X

PrivatMegleren Bodø har nylig solgt denne eiendommen.

Har du en bolig i dette område som vurderes solgt, kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale.

Bodø Nordsiden – Bodø

Oksebakken

Bodø Nordsiden – Bodø

Oksebakken

Prisantydning
6.340.000
Primærrom
201m²
Bruksareal
222m²
Soverom
5 rom
Visning
Etter avtale!
skjema her?
Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
99 11 90 93
Salgsoppgave
Befolkning
OmrådePersonerHusholdn.
Myklebostad
344152
Bodø
5102223063

Georg R. Paulsen

Daglig leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF
PrivatMegleren Bodø
 

Informasjon om prosjektet

Adresse

Oksebakken
8016 Bodø

Beliggenhet

Her har vi gleden av å presenter en innholdsrik enebolig fint beliggende på Bremnes ved Løpsmark. Boligen strekker seg over 3 plan og vil blant annet ha en utleiedel som gir gode leieinntekter.

Bremnes ligger attraktivt til på Nordsia av Bodø, og er en del av utbyggingen av et nyetablert boligfelt med praktfull beliggenhet - Her kan man nyte midnattsola og vakker utsikt i storslåtte naturomgivelser!

I umiddelbar nærhet finner vi nærbutikk, restaurant, skoler og barnehager, samt at Bodø med sine servicetilbud ligger kun en liten kjøretur unna.

Velkommen til din nye bolig! Ta kontakt med Eiendomsmegler Georg Paulsen på til 99119093 / grp@meglerhuset-bodo.no for info eller innføring i prosjektet

Hvorfor kjøpe ny bolig?

Lave kjøpsomkostninger:
Ved kjøp av bruktbolig må man betale dokumentavgift på 2,5 % av hele kjøpesummen. Ved kjøp av ny bolig beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien, og ikke hele kjøpesummen. Altså, vesentlig lavere kjøpsomkostninger ved å kjøpe nytt!

Lovfestet garanti:
Ved kjøp av ny bolig har du en lovfestet garanti som utgjør 5% av vederlaget i 5 år (bustadoppføringslova§ 12), og dermed et sterkere rettsvern enn om du kjøper brukt bolig.

Standard
Ny bolig gir deg sammenlignet med eldre boliger en høyere teknisk standard gjennom bedre isolasjon, balansert, ventilasjon, flere el-uttak m.m.

Vedlikehold
Boliger og bygg trenger vedlikehold, ved kjøp av ny bolig vil du ikke ha behov for oppussing eller ekstrainnsats i mange år fremover. Her sparer du verdifull fritid!

Skreddersydd deg!
Ved kjøp av ny bolig har du mulighet til å tilpasse denne med tanke på både innredning og materialvalg. Gjennom planlegging får du en bolig som passer perfekt for deg! Følelsen ved å flytte inn i sin egen, splitter nye bolig er trolig langt mer verdt enn du tror.

Du og din nye bolig starter med blanke ark, sammen!

Type, eierform og byggeår

Enebolig Selveier, oppføres i 2018/19

Areal

U. Etasje: 68 kvm. + Carport.
1. Etasje: 89 kvm.
2. Etasje: 65 kvm + takterrasse.

Antall rom

Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1

Byggemåte

Boligen blir oppført med plate på mark og bærekonstruksjon i tre. Yttervegger med 200 mm isolasjon, 300mm i tak. Innvendige vegger i bindingsverk, isolert, og ferdigmalte sponplater i himling og vegger. Malte gipsplater kan velges som tilvalg.

Innhold

Innholdsrik enebolig over 3 plan med praktisk planløsning og egen utleidel skjermet fra hoveddelen

I underetasjen har boligen kjellestue, soverom med walk-in garderobe og bad som er adskilt fra resterende og kan brukes som utleiedel. Her finner vi også trappeoppgang og et bad.

