Klikk for galleri

Nyoppført, stilren og meget tiltalende funkisbolig - Takterrasse - Hybel - Dobbelgarasje - Flott utsikt - Solrikt

Nyoppført, stilren og meget tiltalende funkisbolig - Takterrasse - Hybel - Dobbelgarasje - Flott utsikt - Solrikt

Som kunde hos PrivatMegleren får du en skreddersydd prosess tilpasset dine behov og ønsker

Viken - Bærum Øst - Bekkestua

Ekebergveien 9 C

Prisantydning22.800.000,-Primærrom241m2Bruksareal281m2Soverom5
bilde fra galleri
Visning
søndag 04.1214:30 - 15:30
bilde fra galleri

Informasjon om prosjektet

Oppdragsnummer

7-22-0279

Eier

MPLM Eiendom AS

Eiendomstype

Enebolig

Eierform

Selveier

Betegnelse

Gnr. 8 Bnr. 1626 i Bærum kommune

Byggeår

2022

Areal

Primærrom: 241 kvm, Bruksareal: 281 kvm

Tomtetype/areal

Eiet tomt / 801 kvm

Beliggenhet

En åpent og fritt beliggende funkisbolig med fin utsikt og meget gode solforhold gjennom hele dagen og utover kvelden. Eiendommen ligger tilbaketrukket og skjermet, i et attraktivt og veletablert boligområde. Meget barnevennlige, trygge og rolige omgivelser med fine oppvekstsvilkår og et godt bomiljø. Beliggenheten er samtidig svært sentral med kort avstand til både Bekkestua og Sandvika sentrum. Her finnes et stort og variert utvalg av forretninger og servicetilbud, flere hyggelige spisesteder, kaféer, kino, kulturhus m.m. Det er gangvei til bussholdeplass, Gjønnes T-banestasjon og Høvik togstasjon. Videre er Bekkestua et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med både bussterminal, trikk og flybuss til Gardermoen. Området tilhører en attraktiv skolekrets med Høvik barneskole og Ramstad ungdomsskole, og det er nærhet til Nadderud videregående, NTG, Bærum Montessori skole og Oslo International School. Nærmeste barnehage er kun 150 meter unna, og det finnes en rekke fritidstilbud i nærheten. Denne kombinasjonen gjør dette til et meget populært boligområde!

Nærområdet

Her finnes et bredt fritidstilbud for både store og små. Det er fine grøntområder i nærheten med lekeplass og gressletter til ballspill. Dette er naturlige møtesteder for familier i området. Det er også kort avstand til treningssentre, Nadderudhallen og flere idrettsanlegg, og det er aktive klubbmiljøer innen bl.a. håndball, fotball, svømming, ishockey, tennis, musikk og dans. Det er fine turmuligheter i nærheten og stiene kan ta deg videre mot marka. Her finnes utallige tur- og sykkelstier om sommeren og flotte, preparerte skiløyper om vinteren. Det er flere serveringsteder innover marka, så dette er et flott utgangspunkt for både rolige søndagsturer med familie og utfordrende treningsturer. For golfentusiaster er det kort avstand til Ballerud, Haga og Grini golfbaner. Om sommeren finnes fine badestrender på Sarbuvollen, Høvikodden, Høvik og Kalvøya.

Arealer og fordeling pr. etasje

Bruksareal (Bra): 281 m² (inkl. garasje) / Primærareal (P-rom): 241 m².

1. Etasje: Bra: 76 m² / P-rom: 71 m². Alle rom, unntatt garasje og teknisk rom, er P-rom.
2. Etasje: Bra: 114 m² / P-rom: 114 m². Alle rom er P-rom.
3. Etasje: Bra: 56 m² / P-rom: 56 m². Alle rom er P-rom.

Garasje: Bra: 35 m².

Innhold

En stilren, arkitekttegnet og innholdsrik funkisenebolig i tre etasjer. Det er lagt vekt på å innrede huset med åpne, lyse og luftige rom, samtidig som boligen har en gjennomtenkt og arealeffektiv planløsning som er godt tilpasset en aktiv familie og dens stadig skiftende behov. Her er det god plass til hele familien med fleksible innredningsmuligheter, og samtidig en hybel med egen inngang.

Boligen har enkel adkomst med inngangsparti i 1. etasje. Her er det en romslig, flislagt entre, fin tv-stue, bad, vaskerom og teknisk rom. Videre er det hybel med egen inngang, som består av stue med kjøkken, soverom og bad. Det er dør mellom hoveddel og hybel (isolert brann- og lyddør), noe som gjør at bruk av dette arealet enkelt kan tilpasses eiers ønsker og behov. I 2. etasje er det tre soverom, bad, og et stort, åpent og luftig oppholdsrom med kjøkken, spisestue og stue. Her er det god takhøyde og panoramavinduer som gir svært gode lysforhold. Det er utgang til uteområdet fra både stue og kjøkken. I 3. etasje finnes en flott stue og en foreldresuite med soverom, walk-in garderobe og bad. Det er utgang til en stor, herlig takterrasse (62 m²) fra både stue og soverom. Her er det svært gode solforhold gjennom hele dagen og utover kvelden, og flott utsikt.

