard sortiment.

Himling:
Himlinger leveres med takplater i hvit utførelse.

Utstyr:
Bad/vaskerom leveres med innredning i hvit utførelse med speil og belysning, toalett og dusjhjørne på bad, samt opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på vaskerom. Se vedlagte tegninger i prospektet.

Innredninger kjøkken/bad:
Det leveres kjøkken-, baderomsinnredninger, samt garderobeskap i henhold til tegninger fra HTH. Mulighet for endringer som tilvalg.

Utstyr

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
- Automatsikringer.
- Rør i rør for vannledninger.
- 1m Garderobe pr. sengeplass.
- Brannvarslere i.hht. forskrift.
- Brannslukkingsapparat.

Oppvarming

Varmekabler på bad og i entre. Balansert varmegjennvinning. Vedfyrt ovn med stålpipie i stue - sistnevnte kan skiftes ut med varmepumpe.

Parkering / Garasje

Utvending oppstillingsplass på egen tomt iht situasjonskart.

Adkomst

Offentlig tilknyttet vei - Skipperveien (kommunal vei.) Privat stikkvei til boligene iht situasjonskart.

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er under fradeling. Ca 550 kvm eiet tomt. Tomten vil bli seksjonert og generelle vedtekter opprettes.
Tomten blig fellesareal som naboene seg i mellom avtaler nærmere bruk om.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f eks rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Vei / Vann / Avløp

Private stikkledninger til offentlig nett. Stikkledninger for vann og avløp legges ned til Jektveien.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse skal foreligge før overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting er p.t. ikke fastsatt. Verdien ved skattefastsetting fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om verdien ved skattefastsetting.

Reguleringsforhold

Boligene ligger i et dels etablert og nyetablert boligfelt. Områdets arealplan er gjeldende. Regulert til boligformål.

Faste, løpende kostnader

Kommunale avgifter er ikke rekvirert, da eiendommen er ubebygd.

Finansiering

Kontakt megler for avklaring av finansielle forhold, herunder lån til kjøp av eiendom. Privatmegleren har avtale med Nordea om formidling av lån og andre finansielle tjenester. Privatmegleren mottar godtgjørelse for dette.

Adgang til utleie (boligformål)

Det etableres kun 1 boenhet pr. bolig, denne kan leies ut i sin helhet.

Planlagt overtagelse

Estimert til 12. mnd fra byggestart, nærmere overtagelse etter omforent fremdriftsplan.

Solgt ihht bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers (forbrukers) rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. Ved salg til aksjeselskap legges Avhendingslovens bestemmelser til grunn. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Garantier

Det stilles garantier i henhold til Bustadoppføringslovas bestemmelser. Garanti etter § 12 vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 3% av kjøpesummen i byggetiden og 5% i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Garanti etter § 47 forutsettes stilt om selger ønsker utbetalt forskudd/delinnbetaling/sluttoppgjør før hjemmelsovergang. Eventuelle påkrevde endringer av garantier ved eventuelle videresalg/transporter utføres ikke og bekostes ikke av selger.

Forsikring

Frem til overtagelse vil eiendommen være forsikret av selger. Etter overtagelse vil eiendommen forsikres gjennom sameiets fellesforsikring. Kjøper må selv besørge innboforsikring og forsikring av eventuelle særskilte påkostninger.

Budgiving

Boligene selges til fastpris.

Alle bud/kjøpetilbud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, sms eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Knappen finner du også på Privatmeglerens hjemmeside for prosjektet, se på den enkelte bolig.
Bud/kjøpetilbud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud/kjøpetilbud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med kjøpetilbud/budskjema.

Som budgiver hos Privatmegleren kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført.
Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere. Budgiver som ikke blir kjøper, kan kreve kopi av anonymisert budjournal.

Meglers vederlag og utlegg

Fastpris kr 70.000,- pr solgte enhet.
Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr 9900,- + dekning av meglers utlegg.