1. etasje har tv-stue og 3 gode soverom. På dette planet finner vi også bad, vaskerom med tilhørende bod.

I 2. etasje er oppholdsromet med åpen stue/kjøkken løsning som strekker seg over hele planet, samt en tv-stue/kontor. Her er det også utgang til en stor takterasse med praktfull utsikt

Standard

Moderne boliger leveres med høyere standard, bedre planløsning og en større trygghet i bolighandelen, sammenlignet med eldre boliger

Kjøkken
Det leveres innredning og skap iht. egne kjøkken-tegninger. Benkeplate med rett kant i farget laminat. Nedfelt kum, og opplegg for oppvaskmaskin. Håndtakene leveres i krom/børstet stål.

Bad
Badene leveres med buet dusjhjørne, og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Boligen får vegghengt WC og servantskap på 120 cm. Det vil bli montert speil med lys over servant. Keramiske fliser på badgulv inngår i leveransen.
Det gjøres oppmerksom på at det kan bli mindre terskel/nivåforskjeller fra bad til tilliggende rom.

Det vil bli gitt mulighet for å gjøre enkelte individuelle tilpasninger innenfor gitte kategorier og tidsfrister. Vi vet at det er viktig for deg som kunde å kunne tilpasse boligen etter egne spesifikasjoner og ønsker, derfor vil vi gi deg som kjøper av bolig i Oksebakken mulighet til å gjøre tilvalg som skreddersyr din drømmebolig.

For nærmere beskrivelse se vedlagt leveransebeskrivelse i salgsoppgaven.

Utstyr

- Brannslukkingsutstyr leveres iht. forskriftene. Dvs. godkjent røykvarsler og brannslykkingsapparat.

- Det elektriske anlegget leveres komplett med automatsikringer, og ligger generelt skjult.

- Balansert ventilasjon med varmegjenvinning i begge leiligheter.

- Husene blir klargjort for inntrekking av kabelnett.

Oppvarming

Husene blir belagt med varmekabler eller varme-elementer styrt av elektronisk termostat med gulvføler i gulv og på bad, samt gulv i betongplate (ikke i soverom). Forøvrig monteres panelovner med termostat.

Det vil bli montert ildsted i 2. etasje, og stålpipe.

Parkering

Parkering i tilknyttning boligen på tilhørende oppstillingsplass og carport.

Areal og eierform

Eierform: Eiet tomt

Hage og tomt

Tomten vil bli grovplanert med stedlige masser, og bruk av grus. Finplanering, asfaltering, tilfylling og såing, samt overflatebehandling forøvrig er tomteeiers ansvar.

Vei, vann og avløp

Boligen har avkjørsel fra offentlig vei og er tilkoblet kommunalt vann og avløp.

Reguleringsplan

Boligen ligger i et område regulert til boligformål.
Reguleringsplanen er innhentet og kan fås ved henvendelse til megler.

Prisantydning, leie/fellesutgifter

6 340 000,-

Forsikring

Bygget holdes fullverdiforsikret frem til overtakelse. Sameiet plikter å opprette egen bygningsforsikring fra bygget overleveres.

Kommunale avgifter

Kommunale avgifter er ikke innhentet da boligen ikke er oppført.

Oppgjør

Kjøpesum og alle omkostninger skal være innbetalt til meglers klientkonto før overtagelse. Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier.
Hvis kjøper ikke ønsker en hjemmelsoverføring av eiendommen til seg må det tas forbehold om dette i bud. Meglerhuset Bodø AS foretar endelig oppgjør og tinglysning

Omkostninger som kommer i tillegg til kjøpesum

Dok avg av tomteverdi kr.37.500,-
Tinglysningsgebyr kr. 525,-
Tinglysing or obligasjon kr. 525,-
Attestgebyr kr. 172,-

Totalt kr 38.722,-

Arealangivelser i salgsoppgaven

Arealangivelsene er hentet fra utbyggers representant (Arkitekt)