Standard

En nyoppført, meget tiltalende og smakfullt innredet bolig med topp moderne løsninger. Det er gjennomgående høy standard på alt av materialvalg, innredning, tekniske installasjoner og utstyr. Boligen er bygget iht. TEK17. Kjøp et nytt og moderne hus, så slipper du å bekymre deg for store, uforutsette vedlikeholds- og oppussingskostnader i mange år.

Kjøkken
Et sosialt og praktisk innredet kjøkken med meget god skap- og benkeplass. Stilren og lekker innredning fra danske Aubo, med stor kjøkkenøy, mørkegrå fronter og benkeplate i kvartsstein med nedfelt vaskekum. Godt utstyrt med integrerte hvitevarer - herunder bred Bora induksjonskoketopp med ventilator med kullfilter, oppvaskmaskin, to stekeovner, stort kjøleskap og stort fryseskap. Hvitevarer fra Electrolux, Bora og AEG.

Hybel: Tiltalende og effektivt innredet kjøkken med integrerte hvitevarer.

Bad/wc
Det er fire flislagte bad og et praktisk vaskerom i boligen. Badene er alle tidsmessig innredet med høy kvalitet på materialvalg og utstyr. Det er lekre, store fliser, downlights i tak og stilrene baderomsinnredninger. Praktisk vaskerom med benkeplate med nedfelt kum og oppbevaringsplass. Bad i hybel har opplegg til vaskemaskin.

Overflater
Det er flott, bred 1-stavs eikeparkett i alle rom, unntatt i entre, våtrom og tekn. rom, som har fliser. Vegger og himlinger har glatte, malte flater. Det er listfri overgang mellom vegg og himling, og rundt vinduer. 

Hvite innerdører med ett speil. Stilrene downlights med dimmer i flere rom. Trapper med eiketrinn og spilerekkverk i stål.

Uteplasser
Boligen har et flott uteområde med flere terrasser og hage. Eiendommen er åpent og fint plassert med meget gode solforhold gjennom hele dagen og godt utover kvelden. Stor, fantastisk takterrasse med flott utsikt og god plass til sittegruppe, spisebord, solstoler etc. Utenfor stue i 2. etasje er det en terrasseplatting med tilknytning til hagen. Pent opparbeidet hage med gressplen og beplantning.

Utstyr

Elektro: Sikringsskap med automatsikringer. Elko Plus brytere og stikkontakter i hvit utførelse, og smarthussystem for belysning. Stilren utebelysning.
VVS: Vannledninger i plast (rør i rør) med fordelerskap. Avløpsrør i plast. Det er 3 utevannskraner. Varmtvannsbereder til gulvvarme og forbruksvann er plassert i tekn. rom.
Ventilasjon: Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregat er plassert i teknisk rom.
TV/internett: Det er lagt trekkerør fra Ekebergveien og inn til boligens koblingsskap i teknisk rom. Installasjon må bekostes av kjøper. Det er også lagt trekkerør videre til stue i 1. og 2. etasje, og hybel.
Brann: Brannvarslere og brannslukkingsapparat.
Annet: Komplett FDV overleveres til kjøper ved overtagelse.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med termostatstyrt, vannbåren gulvvarme i alle innredede rom, inkludert badene og vaskerom.

Det er klargjort røropplegg for mulig tilkobling til luft til vann varmepumpe.

Parkering / Garasje

Dobbelgarasje med elektrisk port. Det er klargjort til installasjon av elbillader.

Det er også parkeringsplasser på egen gårdsplass.

Byggemåte

Arkitekttegnet bolig, oppført iht. TEK17. Støpt, isolert betongsåle med radonduk på komprimerte steinmasser. Grunnmur mot terreng i isolert betong. Yttervegger i bindingsverk, isolert og kledd med trekledning. Innvendige vegger i stenderverk med gipskledning. Isolerglassvinduer- og dører fra Fjerdingstad.  Etasjeskiller i trebjelkelag, isolert. Yttertak i luftet, isolert trekonstruksjon, tekket med sveisepapp. Takterrasse har skråskjært isolasjon med fall til sluk, tekket med sveisepapp. Beslag og nedløpsrør i metall.

Beskrivelse av tomt

En pent opparbeidet eiendom med gressplen, gjerde, støttemurer og beplantning. Uteområdet er oversiktlig og lettstelt. Det er flere fine uteplasser med gode solforhold fra tidlig morgen og gjennom hele dagen. Her er det god plass til sittegrupper, spisebord, grill og fine lekeområder for barn. Pent inngangsparti med gruslagt gårdsplass med kantstein og brosteinslagt område ved inngangsdør.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Kommunen har legalpant som sikkerhet for betaling av kommunale avgifter. Legalpant er pant som følger av loven, og som ikke tinglyses. Legalpant følger derfor eiendommen ved salg. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer som f.eks. rett for kommunen til å vedlikeholde rørsystemer for vann- og kloakk. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg. Kontakt megler for nærmere informasjon.

Servitutter / rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser, med unntak av eventuelle erklæringer, avtaler, servitutter og panteheftelser som fremgår av salgsoppgaven og skal følge med eiendommen ved salg. Kjøpers bank vil få prioritet etter disse.

Ingen servitutter er registrert.

Vei / Vann / Avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei. Boligen er tilknyttet offentlige vann- og avløpsledninger, via private stikkledninger.

Ferdigattest eller midl. brukstillatelse

Boligen er ferdigstilt og søknad om ferdigattest er sendt til Bærum kommune. Det er selgers ansvar å sørge for at ferdigattest blir gitt, og midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse.

Verdi ved skattefastsetting

Verdien ved skattefastsetting som primærbolig er antatt kr. 4 365 317,- for 2021.
Verdien ved skattefastsetting som sekundærbolig er antatt kr. 15 715 142,- for 2021.

Opplysninger er hentet fra Skatteetatens likningsverdikalkulator på internett. Oppgitte opplysninger er: Enebolig, byggeår 2021 og areal P-rom 223 m². Avvik kan forekomme.

Reguleringsforhold

Kommuneplaner:
ID 201601 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=201601)
Navn: Kommuneplanens arealdel 2017-2035. Plantype: Kommuneplanens arealdel. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse 04.04.2018.
Bestemmelser: https://www.arealplaner.no/3024/dokumenter/22102/5056771.pdf
Delarealer: Delareal 801 kvm. Arealbruk: Boligbebyggelse, Nåværende.

Kommuneplaner under arbeid:
ID 202101 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=202101)
Navn: Kommuneplanens arealdel 2022-2042. Status: Planforslag. Plantype: Kommuneplanens arealdel.

Reguleringsplaner:
ID 1936028 (https://www.arealplaner.no/3024/gi?funksjon=VisPlan&kommunenummer=3024&planidentifikasjon=1936028)
Navn: Ekeberg. Plantype: Eldre reguleringsplan. Status: Endelig vedtatt arealplan. Ikrafttredelse 20.05.1939.
Delarealer: Delareal 642 kvm. Formål: Frittliggende småhusbebyggelse. Delareal: 159 kvm. Formål: Kjørevei.

Plankart og Plananalyse er vedlagt i salgsoppgaven. Selger er ikke kjent med reguleringsplaner, andre planer, nabovarsel eller andre offentlige vedtak som kan medføre endringer i bruken av eiendommen eller av eiendommens omgivelser, eller forslag til dette, utover det som er nevnt her.

Bærum kommune har vedtatt et midlertidig forbud mot tiltak for boligeiendommer i kommunen. Forbudet vil gjelde for bl.a. etablering/bygging av nye boenheter, tilbygg/påbygg/underbygg med nye boenheter, oppdeling av bruksenhet, deling av eiendom, arealoverføring, sammenføying m.m. Det vil ha varighet frem til den nye Kommuneplanens arealdel forventes vedtatt våren 2023, og forbudet vil i hovedsak gjelde i områder med småhusbebyggelse i Bærum kommune. Andre tiltak enn de som er opplistet i det foreslåtte forbudet, kan omsøkes og oppføres på vanlig måte. Interessenter som vurderer å utvikle eiendommen, har selv ansvar for å sette seg godt inn i all tilgjengelig informasjon. For mer informasjon, se; https://www.baerum.kommune.no/aktuelt/informasjon-om-midlertidig-forbud-mot-tiltak/

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B

Faste løpende kostnader

Strømforbruk: Nyoppført bolig som ikke er tatt i bruk. Strømforbruk er derfor ukjent.
Vann og avløp: Antatt ca. kr. 14 700,- per år. Renovasjon: Antatt ca. kr. 4 207,- per år, for et standard husholdningsabonnement. Søppeldunker og abonnement bestilles av kjøper.
- Informasjon er hentet fra Bærum kommunes prisoversikt på internett, og avvik kan forekomme.
Husforsikring: ca. kr. 11 000,- per år (iht. priskalkulator på internett).
TV/internett: Avhenger av ønsket tilbud/leverandør.
Eiendomsskatt: Det er ikke eiendomsskatt i Bærum kommune.
Andre utgifter: Innboforsikring, ev. alarm ol.