Budgivning

Som budgiver hos Meglerhuset Bodø kan du kreve budjournal fremlagt så snart handel er gjennomført. Innhold i budjournal er lovregulert, og innebærer at budgivere må akseptere at opplysninger om budet kan bli fremlagt for selger, kjøper og øvrige budgivere.
Alle bud på eiendommen skal være skriftlig og sendes meglerforetaket pr. fax, mail, SMS eller via vår "gi bud"-knapp på våre nettsider. Det skal vedlegges kopi/bilde av gyldig legitimasjon(trengs ikke ved elektronisk budgiving). Bud må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag og søndag regnes ikke som virkedag. Bud med kortere frist enn dette kan ikke formidles av megler. Nærmere info om budgiving finner du på egen side sammen med budskjema.

Vi ber om at samtlige bud har en frist på minimum 30 minutter for å sikre en trygg og god budrunde.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er p.t. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistrert bosatt) eller "sekundærbolig" (alle boliger man eier, men ikke bor fast i). Interessenter oppfordres til å sjekke www.skatteetaten.no eller kontakte ansvarlig megler for nærmere informasjon om fastsettelse av ligningsverdi.

Nyttig info

Arealene oppgitt i prospektet er angitt i bruksareal (BRA) som er boligens mål innvendig, innbefattet innvendige boder og vegger, men ikke medregnet yttervegg. I tillegg opplyses P-rom, i prislisten, dette er leilighetens BRA fratrukket innvendige boder.

Nedforinger og innkassinger av tekniske føringer utover det som fremgår av kontraktstegning vil kunne forekomme.

Bygg og eiendom vil være forsikret av utbygger frem til overtagelse, deretter må kjøper må selv tegne forsikring.

Det kan forekomme avvik mellom byggebeskrivelse og prisliste med arealer og plantegninger/prospekt. I slike tilfeller er det alltid byggebeskrivelse og prisliste med arealer som er retningsgivende. Dersom det er avvik mellom prospekt, internettsider, prisliste med arealer og leveransebeskrivelse, er det den endelige leveranse-beskrivelsen og prisliste med arealer i kontrakten som gjelder. Omfanget av leveransen er begrenset til denne.

Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at utbygger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan være innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal eller liknende.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn, hvis interessent mot formodning ikke ønsker tinglysning av skjøte, må det tas forbehold om dette i midlertidig kjøpsavtale/bud. Ved eventuell endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr 25.000,- inkl. mva som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever utbyggers samtykke.

Kjøpekontrakt for transaksjonen er utarbeidet og følger som vedlegg til salgsoppgave. Det forutsettes at kjøper aksepterer denne slik den er fremlagt, i motsatt fall legges det til grunn at ønsker om avvik fra utarbeidet kjøpekontrakt skal fremkomme som forbehold i bud.

Opplysninger om innvendige arealstørrelser i salgsoppgaven er hentet fra foreliggende tegninger framlagt av selger. Opplysninger i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Forvaltning, drift og vedlikehold: Det leveres komplett FDV Driftsinstruks/ husmappe. Denne inneholder en liste over kontaktpersoner fra alle firma som har levert installasjoner i bygget.

Det tas forbehold om trykkfeil i prislisten.

Overtagelse

Byggestart og overtagelse avhenger av forhåndssalg og tilfredsstillende finansiering. Foreløpig anslått til mellom 4. kvartal 2018 og 2. kvartal 2019.

Endelig overtagelse avtales etter omforent fremdriftsplan..

Lovverk

Bustadoppføringslova

Ferdigattest

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Det er selgers plikt å fremskaffe ferdigattest på eiendommen. Kjøper gjøres oppmerksom på at ferdigattest kan bli å foreligge en tid etter overtagelse (avhengig av f.eks. årstid og ferdigstillelse av utomhus areal), og at dette ikke skal være til hinder for selgers oppgjør ved overtagelsestidspunkt.