Ovennevnte utgifter er antatt, og avvik kan forekomme.

Oppgjør

Kjøpesum med tillegg av omkostninger skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtagelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtagelsesdato. Eventuelle vilkår knyttet til innbetalingen, eksempelvis pantedokument som skal tinglyses til fordel for kjøpers bank, må være megler i hende i god tid før overtagelse kan finne sted.

Totale kostnader

22 800 000,- (Prisantydning)


Omkostninger
199,50 (Pantattest kjøper)
585,- (Tingl.gebyr pantedokument)
585,- (Tingl.gebyr skjøte)
200 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag tomteverdi: kr. 8 000 000,-))

201 369,50 (Omkostninger totalt)

23 001 369,50 (Totalpris inkl. omkostninger)


NB: Ved førstegangsoverføring av nyoppført bolig betales dokumentavgift kun av tomteverdi. Utregningen forutsetter at Kartverket godkjenner tomteverdi kr. 8 000 000,- som avgiftsgrunnlag for dokumentavgift. Hvis Kartverket krever at en annen verdi legges til grunn, må kjøper å akseptere dette som avgiftsgrunnlag for dokumentavgift.

Annen nyttig informasjon

Arealangivelser er opplyst fra selger.
 
Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen for boligen. Det er ikke foretatt undersøkelse av det elektriske anlegget.

Normgivende liste for Løsøre og tilbehør gjelder for handelen og er vedlagt i salgsoppgaven.

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut. Det er godkjent hybel med egen inngang. Hybel er ikke godkjent som en selvstendig boenhet, og dør mellom hovedenhet og hybel må opprettholdes.

Konsesjon / Odel

Nei.

Sikkerhetsstillelse

Alle eiendomsmeglingsforetak har lovpålagt forsikring av klientmidler begrenset oppad til kr 45 mill. Enkeltsaker er forsikret inntil kr 15 mill. Dersom kjøpers låneinstitusjon krever tilleggsforsikring ved omsetning over 15 millioner, må kjøper selv eller dennes låneinstitusjon dekke utgiftene forbundet med dette.

Kjøpsforsikring

Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Kjøpsforsikring fra If.  Produktet inneholder boligkjøperforsikring,  hus-/hytteforsikring med superdekning og innboforsikring med superdekning. Les mer om Kjøpsforsikring  i vedlagte materiell.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke anledning til å tegne Boligselgerforsikring, iht. forsikringsselskapets vilkår.

Garantier

I henhold til Avhendingslovas § 2-11, skal selger ved salg av nyoppført bolig innen seks måneder etter ferdigstillelse, stille garanti i samsvar med Bustadoppføringslova § 12. Det gjelder når selger har gjort avtalen som ledd i næringsvirksomhet og kjøper er forbruker. En slik garanti gir kjøper en sikkerhet dersom selger ikke retter eventuelle mangler, betaler rettmessig erstatning eller går konkurs. I slike tilfeller vil kjøper kunne rette krav direkte til garantisten.

Selger stiller garanti i samsvar med Bustadoppføringslova § 12. Garanti vil bli stilt i forbindelse med avtaleinngåelse. Garantien skal være pålydende 5 % av kjøpesummen og gjelder i 5 år fra overtagelsesdato.

Budgiving

Bud kan legges inn via PrivatMeglerens "gi bud-knapp" som finnes på Privatmegleren.no/eiendommens hjemmeside og i nettannonsen. Bud legges inn trygt og enkelt med bank-ID.

For mer informasjon om budgivning, se "Viktig informasjon" i salgsoppgaven.

Lovanvendelse

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut i fra at det virket inn på avtalen at opplysningen ikke ble gitt eller at feil opplysninger ikke ble rettet i tide på en tydelig måte. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 1. ledd 2. pktm. Avhendingsloven § 3-3 (2) fravikes, og hvorvidt en innendørs arealsvikt karakteriseres som en mangel vurderes etter avhendingsloven § 3-8. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Med forbrukerkjøp menes kjøp av eiendom når kjøperen er en fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet.

Meglers vederlag og utlegg

Meglers vederlag utgjør kr. 125 000,- + mva. Videre betaler selger Tillegg kr. 23 460,- + mva. Dersom eiendommen ikke blir solgt skal selger betale kr. 9 900,- + Tillegg.

Vedlegg til salgsoppgaven

Meglers verdivurdering
Plankart
Planopplysinger
Energiattest
Nabolagsprofil
Løsøre og tilbehørsoversikt.

Finn.no: Lokalområde

Bekkestua / Høvik